Ilmoitukset

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Kenelle Conn Smythe Trophy?

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana VilleLeino, 10.06.2014 klo 11.38.

 1. VilleLeino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Barca&Pep, Pats, SASpurs, Canada, PIT&CHI
  Elikkä on aika ruveta spekuloimaan ketä pokkaa Conn Smythe trophyn pudotuspelien parhaana pelaajana, kun Kings on odotetusti tyrmäämässä Rangersin. Quick, Williams, Gaborik ja varsinkin Kopitar ovat pelanneet loistavat pudotuspelit, mutta itse nostaisin kyllä näiden yli Doughtyn. Ehkä tuon joukkueen tärkein pelaaja hyökkäyksen katalysaattorina, jota ilman Kingsin hyökkäyspeli olisi paljon köyhempää.
   
 2. expertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  mikkihiiriosasto ja bunch of jerks
  Jos ei valinta osu Drew Doughtyyn, niin valinta on väärä. Onhan ne tosin valinnat ennenkin metsään menneet. Terveisiä vuodelta 2003.
   
 3. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Pelkästään jo viime vuonna meni metsään, kun jäi puolustaja, Duncan Keith, valitsematta. Mutta näkisin, että kokonaan mainitsematta oleva Jeff Carter on vahvemmilla tässä kuin esimerkiksi Justin Williams tai Marian Gaborik. Vaikka Gaborikille tuon tahtoisinkin antaa.

  Carter, Drew Doughty ja Jonathan Quick on kolmen kärki. Kolme seuraavaa sitten Anze Kopitar, Williams ja Gaborik.
   
 4. Le Dang Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  Eikö Kopitar kuitenkin ole hyökkääjistä ykkösnimi? Ei selkeästi, mutta kuitenkin. Johtaa pudotuspelien pistepörssiä kahdella pinnalla Carteriin, näyttävä +9 tehotilastoissa, ja on rooliltaan kuitenkin joukkueen parhaita puolustavia hyökkääjiä. Jos pystyy noin kokonaisvaltaisella pelillä iskemään yli piste per peli pudotuspeleissä, ei ole ihan väärä valinta kyseiseen pystiin. Miinusta verrattuna Carteriin toki siitä, ettei ole ollut mikään isojen maalien mies, vaan lähinnä poiminut enemmän tai vähemmän sattumalla runsaan määrän syöttöpinnoja.

  EDIT: Pikaisen tarkastuksen jälkeen lisätään vielä, että Kopitar on ainut Kingsin hyökkääjistä, joka on näissä poffeissa kelottanut keskimäärin yli 20min per peli. Lukema on 20:52, kun seuraavana olevalla Carterilla 17:45.

  Tietenkin Doughty erottuu tässä hommassa vielä selvemmin 28 minuutilla ja 18 sekunnilla.
   
  Viimeksi muokattu: 10.06.2014 klo 14.31
 5. powerforward#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Ennen finaaleja liputin kovaa vauhtia Doughtya ja Kopitaria pidin kovimpana uhkaajana. Edelleen olen kyllä samaa mieltä, mutta pakko myöntää, että Williams on iskenyt aika kovat näytöt pöytään viimeisissä otteluissa. Eikä toki Carterinkaan huippukevättä saa unohtaa. Kuitenkin kaikki edellä mainitut hyökkääjät (+Gaborik) syövät kyllä hieman toistensa arvoa, kun kukaan ei ole joutunut kannattelemaan joukkuetta samalla tavalla, kuin Doughty puolustuksessa. Toki Kopitar on pelannut selvästi eniten hyökkääjistä, pelaten upeasti kummassakin päässä kaukaloa. Quick ei kokonaisuutena vakuuta riittävästi, vaikka toki mestarimaalivahti on aina pelannut hyvän kevään. Huipputorjuntojen lisäksi maaleja on vain mennyt omiin liikaa matkan varrella. Pidän siis edelleen Doughtya joukkueensa ja playoffien arvokkaimpana pelaajana; paljon peliaikaa kaikissa tilanteissa ja tehopisteitäkin tullut komeasti. Oli etenkin parissa pelissä Chicagoa vastaan, jotka katsoin oli mies aivan pitelemätön.
   
 6. Kääntölämäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, New York Rangers
  Tällä hetkellä näkisin Conn Smythen olevan menossa Justin Williamsille, joka on 20 pisteellään tehnyt tänä keväänä eniten pisteitä tasaviisikoin ja jatkanut loistavia otteitaan myöskin seitsemänsissä peleissä.
  Finaaleissa ''Mr.Game 7'' on tehnyt jo kuusi pistettä (1+5), joten itse pidän ihmeellisenä mikäli Williams ei pystiä itselleen lunasta.
   
 7. Apheu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Kings on kyllä niin tasainen tiimi sinänsä, että vaikea on valita sitä yhtä tärkeintä palasta.

  Helposti voi sanoa, että Kopitar, Doughty ja Quick (ykkössentteri, pakki, maalivahti), mutta taustalta ainakin Jeff Carter, Marian Gaborik sekä Justin Williams ansaitsivat kyllä pystin.

  Näitä pelaajia katsastamalla tuntuisi ikäänkuin vääryydeltä Gaborikia kohtaan, mikäli pysti menisi Carterille ja toisinpäin. Quickillekin on sattunut myös heikohkoja pelejä etenkin playoffsien ensikierroksilla, joten mielestäni ei hänellekään välttämättä pokaalia viitsisi antaa. Doughty on ollut kyllä pirun kova kuten Kopitarkin.

  Nostaisin silti voittajaksi Justin Williamsin. Mielestäni hieno osoitus siitä, että ei tarvitse olla mikään mediasupertähti tai ylipäätään supertähti voittaakseen Conn Smythen. Williams on ollut mielestäni tärkeimpiä palasia ratkaisuhetkillä - game sevenit ja niin edelleen. Etenkin kun Kingsin kevät on ollut hilkulla päättyä jo kolmesti, mutta niin vain sieltä on noustu aina seuraavalle kierrokselle. Mielestäni Williams kuvastaa tätä periksiantamattomuutta kaikkein eniten Kingsien joukkueesta. Lisäksi tehopisteissä toisena (vain kaksi Kopitaria perässä), maaleissa neljäntenä ja syötöissä toisena kertoo juuri siitä, miten monipuolista peliä Williams on pystynyt pelaamaan. Ja puolustussuuntaa unohtamatta, selkeä kärki koko playoffien plusmiinustilastossa +14, toisen ollessa +10 (Saad, Pearson, Mitchell). Omasta mielestäni Williams ansaitsisi pystin ehkä loppupeleissä kaikkein eniten.

  Mikäli Rangers jotenkin homman hoitaa vielä, niin sitten pystiä täytyy miettiä jälleen uudelleen riippuen pitkälti viimeisistä finaalipeleistä, joten sitä en nyt lähde edes spekuloimaan.
   
 8. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Conn Smythen voisi antaa kentälliselle Kingsin miehiä. Kopitar viivaan Doughtyn pariksi.

  Williams - Carter - Gaborik
  Doughty - Kopitar

  Ei sieltä ketään erotu game-winnereiden määrälläkään:

  Williams, 2
  Brown, 2
  Toffoli, 2
  Martinez, 2
  Kopitar, 1
  Carter, 1
  Gaborik, 1
  Doughty, 1
  Muzzin, 1
  M.Richards, 1
  Lewis, 1

  Noh, eiköhän se kuuluisi mennä Doughtylle. Niin tasainen on tuo ryhmä kelle sen voisi antaa, joten eniten minuutteja nettoava Norris-pakki ansaitkoot pytyn. 2002 Detroitin voittaessa oli suht sama tilanne. Niin leveä rintama, että oli jo valinnanvaikeus.
   
 9. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  Lainaus:
  Olen itsekin aivan samaa mieltä, että Williams on paras ehdokas tällä hetkellä Conn Smythen voittajaksi. Etenkin, kun palkinnon voittamisessa on yleensä korostunut finaalipelit, ja niissä Williamsin tehot ovat kolmen pelin jälkeen hurjat 1+5. Williamsin tehot myöskin otteluissa, joissa Kingsin on ollut pakko voittaa, ovat todella kovat. Yhteensä tehopisteitä on noissa kolmen ensimmäisen kierroksen seitsemässä kuoleman ottelussa kertynyt 6+5=11.

  Doughty ei ole finaaleissa esittänyt vielä juurikaan muuta kovien peliminuuttien ja toki yhden hienon maalin lisäksi. Quickin voitto tuollaisella 91:n torjuntaprosentilla olisi aivan naurettavaa, vaikka on tietysti todella tärkeä joukkueelleen ollut. Kopitar, Gaborik ja Carter ovat tietysti hekin pelanneet hienon kevään, mutta ei hyökkääjissä niin tärkeää pelaaja ole ollut kuin Mr. Game Seven.
   
 10. Heatley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pittsburgh, Pelicans, Porvoon Hunters
  Täältä huutoääni Drew Doughtyn suuntaan!
   
 11. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Justin Williamsille meni.
   
 12. VilleLeino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Barca&Pep, Pats, SASpurs, Canada, PIT&CHI
  Lainaus:
  Väärälle miehelle sitten meni. Kyllä tuo nyt olisi ilman muuta kuulunut Doughtylle, vaikka Williams seiska peleissä kunnostautui. Hyökkäyspäässä löytyi kuitenkin niin paljon leveyttä(Kopitar, Carter, Gaborik), että Williamsin rooli ei niin elintärkeä ollut, kun taas Doughty oli tuon puolustuksen suvereeni kiekollinen johtaja.
   
 13. Bourque#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
  Lainaus:
  Williams kuitenkin nakutti finaalipeleissä 2+5 joka ei se nyt huonostikaan ole 5. otteluun.

  Tippa silmässä mies kävi pystin pokkaamassa äkkiä pois ja takaisin juhlimaan mestaruutta,hieno pelaaja!
   
 14. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Lainaus:
  Yleensä ottaen Cupin voittaneesta joukkueesta löytyy useampi Conn Smythen ansaitseva pelaaja - jääkiekko on joukkuepeli ja yksi mies ei päätyyn saakka tietä raivaa.

  Williams ei missään nimessä ole "väärä mies": Kings pelasi kolme sarjaa seitsemänteen peliin ja paljolti juuri Williamsin ansiosta Kingsin kevät sai seitsemänsissä peleissä jatkoa.

  En olisi valittanut, jos pysti olisi mennyt Kopitarille tai Doughtylle, mutta Williams on kuitenkin Kingsin tämän keväisen tarinan avainhenkilö.
   
 15. Jabbbe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks, Minnesota Wild, Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Kopitar, Doughty, Quick ja Williams - näiden välillähän tuo varmasti päätettiin ja jos pelillisesti miettii niin tottakai Kopitar ja Doughty olivat ne Kingsin kiekollisen pelin tärkeimmät moottorit. Mutta kun palkinnossa kyse on arvokkaimmasta pelaajasta, niin itse ajattelen sen seuraavasti: kenen näistä kolmesta poissaolo tänä keväänä olisi näin jälkikäteen ajatellen ollut suurin takaisku joukkueelle ja siten vaikeuttanut eniten tietä kohti kannua? Vastaus: Justin Williams. Huolimatta Doughtyn ja Kopitarin huikeista otteista sekä Quickin ajoittaisesta god-modesta, he olivat kaikki omassa roolissaan "vain" pelaajia, jotka mahdollistivat Kingsin eteenpäin menemisen. Enkä tarkoita vähätellä heitä millän tavalla, mutta jos ajatellaan Conn Smythea niin Williams oli yhtälaillä muiden edellä mainittujen avainpelaajien tapaan iskussa läpi pleijareiden, mutta lisäksi ennenkaikkea silloin kun joukkue oli pakkovoiton edessä tai piti ratkoa sarjoja, niin hän astui näillä kaikista kriittisimmillä hetkillä esiin. Jos haluaisi viljellä kliseitä, niin tänä keväänä sankarinviitta oli yhtä kuin paita nro 14 moneen otteeseen niillä tärkeimmillä hetkillä. Kolme game seveniä, joissa Williamsin tehot 2+3. Lisäksi pakkovoiton edessä joukkue oli näiden game sevenien lisäksi neljässä ottelussa (San Joseta vastaan kolmesti ja Duckseja kerran), ja näissä matseissa Williams nakutti tauluun yhteensä tehot 4+2. Eli tilastojen valossa Kingsit pelasi veitsi kurkulla seitsemän kertaa ja #14 latoi tauluun näissä peleissä yhteensä 6+5 - eivät jätä ketään kylmäksi. Tähän vielä finaalisarjan pongot 2+5 niin on helppo todeta Williamsin olleen se pelaaja Kingseille, joka astui niillä tärkeimmillä hetkillä esiin.

  Loistava valinta siis palkinnon voittajaksi ja oikeastaan ainoa epäilykseni Williamsia kohtaan oli se, onko mies ns. tarpeeksi mediaseksikäs tällaisen palkinnon voittajaksi. Doughty ja Kopitar kun olivat tässä mielessä kenties etulyöntiasemassa, mutta onneksi kenenkään seksikkyydellä ei tässä valinnassa nyt merkitystä ollut. Joten onnittelut vielä Williamsille ja tottakai koko Kingsien organisaatiolle mestaruudesta. Huikea tarina kaikinpuolin jälleen kerran.
   
 16. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Vastaus:

  Doughty tai Kopitar. Ilman heitä Kings olisi pudonnut jo ekalla kierroksella.
   
 17. Gemondo Jäsen

  Vähän on aikaista spekuloida mutta Malkin näyttäisi tällähetkellä vahvimmalta ehdokkaalta voittajaksi.
   
 18. Smasher/Devourer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, Peliitat
  Lainaus:
  Rinne myös.
   
 19. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Totta muuten. Rinne on nyt paalupaikalla. Malkin ruudussa #2.
   
 20. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson ja Mercedes-Benz
  Kolmoseen laitetaan Kessel.
   
 21. Grainger Jäsen

  Mitä helvettiä? Tämä voittajahan ratkaistaan touko-kesäkuun vaihteessa, ei ennen vappua.

  Artturi Lehkonen.
   
 22. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Jos Ottawa olisi hitusen parempi joukkue, niin kisaan voisi ilmoittaa Erik Karlssonin. Onhan tuo nykyään huikea pelimies molempiin suuntiin.
   
 23. Jimisola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Patrik Laine.
   
 24. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Jos leikitään että kaikilla mukana olevilla on tasaiset mahdollisuudet SC-finaaliin, niin lännestä Conn Smytheä lähimpänä ovat Rinne ja Getzlaf (sekä Allen) ja idästä Karlsson sekä Kessel/Malkin/Crosby (PP:n pojat mielestäni tuossa järjestyksessä). Tosin olisin melkein valmis lutkuttamaan omaa meisseliäni jos Sens pääsisi finaaliin, joten sinänsä turha Karlssonia on tuolla roikottaa vaikka onkin aikalailla tajuttomassa vireessä ja koko maailman top3:ssa kaikki pelaajat mukaan sisällyttäen.

  Ja ehtiihän tämä vielä muuttua moneen otteeseen. Getzlaf oli koko Flames-sarjan käytännössä täydellinen jääkiekkoilija ja Rinne pitää yllä ihan typerää flow-tilaa. Lännessä tapahtuu isoja ylläreitä ja isoja tasoheilahteluita, joten yksilöt erottuvat selkeämmin kuin tasaisemmassa ja kenties ainakin kokonaisuutena tasokkaammassa idässä.
   
 25. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Semmonen pikku kutina, että pysti ojennetaan taas numerolle 87.