Mainos

Karmein ruoka, jota olet elämäsi aikana leipäläpeesi pistellyt

  • 99 454
  • 564

Aapee79

Jäsen
Kukkojen syöntikokemukset ovat kuopion torilta, ja maistui kyllä niin vehkeelle kun olla ja voi. Aidosta en tiedä. Ehkä saattas mennä jos valkosipulimurskalla vuorais kyseisen tekeleen.

Jep, torikukot siinä torilla, liekkö ollut Partasen? Ei jatkoon. Itsellä on ne hyvät kokemukset ihan ukkivainaan loistavat kukot tai nykyisin yhden kotileipurin tekeleet. Hinta 10e ja maku+muu sama eli 10. Hinta/laatu aika helvetin täydellinen. Helppo ruoka kahdelle, kun tyrkkää vaan uuniin pariksi tunniksi kypsymään.
 

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Possunkorvat. Piti maistaa tätä Portugalilaista perinneherkkua Lissabonissa ja oli sellainen niljakkaan sitkeä rasvainen pala, että jäi vaan syömättä vaikka normaalisti on vähissä ne sapuskat jotka eivät uppoa. Vähän nolotti, kun oli sellainen paikallisen mamman pitämä pikkuravintola ja mamma paheksuen katseli, kun herkkupalat jäivät lautaselle. Ei vaan pystynyt vaikka kuinka yritti oluella huuhdella kurkusta alas.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Hákarl, joka on islantilainen ruoka joka valmistetaan haista. En tiedä haisko vaiko maistuko pahemmalle.
 

Jyväsjemmari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, D Team
Possunkorvat. Piti maistaa tätä Portugalilaista perinneherkkua Lissabonissa ja oli sellainen niljakkaan sitkeä rasvainen pala, että jäi vaan syömättä vaikka normaalisti on vähissä ne sapuskat jotka eivät uppoa. Vähän nolotti, kun oli sellainen paikallisen mamman pitämä pikkuravintola ja mamma paheksuen katseli, kun herkkupalat jäivät lautaselle. Ei vaan pystynyt vaikka kuinka yritti oluella huuhdella kurkusta alas.
Koiralleni mä oon syöttänyt possunkorvia herkkupaloina. Siis niitähän saa koiranruokaosastolta, koirille tarkotettuja
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Purkki nötkötti. Ei voi mitään, mutta tulee oikeasti huono olo kun tuota laittaa suuhun.
Itse tekemistä ruoista mainittakoon yhdessä tilaisuudessa tekemäni avokadokeitto. Maku oli todella kitkerä ja maistui ihan pizzalaatikolle. Muilta syöjiltä tuli suora negatiivinen palaute.
Ylhäällä olevan kesäkeiton voisi vielä mainita. Melko harvassa on kuitenkin ruoka, mikä olisi ihan oikeasti pahaa.
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
Kokeile seuraavan kerran maistaa niitä kypsennettyinä ja muusta pässin ruumiista irrotettuina.

Pikkuhauska hassuttelu. Ei kuitenkaan kannata ihan vielä erota päivätöistä koomikon uran toivossa - materiaali kaivannee hienoista viilaamista?

Mutta joo - kypsennettynä oli lautasella eikä ollut omaan makuun sopiva kokemus. YMMW. Suuhun pallit toki sopivat mainiosti - kuten maistelijana tietänet varsin hyvin.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Hákarl, joka on islantilainen ruoka joka valmistetaan haista. En tiedä haisko vaiko maistuko pahemmalle.
Onkos tuo sitä kusihaista eli holkerista tehtyä apetta? Muistaakseni useammaltakin taholta "palkittu" maailman kamalimpana appeena. Kelle ylipäätään tulee mieleen ruveta prosessoimaan ruokaa eläimestä joka on jo eläessään läpeensä myrkyllinen ja "pilaantunut"?
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Singaporessa käytiin jossain japanilaisessa raflassa (muistaakseni se oli japanilainen) jossa kokki teki ruuan meidän silmien edessä isolla keittolevyllä. Alkuruuaksi oli paistettua valkosipulilla maustettua tofua. Valkosipulia oli ihan hirveästi ja ei se kimpale tofuakaan ollut mikään makuelämys. Syömäkelvotonta mielestäni koko annos mutta vähän piti närkkiä ja kulauttaa teellä ales kun kokki oli vastapäätä. No muu ateria oli kyllä ihan OK vaikka en muista mitä muuta siinä tarjottiin.
 

W4ltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Semmonen kiinalainen herkku kuin satavuotiaat munat. En tiiä löytyskö näille jotai hienompaa nimeä, mut semmosia mustia kananmunia ne oli missä oli keltuainenki muuttunut vihreäksi.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kelle ylipäätään tulee mieleen ruveta prosessoimaan ruokaa eläimestä joka on jo eläessään läpeensä myrkyllinen ja "pilaantunut"?

Yleensä niille joilla raaka-aineiden saatavuus on jotenkin tiukilla. Ranskalainen keittiö on kehittynyt huippuunsa puutteen ja köyhyyden alaisuudessa kukkineesta kekseliäisyydestä, miten jokaikinen eläimen pala voidaan saattaa ihmisravinnoksi. Ei ne viikinkien olot Islannissa mitään palmupuiden alla hedelmien kypsymistä odottelemista muistuttaneet.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Kesäkeitto, lapsena sitä joutui kiskomaan, vielä hiukan haaleana. Ai stna laatta meinaa lentää taas pelkästä ajatuksesta.
Mulla oli sama muistikuva, mutta nyt tässä ihan viime kesänä jokin ravintola tarjoili kesäkeittoa, ja otin sitä. Totesin, että sehän on hemmetti hyvää jos sen vaan on oikein tehnyt.
Semmonen kiinalainen herkku kuin satavuotiaat munat. En tiiä löytyskö näille jotai hienompaa nimeä, mut semmosia mustia kananmunia ne oli missä oli keltuainenki muuttunut vihreäksi.
Millennium Egg ainakin englanninkieliseltä nimeltään, ja tämähän on hyvää kun pääsee vaan yli siitä, että kyseessä on "pilalle" haudottu muna.

Itselle ei tipu millään hernekeitto. Ainoastaan jos mausteita on enemmän kuin keittoa.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onkos tuo sitä kusihaista eli holkerista tehtyä apetta? Muistaakseni useammaltakin taholta "palkittu" maailman kamalimpana appeena. Kelle ylipäätään tulee mieleen ruveta prosessoimaan ruokaa eläimestä joka on jo eläessään läpeensä myrkyllinen ja "pilaantunut"?
Tätä olen minäkin pohtinut pienessä mielessäni. Jos liha on myrkyllistä, koska se sisältää kusta, niin kuka ajattelee, että pakkohan tuota on jotenkin päästä maistelemaan. Sitten heitetään se hai kuoppaan mätänemään, että enimmät kuset lähtee menemään, vaikka haju jää. Käsittääkseni ammoniakki vielä sellainen haju, että aiheuttaa oksennusrefleksiä, joten aika määrätietoinen pitää olla, että päätää syödä alunperin myrkyllisen kusen takia syömäkelvotonta kalaa, joka sitten mädäntyneenäkin ja suurimmat kuset hävittäneenä aiheuttaa vielä luonnollisen oksennusrefleksin. Luulisi, että maku olisi sitten parasta mitä maan päältä löytyy, että tuohon kehtaa ryhtyä tai sitten Islannissa on joskus ollut ruoka aika hiton kortilla.

En ole itse ikinä maistanut, mutta en tiedä uskaltaisinko, vaikka aika kaikkiruokainen olen.

Itse kysymykseen, niin lanttulaatikko aiheuttaa melkeinpä oksennusreaktion. En tiedä mikä siinä tökkii, mutta nykyään en jouluna edes yritä syödä. Kaikkea erikoista sitä on tullut maistettua, mutta jotenkin mikään ei ole vetänyt tuolle vertoja.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
En osaa päättää kumpi oli hirveämpää, seitan vai quorn. Ehkä seitan.
 

W4ltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Millennium Egg ainakin englanninkieliseltä nimeltään, ja tämähän on hyvää kun pääsee vaan yli siitä, että kyseessä on "pilalle" haudottu muna.

Mietin kyllä itsekkin silloin, että jos tuotetta ei olisi nähnyt eikä tiennyt mitä se on niin maku olisi voinut olla parempi. Nyt se "pilaantuneen" mielikuva oli niin voimakas, että varmasti vaikutti myös siihen miltä se omaan suuhun maistui.
 

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Yleensä niille joilla raaka-aineiden saatavuus on jotenkin tiukilla. Ranskalainen keittiö on kehittynyt huippuunsa puutteen ja köyhyyden alaisuudessa kukkineesta kekseliäisyydestä, miten jokaikinen eläimen pala voidaan saattaa ihmisravinnoksi. Ei ne viikinkien olot Islannissa mitään palmupuiden alla hedelmien kypsymistä odottelemista muistuttaneet.

Islannissa hotellin aulassa lentokenttäkyytiä odotellessa selasin Islannin historiaa käsittelevää kirjaa ja siitä avautui, että historian saatossa säännöllisin väliajoin puolet Islantilaisista on aina kuollut nälkään. Sitä paitsi kalan mädättäminen (hienosti sanottuna fermentointi) on ympäri maailman yleisesti käytetty valmistustapa ajalta ennen jääkaappeja. Näitä löytyy Ruotsista surströmming, Japanissa funazushi on kallista luksusherkkua ja vastaavia löytyy monesta muustakin kulttuurista.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Onkos tuo sitä kusihaista eli holkerista tehtyä apetta? Muistaakseni useammaltakin taholta "palkittu" maailman kamalimpana appeena. Kelle ylipäätään tulee mieleen ruveta prosessoimaan ruokaa eläimestä joka on jo eläessään läpeensä myrkyllinen ja "pilaantunut"?
No mietippä niitä ihmisiä, jotka ovat alkaneet testaamaan monenko ryöppäyksen jälkeen korvasieni muuttuu syötäväksi? Tai sitten ne tyypit, jotka lähtivät selvittelemään mitka osat pallokalasta on syötäviä. Tai monet muut vastaavat ruokalajit.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sitä paitsi kalan mädättäminen (hienosti sanottuna fermentointi) on ympäri maailman yleisesti käytetty valmistustapa ajalta ennen jääkaappeja.

Niin fermentointimädättäminen on sangen mukava raaka-aineen käsittelytapa, joka on antanut suomalaisillekin hyvin maistuvia tuotteita kuten sahti, kilju, kossu, piimä, juusto, viili, ruisleipä, hapankaali.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
No mietippä niitä ihmisiä, jotka ovat alkaneet testaamaan monenko ryöppäyksen jälkeen korvasieni muuttuu syötäväksi? Tai sitten ne tyypit, jotka lähtivät selvittelemään mitka osat pallokalasta on syötäviä. Tai monet muut vastaavat ruokalajit.
Tottahan nämät. Olisi ihan mielenkiintoista tietää myös mikä sen jannun motivaattio oli joka totesi amazonin puskissa että kas, ompa vinkeen värinen sammakka. Jospa vähän nuoleskelen sen selkämystä. Ja bum. Taas yks hallukeino keksitty.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Onkos tuo sitä kusihaista eli holkerista tehtyä apetta? Muistaakseni useammaltakin taholta "palkittu" maailman kamalimpana appeena.
Just sitä. En kovin suurta palaa pystynyt sitä syömään, ja sitten se kossushotti meni aika äkkiä alas. Oli alkupalana, ja kyllä siinä sai hetken odottaa että teki pääruokaa mieli. Anthony Bourdain sanoi ruuasta että on kamalinta mitä on syönyt ja Gordon Ramseyltä lensi laattaa kun se kyseistä ruokaa maistoi. Mutta tää on kyllä just se ruoka jota kehtaa sille pahimmalle vihamiehelleen suositella.
 

Grafix

Jäsen
Veriletut on jääneet lapsuudesta vähän turhan väkevinä mieleen. Myös niiden inkarnaatio, eli mustamakkara lähes liikauttelee hissipoikaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös