Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Kalevankankaan jäähalli

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana Jape, 08.08.2006 klo 10.36.

 1. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Pari kertaa ""leikkimielisesti"" nyt jäällä pienempiä laitaan tönineenä / lentäneenä voin sanoa että ero on kuin yöllä ja päivällä vanhaan verrattuna, vaikka jousto nyt ei suuri olekkaan, mutta riittävä liike-energian vähentämiseen. Muutenkin paljon hiljaisempi esim. kiekkojen osuessa laitaan. Vaikka tämä ongelma lähinnä harkkahallin junnu kaukalossa olikin suurempi. Vanha kaukalo tosiaan siirretty modauksien kera harkkahalliin, tai ainakin näin tarkoitus oli? Vielä en ole sille puolelle eksynyt.
   
 2. paraspelaaja Jäsen

  Tähän väliin muutama huomio ottelutapahtumasta:

  * Juustohöylä on iskenyt jo huomatuksi tulleiden rästien lisäksi ainakin show-puoleen, joten jäälletulovideot, savukoneet ja lisästrobot voitaneen tältä kaudelta haudata. Hyväksyttäköön, nämä kai niitä parhaimpia säästökohteita on. Tallella olevaa pääomaa (moving headit ja mediakuutio) voitaisiin sitten käyttää tehokkaammin. Pelaajaesittelyn saa aikaan ilman suurempia investointeja. Samoin kuutiolle saa aika helposti tehosteita sisääntuloon.

  * Kai Häyhäsen Hanella on vielä soppari kuuluttamoon? Siinä on miellyttävimmällä äänellä ja parhaalla pelisilmällä varustettu kuuluttaja jonka rahalla saa. Muiden kanssa on aina saanut enemmän tai vähemmän tylsistyä/facepalmata

  * Zombie Nationin Sport chant on ihan hyvä haku sisääntuloon, mahtipontisesta showsta kun ei ole kyse muutenkaan. Tuon mukana ihmiset lähtee taputtamaan jos ovat lähteäkseen (Mikkelin tuntien eivät luonnollisestikaan ole). Ennen sisääntuloa vois laittaa vähän jännempää musaa, ettei ihan mitään NRJ:n uusimpia vaan esim. pari kautta sitten soineen Battle without honor and humanityn tyyppistä.

  Aika jännä muuten että vaikka Jukurien ympärillä on nyt tätä negatiivista julkisuutta vähän ollut ja yleisö ei oikein avausotteluunkaan uskaltanut tulla, niin silti kiinnostus tuntuu kytevän aika kovana monestakin lähteestä tarkasteltuna. Joukkue on tulevaisuuden nimistä huolimatta (tai ehkä juuri siksi??) kiinnostavampi kuin aikoihin ja sama koskee joukkueen pelitapaa. Väitän että kunhan paskanpuhuminen laantuu ja joukkue osoittaa todellisen luonteensa, niin yleisömäärät tulee nousemaan ihan kohtuullisille lukemille.
   
 3. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Lyhensin hieman lainausta, pahoittelut siitä.

  * Uusi jäälletulovideo on ainakin tulossa, ja Haajan käsialalla tehtynä. Siitä en ole varma, onko jo keskiviikkona.

  * Hane jatkaa kuuluttajana. Avausmatsissa sattui bändin keikka samaan iltaan, niin siitä syystä oli tuuraaja-Juse kuuluttajana.

  Uusi sisääntulobiisi (jos jää koko kaudeksi?) on selvä parannus viime kautiseen. Tykkään.
   
 4. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Ai hitto, hienoja juttuja molemmat!
   
 5. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Hei! Harppa! Mikä se on se Wilhelm Tell overturen acapellaversio mitä soitat matsissa? Se on mahtava.
   
 6. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Jos en ihan väärin muista, se alkuosa on alunperin jonkun Youtubettajan taidonnäyte :D Harppa saa korjata jos olen väärässä.

  Minua kiinnostaa myös kuution tilanne.. Löytyikö vika eilen?
   
 7. Harppa-setä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Ei Youtubeveto vaan kolmen eri äänipalikan miksaus. Swingle Singersin Acapella ja kaksi biittitaustaa yhdistettynä tuottaa ihan kivan läpyn hallille
   
 8. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Jees, kiitoksia! Se alun hieno basso-buuuuuuuuummm oli se kiinnostavin kohta :)
   
 9. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Eipä ole tähänkään ketjuun tullut hetkeen viestejä, mutta herätellään nyt tätäkin: minusta Kalevankankaalle pitäisi saada kortinlukijat joka lippuluukulle. Ihan albania-meininkiä että vain 1 tai 2 luukkua hyväksyy kortteja, ja sitten pitää joskus hypätä luukulta toiselle, jos ei olekaan käteistä. Käteinen pitäisi muutenkin saada tapettua tästä maailmasta, nyt on kuitenkin vuosi 2015 eikä mikään 1965. Eli kortinlukuvehkeet joka luukulle!
   
 10. paraspelaaja Jäsen

  Mahtaiskohan Haaja saada upattua tuon uuden introvideon youtuubiin jossain vaiheessa? Ihan räjähtävä teos mielestäni.

  Muutenkin nuo alun meiningit alkaa olla valmiit ensi kautta ajatellen. Pelaajaesittely on simppeli mutta toimiva. Moving headeista otetaan kaikki teho irti ja vuosikausia takaisin odotetut strobot/savut on nekin vihdoin saatu raahattua kopin eteen. Blue Diamondsilla on oma sopivan pituinen osuus ja tämän jälkeen joukkue tuleekin jo Williamsin ja Mansonin säestyksellä jäälle. Tuohon kun vielä saisi viime kauden tapaan vähän väriä halliin kuution kautta, niin avot. Ei varmaan ole paha homma. Mutta kaikenkaikkiaan Jukuri-ottelu on aivan liigatason paketti noin niinkun tapahtumaltaan.
   
 11. Gameson Jäsen

  Meinasin itsekin kysellä kyseistä videoa Youtubeen. Toivottavasti sellainen joskus tulee. Haaja osaa kyllä hoitaa äärettömän hyvin nämä video hommat. Liiga-kaudelle toivoisin kuitenkin vielä uutta nykyistäkin mahtavampaa teosta, jonka lisäksi nuo pelaajakortit voisi olla omana videonaan Haajan editoimana.

  Ottelutapahtuma on kyllä mennyt roimasti eteenpäin. Melkein väitän, että suurin syy tähän on uusi tj Harri Tammiruusu, joka on ottanut hyvin ohjat käsiin Jukurit-organisaatiossa. Täytyy toivoa, että sama jatkuu. Selvästi hommat menee kokoajan eteenpäin.
   
 12. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Paljon on ollut puhetta Kalevankankaan hallista. Yleisömäärän nosto ko hallissa ei tule olemaan kovinkaan pienehkö remontti ja jos toimintaa meinataan siellä päässä kasvattaa tulee vääjäämättä jonkun vuoden päästä tarve suuremmalle hallille. aloinkin miettimään, että missä keskustan lähellä olisi mahdollinen paikka parkkeineen kyseiselle mahdollisesti tulevalle hallille? Johan tuon nykyisenkin hallin sijainti rokottaa jonkin verran katsojia vaikka jotain busseja silloin tälloin taitaa organisaation toimesta olla järjestetty ja varmasti tullaan myös järjestämään.
   
 13. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Lainaus:
  Kausikorttilaisille ilmainen bussi, muille 5e kuljetus(sisältää menopaluun), se toimii mielestäni ihan hyvin, itsekin sitä olen joskus käyttänyt. Toki aina parannettavaa löytyy. Uutta hallia ei ole tulossa ihan heppoisin perustein, varsinkaan kun remontti on juuri tehty ja vielä vähemmän nyt kun Areena hankkeen myötä myös jäähallin sisääntuloa ja ravintolapalveluita ollaan muuttamassa parempaan suuntaan(Yhteisellä aulalla). Suunnitelmia on olemassa katsojamäärän kasvattamiseen(ollut siis jo ennen remonttia) laskemalla katsomoa lähemmäs kaukaloa ainakin toisesta päädystä.

  Oma mielipiteeni on, että oikeastaan ei ole mitään järkeä lähteä sijaintia muuttamaan jo ensinnäkään sen takia kun paikallisliikenne Mikkelissä on sysipaskaa ja sitä kautta hyöty aika jää pieneksi. Parkkipaikkoijen puitteissa tori olisi ainoa paikka :). Enemmän hyödyttäisi parkkihalli tms. jotta auton saisi lähemmäksi. Enemmän katsojat arvostavat sitä, että pääsevät autolla paikalle helposti ja nykyään raviradalta pääsee jo poiskin suht sujuvasti(varsinkin kun vertaa entiseen, "uuden" tien ansiosta, jota ehkä vieläkään ei kaikki osaa käyttää), ja vieläkin paremmin mikäli niille raviradantien risteyksen liikennevaloille tehtäisiin jotain...

