Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

KalPa Hockey Oy – puuhastelijoista ammattilaisiksi

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Daro, 01.05.2012 klo 03.02.

 1. A.P.Järvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TLF (Toimiston luottofanit)
  Palaan itse ketjun otsikkoon "KalPa Hockey Oy - puuhastelijoista ammattilaisiksi" ja sen peruskysymykseen. Ketju on ollut pystyssä nyt reilut neljä vuotta. Mitäs olette mieltä - onko mainittu siirtyminen ammattilaisuuteen jo tapahtunut, vai millä kohtaa asteikkoa puuhastelu-ammattilaisuus liikutaan tällä hetkellä näin uuden kauden kynnyksellä? Joko on sitä paljon kaivattua tosi pro -meininkiä tarjolla? Hieman vakavammin sanottuna olisi hauska vaikka porukalla kerätä niitä asioita, jotka nyt ovat ammattimaisemmassa kunnossa kuin vappuna 2012.
   
 2. HokiHero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Majoneesi-Matti
  Olen asunut aikuisikäni kaukana Kuopiosta enkä ole koskaan edes päässyt harkitsemaan kausikortin ostoa kun nuoruuden vuodet peleissä kuljettiin pelaajalisenssillä ja olin aidosti yllättynyt että tuo kausikorttien myynti on tuolla tasolla. Ei edes kahta sanaa tuosta että myynti täytyy tapahtua nopeasti, vaivattomasti yhdellä istunnolla. Verkkokaupan kasvu on oiva todiste tuosta ja pointti siitä, että tämä prosessi on joka tapauksessa edessä on hyvä.
  Ainakin itselle tunne-ihmisenä tulee aina hetkittäin tilanteita jolloin raha polttaa taskussa/kaveri on saanut innostumaan jostain/on vain fiilis että nyt hankin jotain ja näihin on ehdottomasti iskettävä. Ihmiset jotka ovat tilanteessa 50/50 kääntyvät järjestään kuluttamaan rahansa johonkin muuhun helpompaan. Ei ole yksi tai kaksi kertaa kun olen jo ajatellut hankkivani jotain netistä ja kun sivu ei ole toiminut ja tilaus ei ole onnistunut samantien olen ajatellut että vitut, ei sitten.

  Eihän tuo varmasti oleellisesti vaikuta tuloihin, mutta pitkässä juoksussa lisää asiakastyytyväisyyttä ja tuottoja.

  Ja ei, en hetkeäkään usko että toimistolla on laskettu kannattavuuslaskelmia asian suhteen. Siellä on vain joku yksittäinen vanhoihin tapoihin orjautunut vastaava päättänyt pitää suunsa kiinni kun tällä on ennenkin pärjätty ja onhan se kiva nähdä ihmisiä toimistolla.


  Hieno alustus A.P.Järveltä, täytyykin lukea ketjun ensimmäisiä viestejä. Helposti sitä unohtaa myös sen missä jamassa joskus asiat ovat olleet ja missä parannusta on tullut.
   
 3. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Nykyaika ja etana-itella, ei mitään läpsyttimiä pitäisi postitella vuonna 2016. Bittikausaria veistämään hophop.
  Toimiston aukioloajat ovat kyllä perseestä työelämässä riutujalle.
   
 4. Daro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, BvB, Eagles... Nationalmannschaft
  Ketju tuli aloitettua jokunen vuosi sitten ihan rakkaudesta seuraan. Nyt kun tuli luettuea ketjua taas , niin huomasin et mikään ei ole seurassa muuttunut sen jälkeen. Eihän se ole ollut yllätys kellekkään?

  Toki minkäs teet jos näillä resuilla ei osata tehdä (suurin syy), ei uskalleta tehdä tai pakko on käyttää omaa asemaa hyväkseen saadakseen suoja työpaikkoja (uusin paikka taisi tulla samin muijalle). Ilmeisesti fan club hyväksyy sen ja sille ei voida tehdä mitään? Kai suurimmalla fan clubilla voitais saada edes jotain aikaan?

