Kalsarikänniketju

  • 5 228 566
  • 66 666
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Tässä on kärvistelty viime torstaista saakka kuumeisena, pikku flunssa päällä. Niin vain tänäänkin on kuumetta, mutta en voinut olla varautumatta "illan otteluun"... enkä ollut vähääkään väärässä. Tässä kuittaillaan noita 30-vuotispäivän tuomia juomia, oluiden lisäksi.

Joten mikäs tässä, poltan ilumikkoloiden- ja vitunhaapakoskien kuvia samalla kun päihdyn.

Kuumeisena saa hyvät hallut vähäisellä humalalla!
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Flunssaa lääkitään täälläkin Lidlin lääkepulloilla. Muutenhan en olisi tietenkään tänään ottanut... Lentistä voisi kyylätä, siellä ovat viime kauden finalistit heti vastakkain, ja Salkkareissa voisi tänään olla vuorossa vähän mielenkiintoisempi jakso, sen verran paskaa on tämä viikko ollut.
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Voi perseen suti. Ei muuten kannata pitää lonkerolaatikoita auton paksissa, jos ei ole ihan pakko. Hölskyvät ikävästi...

Tänään avasin ensimmäisen ja puolet sisällöstä lensi ympäri seiniä. Toisen ja kolmannen muistin avata varovasti mutta neljäs taas pitkin seiniä. Koskahan sitä oppii?
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Tänään avasin ensimmäisen ja puolet sisällöstä lensi ympäri seiniä. Toisen ja kolmannen muistin avata varovasti mutta neljäs taas pitkin seiniä. Koskahan sitä oppii?
Tämän illan seitsemäs ja mahdollisesti kolmastoista aukeavat roiskumatta. Huomenna toinen, viides ja yhdeksäs ovat ne todennäköisimmät...

Hyvää huomenta, Suomi! Joskus viime yönä olin Tukholmassa, koko päivän nukkunut, nyt pari (=seitsemän hylsyä) olutta ja jäljellä on vain yksi suuri kysymys: "Mikä maa, mikä valuutta?"!
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Täällä iloitaan kirjoitusoikeuksien palautumisesta ja saunasta saadusta hiestä med Kurko -lonkero, jota sai paikallisesta Lidl -myymälästä hintaan 8,95e/6kpl

Kuuntelussa on erittäin loistava ja jo hieman unohduksiin joutunut Edguy - Down To The Devil

Toisena kappaleena laitan Irlantilaisen juomalaulun. Hieman punkahtava kipale on upea teos. Flogging Molly - Drunken Lullabies..

Vituttaa huomiset työt ja rikkinäinen hiiri.. Tämä läppärin oma "kitka-hiiri" ei ole kovinkaan hyvä parin-kuuden-kahdentoista jälkeen
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Väliraportin paikka: jokunen olut mennyt ja jokunen vielä jäljellä. Eli ei kovin montaa kumpaankaan suuntaan, mutta flunssan heikentämän yleiskondiksen takia ovat Lidlin lääkepullot tehneet tehtävänsä - olo paranee hetki hetkeltä.
 

akimoto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Edmonton Oilers, JJK, Man C
Im in! Karjala uppoaa ja Kaija Koo soi. :)
Huomenna yksi nopea työhomma päivällä, joten ei ihan hirveää oloa uskalla tilata aamuksi. Mutta huomenna Hippoksella jatkuu Akin kyllästys. Pitänee raportoida tämän illan tunnelmia aika-ajoin. Tuli poltettua pitkästä aikaa sikari ja ihan hyväähän se oli.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Illan kuudes KOFF tuli korkattua. Lueskelen jatkiksesta illan liigaraportteja ja nautiskelen Keravan taikajuomaa. Perjantaina hallille katsastamaan kuinka HIFK pyörittää Tapparan kirvesrintoja Stadin ainoassa oikeassa jäähallissa. Töihin pitäisi palata vasta keskiviikkona vai milloin se oli???
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Tarkoitus oli alunperin viettää iltaa kaksin yhden kivan tytön kanssa, mutta (ilmeisesti/näin ainakin mulle kerrottiin...) hänelle tuli työesteitä huomiselle. Noh, viinipullot jäivät kaappiin ja ulos tuli muutama uros-Karhu!
No niin! Tänä iltana viinipullot löysivät hyvässä seurassa tiensä olohuoneen pöydälle. Paha vain, että kroppa on edelleen suunnilleen GMT-5 ajassa eli unirytmi on täysin päin persettä... Kello voisi mun puolesta olla nyt vaikka kymmenen illalla.

Kaikesta huolimatta seura ei kuitenkaan ollut niin kivaa kuin alunperin ajattelin. Viinipullot on jo tyhjennetty; nyt seurana porilainen "6 415600 000452" Karhu ja musiikkina Infernal - I Won't Be Crying (When I'm Lonely)... Noh, onneksi sentään SE OIKEA sydämeni valittu on tällä hetkellä "vain" reilun 300km päässä! Vittu, mä muutan oikeasti Tukholmaan heittelemään banaaneja Owuyalle! Pitäkää Salakkanne!

EDIT: ai niin, unohtui mainita! Samalla myytävänä n.60neliötä ikiwanhaa (1938) puutalo-osaketta n.10min kävelymatkan päässä Turun keskustasta! Mustalaisille myös velaksi. Feija tarjosi jo miljoonan (SEK) ja lupasi maksaa ensi viikolla. Melkein myin!
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Taas mennään. Mikäs tässä on ollessa, alkohoolia kurkusta alas, kun ei viitsi flunssaisena mihinkään lähteä. On muuten paljon mukavampaa vetää ns. päiväkännit kuin illalla juoda, ainakin näin vaihtelun vuoksi. Piristää kyllä kummasti!
 
Perjantai vihdoin ja eikun lonkeroa koneeseen. Enää ei jaksa vituttaa työt, tällä viikolla kun on siellä saanut viettää aikaansa ihan liikaa, kotona on ehtinyt käydä vaan syömässä ja nukkumassa hiukan. Se kyllä hiukan vituttaa kun ukko on taas tulossa, ei yhtään jaksa olla sosiaalinen. Väsy painaa jo, mutta vielä ei voi luovuttaa. Ainakin tulee halvaksi kännit.
 

mtuq

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Flunssa, vituttaa..

Sen verran meinaa nokka (ei jalonen) vuotaa, ja muutenkin yleisesti ottaen paska olo, että jäi sitten HIFK-Tappara väliin. Pitänee yrittää tässä hillitysti alkaa lääkitsemään itseään vaikkapa muutamalla rommitotilla.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Loma alkoi.

Sen kunniaksi otan kaljaa ja kirkasta viunaa. Vittu joo - kännissä oon.
Vituttaa myös Kotipoikien paska peli mestiksen tv-pelissä.

Lisää viinaa ja kippis, että kulaus.
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Kuumetta ja pakki sekaisin. Nyt täytyy vetää tiukkaa Extra-viinaa. Toi lonkero alkoikin jö tökkimään. Liekö tuo lonkero vetänyt pakin huonoon happeen.
 

Jarner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
Ja taas mennään. Oikeastaan tollanen reilu kk takana juomista ja se huipentuu tähän viikonloppuun, koska työt? (vittu!) alkaa maanantaina.

Ryyppään viinaa, ryyppään olutta. Kerstai oli hauska päivä. Perstai vielä parempi, mayby.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Toi lonkero alkoikin jö tökkimään. Liekö tuo lonkero vetänyt pakin huonoon happeen.

Viddu, lonkeron syytä kaikki, sinäkin olet joutunut turhaan kärsimään muiden makunystyröiden takia! Kaikki käsiaseet on välittömästi kiellettävä ja kaikki joutuvat vetämään 1,5 litran *jallupulloja.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Steve Clarkes tartan army
Jahas, valintoja valintoja. Bussikyyti opiskelijabileisiin Kuopioon lähtisi neljän aikaan. Yhteen saakka on kuitenkin valvottava...

Eli olutta naamariin ja toivoo että pystyy nukkumana bussissa. Tai yrittää nukkua ennen... Noh, aloitetaan miettiminen oluella.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Steve Clarkes tartan army
Kappas, ei tarttenut miettiä. Frendi soitteli notta tulee käymään. Eikun lisää olutta koneeseen siis.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Mikäs tässä, mikäs tässä... kun jo 9. ilta taittuu yötä kohden, edelleen kuumeisena. Siis flunssanpaskan vuoksi on tullut enimmäkseen neljän seinän sisällä, eikä tätä kertakaikkiaan jaksa enää! Niin paljon kaikkea itselle todella tärkeää on jäänyt näkemättä, kokematta ja toimittamatta tämän *tun lentsun takia, jotta kyllä tässä jo joutaa ottamaan kunnon KK:t. Pienimuotoisesti on menty jo pari iltaa, vodkan ja kuuman kaakaon kanssa, mutta nyt on sitten otettu viimeisetkin voimakeinot tämän perkeleen taudin taittamiseen.

Jos huomenna aamulla minulla on vain normaali krapula, jolloin näkökenttään ei saa yhtään suoraa linjaa eikä kuulo kestä edes nuppineulan tippumista pehmeälle muovilattialle, olen terve. Mutta jos yskäisen kerrankin, ennen kahvin keittymistä, tästä alkaa putki.

Onneksi TV tuottaa tyköni ehdotonta laatua. Mitä olisi vitutus ja kalsarikännit (ilman kunnollista tietokonetta), jos ei stiiven siigali kuiskailisi mystisesti elämänohjeitaan, kohta samaisia lättyyn laittaen... AH!

Santun kanssa KK- ja leffameininkeihin!
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Viinaa.. musiikkia.. lisää viinaa.. Evil on iloinen. Kohta riisun kalsaritkin.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Hommaa kakara niin et enää mieti tuommoisia yhden lentsun takia.
Tricky... miten vastata, kun et tiedä?

Toisaalta, nyt meni joitain junia, joiden raiteita mustalaiset myyvät romurautana jo ensi viikolla. Once in a...

Lapsi ei olisi ehtinyt siinä sopassa seassa pienenä laakerinlehtenä saada suurtakaan merkitystä kokonaiskuvaan.

Santtu, siinähän sinä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös