Kalsarikänniketju

  • 5 207 378
  • 66 637

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Niin ponnetonta hissuttelua toi suomen peli että huh huh. Liike on ainoa juttu mikä on tässä pelissä ollut vastustajan tasolla.

Toivottavasti Jortsullakin on pullo povarissa ettei ihan kuivin suin tartte peliä katella.

No niin nyt kun kirjoittelen tätä saarnaani niin Suomi iskee. Melkipä ensimmäinen laukaus siis maskin kera tuotti tulosta.
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
No niin, jotta tervetuloa voittojuhliin. Sentään kannatti valvoa ja ryypiskellä. Harvoin näkee tuollaisia nousuja suomalaisjengeiltä.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Upea nousu ei tässä muutakaan.

Niin ja SAAAAAMII VAAATANEN SAMI VATANEN SAAAMII VAAAATANEN SAMI VATANEN...

Pelihän ei niin tasokasta ollut, Ortio oli epävarma ja Jortiikkakin ainakin krapulassa, mutta voitto on aina voitto.

Mutta nyt itse asiaan eli promillet kohilleen.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Ja vitut. Pearl Jam soi ja Taliskeri hupenee. That´s my game plan. Mites jäsen Blue J. Niin ja muutkin saa astua esiin ja esittäytyä jos niikseen on.
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Black Velvettiä tässä maistellaan vielä lasi kaks kunnes pottu on tyhjä, ja sitten siirrytään koskenkorvaan. Sitä sitten ehkä jaffaan sekoittaen. Pata melkein pelasi tasapelin.. ei huono lainkaan.

Jumalauta, joku muukin tässä maassa on sivistynyt, ja ymmärtää, että parhainta on kossujaffa. Noi jotkut Black Velvet ja Pata onkin sitten ihan jostain muualta.
 
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, HIFK, Joe Finley
Kaljookaljoo!

Vuodenvaihde vaan lähenee. Perkele ku pitääkin olla vanhentunu taas se kymmenen vuotta iällisesti, naamasta katottuna ikää on tullu enemmän.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Nyt siellä on samalla kanavalla Ovetshkin pokeripöydässä. Siitä ei voi seurata mitään hyvää.

Edit. hehe, siellähän istuu pöydässä myös itse Sundiini. Jos vanhat merkit pitää paikkansa, niin ei taida muilla olla jakoa tuota hannuhanhea vastaan.

Edit2. Voi jumalauta. Sundin ennen riveriä takana vain 19%:lla, mutta ihan yllättäen osuu.

Edit3. Olczyk tarjosi Ovetshkinille tuplauksen ja kyni sen jälkeen Roenickin. Ihan mielenkiintoista seurattavaa, kun mulkut eivät näytä nykyaikana Suomen tv:ssä pokeria.
 
Viimeksi muokattu:

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
En ole eläessäni nähnyt Sundinin pelaavan pokeria, mutta silti jostain kumman syystä tiesin, että Sundin voittaa pöydän. Jälleen kerran hannuhanhet piti kutinsa.

Olvi maistuu koko ajan paremmin. Musiikkiin ei taida nyt tohtia koskea, kun on noita muita menossa.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jotenkin vaan ihan maistuvaa tuo olut. Ehkä tässä pitää hyvin pieni pokeri ottaa itsekin vielä. Kanadan peliä tähän asti katsottu. Erätauko on aina hyvä hetki pokerille.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Menköön nyt sitten perkele tänäänkin. Ei mulla muutakaan tekemistä ole. Töihin vasta 4.1, niin mikäs tässä on törpötellessä.
Liigakierrosta odotellessa, mallasjuomaa nauttiessa.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Minulle tuotiin lava kaljaa. Ensin ajattelin että ei kai sitä nyt taas viitsisi, mutta kun tuo KalPa voitti Lukon jatkoajalla niin pitäähän sitä vähän ottaa perseet.

Eipä olisi vielä viime kaudella moisesta suorituksesta uskonut saavan tällaisia kiksejä.
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Joko siellä ollaan niin kiinanpommien ja tähtisadetikkujen lumoissa että KKK on valahtanut toiselle sivulle? Ei näin.

Pitääkö minun nyt tällä saatanan saippualaatikolla näpytellä taas itseni tykö jotta asiaan saadaan joku ryhti.
 
Päivän tragediasta ja uudestavuodesta huolimatta aivan tuikitavallinen kalsaritoiminta on polkaistu täten tässä taloudessa käyntiin.

Jos sitä tänään pysyttelisi oikeasti kotonaan, viimeiset pari kuponkikänniä on mennyt ihan vituilleen kun aina joku pelle on onnistunut houkuttelemaan kylille kekkuloimaan. Nyt kaikki potentiaaliset rikoskumppanit ovat jossain helvetin mökillä kaukana poissa, joten onnistumisen mahdollisuus on olemassa.

Ja yhtäkään rakettia en aio kosketella!
 

Jarner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
Ampukoot muut rakettaja ihan rauhassa joo. Täälläkään ei sellaiseen ryhdytä. Rahaa on sijoittaa järkevämpäänkin toimintaan. Kuten viinaan toki :)
Meie Meesiä tässä paukutellaan naapureidenkin iloksi. Saa nähdä mitä ilta tullessaan tuo. Kinkku on ainakin muistettava pistää uuniin tänä iltana, eli niin pleksit ei saa olla, että noinkin tärkeä asia unohtuu.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tässä kaverin kanssa tuli kinaa Peltsin viimeistä lähetystä kuunnellessa, että onko Ylex:n entinen juontaja Marja ja nykyinen juontaja Ile ns. "kimpassa"? Kertokaapa se, että saadaan tännekin rauhallinen uusivuosi turvattua :)

Täällä ollaan tyttöystävän ja kuuden muun kaverin kanssa kotona (vielä). Myöhemmin sitte johonkin ravintelliin...

Hyvät uudetvuodet vaan kaikille tänne kalsarikänniketjuunkin!
 

Nakkikastike

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Mikko Pukka & Valencia CF
Nivelet ja lihakset tulehtuneet vähän joka puolelta kroppaa joten tulin sitten siihen tulokseen että tuskin pieni kalsarointi voi näitä kipuhja ainankaan pahentaa enää. Otetaan vähän lisempää KOFFia ja kuunnellaan samaan aikaan kun pennut paukuttaa tuossa ikkunan alla pommejaan.

Np. Djpate 246 Feat. Nörtti-Jaska Get on cover karaoke -> http://www.youtube.com/watch?v=xerRmx5eB9A
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hieman ennakoiden tässä ketjussa, sillä olen vasta kohta suorittamassa kommandoiskua reitillä sauna-jääkaappi-sauna. Huonot uutiset on siinä, että meikäläinen joutuu lymyämään kellarissa täysin peloissaan olevan koiran kanssa odotettua pidempään, eli tästä hetkestä pitkälle aamuyöhön. Lisää huonoja uutisia on siinä, että suihkuradion saa viritettyä siedettävästi vain Novan tai Energyn taajuuksille.

Mutta ei tämä nyt ihan kurjuutta ole, sillä langaton verkko toimii näköjään paksun lattiankin läpi. Ja lisäksi osasin varautua tilanteeseen. Kaljaa löytyy riittävästi ja viimeksi vuonna 1996 pelaamassani Steel Pantherissa riittää uusia skenaarioita koko yöksi.

Lauteet on vähän kovat ja musa paskaa, mutta eihän tässä muuten mitään valittamista siis ole. Helpompi eläytyä japanilaiskamikazien bunkkerinvaltausyrityksiin, kun piileskelee itse täällä ja kaikkialla paukkuu :-)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös