Kalsarikänniketju

  • 5 208 037
  • 66 638
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Sateinen yö Nurmijärvellä. Ei väsytä, joten selailen jatkista ja nautiskelen KOFFIA. Työt alkavat huomenna vasta iltapäivällä, joten ei ole kiirettä nukkumaan. Loppuviikko kuluu töiden merkeissä ja seuraava vapaapäivä koittaa vasta maanantaina.
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
"Aamulla" herätessä hapuileva käsi löysi ensin puolikkaan tuopin lämmintä Carlsbergia. Tämän jälkeen kaukosäätimen suosiollisella avustuksella löytyi urheilukanavalta hokia! Eikä mennyt kuin muutama minuutti kun HIFK:n mies (Kib Brennan?) pudotti hanskat ja hurria vietiin. Kuvailin muuten juuri täydellisen aamun, vai voiko joku todella pistää paremmaksi?
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Ajattelin viettää pikkulauantaita kalsaroinnin merkeissä. Juuri aukesi ensimmäinen kaljatölkki. Ovat jo jäähtyneet sopivan kylmiksi. Mukava mallaksen puraisu.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
No voihan perr... meni tämäkin ilta KK-meininkeihin, kun olen kovasti koettanut itseäni sivistää digiboxien saralla. Aiemmin kun olen multicastin kanssa pärjännyt, mutta nyt tuli akuutti tarve digivirittimelle... eihän tästä suosta hukkumatta selviäisi, muuten kuin pienen tissuttelun avulla.

Sen noin 6123145125 eri standardia ja näppärää lyhennettä täytyy tuntea, että saa boxin ostettua!? Entä jos hankin vielä uuden TV:n siihen kaveriksi, lisää yllä mainittuun lukumäärään ²... ja jos sen virheen teet, että aiot viritinvahvistimen, Bluray-soittimen ja kajarit kytkeä samaan soppaan, ratkaisu lienee 7,62mm?

Huh, onneksi olutta riittää.
Lainauksessa kaikki oleellinen. Digidigi, se sanoi. Nyt on TV ja boxi hankittuna, vielä se 7,62mm niin avot!

Itse itselleni (eli Oulun kämppään muijalle) syntymäpäivälahjaksi ostin jonkun kämäsen telkunkin. On se komiata.

Skool sille ja lämpimille voileiville!
 

Lugu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
No nyt kun on tullut asuttua Raumalla kaksi ja puoli viikkoa, niin johan nyt on jo aikakin vetää ekat kalsarikännit kämpillä. :D Muutama kalja on jo tullut kumottua. Huomenna sitten välipäivä ja perjantaina hallille katsomaan miten liiga-avaus sujuu.
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
Liigapörssin kanssa olen melkein koko päivän tuskaillut täällä. Aktivointi onnistui jossain vaiheessa, mutta sitten jäi jumimaan joukkueen nimen valintaan. Tällä hetkellä kyseinen sivu näyttää jotain "pääsy kielletty" juttua..vitun nerokas lause toi äskeinen.

Onko väärin kirjoittaa kalsarikänniketjuun jos on jo aamusta asti juonut kaljaa mutta ei ole tippaakaan humalassa?

EDIT: Lähden sittenkin kaverin luo saunomaan..eli toisin sanoen kalsarikännit muuttuu "seurustelu juomiseksi" ihan vain osoitetta vaihtamalla.
 
Viimeksi muokattu:

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Jee elikkäs telkasta tulis Suomi-Saksaa joten mitäs tässä sitten. Matsia tässä kohta kattelen ja kaljaa siinä samalla. Ihan hyvä on meno. Pasi on kuningas!

Käyks sä usein täällä? Kysymys oli esitetty sitä varten että jos nyt joku muukin sattuis täällä pörräämään.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Ei kun ihan vain tulin katsomaan, että mikä meininki...

Jeba jeba. Potkupalloa piti seurata, mutta sen verran "sinivalkoinen sydän" sykkii rinnassa, että parempi vain lukea huomisen lehdistä lisää tuosta nöyryytyksestä. Onneksi olutta ja yrttijuomia on vielä jäljellä, jotta aamulla ollaan erittäin freesissä kunnossa koulun penkillä.

Taitaa muuten olla... 5 päivä jo putkeen. Noh, tähän iltaan onkin sitten hyvä lopettaa.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Nyt on TV ja boxi hankittuna, vielä se 7,62mm niin avot!

Polliisi vähän lupaili jo, joten kahtellaan...


Käyks sä usein täällä? Kysymys oli esitetty sitä varten että jos nyt joku muukin sattuis täällä pörräämään.

Mää oon aika neitsyt täällä, mutta koitan uida, kuin kala vedessä, niin en aiheuta härdelliä...
Oikeastaan kaipaisin täällä Azulia ja sitä piikkikaulapantaa ( ja onhan sillä se sähköpamppukin, mutta ei kerrota kenellekään)... Olis sitten kuri ja järjestys täälläkin.
Saunaan. Olutta ( jallua kyytipoikana), joten pärjäillään.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Väliraporttia pukkaa: mäyräkoira olutta mennyt, toinen olisi vielä jäljellä. Tällä hetkellä nautiskelen pikkulauantaista Urheilukanavan väsyneen yleisurheilulähetuksen parissa. Onneksi olut sentään on kylmää.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Onpas tämäkin ketju vajonnut alas. Viikonloppu alkoi tänään minulla ja ajattelin olla ihan selvin päin. Sitten kun huomasin ja muistin, että SM-Liigakin alkaa tänään, niin pitihän sen kunniaksi "muutama" paukku vetäistä Marskin ryyppyä. Marskin ryyppy loppui kesken, joten nyt siirryn rommiin. Rommin jälkeen olisi vielä jäljellä giniä, viskiä ja tequilaa.

Ihan OK -fiilis tällä hetkellä, Jokerien tappiosta huolimatta. Tappio opettaa ja pääasia, että peli on kunnossa sitten kauden ratkaisuhetkillä.

Kippis!
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Onpas tämäkin ketju vajonnut alas. Viikonloppu alkoi tänään minulla ja ajattelin olla ihan selvin päin...

Vähän sama tilanne täälläkin. Piti olla selvinpäin, ja vasta huomenna tintata. Lähdin kauppaan tarkoituksenani ostaa makeisia, mutta kauppaan sisälle kävellessäni päätin, että helvetti, mähän ostan kaljaa saatana.

Mukaan ei tarttunut kuin mäyris, joten ei tässä kauaa hilluta...

Helenius otti muuten pataan, vai mitä?
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Helenius otti muuten pataan, vai mitä?
Sitä en ihan heti myönnä, sanotaan, että tasapeli?

Lisää rommia sitten vaan, ehkä päätös syntyy.

Metsäyhtiöistä... Ne ajavat vain johdon strategiaa ja irtisanovat työntekijöitä. Sen seurauksena joutunee yli 1000 suomalaista työttömäksi, mutta osakekurssit nousevat. Onko oikein menetelty? Entäs puunjalostusteollisuuden henkilöiden palkat? Hankalia tilanteitá ovat nämä.

edit. Jatketaan sitä keskustelua täällä: http://keskustelu.jatkoaika.com/showthread.php?t=32626&page=9 (keskustelua päivän irtisanomisista)

On minulla hauskaa. Lisää juotavaa, kiitos!
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Ensimmäinen Velko aukeaa NYT! Ohjelmassa kalsarointia ja Mestiksen huippuottelu. Myös Salkkarit pitää tänään katsastaa, sellainen kutina on, että viikon päätösjakso on tällä kertaa katsomisen arvoinen.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Joopa täällä mennään kanssa vieläpä melko samoin ajatuksin. Pitäähän se Tamin kunto tseka että miten kesän bodaukset on tehonneet. Semmonen lipasto sieltä tallustelee että Makkonen hukkaa viiksensä järkytyksestä. Salkkarit nyt on yksi paskan hailee en siis niitä aio katella, mutta kaikille jotain. Niin ja Velko vieläpä tumma aukesi täälläkin.

Mutta siis taistoon lähdetään mukahan.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Ulkona on jotenkin hyisen ja ankean oloista vaikkei sadakkaan joten parempi vain sisällä lämpimässä. Tämän kunniaks siis aukeaa seuraava. Kumman hiljaista täälläkin no hiljaa hyvä tulee, joten ootellaan ootellaan.

Asiasta toiseen tais se Tamin kuontalo olla aika pelottava noin lähietäisyydeltä tarkasteltuna sillä Makkosen viikset ovat mystisesti kadonneet. Helvetti sentään kaverihan näyttää ihan ihmiseltä ilman niitä, huh huh. No selvästi nuoremmalta tai no nuoremmalta ainakin ja pirteämmältä. Tiedä olisinko tunnitanut ilman Markantaloviiksiä jos olisi vastaan jolkotellut. Helvetti sentään.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Pari erää kiekkoa takana. Mestis on yllättävän hyvää viihdettä, pakko sanoa.

Olutta jonkin verran alas kaadettu, hjuva nousuhumala päällä. Nämä on niitä hienoja hetkiä!
 

Nakkikastike

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Mikko Pukka & Valencia CF
Ihan hyvä kalsari-iltama käynnissä. Bisse maistuu ja musiikki pauhaa taustalla. Alkaa selkäkivun aiheuttama vitutuskin katoamaan hiljalleen.
 

Haamu

Jäsen
Tjaahas, milloin viimeksi tässä ketjussa.

Jos sitä nyt vaikka tuohon flunssaan. Parit konjamiinit, pari saunafantasiideriä ja josko sitä nyt kallistuisi tuonne punkku- sekä valkkariosastolle.
 

Birchman

Jäsen
Jaahas, pitkästä aikaa vähän kalsarointia. Tällä hetkellä mennään akselilla Foster's, Captain Morgan, Macallan 12yr. Saas kattoa mitä vielä kaapista otetaan.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Tjaahas, milloin viimeksi tässä ketjussa.

En muista kans ite, mutta pitäähän sitä joskus antautua ja ottaa ihteään niskasta kiinni.
Muutama Jallu tietysti ja jokunen heikompi tasoinen kurkun kostukkeeksi. Ei mitään vakavaa.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Väliraporttia pakko heittää tähän väliin. Puolet kaljoista juotu, ja ämyreistä pauhaa Jackie Brownin soundtrack. No, on siinä kolme hyvää kappaletta.

Huomista liiga-avausta odotellessa, cheers vaan.
 

smasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Djurgårdens IF, Eintracht Frankfurt
Pikku kotitarvekännit, anyone? Justiinsa tulin kiekkotreeneistä, ja imaisin ensimmäisen A. Le Coqin. Disco Ensemble nostattaa tunnelmaa taustalla, juomat akselilla olut - Jallu. Kevyttä maistelua, pientä purtavaa ja kohta varmaankin joku DVD-leffa... mitä muuta voisikaan enää kaivata?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös