Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Henkka, 01.06.2018 klo 22.13.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. Peltinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Joo, mutta arpapelissä ei voi voittaa, jos ei ole arpoja. Columbuksen nykyrosterista 11 pelaajaa on omia varauksia eivätkä kaikki ole edes ykköskierrokselta. Kun päälle lasketaan omilla varauksilla (lähinnä siis Ryan Johansen) hankitut pelaajat niin voi hyvin sanoa, että runko on draftin päälle rakennettu. Keklu on win now -moodissa ja kaupoissa syödään lähinnä tulevaisuutta 4-5 vuoden päästä jolloin puikoissa voi olla jo uusi GM.

  Noin ylipäänsä NHL-varauksia taidetaan silti hiukan yliarvostaa NFL:n matkimisen takia. NFL:ssä pelaajat ovat 3 vuotta vanhempia, isoissa yliopistopeleissä marinoituneita ja valmiina hyppäämään tähdiksi heti liigaan tullessaan. Kun vielä peliurat ovat lyhyitä ja niistäkin ensimmäiset 4-5 vuotta menevät halvalla tulokassopparilla niin varausvuoroja arvostetaan syystäkin suuresti. NHL:ssä tulokassoppari on vain 3 vuotta ja UFAksi tullaan uran suhteen aikaisin ja varaukset tehdään Amerikan ammattilaissarjoista kaikista nuorimpina (NBA keskimäärin 19 vuotta, MLB ja NFL 21-22 vuotta) joten varausvuoroilla ei pitäisi olla samanlaista painoarvoa.
   
  DTremens tykkää tästä.
 2. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Nyt kun Murray on Anaheimissa joukkuettaan tarkkaillut valmentajan paikalta niin todennäköisesti hän ei ole pitänyt siitä mitä on nähnyt Montourin suhteen. Itse olen kyllä aina pitänyt Montouria hyvänä pakkina ja olisi kelvannut Pittsburghiin.
   
 3. Largo Jäsen

  Mark Stonelle jatkot Vegasiin, Lebrunin mukaan.

  8.vuotta, 76 miljoonaa. 9.5AAV
   
 4. Largo Jäsen

  Stonen sopimuksessa 48 miljoonaa allekirjoitusbonuksia, 28 palkkana.
   
 5. Ralph Jäsen

  On kyllä taas tarkkaan laskettu palkat ja bonukset. Varsinainen palkka pyörii seitsemän ja yhden miljoonan haitarissa. Toki mahdollista työsulkua tuossa ajatellaan ja siis Stonen näkökulmasta.
   
 6. Boltning Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Voi olla Stone tyytyväinen. Kuch ottaa saman verran Tampassa. Toki kevyemmällä verotuksella, mutta kuitenkin. Itse pidän Stonea semmoisena 7-7,5 miljoonan miehenä. Äärimmäisen paha ennakkotapaus myöskin, kun pitää Tampan löytää Pointille sopiva raha.
   
 7. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  En nyt tiedä mihin perustui, mutta joku MacKenzie tai Dreger huhuili, että Detroit olisi tekemässä offer-sheettiä Brayden Pointille.

  Noin 8.5M - 10.5M tarjouksella kompensaatio olisi kaksi ykköstä + 2nd + 3rd. Neljän ykkösen palkkoja ei varmasti lähdetä tarjoamaan.

  Tarkoituksena ei välttämättä ole edes saada miestä, vaan aiheuttaa Divisioonavihulaiseen palkkakatto-ongelma, joka sitten ajaa vuosien saatossa jengiä pikkuhiljaa alas huipulta.
   
 8. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Ihan hyvä sopimus Vegasille, mutta katselin heidän capin tulevan nyt lähes tappiin ja siellä on viidellä hyökkääjällä ja kakkosveskarilla sopimus loppumassa. Miten saavat esim. Karlssonin katon alle?
   
 9. Le Dang Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  Ei kai W. Karlsson palkankorotusta ole saamassa? Viime kauden 78 pisteestä tippumassa noin 50 pisteen mieheksi, minkä voi realistisesti odottaa olevan lähempänä todellista tasoa kuin tuo huima edelliskausi.
   
 10. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Siellä on silti palkat lähes katossa, ehkä 1-2 milliä tilaa. Kyllä Karlssonkin sen vähintään saman saa kuin tällä kaudella. Tuohon päälle ainakin neljän pelaajan palkat. Tietenkin jos joku tarjoaisi OS:n Karlssonista. Sitten pitäisi saada viiden pelaajan palkat parin millin sisään.
   
 11. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Haula/Eakin-kaksikosta toinen ja/tai Miller ovat sieltä aika helposti liikuteltavia pelaajia. Tuolle ensin mainitulle hyökkääjäkaksikolle kun ei edes oikein ole molemmille tilaa top-9:ssä (olettaen Pirrin pitävän paikkansa siellä, tai sitten vaikka Glassin olevan valmiina NHL:ään ensi kaudella), ei ainakaan keskikaistalla. Miller on taas ihan korvattavissa oleva puolustaja, mutta aina jostain löytyy yv-spesialistille tarvetta. Tuosta kolmikosta on siis helpolla saatavilla tarpeelliset palkkasäästöt ilman että tarvitsee luopua kenestäkään oikeasti tärkeästä pelaajasta.

  Lainaus:
  Ei kai Yzerman nyt ensi töikseen lähde vittuilemaan vanhalle työnantajalleen?

  Toisekseen ei se pelkkä tarjouksen tekeminen riitä vaan pitäisi siihen saada vielä pelaajan allekirjoitus. Aika alhaiseksi saisi jäädä Tampan tarjous jos vaikka Detroit löisi tuon alimman 8.5 miljoonaa pöydälle ja Point siihen suostuisi. Tampan veroedulla vastaava tarjous lienee jossain 7 miljoonan paikkeilla? Vai olisiko tässä Pointinkin osalta taktikointia ja siten vaan tarkoitus saada Tampasta suurempi palkka ja olisi valmis ottamaan sen eteen riskin että edessä olisikin siirto Detroitiin jos Tampa ei vastaa tarjoukseen?

  Lainaus:
  Tampassa ja Vegasissa on käsittääksen identtinen verotus, ainakin osavaltiotasolla, että ihan suoraan noita Stonen ja Kucherovin sopimuksia voi verrata ilman verotusasioita.
   
 12. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Lainaus:
  Tämä. Plus että vaikka Yzerman Hollandin penkin sitten joskus periikin, niin aika epätodennäköiseltä tuntuu ainakin omien ajatelmieni mukaan Pointin olevan missään määrin kiinnostunut organisaatiosta, jossa seuraavat X vuotta menee täydelliseen rebuildiin.
   
 13. Janders Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Hankala nähdä etteivät mätsäisi, ja vieläpä olisi varsin tyytyväisiä tuommoiseen soppariin. Tilaa tehdään varmasti muualta. Sitten täytyy miettiä, miksi Point haluaisi siirtyä Floridan lämmöstä NHL:n nykyhetken parhaasta joukkueesta umpisurkeaan Detroitiin?

  Näitä syitä voisivat olla esim.
  1) järkyttävän ylihintainen soppari
  -> ei täsmää, tämä olisi lähinnä markkinahintainen
  2) lyhyt soppari, jolla pääsisi rahastamaan UFA:na nopeammin
  -> oletuksena että Tampa haluaa ensisijaisesti pitkää sopparia
  -> tolla kompensaatiolla täytyisi olla maksimissaan 5v-sopimus, eli Point uhraisi vain yhden UFA-vuoden
  -> periaatteessa mahdollista, mutta pidän epätodennäköisenä, että Point suostuisi moiseen soppariin
   
  F#21 tykkää tästä.
 14. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Jos Point saa tänä keväänä nimensä kannuun, niin en ihmettelisi jos urahaaste perinteisessä organisaatiossa isolla liksalla sen jälkeen kiinnostaisi (sen verran, että laittaisi nimen paperiin ja katsoisi, miten kävisi).

  Tarjoushan olisi sitten se 10,5, koska käytännössä offer sheeteissä kannattaa tarjota maksimia kyseisellä varauskorvausmäärällä. Eikä Wingsillä taida hetkeen olla capin kanssa tiukkaa.
   
  Viimeksi muokattu: 09.03.2019 klo 12.40
 15. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Kummassakaan Floridassa tai Nevadassa ei ole osavaltioveroa (State rate), vaan pelkkä liittovaltion vero (Federal rate 36,63%). Myöskään Texas ja Tennessee eivät kerää lainkaan osavaltion veroa. USA:n puolella Kaliforniassa pelaavat joutuvat maksamaa tuloistaan eniten veroa, kun siellä on Federal raten päälle vielä 13% State rate. Luonnollisesti NHL-pelaajat maksavat noin puolet veroistaan vieraspelikaupunkien osavaltiolle, koska ovat ns. kiertäviä taiteilijoita. Aika mutkikkaita nuo verohommat ovat tuolla jenkkilässä Ja siihen päälle vielä Kanadan omat systeemit.

  CapFriendysta pystyy katsomaan noita veroprosentteja. Stonelle jää nyt Vegasissa käteen karkean arvion mukaan reilut 6M tuosta 9,5M vuosipalkasta. Jos olisi tehnyt saman sopimuksen Ottawaan, niin Ontarion verotuksen jälkeen käteen jäävä osuus olisi "vain" 4,45M taalaa. Voittaa siis vuodessa pyöreät 1,5 miljoonaa kun pelaa Nevadassa.
   
  Viimeksi muokattu: 09.03.2019 klo 12.59
 16. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  ^ Kaliforniassa myös asuminen ja eläminen on melkoisen kallista.
   
 17. Pallister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Kovasti näistä offer sheeteistä aina huudellaan ”insiderien” yms. toimesta kun kesä lähestyy.
  Viimeisin taitaa olla v. 2013 O` Reilly sheet ja Penner v. 2007 viimeisin jota ei matchattu.
  Eli uskon kun näen.
   
 18. Janders Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Sivuhuomiona: Capfriendlyn mukaan maksimi (2st, 1nd, 1rd -kompensaatiolle) näyttäisi olecan 10 148 302 dollaria AAV. Eli noilla pickeillä Detroit voisi tarjota maksimissaan 50 741 510 dollarin arvoista sopparia. Noh, tuskinpa ihan noin tarkkaan taalalleen laskivat, mutta on tuossakin ihan kiva potti.
   
 19. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Stone oli ensimmäinen näistä kovista UFA-pelaajista, joka teki sopimuksen. Häntä edelsivät Silfverbergin ja Staalin sopimukset. Tehdäänkö nyt vain S-alkuisten pelaajien kanssa sopimuksia?
   
 20. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Lainaus:
  Keklulla olis hieman helpompi tilanne nyt, jos joukkueessa pelaisikin Sanarin ja Sobrovsky.
   
  Tpip, Vanden Plas, Virveliä kainaloon ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 21. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Ja Detroitista saa asunnon 1 dollarilla.

  *hymiö*
   
  Virveliä kainaloon, Vislami & larzzon tykkäävät tästä.
 22. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Tämä perustuu viime kauden capiin ja 83M capilla se tarjoushaarukka on noin 4% enemmän.
   
 23. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Lainaus:
  Tämän mukaan ei jäisi "kuin" 4,3m käteen. Toki tuosta escrowista tullee jotain takaisin.

  Mark Stone Hit The Tax Jackpot With Trade To Vegas Golden Knights
   
 24. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Voisivat tuohon escrowiin ujuttaa veroprosenttitasoituksen siten, ettei minkään jengin välillä olisi verotuksen+escrown jälkeen mitään eroa käteen jäävään summaan.

  Aika simppeliä olisi luoda järjestelmä, jos jotakuta vaan kiinnostaisi. Isommat pidätykset niiltä, kellä on sitä veroetua ja niinpoispäin. Palautukset sitten vaikka tasan.
   
 25. Mediakuutio Jäsen

  Lainaus:
  Eikö tuo olisi silti aika hankalaa kun tuohon kai vaikuttaa vielä se mikä on pelaajan kotipaikka ja paljonko maksetaan allekirjoitusbonuksia.
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.