Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Kari Jalonen HIFK:n valmentajaksi

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana kypärä, 16.04.2008 klo 14.12.

 1. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Olen jo päättänyt miten suhtaudun KJ:n aikaan HIFK:n päävalmentajana 2008-11 ja vaihtoehtoja on vielä kaksi.

  Jos voitetaan kultaa, niin muistelen aikaa nousujohteisena 3 vuotena, joka huipentui kultamitaleihin keväällä 2011 ja unohdan huonot hetket KJ:n kanssa esim. kaudella 08-09 nanosekunnissa, jos HIFK:n mestaruusjuhlat käynnistyvät parin viikon sisällä.

  KJ on silloin yksi päävalmentaja, joka voitti HIFK:n joukkueen kanssa mestaruuden. Ja tosiaan piste.

  Jos saadaan hopeat, niin muistelen kautta 10-11 ihan lämmöllä. Eteenpäin on menty, mutta vasta viimeisen kauden aikana menestyksen osalta ja takaraivoon jää ikävästi muistona KJ:sta kaksi menetettyä kautta 08-09 ja 09-10, joista kauden 08-09 jälkeen KJ:n olisi pitänyt saada jo kenkää ja 09-10 meni runkosarjan osalta hyvin, mutta romahdus playoffeissa pilasi kauden. Viimeinen kausi 10-11 pelastaa silloin ainoastaan sen, että KJ poistuu kunnialla Nordikselta, ei enempää.
   
 2. stroh80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Itse en edes yritä veikata tällä hetkellä miten tulen jälkikäteen muistelemaan Jalosen aikaa IFK:n ruorissa. Tällä hetkellä elän niin voimakkaasti kuin mahdollista nykyhetkessä ja spennaan tulevia pelejä ihan kybällä. Tähän tunteeseen ei vaikuta penkin takana keikkuvat kalsarit. Siinä mielessä KJ toki on vaikuttanut tämän hetken fiiliksiin, että ilman "kohtalaisen" pitkää kuivaa kautta tässä välissä ei tunnelataus olisi tällä hetkellä näin vahva. Ja KJ on ollut seuran vastuuvalmentajana 1/6 tästä kuivasta kaudesta.
  Oli miten oli. Toki voisin Johanneksen tavoin päättää miten tulen suhtautumaan Jaloseen IFK:n valmentajana tässä ja nyt, mutta mitä jos ensi keväänä tunnenkin jotenkin toisin? Silloinhan inut leimataan palstalla takinkääntäjäksi ja nickini uskottavuus on mennyttä, enkä tiedä voinko elää tällaisen uhan kanssa.
  Vakavasti ottaen. En oikeasti lähde arvuuttelemaan miltä minusta jälkeenpäin tuntuu. Sen näkee sitten. Pieni johtlanka tulevaan voi kuitenkin olla, että vaikka KJ on luotsannut meidät finuihin ja diggaan ihan kybällä siitä miltä joukkueen peli on näyttänyt pleijareissa niin silti minua ei vituta pätkääkään, että joukkueen valmentaja vaihtuu ensi kaudeksi. Saa nähdä joutuuko tässäkin kääntämään takkinsa.
  JHag: totta, että ifk:n fanit ovat varsin pessimistisiä odotusarvioissaan koskien uusia pelaajia mutta HEI 12 vuotta HEI ja toinen toistaan kauhistuttavampia floppeja. Voitko oikeasti syyttää jengiä siitä, että ihan aina ei jaksa odottaa onistumisia kaikilta. Lisäisin vielä listaan (vaikka ei varsinainen hankinta olekaan)Granlund vielä aivan liian kokematon mitaleista taistelevan jengin ykkössenaksi.
   
 3. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Takkia saa aina kääntää nanosekunnissa yksittäisissä asioissa, kuten mielipidettä HIFK:n aina vaihtuvista työntekijöistä, kun ei vaihda seuraa jota kannattaa. Jos muuttaa mieltänsä, niin se on merkki, että kykenee ajattelemaan asiat uudesta näkökulmasta. Jos siitä joku kettuilee, niin "so what".
   