  Tarkoitus ei ole provosoida kunhan kysyn vaan

  T: Daro
   
  Viimeksi muokattu: 27.08.2016 klo 04.10
 5. Spuddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, littipeukku IPK:lle
  Kausi alkaa kolmen päivän päästä perjantaina kotiottelulla. Etäkannattajana kiinnostaisi tietää, millä tavalla tämä on näkynyt kaupunkikuvassa? Ilmeisesti mainontaa on esiintynyt ainakin liigan yhteisen kaupungille jalkautumisen ja meidän oman "vaalikampanjan" turvin. Mitä muuta KalPa tekee tällä hetkellä hallin täyttämiseksi? Mikä organisaation toiminnassa on kiinnittänyt sinun huomiosi näin kauden alla?
   
  Viimeksi muokattu: 13.09.2016 klo 21.15
 6. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Prisman etuovella on pari vaalimainosta ja pahvi-Kilpeläinen
   
 7. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Päivän Iltalehdessä SM-Liigan tuore puheenjohtaja Heikki Hiltunen kertoo, että millä eväillä he saivat aikanaan konkurssikypsän Sportin elpymään ja pääsarjaan:

  "Lisäksi teimme ison kulttuurin muutoksen. Tuli uusi päävalmentaja ja uusia jäseniä hallitukseen. Toimme ulkopuolelta yhteisöön ihmisiä, joilla ei ollut paikallista tunnesidettä organisaatioon, jossa on aina toimittu kavereiden kesken."

  Pitäisikö tällaista testata täällä meilläkin?
   
 8. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  @-40

  Hahahahhaha!!
   
 9. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Vai pitäisikö olla uusimatta espoolaisten virheitä. Eiköhän tuo divari->liiga porras ole jo tälle vuosituhannelle taas koettu.
   
 10. Bondarev Jäsen

  Yleisöä tänään Liiga-avauksessa 2826 !! Joku tilastoniilo voi tulla kertomaan faktaa, mutta oman mutun mukaan tuo on kaikkien aikojen pohjanoteeraus avauspelin osalta mitä tulee liigataipaleeseen??
  Helpoin konstihan olis vain osoittaa syyttävä sormi kuopiolaisiin, mutta ei siellä KalPan markkinointiportaassa kannata hirveesti toisiaan selkään taputella! Saattaa nämä "säästötalkoot" lyödä korville ja lujaa...Game Over on tällä menolla enemmän kuin lähellä.

  Lisää vaan Huttusta eetteriin antamaan seuralle kasvot! jepjep.
   
 11. Pipolätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Dallas
  Lainaus:
  Voi hyvä jumala sentään! Alle kolme tonnia liiga-avauksessa! Olemme tuhon tiellä.
   
 12. Splendide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flygande fisktuppar
  Käsittämätöntä, ettei tuohon yleisömäärään reagoida vahvemmin. Nyt on kokeiltu jo useamman kauden ajan nykyisiä toimintamalleja ja ne ei selvästikään toimi. Erilaista markkinointia? Kausilippujen uudelleenhinnoittelu, kuten saksalainen bundesjoukkue tyyliin 100 e per kausi? Ihan mitä vaan, mutta nyt lyödään päätä seinään.
   
 13. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Kai sen voi suoraan sanoa, että sitä niittää mitä kylvää.

  Seura on jättäytynyt pois liian pitkäksi aikaa yhteisöstä, etääntynyt Kuopiolaisista. Ikäänkuin kannattajat olisi otettu itsestäänselvyytenä. Markkinoinnissa paukut on satsattu (lue jätetty satsaamatta muihin olennaisiin) someen ja kun sitä on tehty amatöörivoimin kieli ruskeana, mutta samalla aikuisia ihmisiä aliarvioiden, niin näin siinä sitten on käynyt. Joku tulee varmasti tarinoimaan, että ei tätä voi pelkän sometouhun syyksi laittaa, eikä pelkästään voikaan, mutta kuten yllä on viisaasti mainittu, sellaisina ovat KalPan kasvot viime vuodet näyttäytyneet. KalPalla on juuri nyt 42 399 "tykkääjää" facebookissa ja jotain luultavasti tehdään väärin (lue päin vittua), kun noista tykkääjistä ei saada Liigakauden avaukseen yli kolmeatuhatta.

