Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Kalevankankaan jäähalli

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana Jape, 08.08.2006 klo 10.36.

 1. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Kyllä tuolle alueelle Kalevankankaan jäähalli mahtuu.
  Lainaus:
   
 2. paraspelaaja Jäsen

  Mielenkiintoinen thesis julkaistu äskettäin MAMKista:
  Jääkiekko-ottelutapahtuman kiinnostavuus ja kehittäminen : Mikkelin Jukurit
  Moilanen, Henrik


  Varsinainen Jukurien ottelutapahtuman analyysi alkaa sivulta 36. Monet noista havaituista epäkohdista on jo laitettu korjaukseen. Yhtenä nostona voisi kuitenkin lainata tutkimusta varten haastateltua satunnaiskävijää, kun hän kuvaa poistumista Kalevankankaan jäähallilta:

  ”…Mut sitten se lähtö, toivoin et ois ollu panssarivaunu. Et tota se on se et ehkä enemmin ku ois useampi purkutie mistä pääsis porukka hajaantuu. Mut se oli oikeesti et röyhkein pärjäs siellä.”
   
 3. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Dj laitteistoa ainakin ohjelmiston osalta tullaan uudistamaan. Samoin katsomoon johonkin päin kaiketi tulee jotain lediä.
   
 4. Harppa-setä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Ei sanoisi, että uudistus koskee varsinaisesti DJ-laitteistoa. Mulla on sellainen mielikuva, että haussa on valoihin ja screeneihin liittyvän laitteiston päivitystä. Toivottavasti saadaan iso liike helppokäyttöisyyttä kohti, jotta noiden lelujen käyttö aukeaa kaikille hallin käyttäjille helposti jatkossa.
   
 5. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Liittyivätkö pleijjarien hässäkät (valmentajahaastattelussa kuva ilman ääntä ja yhdessä pelissä ei tainnut olla kuvaakaan) hankalasta käyttöliittymästä vai oliko kyseessä jokin muu glitchi?

  Mielenkiinnolla olen odotellut milloin hallin päätyyn tulee uusi nimi. Nimihän kuitenkin myytiin vapusta eteenpäin ja maanantaina paikalla oli jo virallisempi tilaisuuskin jossa olisi näppärästi saanut paljastettua pelipaitojen lisäksi myös uuden nimikyltin.
   
 6. MakeT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Mikkelin jäähallille lanseerattiin remontin aikana nettisivusto, joka on ollut viimeiset pari vuotta aika hiljakseen.. Mikähän taho tästä sivustosta vastaa?

  Mikkelin jäähalli (linkki Mikkelin jäähallin sivustolle)
   
 7. paraspelaaja Jäsen

  @MakeT sivuista taisi vastata jäähalliyhtiö(=vähän niinkö Jukurit..), mutta olihan internetsivuston laatiminen tuon kokoiselle "areenalle" aika koominen idea, kun ei sillä ole mitään funktiota.

  Joko joku uskaltaa paljastaa, mitä kaikkea reformia hallille on Liigan kunniaksi tulossa? Ei ole kerennyt käydä vakoilemassa, mutta käsitykseni mukaan ainakin uutta kaljanjuonti-aluetta on rakenneltu?

  Pelonsekaisin tuntein odotan, miten Nettilipun rautaiset ammattilaiset (not?) saavat lipunmyynnin soljumaan. Se nyt on ainakin selvää, ettei kolme lipunmyyntitiskiä riitä mihinkään. Harkkahallin puoleisista ovista pääsee jatkossa ennakkolipulla/kausarilla sisään(ilmeisesti myöskin ulos erätauoilla), joka on aivan elintärkeä uudistus.

  No ylihuomennahan se halli korkataan Liiga-vauhdin osalta. Seura näyttäisi olevan loistavissa käsissä ja Mikkelin kaduilla aistii, että Mestis on saatu pois alta. Tulevat ja jäävät. Olen siitä satavarma. Tästä tulee helvetin hyvä.
   
 8. paraspelaaja Jäsen

  Kalevankankaalla siis tehdään remonttia koko tulevan kauden ajan, joka luonnollisesti tarkoittaa sitä, että jo valmiiksi Suomen helvetillisin liikennesumppu muuttuu entistä toivottomammaksi...

  Ainut positiivinen asia tässä on, että sitten kun alue valmistuu, niin ainakin parkkiongelman pitäisi pikkuisen helpottaa. Kaivelin työmaahan liittyviä asiakirjoja, joten jos joku ei ole niitä vielä löytänyt: Raviradan alueen yleissuunnitelma | Mikkeli

  Parkkipaikat tulee siis areenakokonaisuuden eteen (n. 700 paikkaa), raviradan ja Raviradantien väliin (n. 300 paikkaa), sekä lisäksi raviradan etelänpuoleiselle aukiolle jätetään tilaa noin 700 autolle.
   
 9. HockeySpirit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
 10. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
  Lainaus:
  Suoraan sanottuna hyi helvetti tuo jättimäinen sininen ympyrä keskiympyrässä.
   
 11. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Kieltämättä nyt pistää silmään, mutta eiköhän tuo aika hyvin tuosta haalistu jo parissa viikossa.

  Viirit on muuten ihan hauskat mutta kyllä varmaan päätykatsomolaiset ainakin pelin aikana mieluummin katsoisivat kuution sisältöjä kuin noita. Ovat nimittäin ns. siinä edessä.
   
 12. Viath Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko, Predsin bandwagonissa
  Lainaus:
  On totta, että joka kerta jäähalillta poistuminen nostaa liikenneraivon pintaan, mutta todellisuudessa esimerkiksi Kisapuistosta, Metro areenalta, Nordikselta poistuminen mm. vähintään yhtä hidasta. Vieraskaupungeissa ajankulku tuppaa vain hämärtymään, johtuneeko sitten siitä, että istuu useammin takapenkillä vai siitä, ettei reitit ole aivan niin tutut.

  Toivottavasti joka tapauksessa organisoivat parkkialueet siten, että niiltä on selkeät poistumistiet, jolloin jonot muodostuvat parkkialueille eikä yhtä hazardeja poistumisia tapahdu kuin mitä entiseltä hiekkaparkkikselta.
   
 13. Wilzu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  Jostain minulle selittämättömästä syystä olen itse istunut usein ratin takana, kun muihin jäähalleihin on tie vienyt. Olutkin maistuisi kyllä toisinaan.

  Nordikselta tosin olen poistunut yleensä Karhu Ministeriin, mutta Lappeenrannan Kisapuiston erottaa Mikkelistä yksi asia: merkittävästi paremmin hoidetut järjestelyt. Kun poistumista parkkipaikalta ohjaavat järjestysmiehet, pääsee hallilta pois ainakin sujuvamman tuntuisesti. Samaa varmasti harkittaneen nyt Mikkelissäkin, kun rajalliset parkkipaikat ovat hajallaan ja tulijoita taas paljon enemmän. Käytössähän on myös jäähallin takana oleva raviradan valjastusalue, minne kyllä mahtuu hyvin auto jos toinenkin.
   
 14. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Itse asiassa mitään ongelmaa ei edes olisi kunhan varuskunnan reitti saataisiin sen verran hyvään kuntoon että sitä voisi pitää täysipainoisena vaihtoehtoisena tuloreittinäkin sen lisäksi että nykyisin on käytetty lähinnä finaalimatseista poistumiseen. Sivuovien avaaminen sisäänkäynneiksi auttanee kyllä valjastusalueen täysipainoista käyttöönottoa parkkialueeksi, kun hallia ei tarvitse enää kokonaan kiertää päästäkseen sisälle.
   
 15. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Lainaus:
  Sinne sitten jäivät viirit. No, ehkä ne väistyvät viimeistään sitten, kun pitää ruveta tekemään tilaa Liigamestaruusviireille ;)
   
 16. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Onhan siellä muuten Suomi-Sarjan mestaruudestakin kertova viiri (kuvassa oikeanpuolimmaisena). Eiköhän nuo ihan hyvin saa katossa olla, kertovat melko hyvin Jukureiden uudesta ajasta. II divarin voittoa ei sentään katossa muistella vaikka sieltähän tämä koko tarina oikeastaan sai alkunsa.
   
 17. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Päivän Länsi-Savossa on juttu hallin uudistuksista. Työt jatkuvat vielä mutta aikataulu taitaa tuon osalta pitää (paikoitusalue on kyllä edelleen kuin pommituksen jäljiltä, ahdasta tulee ja reilusti kirosanoja alkukaudesta). Etenkin ravintolapuolelle on tulossa todella paljon uusia vaihtoehtoja kuluttajille:
  Lainaus:
  Noiden lisäksi kun muistetaan vielä vanhojen myyntipisteiden laajentuneet valikoimat, niin kauas on tultu siitä kun käytävällä kärytti kaasukäyttöinen makkaragrilli (yhdessä pelissä sylkäisi käryt hallin puolelle kunnon savupilvenä) ja vaihtoehtona oli mikrotettu lihis. Lisäksi kun takakaaren anniskeluravintola otetaan käyttöön (en tiedä tapahtuuko jo ensimmäisessä pelissä, ainakin lauantaina näytti olevan jo virrat takakulman jääkaapissa) niin myös virvoikkeiden ystäviä hemmotellaan joka puolella hallia yhteensä viidessä (vai onko enemmänkin?) anniskelupisteessä.

  Laitetaan tännekin vielä linkki juttuun:
  Jukurien kotiluola on viimeistelyä vaille valmis - Aitiot 93-prosenttisesti myyty | Länsi-Savo
   
 18. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Kaikki muu vaikuttaa erinomaiselta, mutta näköjään kapasiteettia on ollut pakko laskea vielä sadalla, eli 4200 on kaikkien remonttien jälkeen Jukurien liigahallin vetävyys. Eihän tuo nyt ihan liikaa ole, mutta toisaalta ainakin yleisö on lähekkäin ja siinä mielessä tunnelma muodostuu loistavaksi jos on muodostuakseen.

  Oheismyyntiin näköjään panostetaan ihan huolella, hienoa. Tuo Yonoton-appi tuli jo asennettua ja on tietysti erittäin mielenkiintoista nähdä sen vaikutus/toimivuus käytännössä, hallissa jossa jonojen vähentämiselle todellakin on tarvetta. Sovellus itsessään näyttäisi toimivan sujuvasti. Jukurit-Sport-peli siellä jo näkyi, mutta katsomoja tai ostettavia tuotteita ei vielä ole listattu. Muistaakseni Vesalainen mainitsi aiemmin, että "jonottomilta pisteiltä" itse haettaessa palvelu on ilmainen, ja jos haluaa "kotiinkuljetuksena" omalle paikalleen niin tulee pieni lisämaksu. Tuotteethan maksetaan automaattisesti kortilta, ja jopa lippunsa/kausarinsa voi tuohon tallettaa, eli konseptina ns. jätä lompsa kotiin. (tosin tekemässäni tieteellisessä tutkimuksessa havaitsin, että lipun kaivaminen lompakosta on noin 4,7s. nopeampaa ja rehellisyyden nimissä hieman vaivattomampaa kuin puhelimen kaivaminen taskusta, sovelluksen avaaminen ja sieltä lippukoodin etsiminen).
  Ja onhan siinä sitten sekin, että jos palvelu oikeasti on yhtä mahtava kuin miltä se kuulostaa ja kaikki siirtyvät käyttämään näitä jonottomia palvelupisteitä, niin niistä voi äkkiä tulla aika jonollisia. Toki asiakkaan palvelu on nopeampaa, kun tarvitsee vain näyttää puhelimen näytöltä vahvistus ja samalla tilattu tuote paiskataan käteen.

  Mutta kuten sanottua, aikanaanhan sen näkee, miten halli pystyy Liigan vaatimukset täyttämään. Jukurien puolelta asialle on varmasti tehty kaikki mahdollinen. Joko on perjantai..?

  Edit: Lisätään vielä uutinen , jonka mukaan Ikioma Areenalla saa alkavalla kaudella Saimaan Juomatehtaan Jukurit-olutta. Tätähän joku nimimerkki jo kaipasikin. Ko. olut on valmistettu jonkinlaisesta vihreästä sähköstä.
   
  Viimeksi muokattu: 13.09.2016 klo 12.44
 19. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Itse olen ainakin Saimaan Juomatehtaan tuotteita hallille kaivannut kun välillä tuntui siltä että kaikesta paikallisuusteeman korostamisesta huolimatta hallin jokainen juomapiste on siirtynyt Kurjalan myyntiin. Jukuri-lagerin lisäksi myynnissä on muitakin Saimaan Juomatehtaan tuotteita, joten Luomuvehnää tulee varmasti ainakin hallilla nautittua (jos sisältyy valikoimiin) vaikka vähän korkeammallakin hinnalla.
   
 20. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Lainaus:
  Muistaakseni Marsalkkaa sai siitä lippupisteen edestä viimekaudellakin(voin olla väärässä), mutta tosin varma ainoastaan olen siitä että sitä sai aitioista...
  Huomasin muuten että Nokian/Microsoftin puhelimille ei ole tuota yonoton appia olemassa, sinänsä harmi kun se nyt vain on fakta että n. viidenneksellä vähintään on jonkin talven Lumia.
   
  Viimeksi muokattu: 13.09.2016 klo 17.02
 21. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Lainaus:
  Se viidennes voisi opetella olemaan ihmisiä ja tehdä niistä Lumioista verkonpainoja - mikä onkin ainoa hyödyllinen käyttötarkoitus mokomille - ja hommata oikean puhelimen. Microsoftkin vetää töpselin irti Lumioilta lähiaikoina. The dream is over.
   
 22. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Juu kyllähän siinä pääsisäänkäynnin ravintolassa on Saimaan Juomatehtaan teippaukset olleet pitkään ja viime kaudella oli tuotteita myynnissä, mutta pelkäsin ettei tämä jatkuisi enää. Onneksi voin todeta pelänneeni turhaan.
  [humble brag]Aitioiden tarjonnan pääsen sen sijaan testaamaan vasta tulevalla kaudella, eli en tiennyt lainkaan minkä merkkisiä virvoikkeita siellä oli tarjolla.[/humble brag]
   
 23. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  Mitenkähän tuo nyt on? Mitenkähän nuo Jukurien yhteistyö sopimukset antaisi saimaan juomapanimon tuotteiden myynnin. Pelipaidassa on karjalan mainokset joten oletan että jukurit tarjoilee hartwallin tuotteita, ja yleensä nämä yhteistyösopimukset on aika kiistämättömiä, toisten tuotteita ei myydä. itseä ihmetytti myös Olvin mainos jäässä (voi olla myös liigan yhteyistyökumppani) tämä ristiriita kiinnittti huomioni
   
 24. Camembert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Vesalainen totesi jokin aika sitten että mikään kalja-tukkuri ei saa yksinoikeutta. Paikallisille jätetään mahdollisuus saada tuotteensa framille. Koskee myös muita yhteistyösoppareita. Hieno linjaus.
   
 25. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  Linjaushan tuokin, mutta varmasti näkyy myös yhteystyö sopimuksen hinnassa minkä ovat saaneet, ja tällä logiikalla jäi muutama sponsori saamatta sekä huomattavasti pienemmällä summalla mukakaan tulleita pienellä mainoksella.