Kukkojen syöntikokemukset ovat kuopion torilta, ja maistui kyllä niin vehkeelle kun olla ja voi. Aidosta en tiedä. Ehkä saattas mennä jos valkosipulimurskalla vuorais kyseisen tekeleen.Sitten et todellakaan ole maistanut aitoja kukkoja.
Kukkojen syöntikokemukset ovat kuopion torilta, ja maistui kyllä niin vehkeelle kun olla ja voi. Aidosta en tiedä. Ehkä saattas mennä jos valkosipulimurskalla vuorais kyseisen tekeleen.Sitten et todellakaan ole maistanut aitoja kukkoja.
Kukkojen syöntikokemukset ovat kuopion torilta, ja maistui kyllä niin vehkeelle kun olla ja voi. Aidosta en tiedä. Ehkä saattas mennä jos valkosipulimurskalla vuorais kyseisen tekeleen.
Koiralleni mä oon syöttänyt possunkorvia herkkupaloina. Siis niitähän saa koiranruokaosastolta, koirille tarkotettujaPossunkorvat. Piti maistaa tätä Portugalilaista perinneherkkua Lissabonissa ja oli sellainen niljakkaan sitkeä rasvainen pala, että jäi vaan syömättä vaikka normaalisti on vähissä ne sapuskat jotka eivät uppoa. Vähän nolotti, kun oli sellainen paikallisen mamman pitämä pikkuravintola ja mamma paheksuen katseli, kun herkkupalat jäivät lautaselle. Ei vaan pystynyt vaikka kuinka yritti oluella huuhdella kurkusta alas.
Pässin kivekset eivät olleet mikään suuri kulinaristinen kokemus. Ehkä siinä tosin haittasi osittain se kun tiesi mitä syö.
Kokeile seuraavan kerran maistaa niitä kypsennettyinä ja muusta pässin ruumiista irrotettuina.
Onkos tuo sitä kusihaista eli holkerista tehtyä apetta? Muistaakseni useammaltakin taholta "palkittu" maailman kamalimpana appeena. Kelle ylipäätään tulee mieleen ruveta prosessoimaan ruokaa eläimestä joka on jo eläessään läpeensä myrkyllinen ja "pilaantunut"?Hákarl, joka on islantilainen ruoka joka valmistetaan haista. En tiedä haisko vaiko maistuko pahemmalle.
Kelle ylipäätään tulee mieleen ruveta prosessoimaan ruokaa eläimestä joka on jo eläessään läpeensä myrkyllinen ja "pilaantunut"?
Mulla oli sama muistikuva, mutta nyt tässä ihan viime kesänä jokin ravintola tarjoili kesäkeittoa, ja otin sitä. Totesin, että sehän on hemmetti hyvää jos sen vaan on oikein tehnyt.Kesäkeitto, lapsena sitä joutui kiskomaan, vielä hiukan haaleana. Ai stna laatta meinaa lentää taas pelkästä ajatuksesta.
Millennium Egg ainakin englanninkieliseltä nimeltään, ja tämähän on hyvää kun pääsee vaan yli siitä, että kyseessä on "pilalle" haudottu muna.Semmonen kiinalainen herkku kuin satavuotiaat munat. En tiiä löytyskö näille jotai hienompaa nimeä, mut semmosia mustia kananmunia ne oli missä oli keltuainenki muuttunut vihreäksi.
Tätä olen minäkin pohtinut pienessä mielessäni. Jos liha on myrkyllistä, koska se sisältää kusta, niin kuka ajattelee, että pakkohan tuota on jotenkin päästä maistelemaan. Sitten heitetään se hai kuoppaan mätänemään, että enimmät kuset lähtee menemään, vaikka haju jää. Käsittääkseni ammoniakki vielä sellainen haju, että aiheuttaa oksennusrefleksiä, joten aika määrätietoinen pitää olla, että päätää syödä alunperin myrkyllisen kusen takia syömäkelvotonta kalaa, joka sitten mädäntyneenäkin ja suurimmat kuset hävittäneenä aiheuttaa vielä luonnollisen oksennusrefleksin. Luulisi, että maku olisi sitten parasta mitä maan päältä löytyy, että tuohon kehtaa ryhtyä tai sitten Islannissa on joskus ollut ruoka aika hiton kortilla.Onkos tuo sitä kusihaista eli holkerista tehtyä apetta? Muistaakseni useammaltakin taholta "palkittu" maailman kamalimpana appeena. Kelle ylipäätään tulee mieleen ruveta prosessoimaan ruokaa eläimestä joka on jo eläessään läpeensä myrkyllinen ja "pilaantunut"?
Millennium Egg ainakin englanninkieliseltä nimeltään, ja tämähän on hyvää kun pääsee vaan yli siitä, että kyseessä on "pilalle" haudottu muna.
Yleensä niille joilla raaka-aineiden saatavuus on jotenkin tiukilla. Ranskalainen keittiö on kehittynyt huippuunsa puutteen ja köyhyyden alaisuudessa kukkineesta kekseliäisyydestä, miten jokaikinen eläimen pala voidaan saattaa ihmisravinnoksi. Ei ne viikinkien olot Islannissa mitään palmupuiden alla hedelmien kypsymistä odottelemista muistuttaneet.
No mietippä niitä ihmisiä, jotka ovat alkaneet testaamaan monenko ryöppäyksen jälkeen korvasieni muuttuu syötäväksi? Tai sitten ne tyypit, jotka lähtivät selvittelemään mitka osat pallokalasta on syötäviä. Tai monet muut vastaavat ruokalajit.Onkos tuo sitä kusihaista eli holkerista tehtyä apetta? Muistaakseni useammaltakin taholta "palkittu" maailman kamalimpana appeena. Kelle ylipäätään tulee mieleen ruveta prosessoimaan ruokaa eläimestä joka on jo eläessään läpeensä myrkyllinen ja "pilaantunut"?
Sitä paitsi kalan mädättäminen (hienosti sanottuna fermentointi) on ympäri maailman yleisesti käytetty valmistustapa ajalta ennen jääkaappeja.
Tottahan nämät. Olisi ihan mielenkiintoista tietää myös mikä sen jannun motivaattio oli joka totesi amazonin puskissa että kas, ompa vinkeen värinen sammakka. Jospa vähän nuoleskelen sen selkämystä. Ja bum. Taas yks hallukeino keksitty.No mietippä niitä ihmisiä, jotka ovat alkaneet testaamaan monenko ryöppäyksen jälkeen korvasieni muuttuu syötäväksi? Tai sitten ne tyypit, jotka lähtivät selvittelemään mitka osat pallokalasta on syötäviä. Tai monet muut vastaavat ruokalajit.
Just sitä. En kovin suurta palaa pystynyt sitä syömään, ja sitten se kossushotti meni aika äkkiä alas. Oli alkupalana, ja kyllä siinä sai hetken odottaa että teki pääruokaa mieli. Anthony Bourdain sanoi ruuasta että on kamalinta mitä on syönyt ja Gordon Ramseyltä lensi laattaa kun se kyseistä ruokaa maistoi. Mutta tää on kyllä just se ruoka jota kehtaa sille pahimmalle vihamiehelleen suositella.Onkos tuo sitä kusihaista eli holkerista tehtyä apetta? Muistaakseni useammaltakin taholta "palkittu" maailman kamalimpana appeena.