Mainos

Karmein ruoka, jota olet elämäsi aikana leipäläpeesi pistellyt

  • 99 478
  • 564

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Jos hernekeitto olisi helposti lämittävänä mikrosafkana niin moni täälläkin itkevä jonne olisi aivan hiljaa. Pari päivää ilman hiilareita niin jonneillekin maistuisi hernari smetnanalla, sipulilla ja sinapilla. Jonnet siis söisivät enemän herkullista hernaria ja pahin nieltävä asia voisi olla vaikkapa:

- Iensairautta kärsivän teinin sylki suutelutilanteessa
- Emättimen eritteet suuseksissä
- Peräreijän eritteet suuseksissä

Ja sitten valitetaan jostakin vitun hernekeitosta. Turpiin pitäisi laittaa.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Alkuviikko pelastettu...saatanan kakarat!

Go Leon, go Sampio!
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vittu. Kai mun sitten pitää syödä hernekeittoa. Parempi sekin kuin tikkarit perseessä.
 

dorka

Jäsen

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Ikaalisten Nouseva-Voima
Oliskohan Puolalainen Flaki eli lehmän mahasta tehty keitto? Haju aivan karmea mutta maku menettelee. Ainakin tällänen hatara muistikuva on

Googlen kuvahaun perusteella Flakihan näyttää suorastaan herkulliselta! Makumatkalle Puolaan tieni vieköön.

Albanialainen versio ei tosiaan pitänyt sisällään kuin suolta/mahalaukkua paksussa, harmaassa liejussa. Joka ei edes maistunut miltään. Oli vain inhottavaa. Ei toki ollut ainoa kumma asia ko. valtiossa.
 
Ketjun aiheeseen liittyen. Oliivit, hyi vittu mitä paskaa.

Oliivit on muuten tosi yleinen inhokki. Mitä en ymmärrä. Rakenne ei ole mitenkään epätavanomainen ja makukin aika mieto, lähinnä suolainen. Outo on homma. Toisaalta en keksi mitään järkevää syytä (paitsi se rakenne ja assosiaatio halpaan einespataan), miksi itse inhoan hillosipuleita. Hyi saatana!
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Katselin ketjua taaksepäin, niin löysin muutaman viittauksen silakkaan.

Tunnen myös henk.koht muutamia ihmisiä, jotka eivät pidä silakasta ja monesti kokemukset ovat kouluruokailussa tms hankittuja.

Nämä ihmiset eivät todennäköisesti ole koskaan saaneet maistaa tuoretta silakkaa, hyvin valmistettuna.

Mökillä kesäaamuna kun käy kokemassa verkot, vetelee muutaman kilon silakkaa fileiksi, paistaa runsaassa voissa ja tillissä pihveiksi ja tarjoilee kullankeltaisena yhdessä uusien perunoiden kanssa...

...ei siitä paljoa kesäpäivä parane.

Näin vähän asian sivusta huvittaisi myös tietää, että onko kukaan muu kuullut tavasta lirauttaa pieni määrä Rajamäen viinaetikkaa valmiiden pihvien päälle lautasella?

Meidän suvussa tuota on aika paljon, perinne on voimissaan ainakin Turun saaristossa. Tosin sitten tiedän ihmisiä, jotka tuota etikka-juttua eivät ole koskaan kuulleetkaan ja kummeksuvat koko asiaa.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Ei ole muuten nepalilaista ruokaa muutenkaan juuri olemassa kuin ravintoloiden mainoksissa. Mainonta on sikäli onnistunutta, että se houkuttelee paikalle tyhmiä mutta maksavia asiakkaita.
Mitä luulet, että Nepalissa syödään? Intialaista ruokaa? Eikö mahdu pieneen mieleen, että sitä ruokaa voi mättää naamaan muuallakin, kuin siellä kirkonkylän ainoassa kebab-putkassa? No, aiempi väitteeni on fakta. Reissuillani en saanut kertaakaan huonoa ruokaa, vaikka paikkojen ulkoinen taso oli vaihteleva. Osaavat jopa tehdä niin hyviä kasvisruokia, että voisi harkita kääntyvänsä vegeksi.
 
Viimeksi muokattu:

#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK
Katselin ketjua taaksepäin, niin löysin muutaman viittauksen silakkaan.

Tunnen myös henk.koht muutamia ihmisiä, jotka eivät pidä silakasta ja monesti kokemukset ovat kouluruokailussa tms hankittuja.

Itse en pidä paistetusta silakasta. Ne pienet ruodot saa aikaan oksennusrefleksin ja varmaan siitä jotuen paistetun silakan haju on kuvottava. Mutta silti paistetut silakat ei ole läheskään pahinta mitä olen syönyt. Säilötyt silakat taas menevät oikein hyvin.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Ei ole muuten nepalilaista ruokaa muutenkaan juuri olemassa kuin ravintoloiden mainoksissa. Mainonta on sikäli onnistunutta, että se houkuttelee paikalle tyhmiä mutta maksavia asiakkaita.

Hassua sikali, etta olin tuossa kuukausi sitten nepalilaisessa ravintolassa/kahvilassa, jossa perheen isa (ravintelin yleismies) kertoi meille kaikenlaista nepalilaisesta ruuasta ja perheen aiti keittiossa meille sitten vasasi hyvin perinteisen nepalilaisen perheruoka-potpurrin. Sen kun huuhteli alas aitoameikkalaisella Colalla, niin ei voinut muuta kun olla yllattynyt noin hyvasta ruuasta. Intialaista on tullut syotya jo 35+ vuotta ja sita se lautasellinen ei missaan nimessa ollut.

Karmein ruoka mita olen suuhuni laittanut on eittamatta Taco Bellin paska. Kerran kavin. Toista kertaa en mene, vaikka hyva ystavani niita puljuja 39 omistaakin. Taytyy muistaa olla tahdikas niista puhuttaessa kun han on lahettyvilla...
 
Foodie.fm

Rainbow:n Beef Teriyaki einespaketti! Kerran tuli viime kesänä ostettua tuollainen töihin. Hyi helvetti, haju ja maku jotain aivan käsittämätöntä. Muutaman yökkäyksen aiheutti, mutta pitihän se syödä loppuun kuitenkin.. Suun kautta hengitin, annos suuhun, nopea nielaisu ja vettä päälle. Eniten tietysti ärsytti että maku jäi suuhun muutamaksi tunniksi ja se piti poistaa vetämällä chiliä.
 

VTVH

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mielestäni natto on toisinaan mukava lisä aamupalalle, ja tykkään natto-limasta erityisesti japskityyppisellä sinapilla ja soijakastikkeella maustettuna. Natto sopii mukavasti myös munakkaan, riisin ja nuudelien kanssa, mutta siis ihan paljaaltaankin.[/URL]

Natto on tullut testattua Japanissa nimen omaan aamupalalla ja ei sopinut minulle ainakaan siihen aamuun. Ei tuo(kaan) mitään järisyttävän pahaa ollut, mutta en jaksanut alkaa sillä itseäni kiusaamaan kun hotellin aamupalapöydästä ja ylipäätään japanialaisesta ruuasta löytyy huomattavasti maukkaampiakin eväitä.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kerran kun olin Itä-Euroopassa, söin preveleitä, eli näitä kaikkien tuntemia, lehmän kielestä valmistettuja herkkuja. Maistui uskomattoman pahalta.

Viereisessä pöydässä ollut herrasmies - Joppe nimeltään - tosin veteli näitä useita kymmeniä tuosta vaan, silmät rävähtämättä vielä kehui tarjoilijalle että tämä on hyvää ja kertoi sitten koko ravintolalle että Italiasta tulee vuosittain 455 hehtomiljoonaa hehtolitraa viiniä.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Kerran kun olin Itä-Euroopassa, söin preveleitä, eli näitä kaikkien tuntemia, lehmän kielestä valmistettuja herkkuja. Maistui uskomattoman pahalta.

Viereisessä pöydässä ollut herrasmies - Joppe nimeltään - tosin veteli näitä useita kymmeniä tuosta vaan, silmät rävähtämättä vielä kehui tarjoilijalle että tämä on hyvää ja kertoi sitten koko ravintolalle että Italiasta tulee vuosittain 455 hehtomiljoonaa hehtolitraa viiniä.

Hetkonen. Mun yksi tuttu on tainnut olla samassa paikassa. Miestenwc:n kusilaarilla tää tuttu oli ihmetellyt että "Mistä sä tiedät noin tarkkaan Italian viinintuotannosta". Joppe oli vastannut että "Työn puolesta joudun noita tilastoja seuraamaan". Poistuessaan tämä vielä heitti että Mika Häkkinen voitti 2 mestaruutta, 20 voittoa ja 26 paalupaikkaa F1-urallaan.

Viisas mies tuo Joppe.
 

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Espanjalainen perinneruoka Gazpacho-keitto. Hyi helvetti mitä paskaa, kylmää keittoa joka sisältää tomaattia, kurkkua, sipulia ja paprikaa. Vaikka pidänkin raaka-aineista itsessään, niin kumminkin niistä on onnistuttu kehittämään tällainen hirvitys. Hajukin on jo niin karmaiseva, ettei tee mieli olla lähelläkään sitä.
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
Pässin kivekset eivät olleet mikään suuri kulinaristinen kokemus. Ehkä siinä tosin haittasi osittain se kun tiesi mitä syö.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
On kyllä hankala kysymys, eipä tule äkkiseltään muuta mieleen kuin avokaado joka jäi syömättä. Muuten kyllä menee kaikki kaloista, maksasta ja sienistä alkaen.
 

Aapee79

Jäsen
Pidän kalasta ja leivästä, mutta kalakukko ei maistu kummallekkaan.

Ainiin toinen. Mustamakkara.

Sitten et todellakaan ole maistanut aitoja kukkoja. Niin lanttu-, liha- kuin kalakukko ovat oikein tehtynä aika vitun vamos-herkkuja. Rapsakkaa ja ihanaa kuorta feat. voi/margariini/koskari ja sisältö on täydellisen maukasta, kun sen leivinuunissa on ihanasti aikansa kypsytellyt.

Vielä sulle kukko huuleen saadaan, mistä tykkäät.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös