Kenttäkoostumukset kaudella 2023–2024

  • 287 322
  • 2 869

Kane88

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Hawks
Mitä IFK siitä hyötyisi? Ei se homma nyt ihan niinkään mene, että kun joku ei mahdu tällä hetkellä kokoonpanoon, sopparin voi purkaa. IFK:lla ei ole yhtään ylimääräistä hyökkääjää, kun Halttunen lähti muualle, Komarov on pitkään sivussa ja Lundell loukkaantuneena Kerhossa.
Totta tuokin, ikävä fakta on kuitenkin se et talella ei riitä jalat eikä kädet enää.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
KooKoolla hirveä nippu ukkoja sivussa. Tulevat jollain B-miehistöllä tyyliin Stadiin.
Mamma Rosa voi tarjota pelaajille pizzat ja voittobisset jo ennen matsin alkua.

Rosteri on edelleen käsittämättömän hyvä. Mitään se ei takaa mutta mahdollisuudet on omissa käsissä.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Kenen tilalla? Kolmeen ensimmäiseen ketjuun ei lähtökohtaisesti ollut mitään asiaa ja nelosessa oli myös herrojen lähdön aikaan Komarov.
Olisin suunnitellut ketjut seuraavasti alunperin:
Vesalainen-Jääskä-Pakarinen
Kaskimäki-Lehterä-Rask
Nättinen-Koivistoinen-Teissala
Lundell/Seppälä-Ikonen-Halttunen/Uronen ja peluuttanut tuota nelosta hakemalla optimia. Kun sitten Komarov tuli mukaan, hän olisi ollut vasemmassa laidassa ja Halttunen/Uronen oikealla. Ja kun Kaskimäki oli tilapäisesti poissa, olisin antanut Lundellin kokeilla siinä.
Jälkimmäisten poistuttua olisin jatkanut ketjulla Komarov-Ikonen-Seppälä.
Kun sitten Komarov putosi pois, olisin edelleen peluuttanut Lundellia enkä laittanut lainalle ennen sitä.
Nyt laittaisin edelleen Kaskimäen Nättisen (joka on ihan yössä) tilalle.
En edelleenkään peluuttaisi edes osaa PKK:sta, paitsi pakosta.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Positiivista on tällä hetkellä se, että Vesalainen - Koivistoinen - Jääskä toimii todella hyvin. Tämän lisäksi Teissala - Ikonen - Rask on alkanut myös toimimaan. Lehterän ketju ei myöskään ole ollut huono, mutta Nättinen vähän pilaa sitä tällä hetkellä hukkaamalla kiekkoa. Tuosta nelosesta kun Kaskimäki jatkaa samalla tahdilla mitä tänään ja viime keväänä, niin tilannehan on tämä:

Vesalainen - Koivistoinen - Jääskä
Kaskimäki - Lehterä - Pakarinen
Teissala - Ikonen - Rask
Nättinen - Väänänen - Tallberg/Seppälä/Åsten
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Eilisen perusteella Nelsson on tollasenaan todella hyvä. Seppälää voi laittaa Muulin tilalle, ni tulee jalkoja lisää.
Ainoa iso ongelmakohta koostumuksissa on Nättinen, se ei kyl onnistu tällä hetkellä missään hommassa.
 

C2 huutelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Eilisen perusteella Nelsson on tollasenaan todella hyvä. Seppälää voi laittaa Muulin tilalle, ni tulee jalkoja lisää.
Ainoa iso ongelmakohta koostumuksissa on Nättinen, se ei kyl onnistu tällä hetkellä missään hommassa.

Jos meidän ongelma on ainoastaan Julius Nättinen, joka takoo tehtaan takuulla sen 40+ pinnaa, niin vähissä on ongelmat.

Nättinen on sellainen jäbä, et yks parin maalin ilta tohon, niin ketsuppipullo aukee.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Jos meidän ongelma on ainoastaan Julius Nättinen, joka takoo tehtaan takuulla sen 40+ pinnaa, niin vähissä on ongelmat.

