Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

KalPa Hockey Oy – puuhastelijoista ammattilaisiksi

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Daro, 01.05.2012 klo 03.02.

 1. Daro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Ducks, Arsenal....Fly Eagles fly!Eagles!
  Tarkoitus keskustella KalPa Oy:n tekemisistä. Hyväveli organisaatiosta ja sen tekemisistä ja tekemättä jättämisistä. Tomitusjohtajasta (koodinimi "neekeri") Paula Seppäseen.

  Kuten muutamassa ketjussa on tullutkin esille KalPa organisaation hyväveli järjestelmä esille, niin mielestäni on aika perustaa uusi ketju KalPan organisaation puuhasteluille. Mitä tulisi parantaa? Ja voidaanko sitä kehittää ilman hyväveli järjestelmää?
   
  Viimeksi muokattu: 01.05.2012 klo 05.04
 2. Uramawa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lannyn pensselit, Paten leuka ja Sashan GF
  Lainaus:
  Hyvää vappua vaan sullekin Daro. Ketju lukkoon ja avaajalle lisää viinaa kun näköjään vielä sormet liikkuvat. Häpeisit edes valittaja, valittamisen ilosta tänne kirjoitat ja vielä nimittelet ihmisiä.

  Onhan tuo nyt ihan katastrofin paikka organisaatiossa kun pelaajat menivät sössimään neljä peliä putkeen pleijarisarjassa. Runkosarjan voitto, taloudellinen voitto ja halli kehittyy edelleen. Mielenkiintoisia pelaajia palkataan ja ollaan mukana Europeleissä. Pelaajabudjetti on kasvanut tasaisesti ja mahdollistaa mestaruudesta pelaamisen kausittain. Positiivista palautetta seuran asioiden hoidosta kuulee sieltä sun täältä. Ottelutapahtumaa voidaan kehittää hallin puitteissa lisää. Hyväveli-järjestelmiä on nyt joka paikassa ja on ollut niin kauan kuin ihminen. Lihasta ja energiaa sinne kentälle tarvitaan ja helkkarin paljon onnea, ettei loukkaantumiset vaivaa ainakaan strategisilla hetkillä. Ostetaan niitä kausikortteja niin kehitys jatkuu tämän muotoisena.
   
 3. Dängleri Jäsen

  Ei mitenkään loistokkain ketjun avaus, mutta aiheen "punainen lanka" tulee kuitenkin selväksi.

  Lainaus:
  Markkinointia.

  Kuten tässä parin viime kauden aikana on monesta suunnasta (tälläkin palstalla) jo todettu, on markkinoinnin taso heikentynyt Pennasen lähdön jälkeen, jolloin kiekkofaneja koukutettiin eri tavoin, jopa sellaisina aikoina, jolloin kiekko ei kiinnostanut edes kiviä, kirkkaimpana tähtenä ns. "Pelimiehen joulukalenteri". Muutenkin joukkue/pelaajat tuotiin lähelle faneja, ja työtä tehtiin tavallisten kiekkofanien eteen.

  Nykyään niin markkinoinnin kuin muunkin toiminnan fokus tuntuu olevan yhteistyökumppaneissa, ja sen myötä "rahvas" on jäänyt paitsioon, ja seura on ehkäpä etääntynyt faneistaan. Se että organisaatiolla on tarjota nimekkäitä pelaajia tai menestyvä joukkue, ei riitä, jos kannattajat eivät tunne sitä omakseen, tai tunne itse olevansa osa seuran menestystä. Samalla tavalla vaikuttaa sekin, jos kannattajat eivät tunne itseään tervetulleeksi seuran tiloihin ja tapahtumiin. Näihin asioihin pystyy vaikuttamaan jokainen organisaation jäsen aivan sieltä huipulta hallilla toimiviin talkoolaisiin.
   
  Viimeksi muokattu: 01.05.2012 klo 20.10
 4. Haalariosasto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Joo, tuossapa Dängleri kiteytti myös omat ajatukseni melekosen hyvin. Ketjunavauksen tarpeellisuudesta en ole varma, olisiko tarvinnut oma ketjua, mutta jokatapauksessa sisällössä on mielestäni seuran kannalta pirun tärkeitä näkökulmia. Se, että seura etääntyy tavallisesta kiekkorahvaasta pitäen yhteyttä lähinnä median välityksellä, ei ole välttämättä hyvä se. Toimistolla olisi hyvä huomata ja miettiä myös että kaiken näköiset siirrot/uudet pelaajat yms. puhuttavat ihmisiä "kahvipöydissä" varmaan enemmän kuin useampi keskitalven ottelu yhteensä ja tätä kannattaisi mielestäni eri menetelmillä hyödyntää. Tietenkin jos seuran tarkoitus on "kadota aitioihin, median taakse" ja näyttäytyä rahvaalle vain peleissä niin mikäpäs siinä. Koko kaupungin, maakunnan joukkueesta...

  Ai niin tässä yhteydessä pakko palata vielä avaukseen missä täällä enemmänkin harrastettu ja jonniin verran kulahtanut, muka hauska, helvetin typerä nimittely pompsahti taas esiin. Näppiksen takaa on tietty helppo heittää mitä tahansa mutta kuinkahan moni olisi valmis esimerkiksi joukkueen edessä käyttämään kyseistä "koodinimeä". Meitä on tietty moneksi ja jokainen voi vetää tuollaisesta omat mielipiteensä. Miettikääpä sitä.
   
 5. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Tämän kevään flopin jälkipyykien hoito on hieno esimerkki KalPan nykyisistä toimintatavoista. Heti kauden jälkeen median kysellessä syitä romahdukselle sekä päävalmentaja että toimitusjohtaja kertoivat, että analysoidaan asia tarkasti läpi ennen kuin sanotaan mitään. Viimeksi 19.4. toimitusjohtaja Kimmo Kapanen jaaritteli Savon Sanomien videohaastattelussa ympäripyöreästi, että syitä on monia ja niitä on turha lähteä nyt ruotimaan vaan antavat sitten yhteinäisen kokonaisuuden asiasta. Aivan kuten Tuokkolakin jossain haastattelussa kertoi, asia perataan läpi ja tulla sitten julkisuuteen johtopäätöksien kanssa.

  Vieläkään sitä jälkipyykkiä ei ole käyty läpi julkisesti eikä varmaankaan tullakaan käymään. On kannattajien aliarvioimista näin suuren pettymyksen lakaiseminen maton alle ilman käsittelyä. Toimistolla taidetaan luulla, että ikävät asiat unohtuvat jos niistä ei itse puhu. Valitettavasti se ei toimi niin. Ellei KalPa selkeästi kerro, mitä tästä keväästä opittiin ja miten virheet vältetään tulevaisuudessa niin aika vaikea on välttyä siltä ajatukselta, ettei toimistolla nähdä mitään puutteita omassa tekemisessä. Tätä ajatusta tukee myös seuran virallisille nettisivuille kirjoitettu analyysi katastrofiin päättyneen kauden viimeisen pelin jälkeen: siinä vikaa löydettiin kaikkialta muualta kuin joukkueen ja organisaation tekemisestä.

  Se on sitten vielä oma lukunsa, että jos seuralla ei ole oikeasti halua tuoda likapyykkiä näytille ja ruotia sitä, niin miksi seuran johtohahmot kuitenkin kertovat että niin tullaan tekemään?

  Lisääkö tällainen luottoa seuran osaamiseen? Kannustaa hankkimaan kausikortin ja käymään peleissä, koska seura on selvästi osoittanut ettei vastaavaa tule uudestaan tapahtumaan, virheistä on opittu? Onko tämä ammattimaista toimintaa vai saunakavereiden kanssa puuhastelua, jossa virheet lakaistaan maton alle ettei pahoiteta kenenkään mieltä? Viime kädessä koko lystin kustantavilla maksavilla asiakkailla ei niin väliä...
   
 6. BrDead Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Eli tarkoittaako tämä nyt sitä, että Ikasta tulee KalPan UTJ? Tai jopa TJ? Ei kai siellä muitakaan posteja ole auki?
   
 7. Bondarev Jäsen

  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä Zorban kanssa! Vaikea alkaa isommin innostumaan uudesta kaudesta, kun edellisestä on tuollaiset paskat vielä pesemättä lupauksista huolimatta.
   
 8. Haalariosasto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Joo kyllähän noista kommenteista jotain vastaavaa myös täällä päässä tuli mieleen. Markkinamiehelle olisi kyllä käyttöä mutta tuntematta miestä tarkemmin, ehkäpä sittenkin Ikan vahvuus voisi olla enemmän valmennustiimissä, sikäli kun sitä vielä on tarkoitus kasvattaa. Näitä "lätkäjätkistä ties miksi urakehityksiä" on jo aikalailla nähty. Tiedäpä sitten taas näitä komentteja.
   
  Viimeksi muokattu: 02.05.2012 klo 22.08
 9. Micco! Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haluttu muutos
  Teen Petteri Sihvoset ja lainaan itse itseäni.

  Lainaus:
  Näihin kysymyksiin emme saa nykyorganisaatiolta koskaan vastausta. Homma on oikeasti menossa vahvasti alaspäin. Asian voisi pelastaa, jos organisaatioon saattaisiin ULKOPUOLISTA näkökulmaa ja asioiden kehittämistä. Valitettavasti uskon muutoksien tapahtuvan vain sitä kautta, kun yleisökato iskee. Sitäkin alkuun selitellään ja syytellään muilla tekijöillä, ennen kuin peilit kaivataan esiin.

  Milloin olette oikeasti nähneet KalPan toimistolta intohimoa toiminnan kehittämiseen tai esimerkiksi oivaltavan tempauksen tai mainoksen? Pennasen aikoihin.
   
 10. Leppis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Mitäs niin ihmeellistä se Pennanen silloin aikoinaan sitten tekikään? Itse en nyt mitään erikoista muista.
  Omasta mielestäni KalPa on ihan kohtuullisesti onnistunut markkinoinnissa ja ideoinnissa. Itse olen tykännyt kovastikin mm. erilaisista uusista fanituotteista mitä viime vuosina on ulos tullut: kypärät, hupparit, kengat, huivit...
  Olen myös pitänyt viime vuosien mainoksista jotka ovat mm nelosella pyörinyt. Onhan KalPa myös järjestänyt paljon tapahtumia tavallisille ihmisille. Yritetty ainakin on.
  Ja eikös KalPan tuloskin ole ollut viime vuosina ihan kohtuullista niin urheilullisesti kuin taloudellisestikin?
  Turussa pitkään asuneena ja TPS:iä ajoittain hyvinkin tiiviisti seuranneena en ole nähnyt täällä sen parempia tempauksia. No, ehkä tanssitytöt ja RD -kypärät!
  En myöskään usko, että Kapanen pyörittää KalPaa vain siksi, että saisi sukulaisilleen töitä annettua vaan ennemminkin rakkaudesta seuraa kohtaan.
   
 11. Haalariosasto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Juurikin näin. Kyllähän tuossa Micon kirjoituksissa on paljon asiaa, vaikken ihan kaikkea varauksetta allekirjoittaisikaan, ja samaa olen itsekin jankuttanut varmaan kyllästymiseen asti. Uskon kuitenkin että toimistolla tehdään suurella sydämmellä helvetisti hommia ja onhan siellä niissä onnistuttukin (esim. eri tapahtumissa, pelaajahankinnoissa, yhteistyökuvioissa) mutta silti itse pitäisin helewetin huolestuttavana että toiminta edes näyttää ulospäin, tavalliselle kuluttajille, tuon näköiseltä, vaikkei se pitäisi paikkaansakaan. Enkä usko että olen tässä asiassa Micon kanssa ainoita jotka näkevät asia noin. Tämähän ei ole myöskään minun mielestä mitenkään pelkästään K. Kapasen aikakauden ongelma vaan kyseessä on pidemmän aikavälin suuntaus.

  Välinpitämättömyyden sijaan organisaation kannattaisi oikeasti miettiä miltä toiminta näyttää ja miksi toiminta näyttää, ainakin joillekin, edellä kuvatun näköiseltä ja ehkäpä sen jälkeen suunnata toimintaa rohkeasti ulospäin. Jos tähän ei oma voimavarat/tieto/taito yms. riitä niin kyllähän tässä maassa myös sen alan ammattilaisia on saatavilla, siihen kannattaisi kyllä panostaa. Veikkaanpa että panostus olisi saatavissa vielä kertoimilla takaisin.
   
 12. Micco! Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haluttu muutos
  Lainaus:
  Pennasen aikaan alkoi KalPan nousu. Tuli innovatiivista markkinointia, pelaajahankinnat Pelimiehen seinällä, yritysseminaarit, toimiston työnjako mietittiin uudelleen ja jokaisen osaamista alettiin mitata erilaisilla mittarilla. Seura oli lähellä kannattajia ja näkyvästi esillä ympäri Kuopiota.

  Valitettavasti tämä Kapasen rakkaus seuraan ei näy intohimona kehittää toimintaa. Enemmän ollaan tyytyväisiä nykyiseen, tyytyväisyys lopettaa kehityksen ja se karkoittaa sen nykyisenkin tilan. Samin velipoika on toimitusjohtaja, ilman koulutusta, ilman liikemaailman kokemusta, ilman urheiluliiketoiminnan kokemusta. Samin isäukko häärii taustalla ja antaa vinkkejä ties mistä, vailla hänkään oikeaa kokemusta seurajohtamisesta. Hyvä ystävä Kuivalainen vetää myyntityötä. Pelaajakoordinaattoriksi otettiin Kekäläinen, kertalleen hommassa flopannut mies, mutta Kapasten hyvä ystävä. Hyvä ystävä Jermu Pisto, joka muuten tienaa 4000€/kk on otettu myyntitiimiin. Tuoreimpana huippuammattilainen Ari-Pekka Siekkinen lähti ja tilalle otettiin ystäväpiiristä Ilpo Kauhanen. Koko toimisto ja seuraväki on samaa kaveripiiriä.

  Fanituotteet on kehittyneet ja ne toimivat erinomaisesti, siinä olet oikeassa. Se onkin hyvin hoidettu asia. Valitettavasti muu toiminta on kaukana huippuorganisaatiosta. KalPa ei ole dynaaminen ja kehittyvä organisaatio. Budjetti on iso, mutta seuraa ei johdeta vastaavalla tavalla.
   
  Viimeksi muokattu: 04.05.2012 klo 13.41
 13. eakin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Kyllähän tosiasia taitaa olla, että vaikka Pennanen hienosti hoiti tempaukset ja markkinoinnin niin kassasta meinasi raha loppua ja konkurssi oli lähellä. Jos kylmät fatkat nostetaan pöydälle, niin jääkiekkoseuran kannattava pyörittäminen on Suomessa liki mahdottomuus nykyisillä pelaajien palkoilla, joista yhtenä osoituksena on että SM-liigan seurat ovat tehneet yhteensä 2000-luvulla yli 40 miljoonaa persnettoa! Muutamia poikkeuksia on joukossa, esim. Hifk ja Kärpät jotka ovat pysytelleet plussalla. Tosiasia on, että Suomessa ei todellista urheilukulttuuria ole ja ihmisiä ei vaan saada peleihin tarpeeksi.

  Pelkään pahasti että KalPallakin on taas vaikea alamäki alkamassa. Jos ei ala, niin sitten on toimistolla onnistuttu helvetin hyvin mikä on poikkeuksellista Suomessa (ja tekeehän nuo Espanjan suurjalkapalloseuratkin helvetinmoista tappiota). Ehkä tämä olisi ollut vältettävissä osaavaammalla seurajohdolla ja oltaisi voitu jokin muutaman vuoden dynastia rakentaa. Mutta ei nekään ikuisesti kestä, kaikille tulee lasku- ja nousukausia.

  Itse olisin nähnyt kaksi järkevää vaihtoehtoista ratkaisua tulevaisuuden rakentamiseen. Ensimmäinen olisi ollut se, että olisi panostettu tähän kauteen kunnolla ja hankittu kunnon vahvistukset (vieläkin pieni toivo tästä). Tässä jos ois sitten epäonnistuttu niin jatko tosin varmaan vielä vaikeampaa. Toisena vaihtoehtona selkeä nuorennusleikkaus, muutamia nuoria potentiaalisia kavereita lisää ja todelliset tavoitteet 2-3 vuoden päähän.
   
 14. choose_life Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Lainaus:
  Hmmmmm. Tuolla lailla kylmästi listattuna touhu näyttää kieltämättä pahalta, mutta vaikea sanoa tarkemmin, kun ei ole iäisyyksiin ollut lähempää seurantaa/kontaktia toimintaan (luojankiitos, missään miel... no niin;).

  On myös voimavara, että seurassa on sen historian, jään tason ja toisensa tuntevia ihmisiä - tiettyyn rajaan asti. Ulkopuolelta ja näiden tietojen varassa näyttäisi, että yksittäiset tekijät voivat kaveri- yms. suhteista piittaamatta olla ihan päteviäkin, mutta nyt saman hiekkalaatikon kavereita on organisaatiossa yksinkertaisesti liikaa. Ja ennen kaikkea liian isoissa saappaissa.

  Todellinen johto/liiketoimintaosaaminen ja kyky nähdä joukkueen kasaaminen kokonaisuutena puuttuu, ja ennen kaikkea puuttuvat tarvittavat vastavoimat hyväveliverkostolle. Ainakin tj ja pelaajakoordinaattori olisi pitänyt hankkia ns. ulkopuolelta - ja objektiivisen tarkastelun kestävillä meriiteillä ja näytöillä.
   
 15. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Pohjalta on helpompi nostaa tasoa "huipun tuntumaan" kuin huipun tuntumasta siihen terävimpään kärkeen. Hienoa työtä Pennanen teki mutta taisi pelimerkit loppua kesken. Mutta aiheellisesti voi kysyä olisiko nykyisestä organisaatiosta ollut sen piikin tekemiseen? Sitä emme tiedä. Johonkin rajaan asti tuo jalkautuminen katukuvaan toimii, sen jälkeen se rupeaa ärsyttämään enemmän kuin edistämään/kirkastamaan KalPakuvaa savolaisten sydämissä.

  Halli pitää saada täyteen tavalla tai toisella. Siinä riittää pohdittavaa kun "Kapasen paluu"-hype on käytetty. Ja ihmiset odottavat vastaavia jytkyjä putoavan joka vuosi pelimiehen seinälle. Kuinka paljon nykyisellä kokoonpanolla lämmittäisi "Ströbat" pelimiehen ikkunassa? Tai joonasraskit pikseli kerrallaan mainostauluilla ympäri Kuopiota. Vittuiluna ottaisi suuri yleisö.
   
 16. pleijjeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suosikkijoukkue
  Lainaus:
  Vaan nytpä on. Tuokkolan haastattelu KalPan kotisivuilla, olkaa hyvät.

  Eihän tuo nyt loppupeleissä mitään suurta mullistavaa ole, mutta rohkeasti käsi ylös kuka uskoi, että jotain tiettyjä henkilöitä olisi alettu tässä vaiheessa sormella osoittelemaan?

  Niin, ja ensi kauden tavoite todellakin on Mestaruus!
   
 17. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  En varsinaisesti tämän ihmeellisempää odottanut taikka vaatinutkaan. Ihan riittävän hyvä selonteko tuo on valmennuksen osalta. Jos huomenna on jotain isompia hankintoja (Voutilainen, pakki?) tulossa niin ajankohtakin analyysin julkistamiselle oli lopulta kelvollinen.

  Tästä asiasta saa KalPa siis synninpäästön.
   
 18. Haalariosasto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Ok, asiallinen esiintulo valmennukselta. Kauden jälkipyykkiä on pesty ilmeisen huolella ulkopuolisin voimin tai ainakin sellaisen kuvan tuosta Tuokkolan jutusta saa. Ja hyvä näin ja aina vaan paranee jos tuosta todella osataan ottaa opiksi. Niin ja ilmeisesti organisaatiokin on kuunnellut kansan ääntä (todellinen herääminen jää tulevaisuudessa nähtäväksi) ja palaa huomenna yleisölle avoimeen lehdistötilaisuuteen (pelaajaesittelyyn). Sanoisin että suunta on oikea.
   
 19. Dängleri Jäsen

  Pakko herätellä tätäkin ketjua jälleen toimintaan, sen verran on komediaa taas ilmassa Tuokkolan potkujen myötä.

  Lainaus:
  Lainaus:
  Munakkuus jää noihin potkuihin. Jälkiseurauksia paetaan.
   
 20. Fordél Jäsen

  Viimeistään Tuokkolan potkujen jälkeen on selvää, että niin kauan kun Sami Kapanen on pukukopissa, KalPa ei tule saamaan huippuvalmentajaa organisaatioonsa. Yksikään arvonsa tunteva valmentaja ei lähde tällaiseen toimintakulttuuriin mukaan. KalPa voi ainoastaan saada näitä Laukkasia ym., mutta toki voihan silläkin konseptilla menestyä. Esimerkiksi JYP näytti viime kaudella, että mestaruuden voi napata keltanokkapäävalmentajallakin. Silti ei tämä mielestäni anna kovinkaan hyvää kuvaa KalPan puuhastelusta, joten jonkinlainen imagotappio tässä kärsittiin ja pitkällä tähtäimellä tällainen toiminta ei ole järkevää vaikka juuri tällä seikalla potkuja perusteltiin.
   
 21. Suomi-Salama Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  No, eihän se käpykaartilainen ollut eilenkään KalPan pukukopissa. Ihmeellistä vastuunpakoilua. En sano tätä provoillakseni teille, arvon kuopiolaiset, mutta on se nyt jotakuinkin ihmeellistä, ettei Kapanen tässä tilanteessa kanna vastuutaan! Eilenkin siellä joutuivat medialle sitten vastailemaan kaikki nevöhööd-pelaajat, joilla ei varmasti ole osaa eikä arpaa vallitsevaan tilanteeseen.
   
 22. Nebula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
  Eiköhän tämä länkytys Samin munattomuudesta yms. ala jo pikkuhiljaa riittää. Kyllä helposti mies muuttuu kunnioitetusta NHL-miehestä, munattomaksi käpykaartilaiseksi, yhden tapahtuman seurauksena. Ihan oikeasti, jotain rajaa noihin kommentteihin, varsinkaan kun ei kellään ole ensi käden tietoa.

  Outo tuo tapahtuma toki oli, mutta näillä mennään ja pienen mietinnän jälkeen edelleen olen sitä mieltä, että ehkä kaikki ei ole niin mustavalkoista kuin täällä annetaan ymmärtää. Tällä palstalla ei kuitenkaan ole yhtään sellaista, joka asioiden todellista laitaa tietää. Kaikki, kuten tämäkin viesti, on vaan pelkkää spekulaatiota. Mikä tietysti on keskustelupalstan tarkoitus. Spekulointi.

  Toisessa ketjussa varsin hyvää pohdintaa siitä, että ehkä juuri sellainen valmentajan liiallinen hyväntuulisuus tappion hetkellä ja reagoimattomuus oli se, mitä haluttiin katsoa vielä tällä ET-kierroksella. Ei muutosta viime kevääseen -> fudut.

  Saattoi tällä olla joukkuetta herättelevä vaikutus pidemmällekin. Nyt oli reagointia ainakin, jos joskus sitten ei olla reagoitu.
   
 23. TKO Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Sen spekuloinnin, välillä jopa hyvinkin lennokaan, saa aikaan seuran valitsema tiedotuslinja, jossa ei tiedoteta yhtään mitään. Tässä on nyt pari päivää mennyt ja Tuokkolan potkut kuitataan KalPan sivuilla edelleen toteamuksella: "Päävalmentaja Tuomas Tuokkola väistyy syrjään..." Maan seuratuimman sarjan suurin mestarisuosikki (Veikkauksen kertoimet) antaa kaksi viikkoa ennen sarjan alkua potkut päävalmentajalleen eikä käytännössä kommentoi asiaa mitenkään! Onhan se nyt selvä, että kaikenlaisia huhuja lähtee liikenteeseen ja suurin osa niistä on enemmän tai vähemmän kiusallisia seuran kannalta.

  Ainakin tiedottamisen osalta siis todellakin ketjun otsikon mukaista puuhastelua. Toivottavasti potkujen taustalla sentään olisi jokin kunnon syy. Epäilen tosin, kun se ei päivänvaloa tunnu kestävän.
   
 24. Nebula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
  Lainaus:
  Toki näinkin, mutta mistä tietää, vaikka olisi Tuokkolan oma toive, ettei asioista kerrota sen enempää?
   
 25. Korkin Torpedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Pitäisin melko todennäköisenä että Tuokkola ei halua syytä julkisuuteen. Tämä tietysti herättää pohdiskeluja siitä että tuskin ne pelilliset syyt silloin potkujen takana olisivat.