Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

KalPa Hockey Oy – puuhastelijoista ammattilaisiksi

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Daro, 01.05.2012 klo 03.02.

 1. petete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa
  Kimmo Kapanen jättää KalPan hommat kauden jälkeen.
  Uutiset - Henkilöstömuutos KalPa Hockey Oy:ssä

  Kimmo on mielestäni hoitanut viimeiset vuodet hommat "ihan ok".

  Vähän särähtää ettei tilallle palkata ketään vaan hommat jaetaan Samin, Saksmanin ja Janne Kekäläisen kesken. Samilla alkaa olemaan organisaatiossa jo pelottavan monta vastuualuetta. MV-valmentajaa tämä nyt muutos nyt ainakin huutaa.
   
 2. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Lainaus:
  Tuon uutisen mukaan Sami on mukana päättämässä pelaajasopimuksista, eihän tuossa muuta ole mainittu. Mielestäni se on pelkästään hyvä asia, että päävalmentaja on mukana, kun rosteria kasataan. Tämä tietysti sillä edellytyksellä, että Sami on päävalmentajan, ei omistajan roolissa tuossa ryhmässä. Saksman vastaa hallitukselle ja jos Sami lähtisi oikomaan toimitusjohtajan yli kaksoisroolissaan, voitaisiin koko tj:n tarpeellisuus kyseenalaistaa. Nyt, kun hallitus antaa toimitusjohtajalle vastuut ja vapaudet, Sami voi tiirailla asioita valmennuksellisesta näkökulmasta.
   
 3. Uncle Ben Jäsen

  Lainaus:
  Mielensäpahoittajille tää lienee hyvä uutinen, eikös kaikki paha KalPan ympärillä ole aina jonkun Kapasen syytä, jos ei sitten Huttusen, tai Virran. Hyvät asiat sen sijaan tapahtuvat itsestään.

  Itse en ole ihan niin varma onko hyvä uutinen vai ei, siis jos ketään ei varsinaisesti tule tilalle. Osin tää kyllä kuulostaa seuran säästökampanjalle, valmennus lienee ensi kaudella halvempi, kun Pekka poistuu ja Sami jatkaa, ja nyt säästetään myös sieltä ”toimiston” puolelta, kun Kimmo jää pois. Sinällään toiminnan sopeuttaminen (menojen karsiminen) kestävälle tasolle on kyllä järkevää, jos homma sitten noinkin toimii. Toivottavasti toimii..
   
 4. H.Incandenza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, SiiPe, Chelsea FC
  Mikähän on tuo joukkue jonne aikoo seuraavaksi suunnata?
   
 5. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Lainaus:
  Veikkaan JYPiä tai Lukkoa.
   
 6. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Lainaus:
  Mielensäpahoittaja kiittää ja kuittaa.

  Nyt kun on päästy vauhtiin, niin tuota toimiston kokoonpanoa voisi ruukata vähän enemmänkin
   
 7. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Lainaus:
  Olisi kyllä hykerryttävää jos Pekka Virta "ryöstää" ruskeamman Kapasen mukaansa Samilta.
   
 8. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Kukahan tulee maalivahtivalmentajaksi? Kimmo on kuitenkin hoitanut sen pestin erinomaisesti viime vuosina.
   
 9. petete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa
  Lainaus:
  "tuo joukkue"..? Eihän tiedotteessa sanota, että olisi jatkamassa kiekkoympyröissä?
   
 10. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
 11. Mukava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
 12. TKO Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Ruotsi ja Timrå tuli minulle heti mieleen kerran jääkiekon parissa on jatkamassa. Näyttävät tosin nykyään pelaavan Allsvenskanissa eli paikallisessa Mestiksessä, mutta kyllähän sielläkin osa joukkueista varmasti kelpo liksoja makselee.
   
 13. Mukava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Kimmon uusi toimi ja osoite varmistuivat: pelaaja-agentiksi pääkaupunkiseudulle. Lisätietoa Savon Sanomista.
   
 14. kuksa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko
  No nyt on kaikki puuhastelijat saman katon alla ACME ssa.

  Olen täällä Oulussa kuunnellut kun pelaajat jotka ei ole NHL varattuja puhuvat katkerasti ACME Sportin ja agenttien toiminnasta ja kiroo kun on nimi paperissa heidän kanssa.

  Ei tule kuulema mitään apuja ACME lta ja agenteilta tavan pelaajalle. Vain ykkös korin ( NHL varatut) kaverit saavat riesaksi asti neuvoja mitä pitää tehdä, muut ovat huutolaispoikia, kun ykkös korin kaverit saadaan sopimuksella johonkin seuraan niin sovitaan seuran kanssa että alempaan sarjaan meillä on näitä huutolaispoikia täytteeksi.
  Tiedän tapauksia jossa huutolaispoikaa on kyselty hyvään paikkaan, mutta agentilla on hyvä diili jollekin ykkös korin kaverille ja huutolaispoika on osa tätä diiliä, huutolaispojalle kerrotaan että ei ole kukaan sinusta kiinnostunut tämä on ainut ja paras paikka sinun kehittyä.

  Olen tullut siihen tulokseen kun olen vuosia sivusta kuunnellut pelaajien puheita, nuoret älkää ottaako pelaaja agenttia ne ei aja pelaajan etuja vaan omiaan.Lupailevat teille kaikkea mutta ne ei pidä paikkaansa.
  Jos olet tarpeeksi hyvä niin seurat kyllä ottaa yhteyttä. Keskittykää harjoitteluun ja pelamaan niin kaikki tulee sitten kun olet valmis.
   
 15. Kalikankosto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Voihan piip piip. Ilmoittiko ne edes missään, että liput finaaleihin tulee myyntiin jo tänään? Nyt siellä on kaikenmaailman cloryhuntterit ostaneet hallin jo täyteen molempiin fiinaliotteluihin. Jos eivät ilmoittaneet niin minä en enää koskaan tue KalPaa yhdelläkään eurolla. Vuodesta -91 odottanut finaaleja ja nyt en pääse edes paikalle... Uskomatonta tunarointia.
   
 16. Splendide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flygande fisktuppar
  Lainaus:
  Pudotuspelikausaria? Anyone?
   
 17. sakic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Mulle ainakin tuli sähköpostia noin 5 minuuttia finaalipaikan varmistumisen jälkeen.
   
 18. Reznik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Hallilta pois valuessa tarkistin kännykästä seuran kotisivut ja kyllähän siellä heti oli isot mainokset ja uutinenkin missä kerrottiin lippujen tulevan myyntiin noin puoli tuntia ottelun päättymisen jälkeen. Eli sama linja mitä oli näissä JYP-sarjan vitos- ja seiskapeleissä.
   
 19. Kalikankosto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Asia selvä. Eipä voi sitten mitään. Täytyy tiedustella toimistolta, että olisiko siellä jotain vip-lippuja jäljellä. Olen tässä kokoajan yrittänyt päivittää ticketmasterin sivuja, mutta typerästi yritin metsästää kahta vierekkäistä paikkaa ja en yllättäen ikinä ehtinyt ajoissa.

  Edit. Mikäli jollain on kaksi ylimääräistä istumapaikkaa niin voi laittaa yv:tä. Hinnasta voidaan varmasti sopia.
   
 20. eakin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Sähköpostiin tuli mullakin ilmoitus. Mutta nuo liput tulivat todellisuudessa varmaan 2 tuntia pelin jälkeen myyntiin ja istumapaikat loppui käytännössä varmaan alle 10 minuutissa.
   
 21. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Joo ei tulleet liput myyntiin puoli tuntia matsin päätyttyä, vaan myöhemmin. Seisomaan saa lippuja pidempään. Itsellä kausari, mutta pojalle joutuu ostamaan erikseen. En edes osaa enää katsoa matseja istumapaikoilta. Seisomakatsomoissa on muutenkin paljon parempi meininki.
   
 22. Luxray Jäsen

  Lainaus:
  Piti käydä tarkistamassa niin molempiin otteluihin vielä seisomapaikkoja jäljellä.
   
 23. Saukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Kyllä hallissa kuulutettiin lippujen tulevan myyntiin pelin jälkeen ja KalPan sivuilla oli maininta asiasta ainakin jo klo 21.30. Onneksi tuli hankittua -taas- play off -kausikortti, eipä tarvii kyttäillä lippuja <3
   
 24. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Mikähän idea on lähettää KalPan toimesta ihmisille laskuja asioista, joita hän ei ole edes tilannut? Harrastavatko muutkin seurat tällaisia kiristyskirjeen tapaisia toimenpiteitä vai onko tämä joku Kalevan Pallon talousnerojen oma innovaatio?

  Ja ennen kuin toimiston viralliseksi selittäjäksi palkattu Jani82 edes aloittaa saarnansa, niin toivon, että lopetat.
   
 25. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Riippuu mistä kyse, ainakin Jukurit harrastaa kausikorttien osalta vastaavaa, jos on ns "vanha" asiakas. Uusi lasku laitetaan tilaamatta uutta korttia matkaan, jos korttia ei halua se pitää erikseen perua. Muuten käytäntönä ns jatkuva kausikortti