Kenttäkoostumukset kaudella 2022–2023

  • 305 090
  • 2 960

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Teissalalla Sport-matsissa kokonaista 5 min jääaikaa, millä siinä kerkeät mitään näyttää. Ja osan tuosta yv-pelissä. V.tuttaa hänen(kin) puolesta.

Mun mielestä tässä ollaan ytimessä. Noi nuorten "näyttömahdollisuudet" tuntuu tällä hetkellä ihan muodollisuudelta. Siksi ei jaksa innostua noista kokoonpanoista, kun se on aika sama, että onko junnu merkattu kokoonpanoon, kun se ei oikeasi käy edes saamassa hikeä.

Tulen muistamaan tän jos ja kun se Teissala painelee jossain toisessa liiga-jengissä sen 40+ pongoa.

Hauska nähdä Uronen liigajäillä. Muuten en jaksa innostua. Tai no olen iloinen, että Lyytinen on siellä katsomossa. Siinä on Tobbarilla miettimistä miten saa sen sopparin ulosostettua tai vaihdettua jonnekin.
 

Rutale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers.
Halttusen pelipaikastako se menestys on kiinni?
Tuskin ite oma poika McDavid:kään kurssia muuttais niin kauan ku mennään Peltosen pelikirjalla.
Kannet on mut sisältö puuttuu.
Toki itekki vaihtaisin Halttusen koska tahansa Dykiin.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Pelaajamateriaalista puhuttaessa tän kauden lempinimi ja teemakin vois olla... Iso Paha Susi.

Mahtaa maakunnissa olla hauskaa katsella tätä touhua. Vittu.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Sama homma! En ymmärrä muutenkaan tätä valitusta täällä. Kuten Kiffe aikanaan julisti niin mestaruus per vuosikymmen on riittävä vaatimustaso IFKssa.
Kiffe updeittas äsken 80-vuotisjuhlissaan, että kerran viidessä vuodessa pitäis mestaruus voittaa. Kuulostaa heti paremmalta visiolta. Vielä kun organisaatio satsaisi samaan malliin alkaen UJ:sta aina valmennukseen ja pelaajistoon asti. Kuluvalle kaudelle valmistautuminen näyttää siltä kuin Kiffe olisikin julistanut "kerran 15 vuodessa mestaruus riittää."
 

Helsingforce

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
IFK tänään:

Hirvonen - Koivistoinen - Dyk
Melart - Rantakari

Jääskä - Pakarinen - Palola
Kotkansalo - Motin

Tallberg - Paajanen - Karvinen
Larsson - Salin

Åsten - Seppälä - Uronen
Halttunen (13. hyökkääjä)

Halonen
Taponen

Hyvää tässä kokoonpanossa on:
- Ykkönen lienee paras mahdollinen, jos Pakarisen on oltava keskellä.
- Uronen ja Seppälä pääsee kokeilemaan

Muuta hyvää en sitten hyvällä yritykselläkään saa tästä irti. Huonot olisi taas niin pitkä listaus, etten jaksa vaivautua.
 

Iris

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
IFK tänään:

Hirvonen - Koivistoinen - Dyk
Melart - Rantakari

Jääskä - Pakarinen - Palola
Kotkansalo - Motin

Tallberg - Paajanen - Karvinen
Larsson - Salin

Åsten - Seppälä - Uronen
Halttunen (13. hyökkääjä)

Halonen
Taponen

Melartin pitäis tehdä tänään ainakin kolme mikäli kriisi pidetään peruuntuneena.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: HJL

Kale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tom Laaksonen
Sama homma! En ymmärrä muutenkaan tätä valitusta täällä. Kuten Kiffe aikanaan julisti niin mestaruus per vuosikymmen on riittävä vaatimustaso IFKssa.

Niitä mestaruuksia on tullut viimeisen 38 vuoden aikana kaksi, eli keskimäärin yksi 19 vuodessa.

Ja tuo perkeleen tuskainen ajanjakso on juuri se aika, minkä voin laskea olleeni seuran kannattaja. Alle kouluikäisenähän tää tuomio alkoi.

Kokoonpano naurattaisi, jos ei itkettäisi. Ei varsinaisesti noiden selässä olevien nimien takia, vaan sen tietoisuuden takia miten he juuri tällä hetkellä suorittavat tälle rakkaalle seurallemme. Yhdessä ja erikseen.

On suhteellisen varmaa, että esim. Dyk tulee tekemään vielä urallaan paljon maaleja ja pisteitä. Todennäköisesti se tapahtuu vaan jossain toisessa seurassa. Minua ei nimittäin yhtään lohduta ajatukset, että kyllä jollakin pelaajalla on edelleen se taito tallella, ei se ole mihinkään kadonnut jne. Jos suoritustaso pelistä toiseen kuukausikaupalla on skaalalla heikko/surkea. Ei ammattiurheilussa ole mahdollista tai ei pitäisi olla mahdollisTA, löytää se ”oma paras” pelivire näin hitaasti.

Halosen peluuttaminen ei mene enää edes parodiasta.

.. että tällaiseen kondikseen on HIFK saatu jumpattua tähän kauden alkuun.

Ei voi parhaalla tahdollakaan edelliset peliesitykset huomioiden odottaa voittoa illan matsista.

Peukkuja pidetään silti!
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kyllä mä oletin (niin kuin varmaan moni muukin), että jos lähdetään kerran kauteen kahdella nuorella maalivahdilla, niin molemmille annetaan tasavertainen mahdollisuus heti alkukaudesta. Nyt mennään taas tällä viime kevään kuviolla, että Halonen pelaa kaikki pelit. En nimittäin yllättyisi yhtään, jos Halonen pelaisi myös huomenna.

Mun kaveri kysy viime pelin aikana mielestäni ihan olennaisen kysymyksen: Onko Jan Lundell oikeasti hyvä maalivahtivalmentaja? Hätkähdin vähän kysymystä ja vastasin, että teki hyvää duunia kyllä Husson ja Lankisen kanssa, mutta toisaalta Halonen ei ole liioin Husso, eikä Lankinen. Kyllähän Hude ja Lankinen olivat jo lähtökohtaisesti kovempia prospekteja kuin Halonen on. Halonen on kuitenkin jo 24v, eikä mikään junnu enää. Lankinen oli ehkä se hiomaton timantti ja hänestä Lunkka kyllä teki NHL-tason maalivahdin. Tai ainakin oli mukana auttamassa siinä. Husso taas oli ihan yleisesti tunnustettu lahjakkuutensa osalta ja Husson omat valinnat hioivat timantin (alkoi viettämään ammattilaisurheilijan elämää yms). Nyt Taponen on pelannut tällä kaudella vasta yhden ottelun, missä meni se yksi helppo ainakin ja luotto loppui sitten siihen? Ei voi vaan ymmärtää. Ei niistä maalivahdeista koskaan mitään tule, jos ne ei peliaikaa saa. Ymmärtäisin tilanteen, jos meillä olisi koodinimi Ortio ykkösenä ja peluutettaisiin häntä tässä vaiheessa, kun on vielä kova paine voittaa pelejä, mutta nyt en ymmärrä. Tuntuu, että Halonen saa pelata ihan miten tahansa ja saa silti aina aloittaa. Viime kevät nyt räikeimpänä esimerkkinä. Jälkiviisastelu on turhaa, mutta en malta olla miettimättä, mikä vaikutus sillä olisi ollut viime kevään TPS-sarjaan, jos olisi annettu Taposelle rehti näyttöpaikka, 1,5 erää hävityssä pelissä kun ei sitä ole.

Lyytisen penkitykselle kuitenkin iso peukku. Ihan pelonsekaisin tuntein avasin tuon kokoonpanon ja pelkäsin, että Lyytinen on kokoonpanossa, mutta jotain siellä ollaan sentään tajuttu. Edelleen tuo Lyytisen jatko on ihan karmea ratkaisu. Dykinkin jatkosta voidaan keskustella, mutta ei Dyk kuitenkaan suoranaisesti aiheuta tappion uhkaa, kun taas Lyytinen on ihan horror-kamaa joka kerta kun astuu jäälle. Salmelainen voisi pistää änärityyliin Waivers-listalle, ai niin mutta kuka saatana sen sieltä poimisi?

Halttusen 13. hyökkääjän roolista en repisi vielä pelihousuja. Pääasia on kokoonpanossa ja uskon, että pääsee kyllä pelaamaan.

Ja sanottakoon nyt vielä se ääneenkin, että Motinin paluulla voi olla jopa yllättävän iso vaikutus koko jengin pelaamiseen. Oli jo viime kaudella sellainen palanen, että hänen läsnäoloaan kaipasi vasta sitten kun oli pois. Alakerran isäntä Melartin kanssa ja ihan elintärkeä pelaaja. Ei tuo meidän pakisto itseasiassa nyt niin karmealta tällä Motin sisään, Lyytinen ulos-moovilla näytä, mutta hyökkäys on kyllä niin tasapaksua, että oikein pahaa tekee.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Yritin tuossa laskea joukkueen hintaa ja ilman loukkaantuneita en pääse millään suurempaan lukuun kuin 1,5m€. Siihen kokoonpanosta poisolevat ja vieläkään ei pitäisi olla kovin paljon yli 2m€, maksimissaan joku 2,2m€. Tiedä häntä, mikä on totuus. Ei ole muuten edes flunssakausi iskenyt edes HIFK:n pelaajistoon pahasti, kohta voi kokoonpano todellakin olla mielenkiintoinen.

Sääli, ettei HIFK tajunnut tarjota Tapparalle toista maalivahdeistamme, meillä on kuitenkin kaksi 1.maalivahtia ja peliaikaa ei molemmille löydy. Veikkaus tänään Halosen prossista on 82%, toivotaan kuitenkin parempaa.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Tän hetken plussat kokoonpanosta omaan silmään:

+ Ykkönen (kesällä monina valoisia kesäöitä valvonu fantasioiden Hirvosen tykkikaudesta, kunhan Koivistoinen herää viime kauden tasolleen, niin eiköhän tuollakin kaksikolla ala homma skulaamaan)
+ Motin is bäk
+Urosen debyytti
+Lyytisen penkitys (josko käsi popparikulhossa herättäis ukon)

Stifloja taas snadisti hiertää:

-Taposen jatkuva luukun availu
-Teissalan penkitys
-Kolmosketju
-Oikeestaan kaikki muu


No mut eiköhän mennä, hur ska man vinna?

-Åk till Hämeenlinna
 

Pate44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, Leicester
Vaikka minulle Dyk on ihan riittävä pelaaja, niin kyllähän tässä huolestuttaa se että mies pelaa nyt ykkösen laidassa eikä tämän päivän kokoonpanosta oikeastaan löydy mitään parempaa vaihtoehtoa. Miten on mahdollista että kun vaan Nättinen on poissa, niin ollaan tässä tilanteessa.

Åsten/Karvinen ovat ihan turhakkeita missä tahansa tulosketjussa eli tämän päivän pelistä ei tule IFKn kannattajalle ainakaan mitään viihdettä. Tuskainen ilta taas tiedossa jolleivat junnut jotenkin yllätä.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Täällä onkin jo kaikki olennainen sanottu. Sen verran vielä noista veskareista, että tällä peluutuksella tuhotaan nyt sitten kummankin itseluottamus ihan kunnolla, toista roikotetaan maalissa väkisin vaikkei hommasta tule yhtään mitään ja toiselle ei anneta edes mahdollisuutta.

Ainoat plussat Motinin paluusta ja Lyytisen poppareille laitosta.

Halttusen ja Teissalan kohtelu vituttaa.

Eipä ole ainakaan odotukset korkealla tämänkään illan suhteen.

Edit. Sen verran vielä Halttusesta, että hänellä on tämän kauden jälkeen draft-tlaisuus, todella potentiaalinen ykköskierroksen varaus ja tällä perseilyllä HIFK kusee sekä omiin muroihinsa, mutta varsinkin Halttusen. Jätetään potentiaali hyödyntämättä tuossa puukäsijengissä ja samalla mahdollisesti varausnumero laskee sekä hidastetaan pelaajan kehitystä uransa kannalta tärkeimmässä vaiheessa. Näin ei todellakaan toimita yhdessäkään uskottavassa organisaatiossa.
 
Viimeksi muokattu:

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
IFK tänään:

Hirvonen - Koivistoinen - Dyk
Melart - Rantakari

Jääskä - Pakarinen - Palola
Kotkansalo - Motin

Tallberg - Paajanen - Karvinen
Larsson - Salin

Åsten - Seppälä - Uronen
Halttunen (13. hyökkääjä)

Halonen
Taponen
Miksei kasattu esim.

Halttunen - Paajanen - Uronen

ja anettu peliaikaa, näytönpaikkoja ja laitettu rahaa pankkiin.

Nelonen olisi voinut olla

Tallberg - Seppälä - Åsten/Karvinen

Olisi kolmoseen saatu kaksi nälkäistä ja hyvin laukovaa prospektia!
 

Dimas_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, #87, ManU, CR7, Seattle Seahawks
IFK tänään:

Hirvonen - Koivistoinen - Dyk
Melart - Rantakari

Jääskä - Pakarinen - Palola
Kotkansalo - Motin

Tallberg - Paajanen - Karvinen
Larsson - Salin

Åsten - Seppälä - Uronen
Halttunen (13. hyökkääjä)

Halonen
Taponen
On kyllä järkyttävä kokoonpano.. Ihme jos Tobbari (ja VP) eivät näe huutavaa sentteri ja taitovajetta hyökkäyksessä.

Eipä tuossa älyttömästi sellaisia vetovoimaisia nimiä ole vrt. viime kevät (ne pari TPS matsia, kun kaikki olivat suht terveenä), jolloin jo pelkän kokoonpanon puolesta tekisi mieli mennä hallille..

Pakisto on ihan ok, kyllä siinä potentiaalia on ja hyvä, kun Luoti on sivussa.

Hienoa, että sekä Uronen & Seppälä ovat kokoonpanossa! Toivottavasti valmennus myös uskaltaa peluuttaa nuoria tällä kertaa. Tästähän on HIFKta kritisoitu jo ennen Peltosen aikaa ja itse olisin olettanut, että Ville uskaltaisi enemmän luottaa ja antaa tehdä niitä virheitä. Toivotaan, että vallitseva trendi muuttuu kauden edetessä.

Halosen ostan, voitto taskuun viimeksi, niin miksi ei jatkaisi? Jos Taponen ei pelaa seuraavaa peliä, niin sitten vasta alan kyseenalaistamaan valmennuksen ajatukset (Lunkka?) tässä asiassa.

Se mitä en osta on joku perkeleen ottokarvinen Halttusen edellä kokoonpanossa. Ei perkele näin!
 

RedDawn

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Seattle Kraken, Vancouver Canucks
Miksei kasattu esim.

Halttunen - Paajanen - Uronen

ja anettu peliaikaa, näytönpaikkoja ja laitettu rahaa pankkiin.

Nelonen olisi voinut olla

Tallberg - Seppälä - Åsten/Karvinen

Olisi kolmoseen saatu kaksi nälkäistä ja hyvin laukovaa prospektia!
Tää olis ollu kova. Sensijaan Dyk ykkösessä (ehkä tulos tai ulos-teemalla?) ja Karvinen kolmosessa. Millä näytöillä?

En nähnyt Sport-matsia; mitä Nättiselle tapahtui? Meidän ykkösvahvistus hankitaan keskenkuntoisena, tekee 5 matsiin 0+2 ja nyt jälleen loukkaantuneena? Melkoista.

Varmaan aika vähämaalinen peli luvassa; veikkaan 1 tehty maali jompaankumpaan maaliin. Meidän tuurilla se on Rony Ahonen joka kumauttaa ensimmäisensä 3 vuoteen...
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Ihmettelen kyllä vähän tätä intoa pelata kuudella pakilla. Lyytinen on sivussa, mutta Lehmus olisi tänään A:ssa kokoonpanossa (Kaskimäen tavoin).
Taso ei riitä Liigaan. Ei Lehmus ole esittänyt mitään sellaista, että pitäisi olla kokoonpanossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös