Kalsarikänniketju

  • 5 206 901
  • 66 637

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Oli kyllä kiva yö, kun suutuspäissäni jätin World of Tanks -pelissä klaanini. Mitähän sitä vielä tälle yölle keksisi?
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Minkä ikäinen olet? Nuo loppuvat kuin seinään siinä vähän kolmenkymmenen jälkeen, kun ei oikeasti vain enää pysty niin kuin ennen. Kyse on pelkästään fysiologiasta, mutta toisaalta ehkä kerran pari vuodessa sitten kuitenkin.
Vastataan tähän vielä myöhässä. Minulla on tällä hetkellä ikää 32 vuotta. Tämän vuoden lopussa on ikää 33 vuotta, jos selviän sinne asti. Mutta kyllä kai minä selviän.
 

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei se juominen iästä ole kiinni. Onhan tuossa tuttavapiirissä 70-vuotiaita jotka voi juoda kuukauden aamusta iltaan kunhan nukkuvat sen 5-7 tuntia yössä. Krapulakaan ei kuulemma ole paha tuollaisen setin jälkeen. Enemmän vaivaa on seuraavan viikon unettomuudesta ja torkahdettua tulevista painajaisista.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Joo. Ei tämä valvominen ole mitenkään kivaa näin yötyöläisenä. En ole kyllä kai yli kolmeen tuntiin ottanut yhtään lisää juotavaa, mutta ei vaan nukuta. Tässä voisi taas valvoa ties kuinka pitkään ja töihin pitää mennä reilun 19 tunnin päästä. Aika tukevat kännit tuli kyllä vedettyä reiluun kuuteen tuntiin, kun vieläkin olen ihan sekaisin ja tuli vedettyä herne syvälle nenään.
 
Viimeksi muokattu:

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Joo. Ei mennyt liian syvälle se herne nenään, vaikka syvälle menikin, kun jo nyt naurattaa oma suuttuminen. On naurattanut jo pitkään. Kaikkea sitä sattuukin. Kuuntelen Vivaldin 42 minuutin mittaista Neljää vuodenaikaa Youtubesta ja pelaan edelleen wotia.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Alku on kyllä hieno Four Seasonissa ja niin on näköjään 29 minuutin kohdasta eteenpäinkin. Yleensä en ole jaksanut kuunnella näin pitkälle.

Four Seasons ~ Vivaldi - YouTube
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Vedetään tähän väliin kevyttä ja terveellistä yöpalaa eli ranskalaisia ja kalapuikkoja. Sen jälkeen voisikin mennä ns. hallitusti nukkumaan, jota harvoin tapahtuu. Mutta kaipa tässä ruokaa valmistaessa ja syödessä menee vielä tunti. Ja tällä kertaa en nukahda uuni päällä. Sitäkin kokeilin viime pääsiäisenä. Onneksi heräsin silloin kahden tunnin kohdalla. Vähän oli kärähtänyttä pizzaa, mutta ei ollut muita seurauksia siitä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Huh. Tiedän ihmisiä jotka ovat nukahtaneet perunakattila liedellä. Minä vedin äsken kylmää pitsaa. Oli hyvää ja muistutti hyvästä illasta mikä oli perheen kanssa. Vaimo ja anoppinsa tuli toimeen. Jopa. Kunnes piti suuttua ja panna vaimo nukkumaan.

Älä Hauppis nukahda nyt niiden purtavien kanssa.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
En nukahtanut. Nyt voisi mennä nukkumaan. Öitä.

Ja aika hauska heitto taas sulta:
Vaimo ja anoppinsa tuli toimeen. Jopa. Kunnes piti suuttua ja panna vaimo nukkumaan.
Naurattaa tuo panna vaimo nukkumaan. Toivottavasti en loukannut.
 

Mauri-Antero

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Oikeastaan piti aloittaa vasta ehtoolla availemaan kaljoja, mutta yhden otin karistaakseni savut kurkusta roskien polton jälkeen. Eihän oluen juonti kelloa katso, perustelin itselleni. Miksen mää jois?
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ja aika hauska heitto taas sulta: Naurattaa tuo panna vaimo nukkumaan. Toivottavasti en loukannut.

Ei missään nimessä loukata. Suomenkielen kukkaset on sieltä kauneimmasta päästä, lipsahteleehan noita.

Sama olla simoissa tämäkin päivä. Huomenna ryhti kuntoon taas. Pojan kanssa käytiin lähi-Citarissa panemassa ruokahuolto ja viihdepuoli kuntoon. Illalla vielä perheleffaa yhessä. Nyt vielä muutama tunti omia juttuja...
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Pakko juoda koska SaiPa. En oo tosin kattonu pariin kuukauteen SaiPan pelejä koska ei kiinnosta. Juon silti. No kohta tää loppuu.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Huh. Tiedän ihmisiä jotka ovat nukahtaneet perunakattila liedellä. Minä vedin äsken kylmää pitsaa.

Tiedän itsekin ja se en ollut minä. Ilman pelastuslaitosta selvittiin, mutta se ei tee toimintaa järkeväksi.

Laitoin juuri kylmän pitsan tuohon valmiiksi, mutta uunia en uskaltanut laittaa päälle. En niinkään pelkää tulipaloa vaan ravinnon hankinnan jälkeistä väsymystilaa. Se on ihan tieteellinen tosiseikka, että ruokailun jälkeen elimistön energia menee mahalukun sulattamiseen ja aivoille ei riitä happea ja ne käskevät nukkumaan.

Ei se ole sattumaa, että työntekijöitä väsyttää pomojen ikeessä lounaan jälkeen. Milloinkohan pukumiehet vain tajuaisivat tuoda työpaikoille sänkyjä, jos halutaan tuottavuutta kasvattaa.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Pari vaan, kun tuli tänään käytyä höntsäämässä tunti tennistä ja sen jälkeen tein safkaa kämpillä.. Nyt kattelen Villarreal- Barkaloonaa, ja taas näkyi Keltaisen sukellusveneen päädyssä komea perinteinen Villarreal Finland fan club- kyltti.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Tyhjensin lompakon tos viimekeväänä kaikista turhista korteista. Näin tuon pinkan nyt ja rupesin tutkiskelemaan. Rupesi lähinnä vituttamaan noitten kaikkien turhien korttien määrä (mallia työturvallisuus - tulityö- ensiapu jne). Maalaisjärki-korttia odotellessa. Maksa ensin 100e siitä että joku tulee pitämään pari päivää kestävän kurssin "Näin käytät maalaisjärkeä osa I ja II" / "Maalaisjärjen hyödyt arki - ja työelämässä" jne.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt ryypätään viikko. Se on max power, full teho. Kaikki peliin, täböö! Antaa nynnyjen nynnyillä. Hanaa! Vain raukka painaa jarrua. Me eletään vaan kerran. Ollaanko sitä miehiä vai marjanpoimijoita. Nyt erotellaan jyvät akanoista. Ei elämästä selviä hengissä. Kuka keksi rakkauden. Kaija Koo.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Hahhaa nynnyt nynnyilee koska ne on insinöörikoulunörttinynnyämmiä. Mutta ei persettä. None. My god.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
No niin, toverit. Nyt istutaan prahalaisen hotellihuoneen lattialla kalsarit jalassa. Lattialla siksi, kun jonkun mielestä ei tarvita pidempiä laturinjohtoja. Eikä lattiassa edes ole mitään vikaa, joillekin paremmille ihmisille voisi toki olla kova paikka. Olisi muutama muukin juttu mikä ei oikein toimi verrattuna, vaikka Puolaan, mutta niistä myöhemmin.

Nyt keskitytään illan otteluun O2 Arenalla. Onko joku käynyt viime aikoina, onko odotettavissa tunnelmaa ja kunnon peliä vai jotain suomityylistä läpsyttelyä. Pivoa taatusti saa katsomoon asti eli kaikki muuhan nyt sinänsä on yhdentekevää.

Liput alakatsomoon 10 euroa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös