Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Kari Jalonen HIFK:n valmentajaksi

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana kypärä, 16.04.2008 klo 14.12.

 1. hemmo_1973 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kun nyt kerran siellä päin oot, niin voisitko hieman kuulostella onko sikäläisillä tietoja Sir Penan lähiaikojen suunnitelmista? Onko aikeissa laskeutua pääkaupungin tienoille jo mahdollisesti lähiaikoina? Ja tämä ei ollut tönimistä, vaan olen aidosti kiinnostunut.
   
 2. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mielenkiintoista. Tuo on ilmeisesti se paperi, jota Jortikka ei suostunut allekirjoittamaan. Miten se mahtaa vaikuttaa (vai vaikuttaako mitenkään) palkanmaksuun?
   
 3. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Jos olisi olemassa ketju, älä töni nenää, nenä on mun kaveri, niin raportoisin välittömästi google kääntäjän ko. ketjuun. Lukiessani Torpedon sivuilta uutista Jalosen potkuista/lähtemisestä, huomasin kääntäjän kääntävän Karin sukunimen epäilyttävästi nenä viittauksella. Nimi esiintyy suomeksi ja englanniksi muodossa Yalonenu.

  Todellisuudessa koitin kaivaa tosiaan tietoa esiin, että oliko potkut, vai oliko itse lähtenyt ja vaikkei tuo kääntäjä tosiaan aina osu ihan kohilleen ja tässäkin tapauksessa on vähintäänkin tulkinnanvarainen käännös, niin tuntuisi siltä, että nimenomaan Jalonen (tai coaching staff) olisi pyytänyt eroa. Tämähän saisi niitä aikaisempiakin huhuja ihan uuteen valoon. Joku nimimerkki meinaa aikaisemmin kipinäketjussa lupaili "joululahjaa". Muistan ajatelleeni, että raato olisi ihan kiva, muttei hän nyt sentään joululahja olisi, enkä siinä yhteydessä vapaana olleista valmentajista olisi yhteenkään liittänyt "joululahja" sanaa. Jos Jalonen on omasta alotteesta päättänyt lähteä, niin onhan hän saattanut johonkin suuntaan asiasta antaa jotain vihjeitä tms...

  Voisko sieltä olla lahja tulossa ja onkos meillä täällä venäjänkielen taitoista kaveria, joka osaisi tuon tekstin natiivikielellä lukea?
   
 4. Tapuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK HELSINKI, KAUSI ON VASTA ALUSSA JA MPS B TYTÖT
  Lainaus:
  Silmissäni siintää jo ensi viikon ip lehtien otsikot: " Kari Jalonen palaa IFK : n valmentajaksi " . Kai se helvetti meidänkin on saatava pukilta lahja. Jos ei saada niin mä lupaan vetää pukkia turpaan.
   
 5. TumE#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, suomalaiset NHL:ssä.
  En tiedä muista, mutta joka kerta, kun näkee tämän ketjun ponnahtavan ylös, tulee pieni toivon kipinä. ''joko nyt?''. Pidemmän päälle stressaavaa.
   
 6. Viherpuiston Ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei tullut joululahjaa, mutta eipä ollut aattona pelejäkään. Enkä usko minäkään, että Kojo tulisi kovin pian uudestaan valmentamaan IFK:ta. Tuskin ainakaan tällä vuosikymmenellä.

  Sori vaan TumE#16, jos lisäsin sun stressiä, kun ponnautin ketjun taas ylös :)
   
 7. tuffgong Jäsen

  "this is KHL" Jalosesta unelmointi voi siis loppua toistaiseksi, kun herra jatkaa jossain muissa tehtävissä Torpedossa. Voisikohan kuitenkin Sopan kanssa tehdä jonkun vastaavan this is sm-liiga tyyppisen ratkaisun? Vai mennäänkö kausi kausi loppuun tällä this is IFK 2012 linjalla?

  http://http://www.mtv3.fi/urheilu/jaakiekko/khl/uutiset.shtml/2012/12/1682075/kari-jalonen-jatkaa-torpedon-palveluksessa-this-is-khl

  Linkki maikkarin sivuille.

  Edit. Jaahas tuollahan olikin jo joku naapuri käynyt soppa-ketjussa asiasta mainitsemassa. Olen koittanut pysyä poissa sieltä, vaikka se onkin välillä vaikeaa. Olkoon tämä nyt täälläkin, kun koskee kuitenkin enemmän nokkkaa kuin soppaa.
   
  Viimeksi muokattu: 29.12.2012 klo 22.48
 8. scholl Jäsen

  Kyse on rahasta. Nisti Novgorod haluaa, että mies lusii sopparin loppuun vaikka himassa istuskellen mielummin kuin päästää muualle hommiin. Tosin en tiedä haluaako Nokka muutenkaan kesken kauden alkavaa valmennuspestiä. Tietysti olisi hyvä tietää ajoissa minne menee edes ensi syksynä niin pääsee vaikuttamaan pelaajavalintoihin.
   
 9. /dev/null Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  6-7xWin

  Olispa Nokan tulossa monta Win:iä,

  Win1: Joukkueelle peliä ja yksilöitä kehittävä valmentaja
  Win2: Sopalle, jos jää organisaatioon, saa oppia tulevaa varten
  Win3: Faneille, toivoa paremmasta
  Win4: HIFK seurajohdolle, pääsevät pois kusesta kasvoja menettämättä (jos ovat tajunneet syvällä virtsapaska-liemessä olevansa)
  Win5: Torpedo, saisi varmaan sovittua jotain säästöä itselleen
  Win6: Nybari, valmentajalla olisi omat kontaktit pelaajiin ja imua hankinnoille
  Win7: Kari Jalonen, tämä on vähän kyssäri

  Ainakin 6 kuitenkin, mutta seitsemäs pitäisi HIFK seurajohdon rakentaa pakettiin. Jos löytyy ratkaisuahaluja niin kaikki diilit on rakennettavissa.
   
 10. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Taitaa olla niin, että Torpedolla on tarpeeksi hynkkyä pitää Jalonen nk. penkillä. Kevät on pitkä.
   
 11. scholl Jäsen

  Onko joku lukenut päivän painetun Iltalehden? Onko siinä mitään muuta tietoa kuin se, mitä netissä lukee, että KJ nauttii nyt Torpedon palkkaa kauden loppuun ja IFK haluaisi palkata miehen jo nyt:

  Lainaus:
  lähde: HIFK tarjoaa entiselle valmentajalleen sopimusta | SM-liiga | Iltalehti.fi

  Toi pitää siis paikkansa, mitä jo aiemmin ennakoitiin, että PS-lenin sai siis sopparin kesken Nokan kauden. Millainen organisaatio vaihtaa kiitettävän oppilaan tarkkislaiseen ihan vapaaehtoisesti
   
 12. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Ei Jalonen tuolloin ollut kiitettävän oppilas, päinvastoin: mies oli flopannut kahtena keväänä perättäin ja muutos oli luontevaa.
   
 13. scholl Jäsen

  Lainaus:
  flopannut? mies joutui laittamaan kaikki uusiksi. Hankkiutumaan edareista eroon, opettamaan mitä ammattiurheilijan elämäntapaan kuuluu, hakemaan pelaajat pois yökerhoista, opettamaan pelitavan ja tuomaan koko organisaatioon voittamisen kulttuurin. Siihen meni aikaa, kun aloitettiin nollasta. Nyt se oli valmis, jos Nokka olisi siitä jatkanut vaikka viisi vuotta niin meillä olisi muutama mestaruus lisää ja joka kausi olisi oltu neljän parhaan joukossa. Muutos johonkin vitun kullinimijään, joka oli silloin jo kertonut syövänsä paskaa? Miksei mielummin vaikka alkon viinakassiin ja känniseen Matti Hagmaniin, jos kerran huonosti halutaan pelata?

  Nokka ei ole sellainen säkävalmentaja kuten Jukka Jalonen, joka sai mestaruuden sillä, että Mikko Koivu oli niin vahva persoona kapteenina, vaan Nokka oikeasti toi systeemin sinne, mutta siihen meni vähän aikaa, että se lähti puremaan, kun se pohja oli niin huono.

  Toki 2010 kevät oli pettymys, mutta projekti oli vielä pahasti kesken. Nokan aikana ainoa huono puoli oli se, että hän ei varsinkaan alkuvaiheessa meinannut saada porukkaa innostumaan eli lataus epäonnistui. Silloin olisi pitänyt olla räväkkä kakkosvalmentaja, joka olisi voinut tuoda sellaista henkeä sinne. Silloinhan kyseenalaistettiin se, onko Kai Rautio edes olemassa. Silloinkin toki oli jonkinlainen pelitapa olemassa.
   
 14. /dev/null Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  2010 keväällä ei vielä ollut edellytyksiä pitää pelitapaa kasassa kovassa paineessa, 2011 pelitapa ja itseluottamus suorastaan huokui pelaajista ja tiukoissa paikoissa homma pysyi ehjänä.

  Jälkikäteen ajatellen silloin kritiikki kohdistui KJ:n reagoimattomuuteen ja ketjujen jääräpäiseen pitämiseen samana. En tiedä onko tämä nykyinen ketju-pilluralli parempi.

  Kari Jalonen olisi loistava ratkaisu, ihan vitun hyvä!
   
 15. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Viimeksi muokattu: 04.01.2013 klo 15.53
 16. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Lainaus:
  Vaikka en koskaan liity Kari Jalonen = Jumala -kulttiin, niin yksi niistä asioista, joista nostan hänelle ikuisesti kättä lippaan, on kyky tehdä 4 hyvin roolitettua ketjua. Siihen päälle vielä taito tehdä ynnämuuta -jätkistä (Liivik, Wärn, Nyholm...) vakaita liigapelaajia. Lisäksi Nokalla oli/on munaa pitää toimivat ketjut kasassa. Muistan kuinka nimenomaan Nokka nosti syksyllä -09 Wärnin ykköseen ja piti hänet siellä, vaikka Kuhta kuntoutui! Ziisus, mähän itse asiassa rakastan tätä jätkää.....mistä saa liittymislomakkeita kulttiin?

  Oikeasti sanoisin, että pienet ovat toiveet saada Nokka kiinni diilillä, joka ei sisältäisi ulkomaanpykälää. Kaverihan olisi retardi, jos sellaisen tekisi. Nyt kannattaa takoa, kun rauta on kuumaa. Kuten Sveitsin tarkkailijamme Carlos on todennut, sikäläinen liiga olisi täydellisesti räätälöity Nenälle. Pari vuotta kovalla liksalla Sveitsissä/KHL:ssä ja Erkan jälkeen itsestäänselvä pesti Maajoukkueen päävalmentajana. Mä luulen, että Nenällä ei just nyt ole käyttöä HIFK:n tyyppiselle työnantajalle. Valitettavasti näin.
   
 17. 2Six Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Lainaus:
  Hmmm... Eikös juurikin ole kohtuullisen selkeästi annettu (mm.kiekkomedian suunnalta) ymmärtää Erkan valinnan yhteydessä, että KJ ei ole ihan ensimmäisten joukossa tuota pestiä täytettäessä? Nokkahan ei ole "meidän peliläisiä".

  Voisin veikata että Marjamäki on huomattavastikin "itsestäänselvempi" Erkan seuraaja varsinkin nyt kun tulee olemaan jo Erkan ryhmässä. Näin ainakin niin kauan kun Kale puikoissa (ei lähde ennen kuin yläkerta korjaa).
   
 18. Vegas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tähän lopputulemaan minäkin laittaisin rahani jos olisi vedonlyönnistä kyse.
   
 19. hemmo_1973 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Harva ehkä tajuaa kuinka alkupisteestä urheilullisuutta Jalosen ekalla kaudella alettiin rakentaa. Oli urheilijan ruokavalion juurruttaminen osaksi jokapäiväisiä rutiineja, harjoituskulttuuri ja vapaa-ajan säännöt. Eli esimerkiksi se, että kahta päivää ennen matsia ei välttämättä kannata roikkua jurrissa yökerhossa jne. Ja kun vastarintaa oli, ensimmäinen kausi meni sitten siihen.

  Noista yökerhoasioista - Jalosen lisäksi myös Shedden teki tarkastuksia viikonloppuisin yökerhoihin. Olin sattumalta kertaalleen eräässä keskustan 'pintamestassa' paikalla kun pari pelaajaa oli iltakaljoilla perjantaina ennen lauantain matsia. Molemmat pelasivat lauantaina, mutta kauempana musta käyty keskustelu vaikutti aika tuimalta.
   
 20. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tämähän on suorastaan säälittävää, että aikuisia ihmisiä pitää opettaa elämään ammattinsa vaatimilla ehdoilla. Varsinkin kun ura ei eläkeikään asti kestä.
  Jos tämä on ollut organisaatiossa tiedossa (ja miksei olisi ollut), on vielä säälittävämpää palkata auktoriteetiltaan vielä 'opetteluvaiheessa' oleva valmentaja.
   
 21. hemmo_1973 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Taitaa olla niin, että vielä joitain vuosia sitten HIFK:n perinne ruokki tuontyyppistä menoa - osa pelaajista edusti brändiä ja aiempien pelaajapolvien viitoittamaa tietä myös kaukalon ulkopuolella ja se saattoi hyvinkin todennäköisesti olla sitten pois urheilullisuudesta.

  Juttelin asiasta hiljattain erään liigapelaajan kanssa ja hänen mukaansa joukkueessa ei tarvitse olla montaakaan pelillisen menestyksen kustannuksella 'omaa agendaansa toteuttavaa henkilöä', niin on suuri todennäköisyys että joukkuekemia alkaa kärsiä.
   
 22. Postinjakaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  En gång IFK, alltid IFK.
  Onpa kiva nostaa tämä ketju ylöspäin.

  Onnea KooJiille ja Villelle Sveitsin mestaruudesta!

  Jotkut ne vaan tietää mitä voittaminen vaatii. Toivottavasti kyllästytte siellä Alppimaassa hengailuun ja nähdään teidät penkin takana Nordiksella syksystä 2018 alkaen.
   
 23. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Eiköhän näillä herroilla ole muita suunnitelmia tuleville vuosille...

  Tai Peltonen halunnee jossain vaiheessa päävalmentajan pestin ja HIFK saattaa sitä tarjota.
   
  Viimeksi muokattu: 18.04.2017 klo 13.14