  Sitä en kiistä etteikö hallin kapasitetti voisi olla isompi, mm. toisessa ketjussa käydyistä syistä. Kaikenkaikkiaan Ihan hyviä mietteitä kuitenkin @Lätkä-Bongari Iso-E
   
 14. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Nyt Harppa pidä tämä linja. Meinasin jo hetkeä aiemmin kehua että tälläistä kattausta kuunnellessa viihtyy, mutta tuo Lemmyn löytäminen soittolistalle on ihan kunkkua. En ole suurin fani, että siksi kehuisin, mutta onhan tämä sentään musiikkia ja hienon "uran" ukko teki.
   
 15. paraspelaaja Jäsen

  Tuolle lipunmyynnille olisi pakko tehdä jotain. Uutisessa Jukurit uutiset - Jukurit Tammiruusu puolustelee lipunmyynnin "sujumattomuutta", mutta eihän se nyt vaan voi mennä niin, että ensimmäisen erän puolessa välissä on parkkipaikoille asti jonot. Eikö esim. seisomapaikkalippuja voi tulostaa etukäteen sitä mukaa kuin näyttää, että ottajia on tulossa?? Nyt jokainen tulostetaan yksitellen, ja hommassa kestää noin 2 minuuttia per asiakas. Lipunmyyntikopissa pyörii kolme ihmistä tuli perseen alla, mutta mitään ei tapahdu eikä lippu tulostu.

  Uusi seurajohto on jo osoittanut avoimuutensa (jos saan antaa esimerkin, linkki vie LS kommenttiosioon), ja tiedän että siellä tätäkin palstaa seurataan. Joten laittakaahan lipunmyynti kuntoon.

  Eilisen yleisömäärä oli merkki paremmasta. Seuraavassa kotipelissä on osoitus Jukurien toimivasta yhteistyökumppanuustoiminnasta, kun paikalliset yritykset tarjoavat katsojat paikan päälle. Toivottavasti saadaan halli täyteen. Pöhinä Jukurien ympärillä on kiihtymässä ja muuttumassa positiiviseksi. Kiekkokaupunki on heräämässä.
   
 16. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Onhan se lipunmyynti ihan älytöntä räveltämistä siinä luukulla varsinkin jos ostaa irtolippuja. Kaksi muuta katselee kun yksi yrittää tulostaa sitä lippua, vasta sitten aletaan pyytämään rahaa tai korttia. Se pitäisi tehdä samantien siinä kun on tiedossa miten monta ja minne katsomoon niitä lippuja ostetaan! Nyt menee turhaa aikaa kun odotellaan lipun tulostumista ja vasta tämän jälkeen aletaan rahastamaan! Ei se ole niin vaikeata..
   
 17. Jukule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Mikä lie että lippuja ei tulostella ennakkoon tietyille paikoille kuten sisomakatsomoon? Ei varmaan vaatisi kovin rajuja ennusteita että osaa arvioida paljonko seisomakatsomon lippuja menee normi iltana.
   
 18. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Lieneekö kysymys ihan lipumyyntijärjestelmästä jossa jokainen tulostettu lippu on myös myyty lippu ja niistä lähtee joku provikka myös järjestelmän ylläpitäjälle eli tuskin kannattaa turhasta maksaa.
  Ei lienee parempaa keskittyä parantamaan sitä myyntiprosessia, ettei yhden lipun myyntiin tarvita montaa käsiparia kun se sujuu hyvin yhdeltäkin jos on halua.
   
 19. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  No jos minäkin tästä vähäsen..

  Tämä lipunmyyntitouhuilu kuuluu niihin tuhannen ja yhden yön tarinoihin joita ei todeksi uskoisi, ellei itse siinä jonossa turhautuneena kököttäisi.
  Kohta mennään reittilennolla kuuhun ihastelemaan maisemia, mutta Kalevankankaalla vuodesta toiseen jumitetaan lippuluukulla tulostelemalla monen ihmisen voimin yhtä pilettiä koneesta pihalle ja huokaillaan ihastuneesti kuin esikoisen syntymälle, kun se sieltä lopulta putkahtaa.

  Jukurien tulee jatkaa 'osta lippusi ennakkoon netistä'- kampanjaa, mutta myös laittaa lipunmyynti kuntoon. Ketään ei kiinnosta mikä syy siihen takkuiluuun on, kunhan laitatte sen nyt lopulta kuntoon.
   
 20. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Viimeistään Areenan valmistumisen jälkeen tulee nykyisillä suunnitelmilla muuttumaan sisäänkäynti järkevämmäksi lipunmyynnin kannalta.

  Lainaus:
  Tämä. Mutta on sopimuksia saatavilla(ainakin muihin yksittäisiin yleisötapahtumiin joissa olen mukana ollut työntekijänä), jossa käyttämättömät liput eivät maksa mitään ja ne voi palauttaa. Voi toki olla ja varmaan onkin että Jukureilla ei tällaista sopimusta ole.
   
 21. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
  Onneksi on kausikortti.
   
 22. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Kun hallille tulokäyttäytymistä on vaikeaa ja hidasta muuttaa - peruskatsoja tulee viime tingassa kiireellä hallille joka tapauksessa - niin panokset kannattaisi laittaa siihen, että hallin ovella kuluisi mahdollisimman vähän aikaa. En ole ikinä ymmärtänyt, miksi se, että itse valitsen netissä paikan, itse varaan ja maksan lipun sekä itse tulostan lipun maksaa enemmän kuin se, että kävelen hallin ovelle ja lipunmyyjäpoppoo tekee tuon kaiken puolestani. Jos Suomessa jonotetaan euron ämpäreitä kaksi tuntia pakkasessa tai ajetaan kymmeniä kilometrejä autolla 50 senttiä halvemman kahvipaketin perässä, niin vaikka euron tai kaksi ovelta ostettua halvempi lippu netissä olisi monelle riittävä syy muuttaa ostokäyttäytymistä.

  En tiedä millainen hirttosilmikkasoppari lipunmyynnin kanssa on, mutta luulisi olevan keskusteltavissa oleva asia ja miettiä kannattaisiko tuo parin euron hinnanlasku ennakkolipuissa toteuttaa. Eikä se tulostus ovellakaan voi olla noin jäykkää. Onhan tähänkin saakka kampanjapeleissä ollut valmiiksi tulostettuja lippuja ovilla valmiina ja sisäänpääsy hyvin jouheaa. Ennalta ostettu lippu on lisäksi aina "varma" katsoja ja voi ovella kävellä suoraan lipunmyynnin ohi nopeuttaen sisäänpääsyä. Jokaiselle ovelle lipun ostamisen jättävälle voi aina tulla "muuttujia matkaan" ennen peliä ja jokainen ostotapahtuma vie ovella aina oman aikansa. Nyt jono on parkkipaikalle pelin alkaessa kahdella tuhannella katsojalla. Mitäs kun katsojia on keväällä ja ensi syksynä toivottavasti joka pelissä se 3500-4000? Makkarakioskit ja screeni ulos niin saa jonottaessa ostaa huikopalaa ja katsoa peliä räntäsateessa? Ei se Areena ole valmis kuin 2018.
   
 23. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Tuota olen miettinyt itsekin. Ennakkoon ostetun lipun ei tarvitsisi olla kuin vaikka euron halvempi, niin varmasti ennakkolipunmyynti kasvaisi selvästi. Ei luulisi olevan mahdoton järjestää. Mitenköhän muuten lippu hyvitetään niille, jotka ehtivät Hokki peliin piletin jo ostaa etukäteen?
   
 24. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Ongelmana on, että nettilipunmyyntipulju nappaa omat provikat välistä, joten nettilippu on (maksu- ja lipuntoimitustavasta riippuen) vähintään euron kalliimpi, kuin hallilta ostettaessa. Olisi edes saman hintainen kuin portilla niin osa porttiostajista saattaisi siirtää ostotoimintansa tolkuttoman paljon vaivattomampaan nettikauppaan.

  Itsehän arvostan aikaani sen verran, että olen tuon extraeuron valmis maksamaan siitä ilosta että halliin saa marssia suoraan lipuntarkastuksen kautta, mutta joillekin tuntuu säästetty euro olevan hukattua jonotusaikaa arvokkaampi.
   
 25. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Vieläkö keskustasta pääsee bussilla Kalevankankaalle ilmaiseksi ennen peliä? Ensi keskiviikkona olen siellä päin niin ajattelin tulla katsomaan pleijariavauksen (mikä saan hommattua ilmaislipun)