Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Kalevankankaan jäähalli

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana Jape, 08.08.2006 klo 10.36.

 1. HockeySpirit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Minunkin mielestä sisääntulo on jo tällä hetkellä loistava. Siihen ei tarvitse mielestäni panostaa yhtään vaan keskityttäisiin ennemminkin kaukalon heikon kunnon parantamiseen ja yleisömäärän kasvattamiseen. Ensi kaudella on näytönpaikka Liigan suuntaan ja seuran kannalta ehkä tärkein kausi koskaan, ja jos Liigapaikka jää saamatta heikon yleisömäärän vuoksi niin toimistolla saadaan syyttää vain itseään.
   
 2. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Ehtiikö joustokaukalo ensi kaudeksi? Elokuun alussahan siihen kerätään rahoja hyväntekeväisyysmatsilla (tosin tuskin saa koko summaa kasaan yhden ottelun tuloilla vaikka jollain ilveellä paikalliset saataisiin hallille kesken kesälomien). Itsekään en kyllä kovin suuria summia enää alkushow'hun laittaisi, käytännön puitteet ennemmin kuntoon ja loput rahat voittavan joukkueen kasaamiseen ja mielellään myös alansa hanskaavien (yleisö)markkinointi-ihmisten hankkimiseen.
   
 3. fågel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport Vaasa
  Lainaus:
  Vaasassa joustokaukalon asennus kesti muistaakseni pari kuukautta.
   
 4. Camembert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Aikataulu

  Hankintailmoitus on julkaistu ja siinä pyydetään tarjoukset sisään 12.5.2014 mennessä. Urakka-aika on tarjouspyynnössä ilmoitettu olevan 1.6.2014-25.7.2014. Aikataulu kuulostaa optimistiselta, mutta sen mukaan joustokaukalo on käytössä kauden alusta lähtien.
   
 5. Harppa-setä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Valaiskaa pikkuisen tietämätöntä. Miksi joustokaukalon asentaminen kestää niin pitkään?
   
 6. Camembert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lähinnä tuota kilpailutuksen aikataulua pidän optimistisena. Eli että jo kesäkuun alussa alkaisi asennus. Muistissa on tuo mediakuution hankintaprosessi joka ei mennyt "ihan niin kuin elokuvissa".

  Itse kaukalon asennuksesta ei kyllä ole tietoa miksi se nyt sitten kestäisi vajaat kaksi kuukautta. Ei edes varmaan kestä, mutta tuo on ilmoitettu urakka-aika, joka tarkoittaa sitä että tuolla ajanjaksolla homman pitäisi tapahtua. Lahden joustokaukalon hankinnan yhteydessä puhuttiin että itse uuden kaukalon asennus kestäisi vain viisi päivää. Mutta onhan siinä vanhan purkua ja valmistelutöitäkin tehtävänä.
   
 7. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Nyt alkaisi olla sellainen aikataulu, mikä vaikuttaisi oikeammalta. 2 kuukautta laitojen asentamiseen tuntuu aivan mahdottoman pitkälle ajalle. No saahan siihen tietysti tärvääntymään vaikka vuoden, jos valitsee oikeat asentajat..
   
 8. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Päivän Länsi-Savossa oli juttua turvakaukalosta, hintaa tulisi 100k€ ja koko summa olisi tarkoitus saada kerättyä 1.8. tapahtumassa kerralla. Eli puitteet olisi sitten kaikilta osin liigakunnossa, ainoa huono puoli kun samalla tulee uutisia jotka antavat syytä epäillä, onko Jukureille olemassa edes mitään sarjaa pelattavaksi ensi kaudella. No onpahan varmaankin maan kallein ja hienoin harkkahalli sentään, voi sitten järkätä vaikka jotain näytösmatseja kerran vuodessa (esim. KooKoo - SaiPa, varmaan olisi mielenkiintoa ja väkeä ihan huikeasti).
   
 9. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Hallin kapasiteetti ei kylläkään taida riittää kyseisiin näytösotteluihin.
   
 10. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  No jos kapasiteetti riittää NHL-tähtiä vilisevään näytösotteluun niin kai se nyt riittää yhteen Liigajumbojen harkkamatsiinkin.

  Kapasiteettihan on 4400-4500 eli Liigalisenssin ehtojen mukainen.
   
 11. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Ja kysymys kuuluukin, miksi pelata näytösottelu Kalevankankaalla, kun 100km päässä on 6000 vetävä halli? Tietenkin money talks...
   
 12. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Vastausta minulla ei ole, mutta sen sijaan esitän vastakysymyksen: Kuinka monessa Liigajumbojen harkkaottelussa tarvitaan 6000 ihmistä vetävää hallia? Tuollaisissa tapauksissa tärkeämmiksi asioiksi noussee yleisten fasiliteettien taso, jossa Kouvola häviää betonikasoineen. :)

  No, keskustelu sinänsä ei ole ajankohtainen koska ensi kaudella Mikkelissä pelataan iki-ihanaa Mestistä. Joukkueen runko julkaistaan viimeistään ensi viikolla.
   
 13. paraspelaaja Jäsen

  Jäähallilla taitaa olla kaukalon vaihto meneillään? Näin ainakin voisi päätellä Facebookin kadonneet hammassuojat-päivityksestä.
   
 14. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Tänään joustokaukalo tuotiin hallille. Asennus samantien? Ilmeisesti näin.
   
 15. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Jippii.

  Huomenna on kuun ensimmäinen päivä eli eiköhän urakan alku ole ajoitettu juurikin huomiselle.
   
 16. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
 17. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Tuossahan juuri sanotaan, että on merkittävä vaikutus esim. olkapäävammoihin.

  Voit itse toki kokeilla asian juoksemalla päin betoniseinää ja sen jälkeen sitten kokeilla saman kevyeen verkkoaitaan.
  Ei se ero nyt ihan noin iso ole mutta silti merkittävä, että vammoja tulee varmasti vähemmän.
  Päävammojen vähentämiseen olisi tehokkain keino kieltää täysin nykyiset kovamuoviset kyynerpää- ja hartiasuojat.
   
 18. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Joustokaukaloa pystytetään tosiaan paraikaa täyttä häkää. Hieno juttu!

  Radio Mikkelissä tulee joustokaukalosta juttua puol neljältä Pekka Lipiäisen haastattelun muodossa.
   
 19. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Mikkelin hallissa oli tosiaan tuo Tommi Kovasen jäähyväisottelu ja The Game For Life tapahtuma 1.8. Tommin pelikavereista koottu joukkue Tommim Boja kohtaa Rauman Lukon. Tuotot menevät tuohon joustokaukalon kustannuksiin.

  Kuulin, että jopa hallin yleisöennätystä hätisteltäisiin silloin. Varmasti hieno päivä tulossa.
   
 20. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Ennätys voisi olla hyvinkin mahdollinen, kun pelaajalistoja katsoo..Raanta, Barkov, MG, Ville Peltonen jne.

  Infoa Jäähallin sivuilla: TGFL - Info ja Facebookin tapahtumassa: https://www.facebook.com/events/242599269256610/?fref=ts
   
 21. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Kova saavutus jos yleisöennätys menee rikki parhaaseen kesämökkikauteen. Varmaankin jonkun verran säätilan mukaan ihmisiä tulee hallille tai pysyy mökeillään.
   
 22. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Lainaus:
  Näin kuulin, että päälle 4000 lippua on myyty / myydään.
   
 23. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Jukurien sivuilta löytyy lisää joustokaukalosta. "Turvakaukalon kustannus on n. 100.000 euroa, joista Jääkiekkoliiton ja Jukurit HC Oy:n osuus on noin 30.000 euroa. Suurin osa turvakaukalon rahoituksesta tulee Tommi Kovasen jäähyväisottelun tuotoista." Koko juttu: Jukurit uutiset - Jukurit

  Hieno homma, ei voi muuta sanoa.

  ps. jotenkin vaan tuo "turvakaukalo" sanana pärähtää korvaan pahasti..eikös pikkusille hommata noita autoihin..? (*hymiöitä*). Joustokaukalo on joustokaukalo.

  EDIT. Myös Länsi-Savon sivuilta löytyy juttu: Taklausystävällisempi kaukalo pian valmis Kalevankankaalla | Länsi-Savo

  Jossain ketjussa kirjoitettiin joustokaukalon kasaamisen vievän kuukauden (vai pidempäänkin?). Noin viikko taitaa olla oikea aikataulu.
   
  Viimeksi muokattu: 02.07.2014 klo 19.36
 24. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Tuli käytyä ihmettelemässä ihan paikan päällä uutta kaukaloa ja hyvällehän se näyttää. Laidat on matalammat kuin entiset (taisi olla 15 cm) eli pleksit tärisee enemmän kuin ennen. Korkea pleksi kiertää nyt koko kaukalon lukuunottamatta tietty vaihtoaitioiden kohtaa. Vaihtoaitioden taakse olivat just asentamassa omat pleksit, eli pelaajat on siltäkin osin paremmin suojassa..

  Toinen muutos on pelialueessa, kun siniviivat siirretään 3 metriä lähemmäs toisiaan. Hyökkäysalue kasvaa näin selvästi isommaksi. Tuo muutos vaikuttaa varmasti ainakin ylivoimiin, kun tilaa pyörittää peliä on enemmän.
   
 25. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Paljon uusitun Kalevankankaan yleisöennätys on? Vanhassahan tuo oli 4357 Jukurit-KooKoo finaalista -02. Tänään TGFL:ssä on paljon väkeä, mutta tuo "ennenremonttiaennätys" ei kyllä rikkoonnu. Ottelullahan kerätään varoja joustokaukaloon ja samassa ottelussa testataan ensimmäisen kerran kunnolla tuo joustokaukalo.. no tuskin kovin paljon tänään taklataan, mutta jos vaikka ihan malliksi jo tööttäisi kunnolla laitaan.