Kalsarikänniketju

  • 5 221 977
  • 66 665

Basso75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ensimmäinen korkattu tähän ketjuun. Peruskaki Makkara alta pois. Jokerit saadaan taas kaataa.

Pohjoinen.

Mielenkiintoista tästä tekee sen, että huomenna lähden Oulusta kolmen päivin koulutukseen Manseen. Siistiä. Kuittia tulee ja paljon.

Salmelan Anssistakin tuli alkkis, eikä kiakkomiästä.

Peukut Manseen. Ootte te pöllöjä.

Sisu, Veri ja Kunnia. Perämeri ja Pohjanmaa. Jälleen kerran.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ensimmäinen korkattu tähän ketjuun. Peruskaki Makkara alta pois. Jokerit saadaan taas kaataa.
Saahan sitä aina yrittää. Puurula on mahdollinen kompastuskivi Jokereilla, tosin nyt on pelannut pleijareissa hyviä pelejä. Milloin on huonon vuoro? Vielä pitäisi raivata makkarapojat pois finaalista, onhan heilläkin jotain sanottavaa. Toivottavasti ollaan kuitenkin finaaleissa vastakkain.

Yllättävän pirteä olo on vieläkin. Katsotaan, että missä vaiheessa tulee väsy oikein kunnolla. On vain Jokerit!

Tähän väliin muutama peli FIFA 2008:aa Man Utd:lla.
 

Basso75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hauptmann: parempi voittakoot:)
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Haistakaa kaikki kanssaketjulaiset pitkä paska.

Niin monina iltoina tämän jälkeen, kertyy tänne viestejä ihmisten hyvinvoinnista. Ei siinä mitään, niinhän sen pitääkin olla, mutta oma tilanteeni ei salli empatiaa tilanteeseenne. Vittu pitää muuttaa jonnekin helevetin Uudellemaalle... siinä samassa, olemisen ja elämisen luonne muuttuu radikaalisti, kalsarikännit ovat suorastaan jatkoajan moderaattorien kokoisen seinän takana!

Eli perkele teidänkin kanssa, tämä on pitkään aikaan (tai no, toistaiseksi, eihän sitä koskaan tiedä, hehe) viimeinen viestini täällä. Siat!

Ai niin, Aku Ankka -kalsongit (Pläk Horse laatua) jalassa, hiki haisee, olut virtaa. Aamulla mietitään ajoreittiä ja ajokuntoa, kunhan ajoissa ehditään paikan päälle...

Se on moro!
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No ei tässä mitään erikoista, tai noh, tottapuhuen tuhannen tuiskeessa. Joskus tossa noin kolmen aikoihin löysin sängyn alta siideritölkin ja jotenkin vaistomaisesti aukaisin sen. Neljä sellaista tempasin ääntä kohti, kun tuolla kaapissa oli joitakin saamarin ämmiä varten noita lisääkin, ja siitä se sitten lähti. Kossuvichyä nyttemmin juon. Ekaan paukkuun pistin 1/3 osaa kossua ja 2/3 osaa vichyä, mutta eihän siitä mitään makua saanut irti, ja jo tokassa paukussa noi suhteet oli suurinpiirtein toisinpäin. Sittemminkin oon parisen temponut huiviin. Noh, tuleehan tässä nyt sitten ihan kunnolla marinoitua alkoholilla. Ihan jees meininki. Ja toisaalta ihan hyväkin että tulee vedettyä näin päiväkännit, niin ei huominen mene ihan kokonaan pilalle.
 

Steele

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Florida Panthers
Joulukuusta asti selvinpäin, nyt hain ex-temporena 16 grafenwalderia lidlistä ja verkkarit päällä litkimistä ja nettipokeria ny, tästä se lähtee hyvä meininki
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Sunnuntaina aloitin ja nyt rahta täysin loppu. Kaveriltakin. Tosi kuuma!
 

Shane Falco

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
Tallennetaan TuTon mestaruus tähänkin ketjuun. Matsi katsottiin ystävien ja tovereiden kanssa anniskeluravintolassa, sitten kierrettiin tyhjä Turun keskusta TuTo-lipun kanssa, nyt jatketaan kalsareissa halvan viskin ja urheilukanavalta napattujen tallenteiden kanssa. Tunnelma katossa, vaikka yksin olenkin.
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Minkähän takia minä en eilen tänne muistanut kirjoittaa. No, ainakin nyt olen ketjun mukaisessa tunnelmassa reikäiset kalsarit jalassa juomassa olutta näin päivän ratoksi. Mistä tulikin mieleeni, että ei ole vanhan Ratto-lehden voittanutta.
 
No joo. Vapari huomenna kun lähetään kaveriporukalla Himokselle. Piti olla suht selvinpäin tänään, mutta niinpä tuo bisse vaan tuntuu maistuvan. Kaverit tulee tosin hakemaan ennen kymmentä huomenna, joten kai sitä pitäisi olla skarppina, mutta mitäpä vittua. Voihan sitä autossa nukkua.
 

Padis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tää on siitä hyvä ketju, että se löytyy aina vapaan ensimmäiseltä sivulta. Töistä on kotiuduttu ja ajattelin ruveta valmistautuun alkaviin finaalipeleihin. Varusteina on pari laatikkoa kaljaa ja pari hinttivissyä. Täytyy tänään kirjoitella tänne jos huomenna tulee lähdettyä pelin jälkeen ihmisten ilmoille.

Tänään myös testaan pitääkö tupakkalakko myös kännissä. Kokonainen viikko on tullut oltua polttamatta. (nuuskaa on mennyt jonkin verran)

Muita kalsarikännääjiä?
 

Nakkikastike

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Mikko Pukka & Valencia CF
Täällä ollaan. Kaljaa oon vetänyt iltapäivästä asti. Ajelin vittuillessani reuhkalettini ja vuoden verran kasvatetun pleijariparran veke. Saunassa kävin enkä kussut kiukaaseen vaan viemäriin. Nyt kylmä Carlsberg huulilla.
 
Viimeksi muokattu:

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Muija on "koulutusmatkalla" Iso-Syötteellä ja minä parka olen koiran kanssa yksin kotona.

Pokeri paukkuu ja ämyrit puhaltavat progea korviin. Juomina Golden Cap Classicia ja Savon Viinaa! Housut vedän jalkaani tänään vielä kerran, kun käytän koiraa ulkona. Muuten ollaan Black Horsen All You Need Is Love -kalsarit päässä kittaamassa C2H5OH:ta ja pokerin ohella räpeltämässä tähän ylevään palstaan kirjainsarjoja.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Vaimo lähti pariks päivää sukulaiskansojen maahan ja äijä jäi yksin. Aluksi piti hieman siivota että kehtaa kolitsihousuissa tepastella. Samoin pyykkikone jyrisee taustalla.

Kaappia tyhjennetään. Nyt olisi oluiden jälkeen vuorossa kaverin kotiviini. On muuten yllättävän hyvää, taitaa olla marja-aroniaa.
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
En aio kirjoittaa tänne tänään. Sen sijaan floodaan kaikki muut ketjut täyteen mielipiteitäni. Katsokaas kun tekemällä näin todistan kuuluvani ryhmään, joka on:

a)ainakin jonain viikonloppuna selvinpäin
b)ja vaikka olisivatkin juoneet, niin eivät koe tarpeekseen kirjoittaa tänne joka viikko perjantaista sunnuntaihin
c)Kanada

Vitsivitsivitsi
 

Jewgen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jewgen mukana, appiukko toi olutta ja appiukon lähdettyä jatketaan pohjanpojalla.
 

Erik Loka

Jäsen
No mut mitäs teille jääkiekon ystäville kuuluu? SUOMI-viinaa tässä juon, kippis!!

Hei! Minulla on samaa valkoviiniä kaapissa, saapa nähdä joutuuko ottamaan siivut siitäkin.
Karhua on kaapissa ja kohta saunaan. Sen jälkeen voisi kattella Monty Pythoneita ja juoda vaikka kaljaa.

Ei tässä tarkoitus ole känniä huitasta, mutta turha se on mitään lupailla.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Hitto soikoon, laitoin soimaan finnhitsejä ja tässä sitä huomaa laulavansa koneen ääressä.

Pitäiskö:
a) lähteä ulos karaåkeen
b) lopettaa ennenkuin naapuri suuttuu
c) täyttää lasin ja laittaa Tauskia soimaan? Sinä vain...
 

Nakkikastike

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Mikko Pukka & Valencia CF
Joopajoo. Tässähän tämä ilta etenee. Juutuubia ja kaljaa. Tylsääkö?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös