Ilmoitukset

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Kenelle Conn Smythe Trophy?

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana VilleLeino, 10.06.2014 klo 11.38.

 1. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Ei pelkoa tästä. Hetken ylisuoritus (puolisen kautta) taas uudessa organisaatiossa ja sitten romahdus. Tapahtunut nyt Detroitissa, Phillyssä ja Carolinassa.
   
 2. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Carolinassa kannattaisi kyllä kesällä latoa tuohta pöytään ja koittaa saada vaikkapa Lehner taskuun. Bobrovskysta en usko, että suostuisi tulemaan. Aika väliaikaisena olen pitänyt tätä Mrazek ja McBackup ratkaisua tähän asti ja siltä se alkaa näyttämään.
   
 3. The Legend Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins ja Kärpät
  Kun katselee etenkin tilastoja ja mikäli pelit jatkuvat nähdyllä tasolla, ei tämän palkinnon voittajaksi ole kuin yksi vaihtoehto: Tuukka Rask, Boston Bruins! Kukaan muu SC-finaalijoukkueiden kenttäpelaajista ei nouse ylitse muiden ja Binningtonista ei ole haastajaksi. Väitän siis, että mikäli ei floppaa täysin, niin Rask vie pytyn, vaikka Boston ei voittaisi mestaruutta. Olen jo pitkään odotellut ensimmäistä suomalaista Conn Smyth -voittajaa ja nyt siihen näyttäisi olevan paremmat mahdollisuudet kuin koskaan aiemmin!
   
  Gardemaister, Moses, Vislami ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 4. Robu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ENCE
  Samoilla linjoilla. Rask vie pystyin, ellei jotain outoa tapahdu. Mikäli Raskin taso laskisi kuolevaiselle tasolle, 91,5 torjuntaprosenttiin finaalisarjassa (94,2 tällä hetkellä), olisi hän silti selkeä voittaja. Schwartzilla on ehkä pienet mahdollisuudet, jos Blues voittaa ja hän tekee lähelle 20 maalia (12 tällä hetkellä).
   
 5. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Schwartzin lisäksi Pietrangelolla saattaa olla myös mahdollisuudet, jos Blues voittaa, hän ei tee isoja virheitä (Sharksia vastaan tuli jokunen) ja kerää vielä muutaman lisäpisteen (nyt muistaakseni 13 pistettä). Rask on toki selvä suosikki.
   
 6. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Maalivahdile tänä vuonna 90% varmuudella.
   
  Vislami, Merovingi, Rantojen mies ja yksi muu tykkäävät tästä.