Kalsarikänniketju

  • 5 208 781
  • 66 644

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Lampaallaläpsytystanssi? Dennis Moore vaatimassa Give me all the lambs you got? Inkvisitio tökkimässä kerettiläistä pehmeällä lampaalla?

Onko ristillenaulittu yksilö lopultakin ollut lammas? Uskooko koko kristinusko loppujen lopuksi ristillenaulittuun lampaaseen, jonka potkan opetuslapset sittemmin ahmivat raakana kitusiinsa, villoja syljeskellen.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
It's just a wool wound. The Black Lamb always wins!
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Ai? No ei varmana ole sääntöjä kalsaroinnissa ainakaan juomien suhteen. En ole mainitsemaasi tuotetta muuten koskaan maistanutkaan, joskin olen sellaisen pitkäripaisessa noteerannut.

Pehmeä, täyteläinen, alkoholinen, lakritsinen, toffeinen. Humala tulee vasta jälkimaussa, vähän jopa metallisena. Toimiva tuote, tosin parempiakin barley wineja on tullut juotua. Hintaansa nähden oikeinkin kelvollinen.

En tiedä hymiöistä, mutta eiköhän nuo tule juotua ja tänään olisi sellaiseen yhtä hyvä päivä kuin muulloinkin. Paitsi kaikki muut mahdolliset päivät ovat kauempana tulevaisuudessa, ja en tiedä kannattaako ottaa riskiä juoman pilaantumisesta.

Tuota juuri tarkoitinkin. Kannattaa korkata heti, ettei vaan myöhemmin harmita.

* * * * *

Edit. Mötley Lamb - if I die tomorrow. I miss the sound of your voice, the silence seems so loud.
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
En katso tänään kyllä yhtään lammasaiheista tai muuta enää. Onko lampaus siis jotain meissä kaikissa piilossa olevaa, joka on vain saatava ulos kk-ketjun tahi lammasketjun kautta. Onko Uleåborgir jumala vai lammas?
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Annabel Lamb - Missing. Ihan jylhä diskobiisi, soi radiossa useita kertoja joskus -83. Jäi mieleen silloin, ja taannoin, lähes 30 vuotta myöhemmin tuli mieleen etsiä tuubista. Outoa. Vähän ennen Suurta Lammasinvaasiota.
 
Huhujen mukaan Ruokolahdella ei todellisuudesa karannut leijona, vaan lammas.

Tästä johtuen Suomen jääkiekkomaajoukkue on vaihtamassa logonsa lampaaksi ja joukkue esiintyykin kotikisoissa "Lampaina".
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Olen melko vakuuttunut siitä, että kun hetken päästä menen nukkumaan, niin ainakin tänään ajattelen juuri ennen nukahtamista lampaan ajatuksia.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao

John Copter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nöyrästi ylimielinen rikollislauma, #9
Ja nyt Iltalehdellä on helppoa kun lampaanpersegrafiikka on valmiina. Jakavat vaan niitä parhaille.

Mutta onko todellisuudessa Iltalehti jakanut leijonille lampaita oikeasti eikä vain kuvannollisesti?
Janne Niinimaalle kolme lammasta, niin Jannellahan on ollut rattoisa ilta.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Pittsburgh Penguins, PS Kemi Kings
Haa Janne Niinimaa Suomen kovin lammasfarmari!! "joo ookko naa nahany mun lampaita"? Saravo vois tulla aika kovana kakkosena...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös