Kalsarikänniketju

  • 5 205 523
  • 66 626
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers
Kylläpä olut maistuu taas lähes viikon tauon jälkeen hyvältä. Parin tunnin päästä saa vielä vääntäytyä Hippokselle katselemaan ilves-sodomiaa, niin mikäs tässä nautiskellessa.
 
Kylläpä olut maistuu taas lähes viikon tauon jälkeen hyvältä.

No eipä! Eka tölkki meni hetkessä ja melkein tippa linssissä, kun maistui niin fantastiselle. Eka vapaa viikonloppu aikoihin ja perhana lätkäperjantai! Täytyy heittää housut pois, roudata kaljat telkkarin eteen ja ajaa perhe hankeen - siis naapurin perhe, kun omaa ei kerran ole.

Skål vaan tasapuolisesti kaikille kalsaroitsijoille ja miksei kalsarittajillekin.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei pysty mitään oikein tekemäänkään kun on koko ajan joku paikka klesana joten harrastetaan tänään sitten kalsarointia. Kävin oikein Alkosta hakemassa kunnon patterin sitä ainoaa oikeaa lonkeroa ja sitä aloitin juuri särpimään saunan lämpiämistä odotellessa. Eiköhän se tästä.
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Juon olutta. Työviikko takana. Seuraavat pari viikkoa ovatkin sitten kuusi päiväisiä töiden osalta. Ostin tänään liian kalliit langattomat kuulokkeet. Jospa posti kulkisi ne tänne jo maanantaina. Ei tarvitsisi näillä työkuulokkeilla elellä. Kalju, kuulokkeet mikrofonilla ja joka asialle hihittelevä. Taidan näillä Sennheisereilla olla Tinke Peltomaa.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Pitäsköhän rumpsauttaa vähän.

Pari viikkoa olen ollut selvä, hyi hyi. Viime viikonloppuna minusta tuli ensi kertaa Kummisetä, aika omituista että vasta nyt kun omia on jo lähes täyskäsi. No kumminkin, piti olla korrekti. Eikä ollu rahaakaan. Ja seli seli.

Nyt ryyppäilen lapsilisiä ja kalsaritkin on - sain isänpäiväksi uusia, hienoja.

Laitetaas leppoisaa Etelän rokkia alkuillan Jalluksi, eikun Ratoksi.
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Täällä ei nykyään pämpätä enää. Sitäpaitsi lapsilisiä ei saa ryypätä, ne kuuluu käyttää taitoluisteluun ja balettiin sun muuhun keskiluokkaiseen.
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt ryyppäilen lapsilisiä ja kalsaritkin on - sain isänpäiväksi uusia, hienoja.

Ei ole lapsia niin emme juo samoja lisiä. Tosin lähes lapsiin verrattavia tukiani nautin. Isä en ole niin ei ole lahjoja näkynyt. Tosin sain isältäni noin kymmenvuotiaana pitkät kalsarinsa, muistaakseni hyvästä tahdostaan. Ei voi käyttää enää. Tein niistä vuosia sitten leikatuille kissoilleni haavoja peittävat kortsut. Ei tarttuneet taudit. Kiitos isä.
 
Viimeksi muokattu:

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Sitäpaitsi lapsilisiä ei saa ryypätä, ne kuuluu käyttää taitoluisteluun ja balettiin sun muuhun keskiluokkaiseen.
Ei nyt oikein huvittanut tässä kuussa taitoluistella tai tanhuta balettia joten päätin kuitenkin ryypätä.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Is everybody Happy?

Pienistäkin asioista voi ja pitää olla iloinen. Jääkaapissa alkoholia ja jalassa uudet, lämpimät, rouva Evilin tekemät villasukat. Antaa pakkasen paukkua vaan, mulla on sisäistä ja ulkoista lämmikettä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös