Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Kari Jalonen HIFK:n valmentajaksi

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana kypärä, 16.04.2008 klo 14.12.

 1. Stigu Jäsen

  Lainaus:
  Juuri tämä on varmastikin yksi syy, miksei Kalsongia meillä kolmatta kertaa nähdä.

  Kalsongin paluuseen liittyisi ainoastaan yksi ongelma: Mitä tehdä Leonidille ja Kim Ilille, jotka on jo rahdattu Suomeen? Muutamia vaihtoehtoja:

  - herätetään henkiin TopMan-kisa, ja pannaan Leksa ja Kimi veskareiksi. Uusi nimi kisalle voisi olla vaikka TomPan-cup.
  - kiinnitetään Leksa ja Kimi seisoma-asennossa Zambonin konepeltiin kiinni, jossa he muistuttavat erätauoilla faneja IFK:n johtoportaasta
  - ruumista on helppo muokata, sillä kuolinkankeuden takia sen jäsenet jäävät aina muokattuun asentoon. Molempien zombien kädet ojennetaan suoriksi eteen, ja heidän sormiaan avataan hieman. Näin Leksa ja Tomppa toimivat oivina drinkkitelineinä Country Clubilla.

  Petun Avangard muuten hävisi Riigalle, joten sielläkin tuomiopäivän kello liikahti hivenen kohti kahtatoista...
   
 2. Igor#31 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Juurikin näin. Relevantimpaa olis varmaan tarkastella muita eurooppalaisia sarjoja ja niiden kriisijoukkueita. Löytyisikö sieltä jokin sopiva haaste Nokalle joukkueesta jossa kuitenkin olisi potentiaalia menestykseen, vaikka alkukausi ei ihan putkeen oiskaan mennyt.

  Mutta kaikki sormet ja varpaat ristiin että Nokka olisi niin hullu, että haluaisi vielä kätensä iskeä tähän paskakasaan. Paskasta ei saa konvehtia, mutta toisinpäin se sujuu ihan luonnostaan...Tokihan tässä ja nytBondas varmasti on Jaloseen yhteydessä asian tiimoilta, mut aika vaikee nähdä miten myis tän konseptin. -Kato vittu hei, me muutettiin kulta paskaks alta aikayksikön kun poistuit täältä. Et viittis tulla muuttaa sitä takas kullaks?...
   
 3. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  No ei siinä nyt niin hullukaan tarvitse olla "enää" Nokan kohdalla, koska hän kyllä itse tietäisi tasantarkkaan minkälaisen pestin ottaisi vastaan, ja minkälainen on paine menestymisestä täällä.

  Nyt Nokalle 2,5 vuoden pahvi isolla rahalla. Viime vuodet on kehuttu, miten on voittoa tullut ja miten hyvällä pohjalla IFK:n talous ylipäätään on.
  Nyt sitten sellanen euronippu tiskiin, ettei ole ennen liigamme mittapuulla nähty. Näiden kaikkien PetuSoppaSekoilujen jälkeen me ansaittais se kyllä!!!
   
 4. scholl Jäsen

  Lainaus:
  en tiedä tarvitseeko tapella, kyllähän mestarivalmentajalla on tietty auktoriteetti myös sinne päin, mutta ongelma on se, että pohja ei ole ihan kondiksessa. Vaatii valtavasti töitä ja toisekseen olisiko hän edes vapaa valmentamaan. Maksaako Torpedo palkkaa päivääkään enää sitten, kun hän ottaa toisen työn?
   
 5. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Miksi Torpedo maksaisi Kojolle palkkaa, kun seuran mukaan itse on itsensä irtisanonut?
   
 6. Baroun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Per sempre Tito †
  Nokka tuskin tulossa. Kuulin tänään hallilla, kun nybari jutteli kaverinsa kanssa joka heitti "soppa ulos" kommentin johon nybari totesi "ei oo tarvis"... Että sillälailla.
   
 7. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Kakkosvalmentajaksi pudottaminen ei edellytä poispotkimista.
   
 8. Baroun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Per sempre Tito †
  Lainaus:
  Nojoo totta, mutta kommentti oli siihen sävyyn, että mikään ei tule muuttumaan, toki tämän tulkitsin itse.
   
 9. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Tuo kommentti toivottavasti tarkoitti että ei oo tarvis heittää kokonaan ulos. Toivottavasti vuosi 2013 alkaa uudella 1-valmentajalla kuitenkin. Soppa olkoon organisaatiossa, mutta ei tod. ykköskoutsina.

  Summanen, Heikkilä ja nyt vielä KJ vapaana... Jos ei valmentaja-asialle ole mitään vielä tehty, niin nyt olis se vihoviimeinen paikka.
   
 10. Wiltord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ei olisi mikään ihanteellinen paikka kenellekään tulla IFK:hon nyt. Tämän kauden jälkeenkin aika hankala paikka. Mutta Jalosessa olisi se hyvä puoli, että luottoa löytyisi.

  Heitetään epärealistinen oletus, että Jalonen tulisi IFK:n valmentajaksi, vaikkapa tämän ja ensi kauden kattavalla sopimuksella. Vaikka pelattaisiin koko loppukausi samanlaista paskajääkiekkoa, niin parannusta olisi se, että luottoa löytyisi siihen, että peli paranee ja IFK:lla on hyviä aikoja edessä lähitulevaisuudessa.

  Todennäköisesti Nokka pitää vapaata tämän kauden loppuun ja kartoittaa siinä sivussa tulevaa työpaikkaansa. Pystyyköhän IFK antamaan harkitsemisen arvoisen lapun eteen? Liigaseuroista useimmilla on valmentaja kiinnitettynä ensi kaudeksi, mutta eri asia on se, että meinaako Jalonen edes tulla SM-liigaan.
   
 11. Vpiiroi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs
  Nokka takas!!!

  Voi Nokka rakas jos palaisit takaisin pelastamaan uppoavan laivan jo toiseen kertaan. Tuli sua silloin kritisoitua aikanaan... Sori vaan.

  Ei tosissaan. En usko joulupukkiin, enkä Jalosen paluuseen.
  2 voittoa on toki alla ja kumpaakaan en ehtinyt duunin takia katsomaan. Onko parempaa luvassa? IFK:lla on aina ollut tammikuun kirivaihe huonoina kausina ja ehkä tässä on taas sama juttu menossa. Toki paskakin joukkue voittaa joskus pari peliä. Kun mennään 6-7 kolmen pisteen voittoa kymmenestä matsista niin ollaan oikealla tiellä.

  Toki jos Nokkamies olisi saatavilla niin kiinni vaan heti ja kaikki siihen kiinni. Kohtahan tiimin voi muutenkin lyödä lukkoon kun/jos NHL kausi peruuntuu.

  Hyvää joulua ja parempaa uutta vuotta. Let's play hockey!
   
 12. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Ainahan kesken kauden otettu pesti on vähän epäkiitollinen, koska siinä pitäisi nostaa homman taso ylemmäs todella nopealla temmolla, ja pitää se vauhti loppuun asti. Mutta en mä usko että esimerkiksi KJ:n kaltaisella kokeneella ketulla hirveästi nyt extra-paineita olisi tänne tullessaan, kun se isoin apina heivattiin jo toissakeväänä alas.

  Tuota vapaata epäilen itsekin, mutta mistäs sitä tietää... KJ on luonteeltaan pedantti kaveri, ja taitaa olla vähän työnarkomaaninkin vikaa hänessä, joten periaatteessa tähän hetkeen tarttuminen voi olla ihan mielenkiintoinenkin vaihtoehto.

  En tiedä mikä on IFK:n ajatus valmennuskuviosta jatkossa, mutta oikesti hei, jos ei valmentaja-asialle ole mitään vielä tehty, niin nyt olis se vihoviimeinen paikka, kuten tossa jo mainitsin. Nyt voisi Nyba ja muut tunnustaa virheensä, ja mennä eteenpäin.
   
 13. Johnny99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Nyt Kari Jalonen pitkällä sopimuksella. Okei, hän tuli aikanaan jättämään jäljen IFK:hon, ja sen todella teki toissa keväänä. Kiitos siitä. Mutta haluaisiko hän tulla tekemään vielä paljon isomman jäljen..luomaan IFK:sta dynastian.
  Kohti Gardenia..Suomen kiinnostavimmassa jengissä..ja sit mä heräsin. Ei mitään näin yksinkertaisen helkkarin hienoa tapahdu IFK:ssa. Olis monta vuotta hyvää peliä ja luultavasti menestystäkin luvassa...Sen sijaan jatketaan jollain ties millä sopilla...
   
 14. Aurinkotuuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
  Perustetaan Disney-mallinen huvipuisto....

  Lainaus:
  ....Aurorankadun ja Urheilukadun väliseen maastoon. Esimerkkejä voisivat olla arkeologiset kaivaukset, joissa etsitään Dinoja ja Hjördiksen kadonnutta leukaa, DDR-mallinen uusi Kremlin muuri, johon paikallinen Snegurka (Lumikki) olisi haudattuna lasikaappiin palvovien kääpiöiden ympäröimänä. Hallissa sisällä voitaisiin elvyttää Jokeri-tyylinen curling-väliaikakisa. Zamboni-zombit oli kovin hauska idea, jota on syytä kehittää edelleen.
   
 15. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Lainaus:
  Samat täällä. Olisin aikanaan kenkinyt kalsarimiehen ulos nordikselta kolmannen Jokereille hävityn neljännesvälieräpelin jälkeen. Olin väärässä, ei fudittu, onneksi. Juhlin mestaruutta, tappelin steven kanssa, enkä joutunut edes putkaan. Joten Well come back Kuokka, jos olet tullaksesi.
   
 16. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Nokan signaaminen HIFK:hon olisi paras uutinen sitten Helsinki Gardenin, Miken&PW:n jatkosopimuksen ja mestaruuden. Nokka, olet lämpimästi tervetullut!
   
 17. Hegu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  nyt on Hifkilla all in paikka... Vaikka Rocky olisi sainattu, niin KJ puikkoihin. Tällä sainauksella hinnasta viis saa office multa tämän kauden sössimiset anteeksi
   
 18. Aurinkotuuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
  Tästä olen aivan samaa mieltä....

  Lainaus:
  .....ja ellei Rockylle löytyisi muuta järkevää tekemistä, voisi hänelle luovuttaa vastuun ensi kauden joukkueen kasaamisesta ja Töppö-Tompan siirtää lakkautuspalkalle/faksivastaavaksi laatimaan tiedotteita ja antamaan haastatteluja UL:n "Ajatusten Tonaville".
   
 19. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Rocky olisi kieltämättä paljon karismaattisempi henkilö antamaan ylimielisiä lausuntoja. Hän edustaa vieläpä sitä sukupolvea, jolle faksi on uutta teknologiaa. Olisiko tässä uusi jatkumo The Sir:n jälkeen? Voin kuulla Rockyn lausuvan taikasanat "lähe meneen vielä kun ehit". Jalonen samaan aikaan kouluttaisi niitä ja peli kulkisi.
   
 20. scholl Jäsen

  Lainaus:
  ehkä Nybari kuuli "sokka irti" ja mietti: mikä se luulee olevansa, mä oon Kauko Röyhkä fani.

  Jos Nokalla on soppari jo Kummolan kanssa niin välivuosi voisi olla paikallaan. Niin kauan valmentanut kuitenkin putkeen, joten voisi vetää vähän henkeä ja ehkä katsoa eri joukkueiden otteluita, joten oppii tuntemaan pelaajat paremmin. Samoin jos tähtäin on takaisin uuteen rahakkaaseen sopimukseen Kaheli-liigaan niin miksi tulisi välissä sm-liigaan huonoa rosteria valmentamaan. IFK-pesti olisi ammatillisessä mielessä suuri riski, jossa olisi paljon hävittävää ja vähän voitettavaa. En siis millään jaksa uskoa tähän oljenkorteen.
   
 21. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Hihii...

  Tämän kuullun perusteella me ollaan hävitty tämä kausi.
   
 22. baddinki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  iiefkoo
  Lainaus:
  Aika jatkoaikamaista vetää tuollaisesta kommentista johtopäätökset ettei HIFK aio vaihtaa päävalmentajaa.

  Miksi ihmeessä noin muutenkaan Nybäri kertoisi avoimessa paikassa, jos HIFK on vaihtamassa valmentajaa kun sellaista ei ole vielä julkistettu?
   
 23. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Lisäisin vielä, että "Soppa ulos - ei tarvetta" ei kerro sitä, etteikö HIFK voisi vaihtaa valmentajaa. Olen maininnut jo, että Soppa tulee selviämään tästä tavalla tai toisella kuivin jaloin. Organisaatio ei hylkää kaveria, joka otti vastuun itselleen pakkosaumassa. Soppa voi jatkaa vaikkapa muissa tehtävissä.
   
 24. LP#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tänne on susirajan tuntumaan nyt myös itse leiriydytty, takka pantu tulille ja sika uuniin joten mikäpä sen tärkeämpää kuin naapuri torppaan Nokan lähipiiriin kuuluvalle joulupulloa tarjoamaan ja kuulostelemaan onko Hra Kalsongista kuulunut mitään. Eipä sieltäkään muuta kuin voimia etelän miehille toivottivat ja olivat 100-varmoja ettei KJ ainakaan IFK pestiä tälle kaudelle ota ja tuskin enää muutenkaan, koska Kojolla ei ole enää kuin hävittävää, korostaen että viimeinen kolmen vuoden pesti kulutti miestä ainakin sen kuuden edestä.. Toivotaan että Nokka tekisi vielä paluun, muttei nyt kovin pahasti poppoo petytä kun sieltä Rocky ensi kaudelle sainataan. Mukavaa joulua!
   
 25. miklaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät (Sympatiat HIFK)
  Lainaus:
  Tää on monesti hyvien tyyppien ongelma, miten vetäytyä kunniallisesti, kun meni tällä kertaa vihkoon? Pätee monella alalla. Yksi tapa vetäytyä on palkata "ylivertainen" hlö tilalle. Moni ei kyseenalaista vaihtoa.

  Yksi on vetäytyä omatoimisesti, mutta käytännössä se tarkoittaa palkanmaksun loppumista ilma tietoa, mistä seuraava liksa ja oman virheen myöntämistä.

  Joku KJ voi julkaista "joukkue hyväksyi valmentajien pyynnön työsuhteen purkuun" -tiedotteen (mitä ikinä se pitää sisällään). Uusi paikka löytyy, kunhan saa tarjouskuoret avattua (=faksit luettua) sitten joulun jälkeen. Sormusella on vähän vaikeempaa tässä suhteessa.