Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

KalPa Hockey Oy – puuhastelijoista ammattilaisiksi

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Daro, 01.05.2012 klo 03.02.

 1. eakin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Onhan Kimmo tehnyt joitain hyviä hankintoja, toisaalta niistä ei voi sanoa onko ne Kimmon löytöjä. Mielestäni UTJ:n tehtävä on kuitenkin kasata paras mahdollinen joukkue budjetin sallimissa rajoissa ja siinä ollaan epäonnistuttu pahasti. Muutamia vuosia sitten asiat oli vielä kohillaan kun 3-4 kentässä pelasivat omat junnut ja vahvistukset hankittiin kärkikenttiin. Tulevaisuus näytti lupaavalle. Jossain vaiheessa homma sitten karkasi käsistä. Joukkue oli täynnä 3-4 kentän kalliita Mikki Hiiriä pelitavan mukaisesti joista osa istui viltissä. Osa ulkopuolelta hankittuja ja oma kalliimmaksi muuttuneita omia kasvatteja. Sitten pari vuotta liian myöhään tajutaan että tarvittaisiin vähän kovuutta, mutta siinä vaiheessa ei ollut enään niitä 1. kentän pelaajia jäljellä kuin Salminen. Sellainen järkevä jatkuvuus ja pitemmän tähtäimen tekeminen tuntuu puuttuvan kokonaan. Hankitaan pelaaja sinne, toinen tänne paikkaamaan puutteita, mutta kokonaisuus on hukassa. Ja tehdään liian pitkiä sopimuksia alempien kenttien pelaajille, jolloin omat junnut ei pääse niitä ruutuja täyttämään.
   
 2. Pulle Nah Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Palevan Kallo
  Siirrän A.P.Järven kommentin tänne ja vastaan, koska vastaukseni kuuluu ehkä ennemmin tähän ketjuun.

  Lainaus:
  Varmaankin juuri näin, puukätisistä työmiehistä ei saa hetkessä/koskaan taitavia, herkkäkätisiä pelimiehiä. Tähän liittyy mielestäni iso ristiriita: Miksi toimisto palkkasi Laukkasen, joka tunnetusti on enemmän pystysuunnan valmentajia ja miksi palkattiin näitä rouhijoita? Jos seuran tunnusmerkki on kiekkokontrolliin perustuva peli?

  Lainaus:


  Jos Kimmo on näin hyvä ja pätevä scouttaamaan, niin miksi hän ei huolehdi pelkästään siitä? Kompetenssi tuntuisi riittävän.

  Mielestäni metsään alettiin mennä siinä vaiheessa, kun Kimmosta tuli tj. Ilman pätevyyttä em. hommiin talous alkoi mennä pahasti miinukselle ja sitten tehtiin korjausliike, jolla mennään toiseen ääripäähän.

  Kaikessa säästetään nyt. Palkattiinko Papu siksi, että hän oli halpa (halvempi kuin Tuokkola), vaikka pelillisesti ihan eri koulukuntaa kuin KalPan filosofiaan sopisi. Palkattiinko Tommikin osittain siksi, kun on halpa satsaus? Luultiinko, että Papu pystyy siirtämään Tuokkolan (ja Virran) kiekkokontrollifilosofian joukkueen valmennukseen?

  Jos minä saisin päättää, niin tekisin näin:

  - taloudellinen isompi satsaus päävalmentajaan
  - lupaaville, nuorille pelaajille sopimuksia
  - Tommi (ja Sami?) valmentajakurssille, ennenkuin tulevat penkin taakse
  - Saksman edelleen tj
  - Kimmo voisi jatkaakin utj:na mutta paremmin hänelle tuntuisi sopivan scoutin hommat
  - edelliseen liittyen, utj:n palkkaaminen?
   
 3. Kaiuni Alen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
  Nyt on KalPan Facebook-sivulla KalPan Facebook-päivittäjä vs ärsyyntyneet fanit -väittely. Sinne vaan kyselemään mietityttäviä asioita!

  PS. Huhun mukaan Kimmo päivittelee silloin tällöin näitä FB-sivuja. Lähde epävarma.
   
 4. Pulle Nah Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Palevan Kallo
  Lainaus:
  Tuntuu jatkuvan... Päivittipä ja kommentoipa siellä kuka vaan, niin aika herkästi provosoituu.
   
 5. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
 6. petete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa
  Kylillä puhutaan, että Kasperi kuittaa kaudesta 50 k€. Seuran toiminnan ja sukulaissuhteet tuntien ei jaksa summa edes yllättää sikäli kun tuo totta on. "Tavalliset" A-junnut saavat pikkulintujen mukaan 750€/kk.
   
 7. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Kirjoitetaan nyt vaikka tähän ketjuun, kun KalPan puuhastelu on kuitenkin pohjimmiltaan Pekka Mankilan kolumnin KalPa ei luovuttanut aiheena. Kuten Mankila kirjottaa, tämä luovutuspäätös on kuopiolaisen pääsarjakiekkoilun kannalta oikea ratkaisu.

  Halusin kirjoittaa tämän tähän ketjuun myös siksi, että jo useamman vuoden jatkuneen puuhastelun keskellä tämä päätös on valonpilkahdus. Ei siksi, että olisi jotenkin mukavaa kuulla kannattamansa seuran heittävän pelillisesti hanskat tiskiin. Vaan siksi, että tämä on pieni askel puuhastelijoista ammattilaiseksi. Ihmettelen tosin Mankinlan heittoa, että tämä ilmoitus saisi kyläläiset lähes lynkkausmielialaan. Kuopiolaisia tällä tuskin tarkoitetaan, sillä Kuopio ei ole kylä ja lähes kaikki KalPaa tarkemmin seuraavat joiden kanssa tästä olen keskutellut, ovat olleet sitä mieltä että KalPan kannalta tämä on ehdottomasti oikea ratkaisu. Lynkkausmielialaa on ollut havaittavissa lähinnä niillä tahoilla, jotka katsovat tätä ilmoitusta suljetun liigan ympärillä pyörivän keskustelun näkökulmasta. Siihen keskusteluun KalPan ilmoitus toki laittoi saavikaupalla lisää vettä myllyyn.

  Mutta siihen puuhastelun seasta pilkistävään valonpilkahdukseen:

  1) KalPan toimistolla ollaan nyt ainakin oikealla karttasivulla. Tämä kausi on jo menetetty ja ainoa järkevä ratkaisu on minimoida tappiot. Riskejä (vahvistukset) ei enää kannata lisätä, sillä riski olisi aivan liian suuri. Tämä toki on pakonsanelemaakin kassan ammotaessa tyhjyyttään.

  2) Tiedottamisessa on otettu iso askel. Etenkin Kimmo Kapasen rekordi tiedottamisessa on ollut surkuhupaisa. On puhuttu vakavalla naamalla mestaruudesta tavoitteena, vaikkei mikään muu kuin tuhlattu rahasumma ole ollut mestaruuden mahdollistavalla tasolla. Nyt kerrotaan ikäväkin asia rehdisti ja perustellusti. KalPa on oppinut virheistään, ainakin vähän.

  Pieniä askelia, mutta parempaan päin. Toki esimerkiksi tätä suoraselkäistä tiedottamista ja asioiden todellisen tilan myöntämistä on paasattu jo parin vuoden ajan. Näistä on opittu, mutta edelleenkin puuhastelun leima on sitkeässä. Seuraava iso askel irti puuhastelusta on päävalmentajan vaihto.

  Sitten hamassa tulevaisuudessa häämöttää tilanne, jota Ilta-Sanomien toimittajat keskustelussaan hahmottelivat. Sami toimitusjohtajana ja ympärillä ulkopuolelta palkattuja ammattilaisia, tärkeimpänä UTJ. Kapasten klaanin leiman hälventäminen.
  Ehkä silloin voin taas alkaa uskomaan allekirjoitukseni sitaattiin.
   
 8. Van Cleef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
  Jokainen seura olisi tehnyt tässä tilanteessa aivan samalla tavalla. Ja tunnustus avoimuudesta. Asiat sanotaan ulos niinkuin ne on. Toisinkuin esim. Tepsissä, jossa mitään virheitä ei ole tehty ja kaikki on helvetin hyvin.
   
 9. Z-hän elää Jäsen

  Lainaus:
  Niinpä niin. Totuus sattuu, mutta sen myöntäminen on ensimmäinen askel kohti parempaa. Niin vaikeaa kuin se(kin) oli johdossa ja vähän muuallakin kestää, jo syksyllä uutisoitu kassakriisi ym. kootut ongelmat ovat koko ajan olleet olemassa. Nyt tilanne on sitten realisoitunut & pahentunut tavalla, johon ei ole muuta ratkaisua kuin tyhjennysmyynti - jos ylipäätään meinataan pelata liigaa tulevinakin vuosina.

  Saksman on toki vasta tullut, mutta tiedottaminen casen tiimoilta ja tj:n muukin toiminta on tähän asti ollut oikein asiallista. Voisi tietysti kysyä, miksei näitä "ulkopuolisia" ammatti-ihmisiä ole palkattu yhteen jos toiseen hommaan aiemmin (oikein häijy sanoisi, että palkattiin lopulta lähinnä siksi, että saadaan joku muu selittämään omia mokia), mutta helvettiäkö sitä sadatta kertaa jauhamaan:).

  Liiga on suljettu, ja se mahdollistaa tällaiset jutut, kuten vuosia sitten mm. SaiPan kohdalla. Siitä on turha rääkyä KalPalle määräänsä enempää, että systeemi on mikä on.
   
  Viimeksi muokattu: 23.01.2014 klo 12.53
 10. petete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa
  Voutilainen sanoi Nelonen Pron haastattelussa pelaajien lukeneen illalla netistä, että seura kaupittelee pelaajia. Huomasi ja kuuli kehonkielestä ettei tapa ollut Voden mieleen.

  Äkkiseltään tulisi mieleen, että olisi tuosta kannattanut joukkueelle ilmoittaa ensin.
   
 11. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  Lainaus:
  Aika oudolta kuulostaa, jos tämä tosiaan pitää paikkaansa. Eihän kukaan voi vaan olla noin tyhmä?

  Tuli tuossa mieleen, että olisiko KalPan johdolle käynyt niin, että luottivat siihen, että kyselyitä tulee ja kun niitä ei sitten oikeastaan tullut kuin Masuhrista, niin iski paniikki päälle. Eikös siellä ollut jossakin vaiheessa "selvää", että Lehkonen tai Kasperi ei lähde mihinkään. Varmasti vituttaa faneja nykytilanne, mutta sen verran pitää sanoa seurajohdon puolesta, että sentään yrittävät saada seuraavaksi kaudeksi kilpailukykyistä jengiä. En sano, että suosin tätä formaattia että on "suojassa" tippumiselta, mutta kun tuollainen "mahdollisuus" kerätä ensi kaudelle rahaa tässä taloustilanteessa, niin ei tuo silkkaa tyhmyyttä ole. Varmasti saa pelaajistakin olon tuntumaan huonolta kun on "myytävänä", mutta katsokaa vaikka Lappeenrantaan. Eikös Machuldan myynnin jälkeen ilmestynyt jo katsomoonkin pari kappaletta "fani myytävänä"- lappua, mutta näyttää unohtuneen jo se asia. Uskaltaisin lyödä muutaman euron vetoa, että nuokin katsojat käy tällä hetkellä hallilla. Menestys tuo väkeä hallille, se on kylmä fakta. Oliko yhdessä pelissä ollut oikeasti 2400 ihmistä ja sitten ihmiset Kuopiossa vaatii tekemään "oikein" loppuun asti? Näitä pitäis vetää turpaa saman tien. Katsojakeskiarvo on valtavasti perässä ja SE tuo jo kuilun budjettiin. Kenen vika? Ainiin, omia kannatetaan kun hyvin menee.

  Kamoon Pikkuveli, teitä on kivempi voittaa kun olette vakavasti otettava uhka.
   
 12. Haalariosasto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Yllättävän paljon on huomiota saanut Saksmanin eilinen tiedote vaikkei siinä mitään uutta ja yllättävää tullut esille. Kyllähän varmaan yks jos toinen saattoi veikata että kausi on ollut pettymys myös seuralle, persnettoa on luvassa ja pelaajamyynti/vaihto on mahdollista. Itse pidän tiedotetta täälläkin paljon toivottuna rehellisenä ulostulona seuran tilanteesta ja hyvä näin.

  Tänään myös muun muassa Nelosen lähetyksissä Saksman oli kertomassa samasta asiasta. Mitään uutta ei varsinaisesti tullut, lähinnä ehkä oikoi liioiteltuja/virheellisiä käsityksiä. Heitetään nyt kuitenkin muutama esille noussut asia.

  Saksman korosti ettei koko joukkue ole myynnissä, vaan muutama pelaaja ja että vaihtokaupassa suunta voi jollekin ensikauden pelaajalle olla myös Kuopion suuntaa. Määrää ei lähtenyt arvioimaan koska pelaajan mielipide on ratkaisevassa asemassa ja toisaalta edelleen liikennettä voi tulla mahdollisesti KalPan suuntaan. Eli eletään tilanteen mukaan.

  Valmentajatilanteesta, mikä oli muuten hyvin esiintyneelle TJ:lle vaikein kysymys, Saksman joutui vastaamaan jotenkin "Laukkasella sopimus myös ensikaudeksi mutta epäonnistuneen kauden jälkeen myös tämä osa-alue käydään läpi kauden jälkeen". Vastaushan oli ainut mitä voi tässä tilanteessa antaa. Enää ei puhuttu mistää 100% luottamuksesta tai vastaavasta. Jokainen voi siitä vetää omat johtopäätöksensä mutta itse näkisin ja tuosta myös "lukisin" että ihmeitä pitää tapahtua jos Papu jatkaa kauden jälkeen.

  Loppun ehkä paras TJ:n kommentti maikkarilta johon voi yhtyä ja jonka toivoisin näkyvän loppukauden matseissa. Eli toive joukkueelle "voitetaanko vai hävitäänkö, jos hävitään niin mennään sitten saappaat jalassa".
   
  Viimeksi muokattu: 23.01.2014 klo 23.39
 13. Jaaku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Mihin lie KalPan mediaketju hävinnyt? Noh, laitetaan sitten tänne.

  Kuluneen viimeisen vuorokauden aikana mielestäni todella hyvä ulostulo mediassa jokaiselta KalPan toimistoheebolta. Jopa Kimmo Kapaselta! Järkevästi ja rauhallisesti selitetty tilannetta. Ja tuo Saksman on kyllä kaikinpuolin lottovoitto KalPalle tällä hetkellä! Hyvä esiintyminen YLE Puheen "KalPa-illassa".

  Ja parasta tällä hetkellä on se, että KalPa kuuluu ja näkyy taas laajasti mediassa edes tämän pienen hetkisen. Julkisuus on aina hyvä juttu, jopa silloin kun se on negatiivista! Katsokaapa viimeisen vuorokauden ajalta esim. ylen nettisivujen urheiluososiota, pelkkää KalPaa...
   
 14. Kaiuni Alen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
  En tiedä, mihin ketjuun tämä pitäisi laittaa, mutta menköön tänne:

  Käykäähän kaikki vastaamassa KalPan sidosryhmäkyselyyn. Kyselyssä perehdytään ottelutapahtumaan ja "muuhun toimintaan".
   
 15. Kalikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Liekö tarkoituksenhakuista vai sulaa huolimattomuutta, mutta joka tapauksessa erikoinen homma, että otteluun paikalle tulemisessa kyllä kysellään katotko telkkarista lätkäpaketin kautta pelit, mutta ei esim. kysytä sitä miten paljon kausikortin tai ottelulipun hinta vaikuttaa siihen saavutaanko paikalle.
   
 16. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Muistaakseni siellä on avoimia kenttiä. Ainakin muistan johonkin kohtaan raapustaneeni pitkän vuodatuksen siitä, miten lippujen hinta ja saatava vastine ei todellakaan kohtaa. Lähinnä avauduin siitä, että paikan päälle menemisestä olen yleensä valmis maksamaan osittain hallin paremman tunnelman (kotisohvaan verrattuna) ja elämyksen takia. Nykyisillä lippujen hinnoilla ja etenkin seisomokatsomon kutistamisen jälkeen tunnelma on ollut kaukana takavuosista. Pelin taso on aika vakio (Papu-faktoria ei tässä huomioida), mutta tunnelma on lässähtänyt eikä se siitä korkeilla lipunhinnoilla, typistetyllä seisomo/fanikatsomolla ja näistä seuraavalla matalalla täyttöasteella mihinkään muutu.


  Edit: Jaa siellä onkin joku uusi kysely. Eilen kun klikkasin tuota Kai Nu Laisen linkkiä niin päädyin sivulle, jossa kerrottiin että olen jo vastannut kyselyyn. Luulin, että kysely on sama johon muistaakseni joskus syksyllä vastasin. Eipä ollutkaan.
   
  Viimeksi muokattu: 15.04.2014 klo 11.49
 17. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  KalPa kai julkaisi tänään jonkinlaista strategiaa tai visiota? Kuuluiko sinne sekaan myös puuhastelu?

  Nimittäin kun tuota paitakalenteria miettii, niin ei tätä oltu näin voitu ajatella. Oliko siellä haihateltu Kiiskisen paluuta toimistollakin, ja kun se ei toteutunut niin hätäratkaisu kehiin? Vaikea ymmärtää, miksi näistä julkaistuista pelaajista Hyvärinen oli viimeinen. Olisivat julkaisseet sitten Jokelan ja Kilpeläisen kahtena viimeisenä.

  Nyt tuloksena on se, että nostatettiin kiinnostusta ja lässäytettiin se sitten kerralla julkaisemalla alaketjujen duunari viimeiseksi. Niin ja turha kommentoida, ettei KalPa lupaillut mitään isoja tähtiä. Ei lupaillutkaan suoranaisesti, mutta kyllä kaikki viestintä viittasi siihen että edes jotain kiinnostavaa on tulossa. Viestintä edelleen pielessä, pahasti.
   
 18. Van Cleef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
  Lainaus:
  En usko, että Kiiskinen on ollut tulossa missään vaiheessa. Ja totta, olisi ollut järkevämpää julkaista juuri Jokela ja Kilpeläinen viimeisenä. Pieni taktinen moka tiedotukselta, sanoisin.
   
 19. Limeton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa mitalikannassa 2016-2017
  Lainaus:
  Tänään tapahtui paljon myönteistä liittyen viestintään kuin on myös tapahtunut viimeisen kahden kuukauden aikana. Jollekin ei vaan mikään riitä vaan aina löytyy jotain mistä täytyy alkaa parkumaan ja piipittämään. Joskus se vaan on niin pientä tämä ihmisen elämä.
   
 20. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Niin. Toiset ilmeisesti ostaa lipun/kausikortin uuden verkkopäätteen, kaupunginteatteri-yhteistyön tai harjoitusturnauksen vuoksi. Toki uudet pelipaidat on ihan hienot, vaikken siltikään ymmärrä että kukaan menisi niitä erikseen katsomaan. Joukkue on tämän toiminnan ydin. Se osuus vedettiin nyt vihkoon. Taas.
   
 21. Susimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa,Edmonton Oilers,SapKo,Peliitat
  Lainaus:
  Tässä nyt kannattaa ehkä vetää himpun happea ja myöntää ne tietyt, lähinnä taloudelliset, realiteetit. Kun on tehty tappiota taloudellisesti, on hankinnoissa oltava maltti mukana.
  Loppupelissä KalPa on kuitenkin pieni/keskikastin seura, eikä voi olettaa, että joukkue rakennetaan ns. ykköskorin miehistä esim. Kärppien tapaan. Realismi on se, että ne onnistujat pitää pystyä löytämään näiden ns. Hakujen kautta. Tuossa ensi kauden joukkueessa on valtava määrä potentiaalia ja valmennuksen onnistuessa sen "ulosmittauksessa", voi tulos yllättää monet. Hyvänä puolena tässä on se, että se riski on pieni; Taloudellisessa mielessä. Vai kuinka hyvin ollaan menestytty näinä muutamana viime kautena jolloin jäällä on ollut mm. Liigahistorian kallein KalPajoukkue?

  Olisi ihan mielenkiintoista kuulla, ketä ovat ne pelaajat esimerkkeinä, joita Kuopioon olisi pitänyt kiinnittää jotta väki olisi tyytyväistä?
   
 22. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  En tiedä kysytkö tätä minulta ja jos kysyt niin miksi. Vastaan silti: minä olen aivan tyytyväinen nyt hankittuihin pelaajiin. Se mihin en ole tyytyväinen saattaa selvitä tuosta aiemmasta viestistäni, jos sen lukee ajatuksella. Vinkki: siihen ei liity mitenkään seuran taloudellinen tilanne.
   
 23. Haalariosasto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Juurikin näin. Tämän päiväisestä "näyttävästä" iso peukku toimiston suuntaan. Niin ja uusvanhasta julkaista hankinnat. Vaikka odotetusti odotuksissa vedettiin välillä överit, kiinnostusta ja keskustelua se ainakin herätti ja se on positiivista se. Nyt suunta on ainakin oikea useamman vuoden "piilossa pysymisen jälkeen". Toteutuksesta, ainahan asioita voisi tehdä toisin, mutta kokonaisuutena mielestäni kuitenkin hyvä tapahtuma ja ennen kaikkea tärkeintä ajatus palata "immeisten pariin". Toivon mukaan toiminta jatkuu samanlaisena myös käytännössä eikä pelkästään strategiassa.
   
  Viimeksi muokattu: 24.04.2014 klo 23.46
 24. Girardi #5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Rangers ja Kalapa
  KalPan puuhastelu se vaan jatkuu eikä ainakaan KalPa Pro Shop mainetta kynnä. Vaimo kävi tänään lasten kanssa kyseisessä myymälässä ja myyjä oli siellä puhelimeen vaan puhunut vaikka vaimo seisoi kassan edessä eikä myyjä edes katsettaan nostanut. Nooh, sitten Kapasen Sami astui myymälään niin myyjähän heti skarppasi ja otti Samin kassalle vaimoni ja 2 lapsen ohi ja myi sille hiton kiekkoja. Vaimo ei tykännyt tästä vaan lähti nostelemaan ja sinne jäi minulle suunniteltu isänpäivä paita.

  Tällainen palaute tekee varmasti hyvää myymälän maineelle, ja itse olen törmännyt samaan ilmiöön kun myymälään astelee, joudun huutelemaan sinne takahuoneeseen että joku viitsisi tulla kassalle myymään lippuja peliin, ihan kuin niitä menisi muutenkin liikaa kaupaksi.

  VMP!
   
 25. Limeton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa mitalikannassa 2016-2017
  Ajattelit siis, että kyseessä on seuran virallinen tapa toimia ja puuhastella faniensa kiusaksi? Voisiko olla vikaa pelkästään yksittäisessä henkilössä? Tuskin nyt seuran sisällä ollaan annettu ohjeistusta toimia moisella tapaa. Hyvä, että jäi paita saamatta niin ei tarvitse väkisin pitää sellaisen seuran paitaa, joka ei paljon kannattajistaan koostu.

  Lainaus: