Kalsarikänniketju

  • 5 213 187
  • 66 655

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Pari olutta on nautittu, ja nyt siirrytäänkin itse viime syksynä tekemääni erinomaisen laadukkaaseen raparperi viiniin. Aamulla ennen töihin lähtöä laitoinkin pari pulloa kellariin viilenemään, jotta nämä laadukkaat juomat tulisi nautittua optimi lämpöisinä.

Ruokasuosituksena näille ihanan pirskahtaville viineillehän on jääkaapista löytyneet edellispäivän uuniranskalaiset kera atrian halvinpien lihapyöryköiden.
 

Larionov #8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pikkuhiljaa nostellaan kierroksia. Sen verran pitää hillitä, että pystyy lemmentöistä suoriutumaan, mikäli tälle illalle moisia siunaantuu...
 

Müllermilch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Dresdner Eislöwen
Noniin. Viime sunnuntaina ajattelin, ettei enää koskaan, mutta kyllähän se tänäänkin lähti mukavasti käyntiin kun seura on kohdillaan. Grillailut grillailtu ja kohta Kuusankosken paikalliseen, todennäköisesti ekaa ja vikaa kertaa. Alkavaa SM-liigakautta odotellessa hyvät jussit kanssapalstalaisille.
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Toinen viini pullo korkattu. Sikari tilanne hieman huolettaa. Pari käärylettä enää jäljellä. Huomenna liiteriin pitää pisto taas tehdä. Toki voisi kohta tehdä siirtymän sisä tiloihin syömään ja katsomaan potkupalloa apinasaarelta.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Shortsit vielä jalassa kun odottelen että sauna lämpenee. Vastarannalla olevalta uimarannalta kuuluu hyvin biletys eikä tarvitse omaa musiikkiakaan. Äsken soi @nummenkallio lempparia eli Oasista (lähetin hänelle videopätkän) ja nyt soi REM. Eli saattaapi olla oikeasti lähellä minun ikääni nuo bilettäjät musiikkimausta päätellen, mutta en uskalla lähteä enää tuota tässä kohtaa varsin kapeaa joeksi muuttuvaa järveä ylittämään (tietä pitkin tonne kävelisi varmaan tunnin).

Kaunis oli video ystäväni @Czescku! Ja kauniit ovat maisemat teillä siellä Simpeleellä.





Jossain vaiheessa rupesi 70- ja 80-välin italodisko kiinnostamaan. Tämä on ihan saatanan hyvä. Terveisin brittipop-mies.
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Shaatana, aamupäivästä asti pykänny laituria. Petollinen tuuli peitti auringon poltteen. No, olenpa vetäny olutta sitten koko päivän, shortsit jalassa. Nyt vähän selkää lämmittää, eli tais ukko palaa. Lisää olutta ,prkl.
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Olutta ja giniä. Musiikkia.

Aiemmin pyörittiin kaverin kanssa kaupungilla. Mukavan rauhallista ja hiljaista.
 

tjj67

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Liverpool
Saunassa nyt käyty ja juhannussimaa kotona otan!
Hyvää Juhannusta siis kaikille lätkän ystäville! Kippis!
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Puhalsin just tollaseen kotialkometriin. 2,1 promillea. Minusta aika vähän siihen nähden, että puoliltapäivin aloitin jo donkkaamaan. Tosin lähinnä mennyt vaan mietoja. Siideriä, lonkkua ja olutta. Pari kossuvissyä kyllä vedin väliin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös