Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Kalevankankaan jäähalli

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana Jape, 08.08.2006 klo 10.36.

 1. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
  Lainaus:
  Bussikuljetus maksaa 5€ jos ei omista kausikorttia.
   
 2. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Ok, pitää sit harkita onko Jukurit femman arvoinen.
   
 3. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Eiköhän kyyti jotenkin järjesty, jos et muulla pääse niin voin vaikka toimia suföörinä vaikka keskusta-alue ei matkan varrella olekaan.
   
 4. A Siente Jäsen

  Välimatka keskustan ja jäähallin välillä on n. 2 kilometriä. Ei siis ole paha matka kävellä. Tosin ymmärrän jos ulkopaikkakuntalaisena ei kiinnosta kävellä tuota matkaa Jukureiden pelin takia.
   
 5. Lupine Jäsen

  Lainaus:
  Täällä kaivattaisiin vinkkejä ensi kertaa Mikkeliin saapuvalle. Tarkoitus olisi tulla joku Jukureiden pleijari peli väijymään isommalla äijäporukalla täältä pohjoisesta ja hyvät neuvot paikallisilta olisivat tarpeen.

  Hotelli tarjonta on varsin "maltillinen" Mikkelissä, mutta kumpikin (Cumulus,Vaakuna) ovat ilmeisesti keskustassa? Ja matka hallille taitaa olla tuo yllämainittu 2 km? Onko Jukuri faneilla joku oma jatkopaikkansa kaupungilla pelin jälkeen?
   
 6. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Ai se on niin lähellä. No sit se menee kyllä apostolin kyydilläkin.
   
 7. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Taitaa Mikkelin torilta olla Kalevankankaan jäähallille matkaa kuitenkin liki 3 kilometriä, mutta eihän tuo ole matka eikä mikään. En ole oikeastaan mestistä enää seurannut lainkaan tällä kaudella KooKoon liiganousun myötä, joten kysyisinkin onko Jukureiden ensimmäisen kierroksen pleijarivastustaja jo selvillä?
  Sarjataulukon mukaan sieltä olisi tulossa vastaan ilmeisesti K-Vantaa? Ei ole poissuljettua vaikka kävisin itsekin jonkun Jukureiden pelin katsomassa, koska mökiltä ei Mikkeliin nyt kovin pitkä matka ole ja koska KooKoo aloitti jo eilen kesäloman. Pitäähän se tulevaa liigavastustajaa yhden ostetun pääsylipun muodossa tukea :)
   
 8. Camembert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Cumuluksesta on hallille 2,5 km. Vaakunasta n. 400-500 metriä enemmän. Varsinaista jatkopaikkaa on vaikea nimetä. Ensiksi Jälkipeli Pub ja sitten Päämaja Pubiin jatkoille?
   
 9. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Joo eihän tuo ole matka eikä mikään, mutta märkänä syysiltana, purevaa pakkasta pitävänä tammikuun hämärissä tai muuten vaan kurjan kelin aikaan 5€ bussista parin kilometrin takia on kova hinta. Sisältyykö hintaan matka eessun taassun?
   
 10. t55m Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NJ Devils
  Jukureiden playoff-liitteessä näyttäis meno-paluu lipun hinnan olevan 4€ ja kausikortilla maksutta
   
 11. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Melkein voisin ulkopaikkakuntalaisen Kalevankangas-reissua ajatellen suositella Hotelli Uusikuuta, joka on Raviradantien varrella, eli lähes kivenheiton päässä jäähallista.
   
 12. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Ihan kivasti tuo uudistettu halli toimii. Tosin tuolla eilisellä yleisömäärällä on vähän vaikeaa arvioida palveluiden toimivuutta mutta eilen ainakin toimi hyvin kun missään ei tarvinut jonottaa. Yleisön keski-ikä vaikuttaa melko korkealta tai sitten olin vaan väärässä paikassa. Makkara oli hyvä
   
 13. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Tuohon olen myös itse kiinnittänyt huomiota! Yleisön keski-ikä on melko korkea. Toivottavasti ensi kaudella saadaan nuoriso ja nuoret aikuiset aktivoitua paremmin lehtereille.

  Halli toimii hyvin maltillisilla (normaaleilla) yleisömäärillä. Lähes loppuunmyyty taas ei. Käytävät on edelleen yhtä ahtaat kuin ennenkin.

  A-katsomo puoli toimii selkeästi paremmin vaikka porukkaa olisi enemmänkin.
   
 14. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Joo en itsekään kyllä kaveria mukaan saanu, vaikka yks ylimäätäinen lippu oli johon kuului mm. Ruoka ja erätaukokahvit viikinkiclubilla. Kuulemma syy oli Kvantaassa. Toki täytyy myöntää että mitään eivät menettäneet.

  Perkeleen hyvin opiskelijoillakin menee kun ilmanen ruokakaan ei kelpaa :D
   
 15. Viheltämätön Paitsio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sarja-tulokas Etelä-Savosta
  Tästä on varmasti aiemminkin ollut täällä puhetta, mutta nostampa taas esille.
  Tuo P-alue ja ympäristöt ovat melkoinen pullonkaula.
  Valjastuskenttä oli nyt hyvä lisä mitä on ollut tarjolla muutamassa pelissä, mutta ns varuskunnan reitti kun nykyisin on melko heikossa kunnossa, kun ei alueella ole tien käytölle suuria tarpeita ns. omissa intresseissä.
  Reittiä varmasti käyttäisi useampi, jos sen kunto olisi edes siedettävä ja sen käyttömahdollisuudesta kerrottaisi yleisölle aktiivisemmin.
  Ensi kaudella kun on pelejä sekä yleisöä enemmän, niin tähän miettisin vaihtoehtoja - olisiko tien lanauttaminen parempaan kuntoon esim. Jukureiden / kaupungin toimesta järkevää ?

  Ja kuinka ulospääsyä paremmin vetävälle Tuskun reitille saisi helpotettua? Nyt kun kaikki joutuvat lähtemään siitä Raviradantien kautta liikkeelle niin suma on valmis.
   
 16. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Viimeksi muokattu: 05.04.2016 klo 17.18
 17. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Areenahan on valmis vasta joskus 2018 ja rakennusaikana alueen parkkipaikkatilanne muuttuu useaan kertaan eli jotain pitää tehdä väliaikanakin. Hallien edustan uudelle parkkipaikalle mahtuu muistaakseni 500 autoa eli se yksinään ei tule missään nimessä riittämään. Infoa parkkipaikoista ja niiden muuttuvista tilanteista olisi tarvittu jo nyt, mutta viimeistään syksyllä. Iso infotaulu isolla karttakuvalla raviradantielle siihen uuden yhdystien risteyksen tienoille auttaisi hahmottamaan ja käyttämään muitakin kuin Raviradantienvarren paikkoja. Sisään/uloskäynti halliin valjastusalueen puolelta sekä parempikuntoinen varuskunnan reitti opasteilla auttaisi kummasti ruuhkan purussa pelin jälkeen. Raviradan parkkipaikatkin ovat vain pienen osan tiedossa ja käytössä. Tämä on sen verran iso ja tärkeä asia, että hallitonttujen kertoman mukaan asia on kyllä tiedossa ja työn alla.
   
 18. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Tulee hallille 1h-30min ennen ottelua ja lähtee, kun on haastattelut kuunnellut kuutiosta. Näin toimien ei ole itseäni ruuhkat häirinneet. Heti loppusummerin soitua, jos rynnii autolle, niin saahan sitä jonotella.

  Toisaalta välillä hymyilyttää, kun ruuhkasta puhutaan pelien yhteydessä. No Mikelissä jos on liikennevaloissa yli kolme autoa, silloin on ruuhka. Joten kai tuo pelien jälkeinen tilanne on oikea liikennekaaos.
   
 19. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Lainaus:
  Niinpä niin, tai sitten tulee helikopterilla. Iso osa yleisöä ei halua uhrata vapaa-aikaansa yhtään enempää kuin on tarvis ja sen mukaan palvelua tulee kehittää. Ongelma on todellinen ja katsojamäärien ollessa 3000 kieppeissä tulee vaan korostumaan.

  Sama koskee sisätiloja. Pelkään pahoin että taukopalveluiden toimivuudesta tulee aikanaan vielä iso poru. Toivottavasti myös tämä on hartaassa pohdinnassa. Pari popparin yms. myyjää kannattaa ainakin erätaukojen ajaksi palkata katsomoita kiertämään.
   
 20. paraspelaaja Jäsen

  Ongelma on todellinen, mutta ei se raviradantie siitä moottoritieksi muuttu.. En usko, että tuolle voidaan lyhyellä aikavälillä tehdä mitään. Ennemmin pitäisi houkutella ihmisiä aikaisemmin hallille ja pitää niitä siellä pelin jälkeen. Nythän on esim. todellinen aivopieru, kun esim. kioskit menee kiinni jo ennen pelin loppua. Eihän tuossa ole mitään rotia, itselläni ainakin kioskipalveluiden kysyntä on nimenomaan korkeimmillaan erityisesti hyvän/voitokkaan/jännittävän esityksen jälkeen, jolloin tekisi mieli rahoittaa toimintaa ja ostaa esim. makkaraa kotimatkalle, niin hemmetti ne menee kiinni juuri ennen tätä ajankohtaa. Ja voisihan jotain muutakin keksiä, että tapahtuma ikään kuin saataisiin jatkumaan 15 minuuttia pelin jälkeenkin.

  Lainaus:
  Etkö ole seurannut juttuja? Jukurithan on ostanut sen startup-yrityksen palvelun ensi kaudelle. Eli puhelimella tilataan ruoat/juomat ja ne saa tilattua suoraan omalle paikalleen, ilman että tarvitsee lähteä käytäville kävelemään. Tämä käytännössä tietysti tarkoittaa vähän samaa kuin tuo ehdottamasi, mutta 2010-luvun versiona. Se, miten sujuvasti tuo tulee todellisuudessa toimimaan, on tietysti kysymysmerkki. Mutta mitä olen kuullut, niin kyllä tässä tavoitteena on nimenomaan käytäväruuhkien+kioskijonojen erittäin merkittävä vähentyminen.
   
 21. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Oliko noista taukopalveluiden uudistamisesta jossain jo uutisen tynkää? Joku Yonoton palvelu tms.on kai tulossa Ikioma Areenalle ensi kaudeksi. En osaa sanoa miten se vaikuttaa jouhevuuteen, mutta kai siitä jossain on kokemuksia.
   
 22. Tach Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Pitää kyllä ensi kaudella tulla katsastamaan Kalevankankaan jäähalli. Raviradantiellä tuli asuttua n. 6 vuotta sitten jolloin kävin hallilla harjoituspeliä ihmettelemässä. Silloin jäi mieleen lähinnä se, että pelkästään käteinen kävi maksuvälineenä ja anniskelualue oli melko erikoisesti järjestetty, mutta päällisin puolin jäi kyllä hyvä fiilis (maksaakkaan ei tarvinnut kun vaan käveli halliin sisään ja 10min sen jälkeen tajusi että olisi kai pitänyt jotain maksaakkin)

  Kalevankankaan pururadoista on myös hyviä muistoja kun aivan ummikkona lähti niitä kävelemään ja ihmettelemään mihin päätyi. Jukurit tulee tarjoamaan nostalgiavärinöitä ja hyvää jääkiekkoa ensi kaudella, pitänee reissuun varata koko päivä jotta ehtii tarpeeksi muistelemaan menneitä

  Etukäteen kyllä hirvittää se ruuhka mikä syntyy jos hallille saapuu n. 4000 ihmistä katsomaan kiekkoa ja joista vaikka 50% lähtee pois raviradantien kautta...
   
 23. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Raumalla ja Turussahan tuo Yonoton toimii, sieltä niitä kokemuksia löytyisi. Ideana yksinkertainen eli toimiva: Tilaa ja maksa puhelimella ja hae pikatiskiltä ilman jonotusta tai tilaa tuote katsomoon. Muitakin muutoksia ja lisäyksiä tarjoilupuoleen on tulossa paljon, eiköhän niistä kerrota kun aika on kypsä. Tai no varmaan ne tänne vuotaa tai vuodetaan kuitenkin etukäteen. Tavoite on ehdottoman oikea eli laittaa koko ottelutapahtuma oikeasti kunnolla uusiksi eikä tarjota maksaville katsojille samaa vanhaa juttua hieman kiillotettuna uudessa sarjassa.
   
 24. Ikuinen try out Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat SaiPa
  Lainaus:
  En ole Kalevankankaalla otteluita käynyt seuraamassa, mutta sen käsityksen, minkä olen paikoitus- ja liikennejärjestelyistä saanut, niin neuvon saapumaan hallille jopa aiemmin, kuin yllä suositeltu. Tämä ihan siltä pohjalta, mikä on tilanne täällä Kouvolassa otteluiltoina. Täällä hallin lähettyviltä löytyy varsinaisen jäähällin parkkipaikan lisäksi useampikin mahdollinen paikoitusalue, ihan puhtaasti siksi, että halli on aivan keskustan tuntumassa. Tästäkin huolimatta, jos autonsa haluaa näihin lähiparkkeihin, niin hiljaisinakin iltoina tuo 30 min on ihan minimi ja esim. SaiPa -matseihin tuo 1 h on jo hiinä ja hiinä.
   
 25. Kapo 00 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kangasniemi on se raja lännessä,
  Savolinna idässä.
  Pohjoisessa Kopio
  KooKoo/SaiPa Etelässä

  Liian pieni talous alue