Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Kalsarikänniketju

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Borgie, 31.08.2005 klo 00.11.

 1. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Vaimon piti tehdä pizzaa ja tekikin, ei siinä mitään. Mutta mutta! Sanoin sille eilen että tekee kauppalapun ni käyn kaupassa salin jälkeen ennenku alan ottaa kuppia. No se unohti siitä hiivan. Sitten en suostunu lähtee sitä erikseen ostaa vaan sanoin että sun moka käy ite hakee. Vittu mitä draamaa ollu siitä lähtien tää ilta!
   
 2. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  @attendo Selkeää asetelmien hakua.
   
 3. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Lainaus:
  Varmaan näin jos oltais nuori pari. Mutta kun ollaan oltu yhdessä vuodesta -91 niin ei toi ole muuta kuin vittumaisuutta. Mikä on kyllä sinällään uusi piirre vaimossani. Vai olisiko jo vaihdevuodet kyseessä? Niin tai näin niin periksi en anna enkä antanut.
   
 4. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Lainaus:
  Little Britain - Happy Couple - YouTube
  "Marriage is a wonderful way to destroy not just your own life but somebody else´s."
   
 5. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Lainaus:
  Jos me ollaan tommosia, niin parempi kuolla pois tai mennä sen pizzan kannssa uuniin. Pientä juutalaishuumoria laitoin tohon loppuun.
   
 6. Jokeri23 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, HerTo
  @attendo Nää on aina kinkkisiä tilanteita. Mä olen yleensä ratkaissut asian niin kuvailemasi kaltaisessa tilanteessa, että jos toinen myöntää auliisti unohtaneensa hiivan lapusta ja kysyy kauniisti voisinko hakea, haen mielelläni. Jos taas toista kiukuttaa ja asenne on lähtökohtaisesti se, että olishan sun vittu pitänyt tajuta ettei meillä ole hiivaa, kehoitan hakemaan itse. Lapsillekin yritän opettaa ettei kiukuttelemalla saa tahtoaan läpi joten eikai siihen tarvitse lähteä vaimonkaan kanssa?
   
 7. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Lainaus:
  Joo mutta se ei mene ihan 1:1 nää jutut. Vaimolla on kuitenkin jotain mitä sä haluut ja lapsilla ei oo mitään.
   
 8. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Puhalsin just kotikoneeseen ja muka 2,4 promillea. En usko.
   
 9. Jokeri23 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, HerTo
  Lainaus:
  No näinhän se on. Ihan mihin tahansa ei silti kannata lähteä. Siinä vaiheessa kun vaimo tajuaa käyttäytyneensä hölmösti ja pyytää anteeksi tulee sitä pipariakin yleensä saatua.
   
 10. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Joo mutta pipari on yliarvostettua. Käteen vetämällä saa saman lopputuloksen.
   
 11. Jokeri23 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, HerTo
  Lainaus:
  Olen jyrkästi eri mieltä, en ole koskaan ymmärtänyt tätä väittämää.

  Olutta ja punkkua pikkuhiljaa.
   
 12. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Lainaus:
  No joo eihän matka sama ole, mutta lopputulos kylläkin.
   
 13. Beagle Boy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
  @attendo

  Seuravalla kerralla kaupasta mukaan kuivahiivaa ja kaappiin piiloon. Ensi kerralla vastaavassa tilanteessa kaivat supersankarina kuivahiivat kaapista ja ei muuta kuin suupielet ylöspäin.

  Supersankarit saavat myös piparia.
   
 14. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Tapahtui tänään sporassa.

  Kurvissa sporaan hyppäsi hieman motoristilookkiin pukeutunut iso mies. Aurinkolasit ja liekkihuivi peittämässä oletettavasti kaljua päätä kuuluivat asiaan. Sen kummemmin en kiinnittänyt vielä tässä vaiheessa huomiota mieheen. Parin pysäkin päästä mies sai jonkun kohtauksen ja rupesi huutamaan kurkku suorana neekereistä, neekerien nussijoista ja ties mistä. Sporassa, jossa ei silmämääräisesti ollut yhtäkään edes hieman ulkomaalaiselta näyttävää, eikä kukaan näyttänyt puhuvan vieraita kieliä. Sieg heilit, neekeriraiskaajat, white power, valkoinen ylivalta ja vastaavat vain lentelivät. Muutama matkustaja tuolle sanoi takaisin, ja homma vain jatkui ja jatkui. Lopulta tämä valkoisen ylivallan sankari päätti hypätä pois sporasta, mutta jatkoi mantraansa vielä toinen jalka sporasta, toinen katukivetyksellä. Kuski kävi sitten toteamassa, että matkan pitäisi jatkua. Rivien välistä oli luettavissa, että "painu nyt jo vittuun".

  Kyllä mä ymmärrän hyvin sen, että kaikki eivät suhtaudu maahanmuuttoon tai maahanmuuttajiin erityisen suopeasti. Ymmärrän myös sen, että omia mielipiteitä halutaan tuoda ajoittain ilmi. Mutta ei jumalauta. Tuon oli pakko olla joku akti, performanssi tai piilokamera. Noin stereotyyppistä white pow(d)er äijää ei vain voi löytyä. Vielä kun "aktivoituminen" tapahtui aivan yllättäen, niin jotainhan tässä tapahtui. Sporaan ei noussut mustaa miestä valkoisen naisen kanssa, eikä silmämääräisesti kyydissä ollut yhtään edes aavistuksen tummempaa tapausta. Huutelija vaikutti siltä, että ainakaan puhe ei sammaltanut. Pupilleista on vaikea sanoa, mies kun piti aurinkolasit silmillään ja katseyhteyttä en halunnut ottaa.

  Mitähän vittua mä todistin? Oliko kyseessä esimerkiksi piriä vetänyt elämäm koululaine, joka näki pienien vihreiden miesten sijaan isoja mustia miehiä ympärillään? Oliko kyseessä joku performanssi siitä, kuinka vähemmistöön kuuluva voi kohdata suoranaista vihaa ihan keskellä arkipäivää? Näenkö itseni telkkarissa ja esitetäänkö mut nössönä, joka ei toimi kohdatessaan vääryyttä? Jos jälkimmäiseen tulee "kyllä", niin puolustaudun darralla.

  Iso hattu niille kahdelle, jotka sanoivat vastaan tuolle mahdollisesti psykoosissa olleelle idiootille. Rehellisesti sanoen musta ei olisi ollut miestä siihen edes ilman darraa. Ottamatta sen enempää kantaa maahanmuuttoon tai maahanmuuttajiin, niin tuo oli jotain kohtuullisen poikkeuksellista. Mulla menee Helsingin sisäisessä joukkoliikenteessä varmaan tuhansia tunteja vuodessa, mutta tämä oli ensimmäinen kerta näitä. Useammin olen nähnyt narkin piikittävän julkisissa kuin stereotyyppisen kaverin vetämässä täysin ex tempore show'ta kaikkine kliseineen.

  Miksi sitten tähän ketjuun tämä? No siksi, että Friedrich Nietzsche mietti miten vasaralla filosofoidaan vai mikä nyt lie oikea suomalainen termi tuolle "philosophise with a hammer" onkaan. Mä olen tässä yrittänyt nyt parin eri alkoholityypin voimin filosofioida mitä mä näin.

  @attendo muista ihmeessä, että tuo hiivan unohtanut nainen on vaimosi. Ei hiivan unohtanut nainen, joka vain sattuu asumaan kotonasi.
   
 15. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Joku Aalto yliopiston tutkija voisi kehittää menetelmän promillien mittaamiseksi suoraan sosiaalisen median kirjoitusten perusteella. Siihen mitään verikoetta taikka puhallusta tarvita.
   
 16. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Lainaus:
  Jos minun promilleja mitattaisiin kirjoitusten perusteella niin nollilla mentäis. Ja muutenkin. Olen sen verran älykäs muihin verrattuna.
   
 17. Unkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liverpool FC
  Kurkku kipeä, Diplomatic-rommia lääkkeeksi otin. Se on kallista, tuskin olette koskaan maistaneet.
   
 18. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Lainaus:
  Tai ehkä noi googlettaa sen ja sanoo maistaneensa. Noin muuten olet oikeella jäljillä. Eihän nää siat tiedä muusta kuin kossusta ja vitusta. Ja marjapussista. Ei puhettakaan valkoviiinistä ja backgammonista. Koitetaan kestää.
   
 19. pettter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Naurattaa. Huomenna treffit oikein Porvoossa asti ja meikäläinen ryypännyt koko illan. No hitto kun oli IFK:n matsi ja ei kait sinne nyt selvin päin viitsi mennä. Ja hitto minä en rupea mitään vaippoja vaihtelee. Tai no sen voin tehdä, mutta en nuku akan vieressä.
   
 20. A Siente Jäsen

  Järki huutaa nukkumaan, mutta pieni takapiru käskee odottamaan ysiin. Lisää kaljaa koneeseen, Tän siitä saa kun ajattelee ottaa illalla muutaman.
   
 21. Hauptmann Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, saksalaiset joukkueet (1. BVB), ManU
  Vetäisin tässä six packin kaljaa yövuoron jälkeen. Ja pelaan World of Tanks -peliä. Mikään ei ole muuttunut melkein 4,5 vuoteen.

  Pekka Myllykoskelta tai Freukkareilta tällainen kappale: Freud, Marx, Engels & Jung - Jokerit! - YouTube
   
 22. Kennedy79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings ja Newcastle United
  Mökillä, Tappara voitti ja vappu koittaa.. Tässä on pari päivää kerätä turnauskuntoa..
   
 23. Senaattori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Liverpool, AS Roma
  Ketjuneitsyys menetetään nyt. Kalsarit on jalassa ja humala päällä. Tappara voitti ja tuntuu ihanalta. Tällä hetkellä nautiskelen Beefeater giniä Jaffan greipillä. Mitäs muut tänään hörppii?
   
 24. Kennedy79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings ja Newcastle United
  Lainaus:
  Kaljaa, punkkua ja vodkaa.. Kyllä piä on huomenna kipeä..
   
 25. NDT665 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Tulipas jotenkin spurgumainen olo: vastenmielisiä asioita torjutaan vastenmielisillä asioilla.
  Poistin päänsäryn kolmella (Karhu)tölkillä.
  Jos olen alkoholisti, niin se on Tapparan vika. Onnittelut kertaalleen Tampereen suuntaan.