Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Kari Jalonen HIFK:n valmentajaksi

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana kypärä, 16.04.2008 klo 14.12.

 1. kypärä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lämpimästi tervetuloa !!
   
 2. Viltsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Onko tämä varmasti se Kari Jalonen, joka valmensi Kärppiä? ;-)
   
 3. Pure Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
  Vihdoinkin hyvä valmentaja! Erittäin hieno asia.
   
 4. Calcichew Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Luomuteurastajat
  Tämä on loistava juttu! Tuo sitä voittamisen kulttuuria jota HIFKiin on kaivattu. Olisi tietysti voinut tuoda muutaman kylkiäispelaajan mukanaan oulusta, mutta hyvä, että edes Hakkarainen tuli pistämänää pojat kuntoon.
   
 5. Kyynikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
  Lainaus:
  Voittamisen kulttuuriin kuuluu myös voittamiseen kykenevä joukkue. Tietääköhän Jalonen ihan aikuisen oikeasti mihin päänsä on työntänyt??
   
 6. Buddha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
  Lainaus:
  Pitkiin kalsareihin? Wanhaan Jofaan? Valmentajaan jokatapauksessa tyytyväinen, joten tervetuloa kirkkaisiin valoihin!
   
 7. trap Jäsen

  Lainaus:
  Mutta tuleeko mukana kulttuuri, jossa jokaisen kovan taklauksen jälkeen jäädään jäähän makoilemaan, ja tilanteissa ylipäätään kaadutaan helpommin/liioitellen jne.? Itse jään odottamaan tätä mielenkiinnolla - vaikka IFK:n brändistä nyt ei voi niin vahvasti nykyään puhuakaan, niin ei sellainen kyllä HIFK:n näköistä peliä olisi.
   
 8. kypärä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Niin.. Onhan Vantaan kiekkoelämässä pitkään vaikuttanut myös Kari Jalonen
  Entinen K-Vantaan valmentaja
   
 9. Golden AWe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charles Darwin
  Taisi Jalonen tykätä siitä kakusta jonka kävi syömässä.

  Toisaalta rahallakin lienee vaikutusta.

  Huikea parannus Baxteriin joka tapauksessa.
   
 10. Dennis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Lähtökohtaisesti näin.

  Ainoa riskitekijä, minkä näen Jalosen palkkaamisessa on se, että miehellä on edessä "väistämätön" taantuma, joita jokaiselle valmentajalle tulee ajoittain. Esim. Aravirta ei ollut HIFKssa parhaimmillaan, kun hyppäsi aitioon suoraan maajoukkueesta. Teki toki kokonaisuudessaan hyvää työtä, mutta jos vertaa parin viime kauden pelsuissa nähtyyn ukkoon, niin kyllähän hänellä nyt on ihan eri tekemisen meininki.

  Uskoisin, että Jalosen uraputken seuraava suunniteltu askel on maajoukkueen peräsimessä, kun toisen Jalosen aika siellä 2 vuoden päästä loppuu. Tältä pohjalta uskon, että KJ hyppää HIFKn ruoriin motivoituneena ja aikomuksena antaa hyvä työnäyte Kummolalle.
   
 11. Viltsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Juuri näin. Arahan myönsi syksyllä avoimesti eräässä haastattelussa, että ei ehkä ollut sittenkään viisasta hypätä IFK:n ruoriin heti pitkän ja raskaankin maajoukkuepestin jälkeen. Jälkiviisautta toki, mutta kuitenkin. Tietenkin Jalosella on takanaan haastava projekti Oulussa ja eivät hommat varmaan helpotu IFK:ssakaan. Oulussa oli seurajohdon puolelta tarjolla työrauha ja tuki, toivottavasti sama tilanne on IFK.ssa. Valmentajat valmentaa, muut tekevät omia hommiaan.
   
 12. Moderaattorit Jäsen

  Keskustelu valmennuksesta tässä ketjussa.

  Moderaattorit
   
 13. Paitselo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
  Toivottavasti onnistuu IFK:ssa paremmin valmentajana kuin aikoinaan pelaajana.

  Tämä oli kyllä hyvä uutinen - ja vielä Wanha Kunnon Kilpilogokokin tulee takaisin pelipaitaan - ah tätä onnea! Ainakin tällä hetkellä.
   
 14. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Toivon, että sopimuksessa on kalsaripykälä. En voi hyväksyä sitä, että organisaatiossa olisi mies, joka käyttäisi tykkejä. No siperia on opettanut. Tässä on yli 20 vuotta kulunut, ilmastokin on lämmentynyt ja mersuissa on hyvä lämmitys, joten eiköhän mies ole oppinut ja katunut ja ymmärtää pysyä tykeistä erossa.

  Toivotetaan onnea nyt nokalle kun täällä on. Se on meidän miehiä nyt ja sillä sipuli. Kun verrataan muiden valmentajiin niin fiilis on itseasiassa aika luottavainen. Pätkä sanoisi, että asiahan ei tietysti minulle kuulu, mutta Matti Alatalo byaah!
   
 15. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Todella mielenkiintoinen ratkaisu Kari Jaloselta palata organisaatioon josta on aikoinaan ”työpaikkakiusattu” pois. Vaikka kyseisestä tapauksesta on jo yli 20 vuotta, niin nähtäväksi jää tuleeko Nokka valmentamaan vai pätemään Hifkiin...
   
 16. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jos Kari Jalosen valmentajataidot ja moderni pelitapa saadaa yhdistettyä IFK:n agressiiviseen pelityyliin niin ensi kaudesta on tulossa hyvä paketti. kovaa luistelevan Kärppälauman kopiota IFK:sta on turha yrittää tehdä, kun katsoo jo pelaajamateriaaliakin. IFK:n juniorimylly tuottaa hieman erilaista materiaalia, kuin Kärpät. Lisäksi Jalonen joutuu totuttautumaan siihen faktaan, että pelaajamateriaali ei tule olemaan niin loistokas, kuin Kärpissä. Bros vaihtuu Portheniin, Chiodo-Niemiseen jne...
   
 17. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Nybondas sanoo, että Koojii halusi tulla IFK:hon eli seura ei ollut perään kuolaamassa, vaan valmentajalla oli aito tahto tulla. Se tarkoittaa joko sitä, että se epäonnistuminen 80-luvulla oikeasti vaivaa ja haluaa nyt saada sen mielestään onnistumalla täällä tai sitten kun hän on saavuttanut paljon Oulussa niin kokee, että se on jotenkin hienompaa tai vielä kovempi juttu, jos pystyy menestymään IFK:ssa ja siksi halusi tulla tänne. Tuskin tulee rotsi auki laulamaan "oon suomenmestari hei suomenmestari hei".
   
 18. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  En yhtään ihmettelisi, vaikka Jalosen suunnitelma olisi: HIFK mestariksi kahdessa vuodessa ja sitten maajoukkueen päävalmentajaksi. Eikös Jukka Jalosella ole juuri kahden vuoden diili maajoukkueen kanssa tämän kevään jälkeen? Parmampaa näyteikkunaa maajoukkueeseen ei ole, kuin saada IFK menestymään. Resurssit onnistua ovat kunnossa vastapainona tietysti onriski siitä, että IFK ei menesty sen kummemmin, kuin nytkään, mutta hyvinhän meidän valmentajat tuntuvat muualle kelpaavan.
   
 19. kamik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tervetuloa Jalonen.

  Kerrankin Hifk:lla on valmentaja, jolla on tuoreet näytöt. Kolme mestaruutta neljässä vuodessa on huikea saavutus SM-liigassa. Toki KJ on saanut vedettäväkseen Oulussa huippujengin, mutta se ei mielestäni lainkaan vähennä valmentajan ansiota.
   
 20. HIFK sai sitten vihdoin ja viimein brändin näköisen valmentajan ja tässä
  vaikka pieni muotoinen työnäyte:

  http://www.youtube.com/watch?v=ylIL5Iyr6Og

  Nenä + IFK ja kun te luulitte Baxteria brändikiekon anti-kristukseksi, niin täältä tulee sitten Baxterin isä.
   
 21. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Lainaus:
  Millä tavalla Jalonen on jotenkin kykenemätön kovaan peliin?? Onhan tästä näyttöjä jo vaikka kuinka paljon. Katopa huviksesi viime kauden finaalit, jolloin Sheddeni taklattiin komeasti kumoon. On eri asia pelata kovaa niin että voitetaan pelit, kuin että pelata kovaa, koohotetaab ympäri kenttää ja istutaan boksissa, aka Mälkiän "tutinaa, tötinää" IFK.
   
 22. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
  Lainaus:
  Aivan mahtava clippi ja ihan brändin näköistä meininkiä.

  Pakko laittaa tänne vielä kiitokset Nybarille & co. Jalosen sainaamisesta ja kiitokset myös Kojolle, että haluaa lähteä kokeilemaan tämän meidän uljaan seuramme suosta nostamista.

  Tällä kaudella ei ainakaan pitäisi jäädä valmentajista menestys kiinni, toinen asia onkin sitten riittääkö pelaajamateriaali.
   
 23. jakumia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Saapa nähdä, kuinka rymistelyä arvostavat hifkifanit nielevät Nokan neppailukiekon. Neppailulle Nordenskjöldinkadun kapeassa lootassa jää vähemmän tilaa kuin esim. Raksilassa. Kun pudotuspelit koittavat ja puna-armeija pakittaa oman veskarin syliin kerta toisensa jälkeen, voi fanin hermo olla tiukalla. No, aika näyttää mihin Nokan kärki osoittaa, eli millä tyylillä siellä tullaan menemään ja missä vaiheessa tuo Nokalle potkut -ketju alkaa elää omaa elämäänsä.

  Muistakaa, että Nokka on herkkä ihminen. Ei kannata kysellä turhan kiperiä kysymyksiä, saa vastaukseksi ryöpyn herneitä, jotka Nokan tuhahtaessa lentävät kysyjän silmille.

  No leikki leikkinä, nauttikaa miehen panoksesta, jos siihen aihetta ilmenee.
   
 24. mac6666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Pitkästä aikaa on valmennus taas kunnossa. Jalonen - Rautio - Hakkarainen on jotakuinkin parasta, mitä Suomesta löytyy. Ainoa kysymysmerkki on Sakke.
   
 25. torpeedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
  Voi kun..

  ...pääsisi joskus jakumian asemaan ja voisi soittaa poskeaan väärinvoitetuista mestaruuksista. Se näkee kun elää.