  Tiedän tyyppejä, ketkä ovat lopen kyllästyneet sometiedottaja Huttusen lässytykseen. Pohjois-Korea tyyppiseen uutisointiin, jossa paskasta maalataan mestariteos. Sähköpostin saaminen seuralta aiheuttaa kylmiä vitutuksen väreitä, kun sen pitäisi nostaa ilonkyynel silmäkulmaan. Niin. Jos et ole sydäntäsi myöten seurauskollinen, niin valitsetko jonkun toisen viihdykkeen joka ei vituta niin paljoa lähtökohtaisesti? Kyllästymistä aiheuttaa myös se, että meidän seuraan ei vaan tunnu löytyvän ketään muita kuin kavereita hommiin. Kuopion kokoisessa kaupungissa sen luulisi olevan mahdollista, mutta paskanmarjat. Tällainen kaveriverkosto voi näyttäytyä pahasti ulkopuolisen silmään puuhakerhona, jossa todelliset ammattilaiset on jätetty palkkaamatta. Haluatko sinä rahoittaa tällaista, kun puserossa on tunne että hommia eivät hoida raudanlujat ammattilaiset?

  Organisaatio saa olla todella onnellinen niistä syvästi KalPa-logoon rakastuneista ihmisistä, jotka käyvät peleissä kaikesta huolimatta. Henkilökohtaisesti voin todeta, että viime vuodet on vedetty ojaan. Se ei vaan riitä, että on halua yrittää tehdä jos ei vaan ole oikeita työkaluja.
   
 14. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS
  Paljon on vaikuttanut myös mielikuva (ja todellisuus) tylsästä pelitavasta, josta johtuen ei esimerkiksi viime kaudella KalPan ollessa kaukalossa tapahtunut yhtään mitään. Onneksi ainakin ensimmäisen pelin perusteella tuohon tylsyyteen voisi olla tulossa muutos. Uskon, että uusi, aktiivisempi peli-ilme nostaa pitkässä juoksussa myös yleisömääriä.
   
 15. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Tällä liigataipaleella kyllä. Vanhoja tilastoja ei nyt ole käsillä, mutta tämän vuosituhannen pohjanoteeraus kauden avaukselle oli toissakaudelle 3026, perjantaiottelussa SaiPaa vastaan. Huono lukema kotiavaukseksi, mutta toisaalta yleensä kotiavaus on saatu pelata JYPiä vastaan...
   
 16. Bondarev Jäsen

  Lainaus:
  Oma mutu sen kuin vahvistuu, että kyseessä oli KalPan historian huonoimmat lukemat avauspeliin, mitä tulee SM-Liiga taipaleeseen. Jopa sillä surullisen kuuluisalla 90-luvun loppupuoliskolla kaikenmaailman "kermisen kalpat" veti avauspeliin reilusti enemmän porukkaa.

  Itse jos istuisin KalPan päättävissä elimissä, niin kyllähän nyt jo olis jonkun sortin kriisipalaverin paikka! Nyt ei enää "selkääntaputtelut" riitä jos meinataan pitää tämä seura hengissä. Ikävä kyllä muutokset vaatinee Kapasen nöyrtymistä ja organisaatioon otetaan OIKEASTI ulkopuolista porukkaa töihin. Se kyllä vaatii sitten sen, että toiseen suuntaan on laitettava "kavereita" ja "selänpesijöitä".

  P.S Kannattaa lukea tätä viestiketjua alusta asti....mielenkiintoisia näkemyksiä. Ongelmat oli nähtävissä jo 2012 aika selkeesti, vaikka silloin tehtiinkin vielä taloudellisesti "plussatulosta".
   
 17. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Tarkistelin asian, ihan oikeaan osuu mutusi. 90-luvun huonoin lukema on syksyltä 1997 3242. Viimeiselläkin kaudella avauspelissä 4660!
  Ajat on toki muuttuneet, mutta onhan tämä surullista.
   
 18. Theofilus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  On noissa huonoissa yleisömäärissä se hyvä puoli, että ennen pitkään toimiston kuluja on karsittava ja uskoisin, että siellä KalPankin toimistolla ollaan sen verran fiksuja että tämä tiedottaja-Huttunen on ensimmäisten lähtöpassien saajien joukossa kulujen karsimisen osalta.
   
 19. eakin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Tein tässä pientä analyysia itsestäni kannattajana, jonka elämässä KalPa on ollu suuressa roolissa viimeisen vajaa 30 vuotta. Miksi en ostanut kausikortteja tai vaivautunut edes paikanpäälle avauspeliin vaan katsoin sivusilmällä Ruudusta.

  Suurin syy tällä hetkellä ei ole yksittäiset pelaajat tai joukkueen materiaali vaan se, että en ole saanut seuralta mitään viestiä paremmasta tulevaisuudesta. Useamman vuoden on vituttanut Kapasten sisäsiittoinen seuran johtaminen, mutta siitä huolimatta jaksoin viimekauteen asti. Mutta nyt en muista kuulleeni kuin tilikauden tulostavoitteen joka oli jokin tarkka noin 70000€ tulos. Sehän on hieno tavoite liiketoimintaa harjoittavalle yritykselle, mutta fanina kiinnostaisi enemmän pitemmän tähtäimen tavoitteet kaukalossa. Jossain on saatettu mainita että tänä vuonna on tavoite päästä playoffeihin, ihan ok tavoite tuolla materiaalilla mutta onko tavoitteena olla sijoilla 6-10 seuraavat 10 vuotta? Haluanko tukea tätä ja lupaavien pelaajien kasvattamista muualle menestymään?

  KalPan kokoinen seura ei voi olla kestomenestyjä ja joka vuosi ei voi olla tavoitteena mestaruus. Mutta mielestäni oikealla pitkän tähtäimen suunnitelulla voi mestaruus olla tavoitteena vaikka parin kauden aikana 10 vuoden syklillä. Ja joku pidemmän ajan visio olisi minusta hyvä kertoa myös faneille.

  Sanoin jo viime keväänä että toivon tähän parannusta tulevana keväänä. Uuden päävalmentajan julkistamisen yhteydessä olisi hyvä myös kertoa julki esim. 3 vuoden sopimuksen yhteydessä että tavoitteena on olla mitaleilla tai voittaa mestaruus vuonna 2020. Tässä yhteydessä hankitaan esim 2+1 tai 3 vuoden sopimuksella runkopelaajia tähän projektiin. Kirkkaimpien tähtien ja avainpelaajien hankinta voidaan ajoittaa kaudelle 2019-2020. Kahtena ensimmäisenä kautena voisi lotota vaikka erilaisilla jenkki-/kanukkihauilla ja jos Osumia tulee niin pyrkiä saamaan sopimukset 2020 loppuun asti. No loppu meni jo omaksi haaveiluksi, eihän tällaista meillä Kuopiossa voi tehdä. Keväällä tiedotetaan Tommi Miettisen 2 vuoden sopimuksesta, ilmoitetaan että rahaa ei ole nimekkäisiin hankintoihon ja seuraavan vuoden tavoitteena on tehdä 34000€ tulos, kun tällä kaudella tuli taas turskaa parisataatuhatta.

  ps. En olisi kausikorttia ostanut vaikka Huttusen tilalla olisi millainen viestintäwelho tahansa.
   
 20. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Tähän on helppo yhtyä. Uskon, että moni ajattelee myös samoin. Uskon myös nuiden nimekkäitten pelaajien puute yksi iso syy. Ei ole siis pelaajia keitä lähtisi hallille katsomaan.

  Myöskin tuo tavoitteellisuuden puutos on iso juttu. Saksmanin tuloa pidin posina, mutta tappioo on silti tehty rankalla kädellä. Samoiten tuo en muista oliko Huttusen vai jonkun muun lanseeraama tuotos, että KalPan tavoite on säälit ja kasvattaa pelaajia niin junnuista kuin muistakin paremmiksi pelaajiksi/isoimmille areenoille. Joo voit hehkuttaa kun on kasvatettu Tammeloita, Härskejä, Kisuja ja Salmisia. Vaan pelaako nuista nyt kukaan meillä ja meille katsojille? Nii-in.

  Jos tuo on tavoite niin ihmekkö ei katsojia näy. Minusta seuran ainut tavoite pitää olla mestaruus. Olipa se kolmen tai kymmenen vuoden päästä. Omavaraisuus ja pelaajien kehittäminen on hyvä juttu, mutta ei voi olla päätavoite.

  Miettinenhän sieltä ensi kaudelle tulee, mutta ehkä tärkeintä on, että ns koko joukkuekkin menee uusiksi. Tuota tämän kauden lanseeraamaa pelitapaa voisi ajaa paremmin sisään, sisällyttäen kulmarallit uusien pelaajien voimin. Ehkä silloin tuon pelityylin opettelemiseenkaan ei mene niin paljon aikaa (puoli kautta). Toivotaan, että saataisiin sitten myös pari ns nimimiestä remmiin uuteen.
   
 21. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS
  Lainaus:
  Pyörit mielestäni tässä viestissäsi sen olennaisen asian ympärillä. Oma subjektiivinen näkemykseni on, että organisaatiosta on jo pitkän aikaa haissut kilometrien päähän, ettei sillä ole olemassa minkäänlaista pitkän tähtäimen suunnitelmaa eli strategiaa. Toiminnasta puuttuvat päämäärätietoisuus ja punainen lanka. Seurassa eletään käytännössä kädestä suuhun -periaatteella kaudesta toiseen. Edellä mainitusta syystä johtuen myös taloudellinen kehityskäyrä osoittaa vahvasti alaspäin.

  KalPa sai Kapasen paluun myötä nostatettua Kuopioon hetkellisen kiekkobuumin, koska se pystyi tarjoamaan vuosikymmenen mittaisen alhon jälkeen uskon paremmasta. Muutaman kauden seura pystyi taistelemaan uskottavasti jopa siitä kauan himoitusta mestaruudesta. Noina kausina oli mahdollista ottaa pientä taloudellista riskiä, kun häämöttäviä tappioita voitiin paikata myymällä pelaajia KHL:aan kesken kauden. Tätä korttia myös käytettiin noiden kausien aikana ahkerasti muuallakin kuin Kuopiossa.

  KHL-seurojen maksukyvyn hiivuttua myös niiden kesken kauden tapahtuneet pelaajahankinnat eurooppalaisista seuroista loppuivat. Samaan aikaan Sami Kapasen kiekkoura eteni väistämättömään päätökseen. Kun vielä näihin samoihin hetkiin osuivat Tuomas Tuokkolan epäselvät potkut, jotka romahduttivat seuran uskottavuutta ja luotettavuutta maksavan yleisön ja jääkiekkoyhteisön silmissä, oli KalPa täysin uuden tilanteen edessä. Seuran ympärillä ollut vaaleanpunainen kupla puhkesi.

