Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Kausikortit ja liput

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Tim Callahan, 05.06.2009 klo 15.22.

 1. Trapezoid Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Maalivahdit
  Vaikuttaa ihan järkeviltä liikkeiltä näiden kausikorttien hinnoittelut. Tarjouskausarit mahdollistavat vähän heikommin tienaavempien nähdä liiga-kiekkoa, kun taas parhaat kausaripaikat ovat kallistuneet. Nämä paikathan (A3/B3) menevät usein yrityksille, joten ihan järkevää kohdistaa korotus siihen suuntaan. Muutenkin on hienoa, että on paljon eri hintaluokan lippuja, jotta kaikilla on mahdollisuus nauttia kiekosta haluamallaan tavalla.
   
 2. IceMaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Trashers, Flyers
  Lainaus:
  Hyvä huomio nuo A3/B3 ja niiden myyminen yrityksille. Itse en koe itseäni HC-faniksi, vaan melko harvoin käyn paikan päällä Kouvolassa, Helsingissä tai Lappeenrannassa. Silloin kun käy haluan kyllä parhaille paikoille. Enkä usko olevani ainut tälläinen katsoja. Joten jos sieltä jää paikkoja vapaaksi, ne myydään todennäköisesti irtolippuina nopeasti.
   
 3. Magnesia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Alle 100 kausaria kampanjasta jäljellä. Eiköhän ne ole kaikki menneet maanantaihin mennessä.
   
 4. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Piti vielä tilata, kun kerkesi. Saa nähdä tuleeko uutta satsia myyntiin, kun nämä 500 menevät alle viikkoon.

  Hienot hinnat, kiitos.
   
 5. paraspelaaja Jäsen

  Onko noita 150e kausareita vielä tilattavissa? En sillä että olisin ostamassa, kiinnosti vaan ihan kysynnän kannalta. KooKoo kertoi facessaan viisi päivää sitten, että "jokunen alennuskausari on vielä jäljellä", KooKoon nettisivujen mukaan niitä on kuitenkin edelleen ostettavissa. Oiskohan ollut pientä väritystä tuossa "jokusessa", vai oliko Kouvolassa kysyntää vain 490 puoli-ilmaiselle kausarille..
   
 6. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Itse tilasin 3 päivää sitten ja vuoronumero oli sellainen, että alle 20 oli jäljellä.

  Todennäköisesti kaikki on menneet, mutta sitä ei ole vielä vahvistettu, koska tuolla oli myös lasku-mahdollisuus, joka voi tarkoittaa, että joitain kausareita vielä vapautuu.

  Oli miten oli, niin nyt meni jo ståndarin kausariennätys uusiksi ihan kunnolla. Tämän vuoksi myös Lätkä-Bongari voi saapua ensi kaudella joka matsiin, koska sivukatsomo lienee auki, koska seisomakatsomoissa on niin iso osa irtolippulaisia. Viime kaudella 1400 kausaria, joten jos tällä kaudella petrataan siitä 1600-1700?
   
 7. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Luuleeko joku nyt oikeasti, että nuo edulliset kausarit "loppuvat kesken"?

  Ei kannata yllättyä, jos kesäaikaan tulee vielä jokin tarjous.

  Mietin kovasti ostamista itsekin, vaikka asun Helsingissä. Olen kuitenkin liigakauden aikana helposti sen 10 kertaa Kouvolan suunnalla, todennäköisesti paljon useamminkin.
   
 8. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Hyvä kysymys, onko puoli-ilmaisille seisomapaikkojen kausikorteille juurikaan enempää kysyntää kuin mitä kausikortteja on nyt ale-hintaan myynnissä. Moni kuitenkin haluaa ja hankkii korkeammasta hinnasta huolimatta kausikortin istumapaikalle, kuten itsekin. Missään tapauksessa Mikkelissä ei kannata olla huolissaan KooKoon ensi kauden yleisömääristä, sillä KooKoon yleisökeskiarvo menneellä liigakaudella oli liigan kahdeksanneksi korkein eli komea 3712 katsojaa/ottelu. Uskon, että saman suuruinen yleisökeskiarvo tulee olemaan ensi kaudellakin ja monelle kausikortin hinta ei kuitenkaan ole mikään kynnyskysymys.
   
 9. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Toimiston mukaan halpoja kausareita on 17 kpl jäljellä. Vähiin käy.
   
 10. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Hullu huhtikuu oli ainakin menestys, kun myytiin 500 seisomakausaria 25 päivässä. KooKoo nääs ilmoitti tänään, että nyt nuo kausarit on vihdoin rahastettu ja myyty veke.

  Eiköhän toukokuussa lähde jotain kampanjaa istumakorteille, joita lienee menneen muutenkin hyvin jo etuosto-oikeushommien johdosta.
   
 11. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Itse veikkaan, että istumapaikkoja ei dumpata johtuen niiden hyvästä kysynnästä läpi kauden.
   
 12. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mielestäni olisi ihan kohtuullinen tarjous, jos esimerkiksi D-katsomon istumapaikkoja myytäisiin tarjoushintaan 250-300 euroa. Tällöin kalliit ja hyvät paikat jäisivät normihinnalle ja niistä käärittäisiin hillot.

  Ensi kaudella tulee kyllä hieman tukkoisaa peleissä, kun jokaisessa matsissa on se sivustondarikin auki.
   
 13. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Haluukkona panostaa tähän väittämään?
   
 14. Trapezoid Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Maalivahdit
  Osaako joku viisaampi avata, miksei oikein missään Liiga-joukkueessa kausaria saa netissä ostettua valitsemalla yksittäinen jakkara? Ainainen lohkon valinta ja paikkatoiveiden kirjoittelu tekee kuitenkin asioista hieman vaivalloisempaa. Tästä sain kuulla muutamalta uudelta potentiaaliselta kausarin hankkijalta, että kai se on toimistolle mentävä. Nykyajan tekniikalla tuommoinen systeemi olisi kohtuu helppoa toteuttaa. Liittyisikö siihen, ettei yksittäisiä paikkoja otettaisi sieltä täältä?
   
 15. starcat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Olet varmastikin oikeassa epäilyksesi kanssa ettei yksittäisiä kausikortteja haluta sieltä täältä. Lisäksi tietyt paikat halutaan jättää yhteyistyötahoille kuten sponsoreille sekä erilaisille kampanjoille. Tietysti myös fan clubilla on omat paikkansa. Tuossa nyt aluksi.
   
 16. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KooKoon kausikorttimyynti käy kuumana ja myynti on ollut KooKoon historian parasta.

  KooKoo on myynyt Liiga-kaudelle 2016–2017 jo yli 1700 kausikorttia! Lukema on todella kova, sillä edelliskaudelle KooKoo myi yhteensä vajaa 1500 kausikorttia. Kyseessä on KooKoon historian paras kausikorttimyynti.

  Kausikorttimyynnin vilkkaus on näkynyt myös VIP-kausikorttien myynnissä: Orpe-klubiravintolan kausikorttimyynti on tavallisen kausikorttimyynnin tavoin ylittänyt vanhat ennätykset.

  Myös yritysmyynti on sujunut suotuisissa merkeissä, sillä runkosarjaan on myyty jo yli 100 aitiovierailua. Lumon Areenalla on kahdeksan aitiota, eli runkosarjassa on kaikkiaan tarjolla 240 aitiovierailumahdollisuutta

  Jo 1700 kausikorttia ja 100 aitiovierailua myyty! | KooKoo

  - Liiga-kiekko kiinnostaa paitsi Kouvolassa, myös muualla Kymenlaaksossa. On ollut hienoa huomata, että kausikorttimyyntiä tapahtuu myös Kotkan, Haminan ja jopa Lapinjärven suuntaan
   
  Viimeksi muokattu: 20.06.2016 klo 17.17
 17. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  Viisisataako oli niitä päädyn halpoja kortteja? Siihen nähden toi 1700 ei ole mitenkään erikoinen määrä, hyvä juttu tottakai ja tarkoituksena lienee se, että fanipäädystä saadaan mökää ja meteliä aikaiseksi, tunnelman luontia. Rahaa sisään tulee Orpelta ja aitioista.
   
 18. Mneme Jäsen

  Lainaus:
  1700 kesäkuun puolivälissä ei ole erikoinen määrä, jos viime kaudelle myytiin yhteensä alle 1500 kausikorttia? Toki Hullun Huhtikuun halvoilla seisomakausareillakin on tuossa osansa, mutta ihan samalla tavalla niistäkin on rahaa tullut.
   
 19. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  No niinhän mä tossa just kirjotin, tulkitsit ihan oikein. Erikoista olisi jos määrä olisi tuon alle. Ja en ole omasta mielestäni väittänyt, että niitä olisi ilmaiseksi jaettu, kyllä ne 150€/kpl on maksaneet eli rahaa on tullut, muttei tietenkään semmoisia määriä kuin Orpelta ja aitioista.
   
 20. Kioto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kyllä tuo minunkin korvaan kuulostaa aika lupaavalta määrältä ja positiiviselta nousulta vaikka olikin hullua huhtikuu kamppanjaa alussa, ei noita lukuja ainakaan kannata vähätellä näin Kouvolalais vinkkelistä.
  Täytyy muistaa että viime kaudellakin varmaan melko suuri osa kausikortinostajia oli käyttänyt luultavasti sen kausikortin osto-oikeuden viimeisen Mestiskauden hinnoilla?
  Tulevalla kaudelle kuitenkin perus kausikorttienkin hinnat kokivat ilmeisesti ihan tuntuvan korotuksen noihin edelliskauden alennushintoihin verrattuna?

  Hieman jännän äärellä tässä saa kausikortti/aitiomyynnin ohella odotella myös viimekauden taloudellista tulosta, muuta tietoa ei taida olla kuin se että kuusinumeroinen plus tulos sieltä on tiettävästi tulossa, tarina ei tosin kerro alkaako se 1,2 vai millä?
   
 21. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Jos yli 1700 myytyä kausikorttia ennen Juhannusta ei ole mielestäsi erikoinen määrä niin mikä se määrä pitäisi olla, että määrää voitaisiin pitää erikoisena?
  Kuten Sakari Välimaa mainitsikin, Hullu huhtikuu oli ehdottomasti onnistunut kokeilu. Viime vuoteen nähden seisomakausikorttien myynti on suorastaan räjähtänyt ja erityisesti kannattaa huomioida, että peräti 70 prosenttia näistä kausikorttilaisista on kokonaan uusia kausikorttiasiakkaita. Tuo on erittäin hieno asia, että KooKoo on saanut noinkin runsaasti kokonaan uusia kausikorttiasiakkaita. Kausikortteja tullaan lisäksi varmasti myymään vielä ennen kauden alkua varsinkin istumapaikoille.
   
 22. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Tämä. Uskon, että vanhat istumapaikkakausarien omistajat ovat uusineet vanhat ja lisääkin on tullut. Myös hullu huhtikuu on tuonut lisää seisojia päätyyn. Hyvältä näyttää kausari-, Orpe klubi- ja aitiomyynti.
   
 23. Zaari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tuohan on todella hyvä määrä vaikkei kortteja myytäisi yhtään lisää ennen kautta ja varmasti niitä myydään. Tiedä sitten paljonko sen pitäisi olla ollakseen erikoista...
   
 24. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kyllä, ja eiköhän niitä myydä ennen kauden alkuakin. Mietiskelin joskus, että kuinkahan paljon on tapahtunut siirtymää istumakausaripaikoilta halvoille seisomopaikoille, mutta jos niistä 500 halvasta kausarista 70 % on uusia, niin aika maltillinen on ollut siirtymä.
   
 25. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Oikein hieno määrä, ja varmasti kortteja menee vielä lisääkin.

  Toki huhtikuun 500 halpaa korttia nostavat määrää ja laskevat osaltaan korttien keskihintaa. Huomioitavaa on tosiaan se, että viime kaudella oli varmasti paljon niitä mestiskauden optio-kortteja, joilla sai halvan kausarin ekalle liigakaudelle, jos osti kausarin mestikseen. Noita halpoja liigakortteja ei taas enää vastaavasti ole ja tämä taas osaltaan nostaa myytyjen kausarien keskihintaa.