 4. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  En ole oikein koskaan ymmärtänyt, miksei mielipidettään saisi vaihtaa tai tarkastaa. Onhan se aika kammottava ajatus, että pitäisi ikuisesti olla samaa mieltä asioista huolimatta siitä, minkälaisia asioita paljastuu tai mihin suuntaan asiat muuttuvat.

  Itse olen koko Kari Jalosen ajan pyrkinyt katsomaan asioita hieman pidemmällä ja laajemmalla perspektiivillä. En minäkään aina ole ollut tyytyväinen Jalosen työskentelyyn tai ratkaisuihin. Olen kuitenkin pyrkinyt välttämään puusilmäisyyttä tai hirttäytymistä yhteen näkökulmaan.

  Kun Kari Jalosen aikakausi pian tulee päätökseensä, kiitän ja kumarran. Tai niiaan. Toivotan oikein hyvää jatkoa, onnea ja menestystä hänen uralleen. En jää itkemään hänen peräänsä, koska aika aikaansa kutakin. On aika uusien tuulien ja uusien ihmisten. He saavat reilun tilaisuuden näyttää osaamisensa ja täyden tukeni.

  Jalosen vuodet ovat olleet ristiriitaisia. Odotukset ovat vuosi vuoden jälkeen kovat. Luultavasti jatkossa aiempaakin kovemmat, koska mitä lähempänä menestys on ollut, sitä vähemmän on syytä odottaa mitään muutakaan.
   
 5. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Lainaus:
  No, on näiden pelaajien perustaso kuitenkin aivan eri luokkaa. Toinen on tasokas jääkiekkoilija, toinen on isokokoinen kiva kaveri joka killuu Mestiksen ja liigan välillä.

  Hentunen:
  09/10, 58 ottelua, 28+22 =50 ja liigan maalikuninkuus, pka 0,86
  09/10, playoffs, 3 ottelua, 0+2=2, pka 0,67

  10/11, 55 ottelua, 6+26=32, pka 0,58
  10/11, playoffs, 7 ottelua, 2+4=6, pka 0,85

  Virtanen:
  09/10, D-Team Mestis, 35 ottelua, 6+8 =14, pka 0,4
  09/10 Mestis playoffs, 12 ottelua, 3+3 =6, pka 0,5
  09/10 SM-liiga Jyp, 4 ottelua, 0+0 = 0

  10/11, D-Team Mestis, 9 ottelua, 5+3 =8, pka 0,88
  10/11 SM-liiga Jyp, 38 ottelua, 4+5 =9, pka 0,23
  10/11 SM-liiga playoffs, 4 ottelua, 2+1=3, pka 0,75

  Tuosta voi tietenkin ottaa esiin vanhana puusilmänä pelkän 10/11 playoffit liigasta ja todeta, että molemmat ovat tehneet 2 maalia, joten odotusarvo näiden kavereiden ensi kauden maaleille HIFK:ssa (hypoteettisesti) on siis sama. Jepjep. Hentunen oli kuitenkin edellä jopa nyt pistekeskiarvossa, mutta pointtihan tässä on se, että moinen odotusarvon asettaminen, eli ovat todennäköisesti samantasoisia, on virheenä samankokoinen kuin jos väittäisi, että Jarkko Nieminen kerää tulevalla kaudella yhtä paljon ATP-pisteitä kuin Rafael Nadal, koska he molemmathan selvisivät Monte Carlossa toiselle kierrokselle. Ja ei, en ole Hentusta tänne riipimästä, mutta vähän asettelin näitä pelaajia mittakaavaan. Toisaalta sain malliesimerkin siitä mistä juuri aiemmin kirjoitinkin: kun uusi pelaaja tulee HIFK:hon, hän kokee etukäteisarvioissa sellaisen päähänlyttäyksen, että pituudesta lähtee metri.
   
  Viimeksi muokattu: 12.04.2011 klo 11.15
 6. Redhot Jäsen

 7. matti&teppo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Taisi JHag nykäistä vahingossa SaiPassakin pelanneen 115-kiloisen Jonne Virtasen mukaan keskusteluun. Pakko tarkistaa koska ihmetys oli suuri, eihän nyt Vauhkos-Jonne voi enää liigaa pelata.
   
 8. Korak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
  Lainaus:
  Kauhea deja-vu iski noista sanoista... "kun tiesin, että Micke Granlund lähtee NHL:ään, hankin Jonne Vauhkosen....."

  HUH! Kai se on vain tämä odottaminen, joka aiheuttaa näitä kauhuskenaarioita.
   
 9. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Sorisorisori !!!! My bad ja oletan, että KPL heitti läpän, jota en huomannut. Nevertheless, myös vertailu linjalla Vauhkonen - Hentunen tuo saman tuloksen kuin Virtanen vs. Hentunen. Kyseessä on mittakaavavirhe. Hentunen on selkeästi tasokas liigapelaaja, pidetään hänestä tai ei. Ja jos hän HIFK:hon tulisi, olen pomminvarma, että tehoja syntyisi ja ne kelpaisivat meille kaikille. Mutta totta munassa dumataan etukäteen, ei siitä ole Haatajan korvikkeeksi! Siis Haatajan, josta tullessaan ei ollut Kuhdan korvikkeeksi. Siis Kuhdan, josta tullessaan ei ollut Salmelaisen korvikkeeksi. Siis Salmelaisen, josta tullessaan ei ollut Pärssisen korvikkeeksi. Siis Pärssisen, josta tullessaan ei ollut Calounin korvikkeeksi.......Huomaattehan kaavan.

  Jonne Vauhkonenhan oli Pentin ensimmäisen kauden legendahankintoja. Saimme tuolloin pakistoon Jan Kobezdan ja Joonas Junkan ja 1-ketjuun hankittiin Podkonicky - Cipruss - Vauhkonen. Veli Brewer muistanee, kuinka missasin surullisella tavalla Jonne Vauhkosen kauden ainoan maalin viimeisessä himamatsissa? Olen katkera vieläkin, sitä maalia tuli odotettua kuin kuuta nousevaa.

  edit: Vauhkonen teki HIFK-kaudellaan siis nämä huikaisevat tehot: 41 matsia, 1+4 = 5 !! Hän oli siis vielä paskempi kuin Virtanen ja pointti ei muutu mihinkään. Vaikka Hentunen onkin ärsyttävä narreissa paljon pelannut gaiffari, hän on isolla kirjaimella Jääkiekkoilija verrattuna sekä Vauhkoseen että Virtaseen ja uskallan jo nyt luvata, että jos Hentunen tulisi HIFK:hon ensi kaudeksi, hän ylittäisi 1000000000% varmasti Vauhkosen maalimäärän HIFK:ssa (1 kpl).
   
  Viimeksi muokattu: 12.04.2011 klo 11.19
 10. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Meinasin pistää kylkeen sen vessastoorin Vauhkosen maalista(jos se nyt oli se), mutta jätin sitten pois :) Hentusta dumasin vain sen takia mitä olen nähnyt peleissä. Jostain syystä menettänyt maalintekotouchinsa, vaikka tekikin pari häkkiä pleijareissa. Tosin, jos Riksman olisi ollut niissä tilanteissa paremmin hereillä niin...(jos jos jos). Johonkin Haatajaan verrattuna ero on kuitenkin selvä, kun toinen pelaaja on uransa ns. primessä ja toinen taas kerää viimeisiä eläkemarkkojaan sieltä mistä sattuu sitä rahaa saamaan, eikä tainnut noita kuutta maaliakaan tällä kaudella tehdä ihan nälkäpalkalla kuitenkaan.
   
 11. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  KPL: Kyllä se oli se! Olin kusella, kun Vauhkonen teki maalin! Snif. Kyllä mä osittain olen samaa mieltä pelaajien primetimesta, mutta muistuttaisin, että tämä on SM-liiga, jossa Hentusta vanhemmat Jere ja Ville vetävät top femmassa. Hentunen on ihan mennentullen näitä pomminvarmoja 25-40 pinnan pelaajia tässä liigassa, eikä mielestäni HIFK:lla ole varaa sanoa tällaisille lonkalta "kiitos ei". Itse pitäisin parhaana vaihtoehtona sitä, että Haataja jää ja mitään Hentusia ei tarvi ottaa tilalle. Mutta Haataja lähtee ja Hentunen on vielä ilman sopparia ensi kaudeksi. Jos hän Suomeen jää, niin veikkaan kuitenkin uran jatkuvan Ilmalassa tai HPK:ssa.
   
 12. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Nyt on tullut Kari Jalosen valmentajaura päätökseen HIFKin osalta, ainakin toistaiseksi. Kolmivuotinen projekti, joka sai ansaitun päätöksen. En voi kylliksi kiittää, mitä hän on saanut aikaiseksi. Tälle kaudelle vielä kourallinen kokeneita pelaajia mukaan, niin kaikki ainekset menestykseen olivat olemassa ja ne myös saavutettiin. KJ teki tarkkislaumasta voittavaa kiekkoa pelaavan JOUKKUEEN. Oma osansa asiassa on luonnollisesti myös Villellä ja ainahan valmentajat tarvitsevat avukseen liidereitä.

  Oli hienoa nähdä, kun KJ ja VP halasivat toisiaan, heillä yhteistyö toimi.

  Kiitos ja hyvää jatkoa tulevien haasteiden parissa.
   
 13. Viherpuiston Ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  1998 Erkalla ja Ramilla oli apunaan Ruuttu ja Big Bad Bob, 2011 Jalosella oli apunaan Ville. Näin se menee.

  Nyt on Jalosen aikakausi IFK:ssa ohi ja muutamat Jatkoajan nimimerkit voivat taas aktivoida kausarinsa, kun yököttävä kalsarikiekko tekee tietä miehekkäälle ajokoirakiekolle. Eipä silti, pöytä on nyt valmiiksi katettuna Matikaiselle. Toivon vilpittömästi, että Petu pystyy heti ensimmäisellä IFK-kaudellaan valmentamaan joukkueen mestariksi. Se olisikin ensimmäinen kerta sitten vuoden 1970, kun IFK uusisi edelliskevään mestaruutensa. Se olisi hienoa.
   
 14. kypärä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ympyrän sulkeutuminen

  Aloitin ketjun sanoilla: Lämpimästi tervetuloa !
  Lopetan sanoilla: Erittäin lämpimästi näkemiin ja kiitos !
   
 15. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kiitos KJ ja onnea! IFK:n johtaminen mestaruuteen on suuri saavutus, eikä se unohdu koskaan, eikä sitä kukaan ota pois.

  Kiitos Kari Jalonen!
   
 16. Lawless Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kiitos Kari Jalonen! Pitkä projekti sai hienon päätöksen. Onnea tuleviin haasteisiin jne. mutta juuri nyt on aika ottaa ilo irti. Ns. edariasennetta saatiin HIFK-aikanasi kitkettyä pois, mistä iso kiitos. Onnea Suomen mestari 2011 Kari Jalonen!
   
 17. Oiler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, HIFK
  KJ on uskomaton esimerkki kaikille

  pitää tännekin kirjoittaa suuresta respektistä Kari Jaloselle. Mies tuli omien sanojensa mukaan tekemään jäljen HIFK:hon. Varmasti vaikeimpaan paikkaan Suomen jääkiekossa sekä myös varmasti henkilökohtaisesti. Mies naurettiin ulos stadista n. 25 vuotta sitten.

  Nyt hän on vienyt joukkueen mestaruuteen ja näyttänyt, miksi hänellä on 12 Suomen mestaruutta.

  Onnittelut koko jengille ja erityisesti KJ:lle.
   
 18. Seesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#6
  En uskonut, että pääsisin tätä koskaan kirjoittamaan, mutta kiitos Kari Jalonen! Kaksi aiempaa kautta meni reisille, mutta ne ovat nyt vain haalea muisto, joten kiitos vielä kerran!
   
 19. punainenpeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NYR
  Usko meinasi loppua

  Onneksi ei annettu kenkää viime kauden säälittävän Kerho-räpellyksen päätteeksi. Itse laskin järkyttävän Baxu-aikakuden jälkeen, että menee minimissään kolme kautta huipulle palaamiseen. Niin kävi.

  Jätit mahtavan jäljen Ifk:n historiankirjoihin Nenä - kiitos siitä!
   
 20. Leevi Sytky Jäsen

  Täytyypä sanoa, että harvoin ei oman joukkueen voittama mestaruus tuntuu yhtä hyvältä kuin HIFK:n voitto tänä vuonna. Jalosen aikaa ja tekemisiä HIFK:ssa on tullut seurattua miehen siirtymisestä lähtien ja huomaan, että fanien taholla on kritisoitu osin samoja asioita kuin jo Oulussa aikanaan. Omalta osaltani Jalonen sai kaiken fleguilun anteeksi kevään 2007 esityksillä. Se muutos, jonka Jalonen sai aikaan runkosarjassa löysäilleestä ja peruutelleesta joukkueesta tiukaksi, kovaksi, fyysisesti vahvaksi, kurinalaiseksi ja yhtenäiseksi joukkueeksi on jäänyt mieleeni voimakkaasti. Pudotuspelit läpi ilman tappioita, kova juttu. Tämän kevään HIFK:ssä näen paljon samaa kuin 2007 Kärpissä, enkä millään voi jakaa käsitystä tylsistä finaaleista. Noin hyvin pelaavaa joukkuetta on ilo katsoa ja ei ole Jalosen ja HIFK:n vika että peli toimii ja henki on päällä. Olen kyllä todella iloinen Jalosen puolesta kun mies vihdoinkin onnistui HIFK:ssä. Olen iloinen HIFK:n puolesta joukkueen menestyttyä juuri uskomalla Jaloseen ja siihen, että Kojon pitkäjänteinen työ vielä kantaa hedelmää. Onnittelut Heinäpään Haukalle entiseltä Heinäpääläiseltä.
   
 21. Dennis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ylen sivuilta löytyy ottelun jälkeen tehty hieman syvällisempi haastattelu sekä videona että tekstinä:

  Jalonen: "En puhuisi ilosta, puhuisin syväilosta"

  Kaikin puolin hieno haastattelu Jaloselta ja tosiaan, onhan se tavallaan sääli, että kun palaset HIFKssa nyt vihdoin loksahti paikoilleen niin valmennuksen kuin pelaajistonkin kohdalta, niin muutoksen tuulet puhaltaa. Mutta eiköhän tässä mestaruushumun hälvettyä ja uuden valmennuksen ja osin uuden pelaajiston palatessa sorvin ääreen ala taas into lätkän seuraamiseen palautua ja uudet kujeet virkistää mieltä.
   
 22. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Onneksi joku ihmeen -douppi- ei päätä asioista IFK:ssa, koska mä olisin potkinut Kojon viime kevään päätteeksi pois niin että heilahtaa. Lähellä oli se, että KJ olisi poistunut täältä miehenä, joka ei voittanut yhtään poff-sarjaa päävalmentajana 3:ssa vuodessa... Mutta se oli vaan lähellä.

  Nyt ollaan mestareita, ja on aika kiittää Kojoa tehdystä työstä ja balsamipurkista. Kiitos KJ.
   
 23. Dakota Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Se Kari Jalosen tuuletus hetkenä jolloin mestaruus ratkesi, jää ainakin minulle lämpimästi mieleen. Kiitos Kari ja kaikkea hyvää jatkoon!
   
 24. Sinner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
  Saan illan-yön aikana hyvin suurella todennäköisyydellä suuren kunnian vaihtaa muutaman sanan KJ:n kanssa. Kädestä pitäen ja sydämestäni kiitän työstä, jonka hän teki mestaruusjoukkueen eteen. Täysin kylmänrauhallisesti otan itselleni oikeuden kertoa samat terveiset meiltä kaikilta HIFK:n kannattajilta.

  Mestarit muistetaan.
   
 25. Renegade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Diego Padres