  Nyt tullaan mielestäni asian ytimeen. Kun olisi pitänyt uudistua, seurassa päätettiin sulkea silmät ulkopuolisilta merkeiltä ja jatkaa vanhalla, tutulla linjalla. KalPassa alettiin kuvitella seuran saavuttaneen kuopiolaisyleisön silmissä tietynlaisen "kuolemattomuuden". Se alkoi myös käyttäytymään maksavaa yleisöä kohtaan ylimielisesti. Seura sairastui pöhötautiin.

  Tästä pöhötaudista johtuen myös strategian luomiselle on KalPassa näihin päiviin asti viitattu pitkällä kintaalla. "Miksi sellainen pitäisi laatia, kun tähänkin asti on erinomaisen hyvin ilman pärjätty?"

  Vasta nyt, kun paska on niin sanotusti lävähtänyt tuulettimeen 1,9 miljoonan euron tappioiden muodossa, on seurajohto suostunut laskeutumaan norsunluutornistaan ja ottamaan lusikan kauniiseen käteensä. Ongelmana on vain se, että valtimossa olevaa haavaa paikataan laastarilla ja metsäpaloa yritetään sammuttaa ämpärillä.

  Strategian laatiminen pitäisi olla tällä hetkellä seuran ykkösprioriteetti. Vain strategian kautta toiminnan pitkäjänteinen kehittäminen tulisi jälleen mahdolliseksi ja seuran taloustilanne saataisiin käännettyä positiiviseksi. SaiPa toimikoon tästä viime vuosien elävänä esimerkkinä.

  Toivottavasti seuran omistajilta löytyy rohkeutta iskeä talikko lantakasaan ja etsiä sieltä pohjalta ne avaimet uuteen nousuun. Kipeiltä päätöksiltä ei voida välttyä, mikäli KalPassa halutaan välttää Bluesin kohtalo.
   
 22. Nukkemurhaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa & Philadelphia Flyers
  Ei jestas mitä meininkiä. Pieni asia nyt kyseessä, mutta kumminkin. Tämän päivän matsia Ässiä vastaan markkinointiin kovasti mm. sillä, että Matias Myttynen debytoi KalPan sotisovassa. Nyt Facebookkiin julkaistuun kokoonpanoon Myttynen ei kuitenkaan mahtunut ja syy on seuraavanlainen: "Myttysen pelilupaa odotellaan edelleen."

  Kysyn vaan miksi helvetissä pitää markkinoida sitä, että Myttynen on tänään kaukalossa, kun todennäköisesti ollut tiedossa se ettei Myttynen saa välttämättä pelilupaa ajallaan?

  Otteita parista markkinointiviestistä FB:n puolelta koskien tämän päivän matsia:

  "Myttynen pelaa ensimmäisen ottelunsa KalPa-nutussa jo huomenna 23.9., kun Data Group Areenalle vieraaksi saapuu Porin Ässät."

  "Minkälainen pelimies on KalPa-paidassa debytoiva Matias Myttynen?"
   
 23. Reznik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
 24. Zamboni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Nuo pelilupa-asiat on joskus ihan minuuttipeliä. Viime syksynä, kun Byers tuli kokeelle Ilvekseen, niin jamppa veti alkulämmöt ja lupaa ei vielä ollut tullut 18.30 mennessä kun peli alkoi. No siinä kaveri veti jo varusteita päältä pois kopissa ja oli menossa suihkuun, kun laput yllättäen tulikin kuntoon hieman puoli seitsemän jälkeen. Ei muuta kuin kamat takasin päälle ja kesken 1.erän mukaan. Sitä en sitten tiedä, kuinka oli mahdollista merkitä hänet kokoonpanoon ottelupöytäkirjaan, kun sehän kai pitää lukita alkulämmittelyn jälkeen.
   
 25. ToobHanns Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Bruins, Flyers
  Terveisiä Ameriikoista:
  "Ultimately, as a GM, you’re constantly trying to solve this puzzle: How can I build a team that can win a Stanley Cup? Not make the playoffs. Not compete. Win the thing. If not this year, then in five years? It’s a long game, not a short one."
  ( The Box | The Players' Tribune )