Nättinen on sellainen jäbä, et yks parin maalin ilta tohon, niin ketsuppipullo aukee.
Ei se meidän ongelma oo :)
Mut ainoo ongelma jonka ite huomasin. Peli kuolee liian usein hänen saadessaan kiekon.
Ja kyllä, hän tekee pomminvarmasti melko paljon pisteitä. Toivotaan, että ne tulevat tärkeisiin paikkoihin.
 

Helsingforce

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Mutta ehkä enemmän mietityttää, että saisiko Koivistoinen tällä kaudella vähän aikaisemmin pelin kulkemaan. Tärkeää se olisi, toisena tulossentterinä kun operoi. Ketjukavereista ei pitäisi jäädä ainakaan kiinni, vaikka viime vuoden Vesalainen - Jääskä - Pakarinen olisi herättänyt ehkä enemmän luottamusta. Mutta eiköhän Jääskä skulaa laidassakin yhtä hyvin.

Koivistoisesta ja Nättisestä täytyy saada enemmän irti, siksi heidät tulisi laittaa takaisin yhteen. Kolmanneksi Teissala vetämään sitä Hirvosen roolia paremmin kuin Hirvonen. Ei Pakarinenkaan suorita yhtä hyvin Lehterän kanssa kuin Jääskän ja Vesalaisen kanssa, joten viime kauden ykkösen soisi myös kasattavan yhteen. Kaskimäelle isompaa roolia Lehterän vasemmalla laidalla, ja silloin vapautuu joko Ikonen tai Rask neloseen, ja saadaan se aidosti kiekollisempi nelonen (lisäys: toinen näistä siis Lehterän oikeaan laitaan, joko Ikonen tai Rask).

Aivan järjetöntä itkua kun useampi nimimerkki ottanut nyt tavaksi nostaa aina tuon Tallberg - Väänänen - Åsten tikunnokkaan. Vaikka siinä ei ole kiekollista osaamista eikä vauhtiakaan liikaa, niin ei me nyt tuohon neloskenttään kaaduta. Sitten jos alkaa mennä jatkuvasti omiin, niin sitten voi alkaa esittää kritiikkiä enemmänkin.

En ollut tietoinen että sinulta täytyy kysyä lupaa tai että vain jos alkaa mennä omiin on lupa esittää kritiikkiä. Itse olen kuitenkin (oman ja-kirjoitusurani) alusta asti puhunut kiekollisemman nelosen puolesta, ja sellaiseen ei mahdu kuin korkeintaan toinen herroista Tallberg-Åsten kerralla. Seppälää sinne tulisi jo sovittaa ja jossain vaiheessa mieluiten myös Ikosta tai Raskia Kaskimäen sijaan.

No jos katsottaisiin tämä kauden ensimmäinen peli ennenkuin haukutaan neloskenttä.

Katsoin ensimmäisen pelin ja totesin, ettei neloskenttä ole riittävän hyvä. Kolmannessa erässä Tapparaa vastaan nelonen oli usein kentällä, ainoastaan selviytymässä, ja tuli vahvasti sellainen tunne, että johto/peli menetetään pian ellei aktivisuutta lisätä. Juuri niin kävi.

Lehterälle ei oikein ole vielä löytynyt sopivia ketjukavereita. Teissalan haluaisin nähdä samassa ketjussa. Jotain tämmöistä ois kiva nähdä:

Vesalainen - Koivistoinen - Jääskä
Teissala - Lehterä - Pakarinen
Nättinen - Ikonen - Rask

Ei ole löytynyt Lehterälle sopivia ketjukavereita, ei. Pysyn kannassani, että Kaskimäki-Lehterä-Ikonen (lisäys: tai Kaskimäki-Lehterä-Rask) olisi hyvä kokeilu. Kuten myös Teissala-Koivistoinen-Nättinen, ja sehän jo tiedetään miten murhaava tuo Vesalainen-Jääskä-Pakarinen on, oli ja olisi.

Jotenkin vähän ironista voivotella hyökkäyspelaamisen loppumista kun on itse tunkenut jäälle Tallberg-Väänänen-Åstenia johtoasemaa "turvaamaan". Vähän sama kuin ammut itseäsi polveen ja sen jälkeen voivottelet, ettet pärjää juoksukilpailussa, koska polveen sattuu.

Se kolmas erä Tapparaa vastaan jäi minulle vahvasti kummittelemaan. Siinä ei todellakaan olisi pitänyt lähteä johtoasemaa turvaamaan edes millään nykyistä nelosta laadukkaammalla (hypoteettisella) Komarov-Paajanen-Rask ketjulla, vaan käydä innokkaasti korkealla karvauksella kimppuun ja viedä Tapparalta kaikki aika ja tila pois. Näin ei tehty, ja se on enemmän Peltosen taktiikan kuin kokoonpanovalintojen syytä.

Nolla pistettä pelistä oli kuitenkin huutava vääryys mutta näitä tulee. Paras peli kuitenkin Hifk:lta Tapparaa vastaan Areenalla mitä on nähty.

Oli parasta peliä ne ensimmäiset kaksi erää, mutta olihan tuo kolmas erä aivan tuhnu.

No pääsen itse taas Ilves-Hifk pelissä vetään punasen pairan päälle ja kumoaan taian.

Laittaisit mielummin paidan päälle kun on vuoro kannattaa IFK:ta! Sitten kun kannatat taas sitä Tapparaa voit laittaa pairan =)

Koittaisin Calounia keskellä

Nyt tuli takavasemmalta todella mielenkiintoinen ehdotus! Laidoille kenties sitten Cipruss ja Peltonen?

Joo. Ihan hyvä nyt kokeilla näillä hetken aikaa. Sitten pientä hienosäätöä Teissala —> Nättinen vaihtokaupan muodossa tjsp.

Ei vaihtokauppoja vaan yhteen vain. Uskoni on vahva, että tuo pari (Teissala-Nättinen) löytäisi toisensa mahtavasti ja Nättinen syttyisi liekkeihin. Sanokaa mun sanoneen.

Hyökkäyskolmikoista sellainen huomio, että Lehterän ketjussa yhteistyö Pakarisen kanssa ihan OK, mutta Nättinen oli täysin pihalla siitä. Ihan väkisin kävi mielessä se, että Teissala tai Ikonen nappaa sen Nättisen paikan tuossa, jos ei ala tapahtumaan.

Niinpä niin. Nättisellä kulki ihan hyvin Koivistoisen kanssa viime kaudella, todella toivon että Peltonen kokeilisi edes yhden pelin ajan tuota Teissala-Koivistoinen-Nättinen kombinaatiota. Pakarisestakin tiedetään saavamme enemmän irti viime kauden ykkösessä.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tarkkailin eilen nelosen peliä ja tein huomion, että monessa kohtaa "ongelma" ei ollut laitureissa, vaan sentterissä, eli Miro Väänäsessä. Vaikka hän tekikin maalin, parannettavaa on edelleen aika paljon ja se koskee nimenomaan pelinopeutta korvien välissä. Väänänen on liian usein myös jotenkin epäsynkassa ajoituksellisesti muiden kanssa. Ja jostain syystä se näkyy eniten, kun hän pelaa Åstenin ja Tallbergin kanssa. Kun Muuli ja Tale viime kaudella pelasivat Seppälän kanssa, kaikki pelasivat paremmin kuin 45-44-18 keskimäärin pelaavat yhdessä. Myöskään Tallbergin pelihoksottimet eivät ole erityisen nopeat, joten kaksi pelinsä sinnikkyyteen ja voimaan perustavaa lähtönopeudeltaan hidasta ja "hidasälyistä" (anteeksi, rumasti kirjoitettu, mutta en nyt parempaakaan kuvausta keksinyt asiaa selittämään) pelaajaa ei vain näytä toimivan. Muuli pelaa mielestäni varsin samalla tavalla ihan kenen tahansa kanssa ja hänen esityksensä ovat ennen kaikkea hänen omasta päivän kunnostaan kiinni.

Tallberg sen sijaan näyttää tarvitsevan rinnalleen sellaisen sentterin, jonka pää ja kädet käyvät nopeasti. Silloin Talen vahvuuksista saa ainakin tilastojen valossa eniten irti. Kausilla 20-21 ja 21-22 Tale pelasi paljon Dykin ja AB:n kanssa ja teki tehot 9+12 ja 10+14. Mikä oli AB:n vahvuus? No, ei ainakaan puolustaminen, vaan nopeat kädet ja peliäly. Tilastojen ja omien silmämääräisten havaintojeni perusteella Talen pitää siis saada olla selkeästi oman ketjunsa se kaikkein puolustusorientunein ja hitain pelaaja, jos hänestä haluaa saada parasta pöytään. Viime kausi meni ihan perseelleen ja syitä on käyty täällä pitkin viime kautta läpi. Minusta kaikkein suurin syy oli, ja on edelleenkin se, että Tale joutui pelaamaan Paajasen kanssa aivan liian pitkään. Paajanen ei ehtinyt viime kaudella mihinkään ennen kuin vasta pleijareissa. Ja mistä se muutos johtui? Oman arvioni mukaan siitä, että molemmissa laidoissa oli tuolloin häntä paljon nopeammat pelaajat, joiden vahvuudet eivät varsinaisesti olleet (eikä ole vieläkään) puolustamisessa. Paajasen roolina oli tehdä perusasiat huolellisesti ja pitää huolta siitä, että oma pää ei vuoda. Kaksi riittävän yksinkertaista asiaa ja siihen haasteeseen hän pystyi vastaamaan hyvin. Jos katsoitte eilen KooKoon peliä, niin ihan sama kuin meillä viime vuonna, toistui Paajasen kanssa tänä vuonna. Siellä missä Paajanen, siellä HIFK:n kiekkoralli eikä Paajanen ehdi mihinkään. Onneksi Patti ei enää pelaa meillä.

Anyway, kun valmennus miettii kokoonpanoja ja ketjukoostumuksia, kannattaisi huomioida, että Väänänen-Tallberg-kaksikko ei vain toimi. Voi toimia alivoimalla, kuten Paajanen-Tallbergkin toimi, jopa erinomaisesti, mutta 5-5-pelissä ei toimi. Mun mielestäni Talella on edelleen paljon ominaisuuksia, jotka hyödyttävät joukkuetta ja niitä kannattaisi nyt yrittää "vaalia" varsinkin alkukaudesta, eli edes tarjota mahdollisuus onnistumisiin, koska kausi on pitkä ja kaikkien onnistumisia tarvitaan. Pelipaikka on varmaan nelosessa ilman loukkaantumisia ja se on jees, mutta nelosen koostumuksilla voidaan optimoida aika monen pelaajan mahdollisuuksia onnistua.

Toinen kysymys, joka ehkä pitää jollain aikavälillä ratkaista ellei Nättisestä saada nykyistä enemmän tuloksellisesti irti, on Lehterä-Nättinen-kaksikko. Kuten Nättisen omaan ketjuun kirjoitin, nyt hän pelaa sellaista laiturisentterin hybridiversiota ja sellaiselle ei ole Lehterän vierellä käyttöä. Siihen tarvitaan joku, joka röyhkeästi laukoo kohti maalia mieluummin liikaa kuin liian vähän. Pakarinen voi tietysti ottaa suurempaa roolia maalintekijänä ja laukoa enemmän, mutta tavallaan hänestä jää sitten aika paljon hyödyntämättä maalineduspelaamisessa.

Mutta hyvin pieniä "ongelmia" ja nyt on hyvää aikaa kokeilla erilaisia koostumuksia. Ihmeellistä.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Tarkkailin eilen nelosen peliä ja tein huomion, että monessa kohtaa "ongelma" ei ollut laitureissa, vaan sentterissä, eli Miro Väänäsessä. Vaikka hän tekikin maalin, parannettavaa on edelleen aika paljon ja se koskee nimenomaan pelinopeutta korvien välissä. Väänänen on liian usein myös jotenkin epäsynkassa ajoituksellisesti muiden kanssa. Ja jostain syystä se näkyy eniten, kun hän pelaa Åstenin ja Tallbergin kanssa. Kun Muuli ja Tale viime kaudella pelasivat Seppälän kanssa, kaikki pelasivat paremmin kuin 45-44-18 keskimäärin pelaavat yhdessä. Myöskään Tallbergin pelihoksottimet eivät ole erityisen nopeat, joten kaksi pelinsä sinnikkyyteen ja voimaan perustavaa lähtönopeudeltaan hidasta ja "hidasälyistä" (anteeksi, rumasti kirjoitettu, mutta en nyt parempaakaan kuvausta keksinyt asiaa selittämään) pelaajaa ei vain näytä toimivan. Muuli pelaa mielestäni varsin samalla tavalla ihan kenen tahansa kanssa ja hänen esityksensä ovat ennen kaikkea hänen omasta päivän kunnostaan kiinni.

Tallberg sen sijaan näyttää tarvitsevan rinnalleen sellaisen sentterin, jonka pää ja kädet käyvät nopeasti. Silloin Talen vahvuuksista saa ainakin tilastojen valossa eniten irti. Kausilla 20-21 ja 21-22 Tale pelasi paljon Dykin ja AB:n kanssa ja teki tehot 9+12 ja 10+14. Mikä oli AB:n vahvuus? No, ei ainakaan puolustaminen, vaan nopeat kädet ja peliäly. Tilastojen ja omien silmämääräisten havaintojeni perusteella Talen pitää siis saada olla selkeästi oman ketjunsa se kaikkein puolustusorientunein ja hitain pelaaja, jos hänestä haluaa saada parasta pöytään. Viime kausi meni ihan perseelleen ja syitä on käyty täällä pitkin viime kautta läpi. Minusta kaikkein suurin syy oli, ja on edelleenkin se, että Tale joutui pelaamaan Paajasen kanssa aivan liian pitkään. Paajanen ei ehtinyt viime kaudella mihinkään ennen kuin vasta pleijareissa. Ja mistä se muutos johtui? Oman arvioni mukaan siitä, että molemmissa laidoissa oli tuolloin häntä paljon nopeammat pelaajat, joiden vahvuudet eivät varsinaisesti olleet (eikä ole vieläkään) puolustamisessa. Paajasen roolina oli tehdä perusasiat huolellisesti ja pitää huolta siitä, että oma pää ei vuoda. Kaksi riittävän yksinkertaista asiaa ja siihen haasteeseen hän pystyi vastaamaan hyvin. Jos katsoitte eilen KooKoon peliä, niin ihan sama kuin meillä viime vuonna, toistui Paajasen kanssa tänä vuonna. Siellä missä Paajanen, siellä HIFK:n kiekkoralli eikä Paajanen ehdi mihinkään. Onneksi Patti ei enää pelaa meillä.

Anyway, kun valmennus miettii kokoonpanoja ja ketjukoostumuksia, kannattaisi huomioida, että Väänänen-Tallberg-kaksikko ei vain toimi. Voi toimia alivoimalla, kuten Paajanen-Tallbergkin toimi, jopa erinomaisesti, mutta 5-5-pelissä ei toimi. Mun mielestäni Talella on edelleen paljon ominaisuuksia, jotka hyödyttävät joukkuetta ja niitä kannattaisi nyt yrittää "vaalia" varsinkin alkukaudesta, eli edes tarjota mahdollisuus onnistumisiin, koska kausi on pitkä ja kaikkien onnistumisia tarvitaan. Pelipaikka on varmaan nelosessa ilman loukkaantumisia ja se on jees, mutta nelosen koostumuksilla voidaan optimoida aika monen pelaajan mahdollisuuksia onnistua.

Toinen kysymys, joka ehkä pitää jollain aikavälillä ratkaista ellei Nättisestä saada nykyistä enemmän tuloksellisesti irti, on Lehterä-Nättinen-kaksikko. Kuten Nättisen omaan ketjuun kirjoitin, nyt hän pelaa sellaista laiturisentterin hybridiversiota ja sellaiselle ei ole Lehterän vierellä käyttöä. Siihen tarvitaan joku, joka röyhkeästi laukoo kohti maalia mieluummin liikaa kuin liian vähän. Pakarinen voi tietysti ottaa suurempaa roolia maalintekijänä ja laukoa enemmän, mutta tavallaan hänestä jää sitten aika paljon hyödyntämättä maalineduspelaamisessa.

Mutta hyvin pieniä "ongelmia" ja nyt on hyvää aikaa kokeilla erilaisia koostumuksia. Ihmeellistä.
Hyviä ajatuksia. Mielestäni Tallberg-Väänänen-Åsten -vitjan suurimpia ongelmia on, että kaikki em. pelaajista omaavat suht. rajallisen pelikäsityksen. Tämä olisi varmaankin osittain paikattavissa luisteluvoimalla, mutta em. kolmikon kohdalla sekään ei ole ollut riittävällä tasolla, jonka vuoksi tulos on ollut nähdyn kaltainen. Tallbergin kohdalla tämä on ehkä konkretisoitunut eniten, oli syynä sitten aiemmin kärsitty korona tai mikä lie.

On myös harmikseni todettava, ettei Väänänen ole ottanut kehitysaskeleita urallaan, jotka ehkä orastavasti jossain horisontissa näkyivät ensimmäisellä IFK-kaudellaan. Mutta toisaalta kun on pelannut ison osan tuosta ajasta rajallisella vastuulla nelosketjussa rajallisen taitotason omaavien pelaajien kanssa, niin eihän se ihmekään jos on ikäänkuin muovaantunut tuohon puolustustaistelumoodiin. Hirveästi peliä edistäviä kiekollisia ratkaisuja häneltä ei ole nähty.

Se täytyy todeta, että pelkästään Kaskimäen mukaantulo teki ihmeitä nelosketjulle ja onhan reservissä myös Komarov, joka sitten tervehdyttyään hyppää mukaan jengiin. Ihan hyvä rotaatio tuossa saadaan pyörimään kun mukaan lasketaan myös Seppälä ja Lundell (tervehdyttyään).
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Mikä Sundilla on?
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Eli Sund ja Koivistoinen poissa? Toivottavasti ei mitään vakavampaa (kop,kop).

@BOL taisi lähettää myös Tallberg-manifestinsa Peltoselle faksilla, kun nyt on toivotunlaiset ketjukaverit. Näytönpaikka myös Talella!
 

Hattu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvältähän tuo näyttää, vaikka kolme kovaa puuttuu. Kiva nähdä, mitä Kaskimäki saa aikaan näitä Mestisjengejä vastaa.

Lisäksi hienosti Nordiksella pelannut Salin saa nyt kunnon näytön paikan.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eli Sund ja Koivistoinen poissa? Toivottavasti ei mitään vakavampaa (kop,kop).

@BOL taisi lähettää myös Tallberg-manifestinsa Peltoselle faksilla, kun nyt on toivotunlaiset ketjukaverit. Näytönpaikka myös Talella!

Eikun mä olin tänään jo 4.30 Nordiksen parkkiksella venaamaassa Villen saapumista duuniin ja kerroin ideani suoraan hänelle. Ville kehui ideaani loistavaksi ja loput näette kokoonpanoista.

Koivistoisesta ja Sundista mainitsin, että heidän tekemisensä vaikuttaa ehkä vähän nuhaiselta ja Ville varmaan tulkitsi, että heillä on flunssa ja heidät on nyt sitten varotoimenpiteenä laitettu sivuun. Mikä onkin ihan fiksua, jos oikeasti on nuhaa, nivusta, pikkuvammaa tai vaikka krapulaa. Seuraavaan peliin on taas melkein viikko, joten poissaolijat ehtivät parannella itseään, elleivät ole sitten isosti vaurioituneet.
 

Burnittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Blackhawks, Chiefs, Liverpool
Joka hemmetin paikassa jyllää flunssa-aallot joten rukoilkaamme että Koivistoinen ja Sund ovat kipeitä eikä ”day to day” -statuksella vielä helmikuussa.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kokoonpano näyttää siltä että tänään on neljä ketjua mitkä ei toimi. En oikein tykkää tuosta, että tuo kolmonen rikottiin nyt, vaikka oli mielestäni viime peleissä jo oikein hyvä. Toki hyvää näissä on se, että tuo vanha nelosketju ei ole kasassa. Saa nähdä mitä tulee, onhan kokoonpano edelleen siis hyvä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös