Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Kari Jalonen HIFK:n valmentajaksi

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana kypärä, 16.04.2008 klo 14.12.

 1. -3112- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, ManU, HSV
  Lainaus:
  Kun viimekauden päävalmentaja lyötiin lukkoon, elettiin K.Jalosen toisen kauden syksyä.
   
 2. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ymmärtääkseni ei pidä paikkaansa. Kun sopimus sai sinetin, elettiin Kojon vikan kauden varhaissyksyä. Tunnusteluja toki käytiin aiemmin, mutta Matikainen teki vielä yhden vuoden sopparin Bluesin kanssa tuolloin.
   
 3. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Lainaus:
  Kyllä. Taikaviitta on ehdottomasti parhaiten pelin ytimessä kaiken maailman lässyttäjien seassa. Tami vetää omaa show'taan, Ara on jeesmies ja Nokka puhuu jääkiekosta. Siltikin vain ennustaja olisi uskaltanut tarjota Taikaviitalle pitkää jatkoa kevään 2010 jälkeen. Ihan naurettavaa edes ajatella sellaista. Ja vain meedio kykenisi kertomaan, miten tämä kausi olisi mennyt Taikaviitan kanssa. En usko, että HIFK olisi vienyt Kannua, ei tuolla jengillä, mutta ei toki olisi pudottu puolivälierissäkään 4-0.

  Mun mielestäni HIFK:ssa ei ole edelleenkään mitään syytä perustaa jotain ihmiskulttia. Kukaan valmentaja ei ole suurempi kuin seura. Pitää vaan pyrkiä jatkamaan Taikaviitan aloittamalla tiellä ja jos Matikainen osoittautuu täydeksi hutiksi, uutta matoa koukkuun, eikä ruveta muutenkaan itkemään ja kieriskelemään tuhkassa, kun yksi kausi menee vituiksi. Luulisi HIFK-fanilla olevan sen verran kiekkotietoa, että kaalissa olisi, kuinka vaikeaa on loppujen lopuksi uusia mestaruus. Mitä täällä oikein odotettiin? Voitetaan kultaa, koska voitettiin viime kaudellakin? Valmentaja vaihtui ja suuri osa syömähammasosastosta vaihtoi maisemaa. Mutta ei vaikuta, tottakai marssitaan kultaan! Vaikka syömähammas korvattiin tikutakuilla. Mä näen HIFK:lle edelleen täysin mahdollisena tehdä "Jypit". Mestaruus pitkän odotuksen jälkeen ja sitten jäädään pysyvästi runkosarjan kärkijoukkueiden joukkoon (joka toteutui tällä kaudella). Jos on jatkuvasti neljän sakissa runkosarjassa, niin kyllä sieltä metallia tipahtaa ihan mukavaan tahtiin. Kuten Jyp osoitti tänä keväänä. Lisäksi pinnat siitä, että Nykäskylässä ei palvota yhtä ihmistä. Kultaa on tullut Dufvan ja Ahon kanssa - tässä käy jopa kateeksi, koska juuri näin sen pitäisi mennä! Seura pelaa tietyllä identiteetillään, valmentajat tulevat ja menevät ja keneenkään ei pidä takertua hysteerisen lapsen tapaan. Mun papereissani rakas HIFK voitti mestaruuden 2011, ei Kari Taikaviitta Jalonen. HIFK voitti myös -98, ei Summanen-Westerlund. Kuka kaipaa jotain henkilökulttia yli itse seuran?
   
 4. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Lainaus:
  Pikaisesti: Samaa mieltä. Lisäksi oli yleisesti tiedossa, että Taikaviittaa kiinnostaa valmentaa seuraavaksi ulkomailla. Häneltä ei olisi saanut nimeä paperiin ilman ulkomaanpykälää.
   
 5. Buddha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
  Lainaus:
  Teki pahvin ilman ulkomaanpykälää Lahen pussinokkien kanssa..., jonka tosin kävi purkamassa, mutta kuitenkin.
   
 6. Meedio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Chigago BlackHawk , CSKA
  Lainaus:
  Meedio vastaa että Jalosen kanssa oltaisiin menty pitemmälle. Tämä on varmaa, PS vain on valtsuna täysin tyhjä arpa.
   
 7. julle-jr Jäsen

  Lainaus:
  Eikös se ollut niin, että Jalosella ei ollut Pelicansin kanssa mitään kirjallista sopimusta? Eli ei tehnyt paperia taikka pahvia, joten tuskin tosiaan oli mitään pykäliäkään.
   
 8. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Lainaus:
  Suullinen sopimus pätee myös Suomen lain mukaan, mutta sen todistaminen on tietysti paljon vaikeampaa kuin kirjallisen sopimuksen, jos asia menee oikeuteen saakka ja halutaan korvauksia sopimusrikkomuksesta.
   
 9. Red Machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Pyhä Kari, a.k.a Taikaviitta on niin kettu että todnäk omasi suullisen lapun pelsuihin kirjallisella itä-optiolla.
   
 10. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Lainaus:
  Luultavasti Taikaviitta aivan yksinkertaisesti järjesti jonkunlaisen ilmestyksen, joka sai Pelsut vaikenemaan. Ehkäpä raivokas sirkkaparvi Ilkka Kaarnan pihalle tai sitten vedenpaisumus? Raamatustahan on jälkikäteen löydetty ties mitä merkityksiä ja tulkintoja. On nähty Hitleriä ja 9/11 -katastrofia sun muuta. Olen aivan varma, että Raamatusta löytyy myös viitteitä Kari Messias Taikaviitta Jalosesta, kun jaksaa etsiä: -Älä turhaan himoitse viivelähtöä, vaan sinun tulee painua suoraan vastustajasi kimppuun ja Ei ensimmäisenä, eikä toisena, mutta kolmantena keväänä isonenäinen profeetta totisesti nostaa omat joukkonsa kuolleista
   
 11. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ai kauheeta. Nyt mä en saa tuota ilmestystä pois mielestäni :) Raivoisat sirkat soittaa salolla ja pikkuiset peikot piilossa pysyy kirkkaalla päivän valolla. Jaiks!
   
 12. -3112- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, ManU, HSV
  Lainaus:
  Matikaisen piti valmentaa meitä jo vuosi aikaisemmin. Marjamäen pyynnöstä jäi vielä vuodeksi Espooseen vaikka sopimus oli jo suullisesti sovittu HIFK:n kanssa. Tällä kyseisellä Matikaisen sopimuksella varmistettiin myös parin pelaajan kanssa tehdyt sopimukset Espooseen. HIFK ei asiaa riitauttanut, koska sai tehtyä Jalosen kanssa helposti vuoden jatkon hänen pahviinsa.
   
 13. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kerran vielä, eikös joo?

  Minä olen niin uskollisesti Kari Jalosta palvonut, että ansaitsisin kyllä nähdä hänen paluunsa penkin taakse.
   
 14. frozen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Bol pärrrkele. Hetken jo ehti pieni toivo nousta sisimmässäin, kun näki jatkiksen ifk-palstan ylimpänä ketjuna Kari Jalonen IFK:n valmentajaksi. No mikään seura tuskin näin nopeasti reagoisi, eikä varsinkaan IFK, mutta silti.
   
 15. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Lupaan ilmoittaa täällä HETI, kun minut pyydetään hakemaan Kari Jalonen loundgesta Nordikselle.
   
 16. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Heti, kuin ensimmäisen otsikon luin The Nokan monotuksesta, tuli mieleen, että siinä taitaa olla IFK:n uusi valmentaja. Sen perään samantien, että toivottavasti IFK:n johto ei ole ehtinyt hätäillä ja pestata mitään Rautakallioita.
   
 17. magno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, FC Barcelona
  Kuten aiemmin kirjoitin, HIFK:n kannattaisi nyt olla kovalla tarjouksella liikkeellä. Jalonen on yli kymmeneen vuoteen ainut kaveri, joka on saanut seuran urheilupuoleen jotain järkeä ja hänen jälkeen IFK on lyhyessä ajassa ajautunut tuttuihin ongelmiin urheilullisella puolella. Kojo, Rautio, Sakke, kaikki takaisin Helsinkiin.
   
 18. Muksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  No nyt!

  Ratkaisut lienevät kuitenkin liian ilmeisiä, että niitä voitaisiin näin persoonallisessa brändissä tehdä ilman keskuskomitean kutsumista koolle helmikuun alkupuolella. Jalosen 1+1 soppari johonkin nönnönnöö-joukkueeseen Tanskaan julkistettaneen välipäivinä.
   
 19. Bulldog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, QPR, St Pauli
  KJ BACK.

  Aikoinaan kun KJ valittiin IFK:n valmentajaksi olin mykistynyt. Mielestäni hän ei ollut sopiva olemukseltaan mun IFK:n. Nyt kun näin kenkimis uutisen oli ensimmäinen ajatukseni "ou jeah" KJ takas meille. Nyt olis paikka messiaana tulla takas pelastamaan meidät. Nyt eletään todella mielenkiintoisia aikoja, olisko se tässä. Käy mulle, kolvi takas Nordikselle loppukausi+ 2 v. sopparilla.
   
 20. Giorgio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kojo olis odotusarvoltaan paras valmentaja mitä tällä hetkellä on Hifkiin saatavissa. Toivottavasti tää ei jää ainakaan Hifkin päästä toteutumatta.
   
 21. Petrell#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Mikael Granlund
  Lainaus:
  Vaikka kaikki Euroopan pääsarjojen koutsit olisivat vapaana, olisi Jalonen silti omissa papareissani ihan kärkipäätä. Rakas joulupukki, tuo Kari stadiin.
   
 22. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Welcome Home Sweet Adonis! Eipä olisi nokan koputtamista tähän.
   
 23. Driver#66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Rakas jumala hoida meille nyt tiedote! Tämän enempää ei käsiä saa ristiin.
   
 24. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Onneksi narreilla menee hyvin Lämsän kanssa. Ei olisi muuten vaikeaa arvata kenet Kekäläinen houkuttelisi ensi kaudeksi peräsimeen...

  KJ olisi ehdottomasti paras mahdollinen päävalmentaja meille tällä hetkellä ja ensi kaudelle, mutta en näe kovin montaa syytä miksi hän haluaisi tänne palata. Saavutti mestaruuden jonka jälkeen organisaatio on valahtanut takaisin alennustilaansa. Kiinnostaako tapella taas dinojen kanssa?
   
 25. Analyytikko_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
  Täh? Eikös tälläkin palstalla oltu tyytyväisiä, kun KJ saatiin korvattua Petri Matikaisella. Nyt KJ pitäisi hommata takaisin?

  En oikein keksi mitään syytä, miksi KJ tulisi takaisin HIFK:hon. KJ saanee tarjouksia varmaan monesta paikasta.