Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Henkka, 01.06.2018 klo 22.13.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Mahtavaa. Siellä olisi jopa realistiset mahdollisuudet pärjätä, elleivät nyt sitten rupea ihan keskushyökkääjäksi sommittelemaan. Silloinkin toki saattaa viereltä löytyä Kessel.

  E: Ja on muuten aika uskomaton tarina, aikamoisista lähtökohdista noussut NHL:ään (toki sopimus ei takaa vielä peliaikaa). Ei taida kovin montaa vastaavaa tarinaa löytyä maailmalta? Urheilulehdessä oli miehestä aika hyvä henkilökuva, 29.3.2018 ilmestyneessä numerossa.

  Löytyy ainakin täältä ja varmaan kirjastoista?

  eMagz - Urheilulehti

  Tässä myös ihan hyvä juttu miehestä: https://yle.fi/urheilu/3-10465664
   
  Viimeksi muokattu: 20.04.2019 klo 20.36
  jalperi, Tornados & Labomba tykkäävät tästä.
 2. Tornados Jäsen

  Lainaus:
  Hieno tapaus tosiaan. Nuorempana ihailin enemmän sellaisia luonnonlahjakkuuksia, mutta nykyisin tulee enemmän arvostettua työn ja sinnikkyyden merkitystä.
   
  aessi tykkää tästä.
 3. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Adam Fox New York Rangersiin. Vastineena toisen kierroksen varausvuoro (NYR) tulevalle kesälle sekä ehdollinen kolmannen kierroksen varausvuoro vuoden päähän. Ehto: mikäli Fox pelaa tulevalla kaudella vähintään 30 ottelua Rangersin paidassa, kolmannen kierroksen varausvuorosta tulee toisen kierroksen varausvuoro.

  Yksi suosikeistani sai siis haluamansa eli yhdysvaltalainen pääsi New Yorkiin. Hurricanes sai erinomaisen vastineen ja Rangers sai ensi kaudelle erittäin potentiaalisen puolustajan. Fox on huhujen mukaan allekirjoittamassa jo sopimusta tulevalle kaudelle.
   
 4. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Jan Ruttalle Tampaan vuoden mittainen yksisuuntainen jatkosopimus. Arvo 1,3 miljoonaa.
   
 5. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Jatkoajan uutisesta Ruotsalaista koskien: "Koska Ruotsalaisella ei ole NHL-varausta, pitää Sabresin palauttaa hänet Ilveksen käyttöön, mikäli buffalolaisseura ei solmi tämän kanssa sopimusta ensi kaudesta."

  Nyt on pakko myöntää, etten ymmärtänyt tätä tekstiä. Nyt kun Ruotsalainen tekee sopimuksen Buffaloon niin Buffalon pitää palauttaa hänet Ilvekseen ellei Buffalo tee sopimusta hänen kanssaan? Miten Buffalo voi palauttaa Ruotsalaista mihinkään jos se ei ole tehnyt sopimusta pelaajan kanssa? Eihän tässä tekstissä ole mitään järkeä!
   
  RäpyläRepe, Mediakuutio & aessi tykkäävät tästä.
 6. Dissonanssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moderaattorit
  Lainaus:
  Ei tuossa ole mitään järkeä. Edes sillä, että Ruotsalaista ei ole varattu, ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että hänet olisi velvollisuus palauttaa yhtään mihinkään.

  Voi olla, että tuolla tarkoitetaan sitä, että suullisesti ollaan sovittu, että mikäli NHL-paikkaa ei tule, palaa Ruotsalainen liigaan.

  Minä en itse kyllä usko tuohonkaan vaihtoehtoon. Viime kaudella huomattavasti kovemmilla meriiteillä varustettu Lawrence Pilut pelasi valtaosan Rochesterissa samoin kuin Victor Olofsson, joka olisi voinut odotella syksyyn ja mennä minne haluaa, pelasi lähes koko kauden Rochesterissa saamatta edes näyttöpaikkaa ylhäältä kuin vasta kauden lopussa.

  Eiköhän Ruotsalaisellekkin ole tehty selväksi, että tarvittaessa (ja todennäköisesti) hommaa lähetään kehittämään Rochesterin kautta. Todennäköisesti siellä olisi roolia ensi kaudeksi tarjolla. Eiköhän tuo myös ole se syy, miksi Ruotsalainen Buffalon kanssa sopimuksen tekee.

  edit. Ilmeisesti Ruotsalaisella on Ilvekseen vuoteen 2022 kattava sopimus. Tämä voi toki muuttaa tuota tilannetta, mitä tulee velvollisuuteen "palauttaa" pelaaja (en tunne CBA:ta tältä osin), Olen kuitenkin melko varma, että Ruotsalainen pelaa todennäköisemmin Rochesterissa kuin Ilveksessä ensi kauden.
   
  Viimeksi muokattu: 05.05.2019 klo 15.43
 7. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Oudosti ilmaistu, mutta lieneeköhän kyse siitä, että Liigan sopimuksenalainen pelaaja pitää palauttaa lainalle Liigaan, jos NHL-paikkaa ei ole tarjolla. Ja tällä ohitettaisiin AHL:ään lähettäminen.
   
 8. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Tuota sillä tarkoitetaan, vaikka onkin kirjoitettu mitä sattuu.

  Kysymys on lähinnä siitä miten Sabresissa nähdään Ruotsalaisen kehityksen kannalta parhaaksi, pelata AHL:ssä vai Ilveksessä. Iän puolesta tuo Ruotsalaisen tulokassopimus tulee olemaan 2-vuotinen, joten on ihan mahdollista, että ensimmäinen sopimusvuosi menisi vielä Ilveksessä ja jälkimmäinen sitten Pohjois-Amerikassa.
   
 9. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Mitäs eroa tällä tapauksella on esimerkiksi Ville Meskaseen, jolla oli voimassa oleva sopimus Ilvekseen, mutta pelasi silti tämän kauden AHL:ssä?
   
 10. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Riippuu kokonaan mitä sopimukseen on kirjattu. Päättyneellä kaudella Jetsin Vesalaisella oli mahdollisuus palata Eurooppaan jos paikkaa NHL:n puolelta ei aukea. Ilmeisesti Meskasen sopimuksessa ei tuollaista pykälää ole.
   
 11. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Rangers suositteli Meskaselle pelaamista AHL:ssä ja hän siihen suostui, koska katsoivat sen kokonaisuuden kannalta parhaaksi. Jos hän olisi ollut hankala ja halunnut pitää sopimuksestaan kiinni ja palata sen turvin Ilvekseen, niin olisi näin saanut tehdä.

  Kristian Vesalainen piti tuosta oikeudestaan kiinni ja palasi Eurooppaan täksi kaudeksi.
   
 12. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Detroit Red Wings ilmeisesti kiinnittämäsäs Oliwer Kasken. Linkki Iltapaskaan: https://www.is.fi/nhl/art-2000006095465.html

  Mikäli näin on, niin hyvät valinnat kyllä Kaski ja Hakanpää tekivät, heidänkin perässään ilmeisesti ollut useampi seura. Nään kummallekkin ihan mahdollisena murtautua noiden joukkueiden pakistoihin.
   
 13. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  KalPan Otto Leskinen 2v tulokassoppari Montrealiin.

  Osa on kait jo "varmoja" osa vielä varmistamatta, mutta tuntuu että Liigasta on moni siirtymässä rapakon taakse.

  Texier, Palve, Leskinen, Luostarinen, Ruotsalainen, Kaski, Hakanpää, Larmi, Turunen? Kaikista ollut enemmän tai vähemmän huhua ja osa jo varmistunutkin. Liigan taso laskussa?

  Tuohon voitaneen Kakko lisätä myös vielä myöhemmin.

  Edit. Ja tosiaan Kivihalme unohtui ja signasikin jo Torontoon
   
  Viimeksi muokattu: 07.05.2019 klo 20.45
  viljelmo tykkää tästä.
 14. Largo Jäsen

  Teemu Kivihalme Leafsiin.
   
 15. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 16. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Aleksi Heponiemi teki 3-vuotisen entry level sopimuksen Florida Panthersiin.
   
 17. ChosenTwo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals & suomalaiset NHL:ssä
  Alamummo tykkää tästä.
 18. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hieno homma. Tykkäsin Björkqvististä ihan helvetisti junnujen kultajoukkueessa ja mielestäni omaa hyvät ominaisuudet NHL:ään. Ei ehkä ykkösketjun materiaalia, mutta 2-3 -ketjuihin vääntämään. Haastattelujen perusteella todella positiivinen persoona.
   
 19. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Stevie Why, Razzers, lainelaser ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 20. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  mayra tykkää tästä.
 21. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Halvalla lähti. Toki Lindell ei ehkä pääse ikinä taitojensa mahdollistamiin tehoihin, kun ylivoimalla on edessä Klingberg ja Heiskanen. Dallasille hyvä, että ykköstykkien takana on tarjolla viivalle myös B+ laatua.
   
  mayra tykkää tästä.
 22. Janders Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ouwou. Enpä tajunnutkaan kuinka naurettavan hyvä soppari Klingbergillä on. 4,25 miltsiä vielä seuraavat kolme kautta. Erittäin edullinen palkkatason nousun myötä. Heiskasella on vielä kaksi vuotta tulokassopparia jäljellä, joten Dallasin top3 pakit maksavat yhteensä n. 11 miljoonaa (jos jätetään Miron mahd. bonukset huomiotta).

  Kyllähän tuolla yhden Doughtyn saisi, mutta ehkä ennemmin kuitenkin valitsisin Dallasin kolmikon.
   
  Moses, Mr. Cloudy, Steus ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 23. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  https://twitter.com/IneffectiveMath/status/1129039678408142849

  Ah, no mutta tämä kaveri onkin jo huomannut, että Esa on Klingbergin reppuselässä ja oikeasti täysin paska, kun osasi käydä katsomassa laukaisukarttaa interwepistä. Ylihinnaksi meni pojat. Voihan nokka. Typerä Jim Nill kun ei avannut HockeyViziä ennen sopparin kirjoittamista.
   
  Moses ja Vislami tykkäävät tästä.
 24. ijuka Jäsen

  Lainaus:
  Ei täysin paskaksi kutsunut, mutta tottahan se on että tuo on valtava ylihinta Lindellistä.

  Muuten, tällä tyypillä on paljon enemmän dataa kuin mitä tuossa kaaviossa on. Ja sitä paitsi teki nuo kartat, eikä "käynyt katsomassa". Jestas sentään.
   
 25. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Avaisitko vähän, miksi mielestäsi soppari on valtavan ylihintainen? Kerro myös, mikä olisi mielestäsi sopiva.
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.