Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Kalevankankaan jäähalli

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana Jape, 08.08.2006 klo 10.36.

 1. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Lainaus:
  Vanhat 8.1 käyttiksellä ovat historiaa mutta 10 käyttiksellä olevat eivät. Ja pakko nostaa tähän esiin miten 950 malli on yllättänyt positiivisesti hintalaatusuhteellaan. Tosiaan sellainen itselläni on firman tarjoamana työpuhelimena ja haastaa tosissaan oman Galaxy S5 Activityn. Ja hintaa tosin puolet vähemmän. Toki Lumiat varmasti häviävät jossain vaiheessa mutta käyttiksenä 10 tulee olemaan jatkossakin, oli puhelimen malli vaikka Microsoft bullshit.

  Toivottavasti myös windows saisi oman sovelluksensa jotta kaikki pääsisivät osalliseksi (toivottavasti) hyvästä sovelluksesta.

  e. Ja tosiaan tarkoitus sovelluksella on tuoda palvelu ihmisten luokse eikä ihmisiä palvelun luo.
   
  Viimeksi muokattu: 13.09.2016 klo 22.25
 2. Camembert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Logiikkana on tehdä kaikki sen eteen että Jukureissa näkyy Mikkeliläisyys ja Etelä-Savolaisuus. Siinä todellakin voi jäädä joltakin valtakunnalliselta toimijalta joku euro saamatta. Jukurien tulevaisuus on kuitenkin kiinni siitä miten hyvin Mikkeli ja Etelä-Savo saadaan joukkueen taakse. Jos se onnistuu, niin sitten voi alkaa optimoimaan eurojen hankintaa myös muualta. Mitä yritysmyyntiin tulee, niin se on tästä linjauksesta huolimatta (tai siitä johtuen?) erittäin hyvässä vauhdissa.
   
 3. Gleb Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Saimaan Juomatehdas on Hartwallin jakelussa, jos Koff olisi ollut sponsorina olisi voinut Saimaan saaminen hallille vaikeampaa tai mahdotonta.
   
 4. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Eivät kuulemma ala suunnittelemaan Windowsille ko. sovellusta - näin olin lukevinani taannoin jostain. En muista yhtään mistä. Harmi sinänsä. Joku mainitsi että Lumioita/Windows-puhelimia on vielä paljon, ja kun tarkistin: vielä vuoden 2015 alussa 46% suomalaisten kännyköistä oli Nokioita tai Microsofteja. Kyseessä ei siis myyntitilastot, jotka ovat Windowsin osalta jo romahtaneet, vaan toisella tavalla tutkittu markkinaosuus (lähde: Aalto-yliopisto). Onhan tuossa pureksittavaa esim. Yonottomalle. Olevinaan kyseessä on Jukurien "tarjoama" fasiliteetti, mutta sitten sitä ei puolet pysty edes käyttämään.
   
 5. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Lainaus:
  Tämä nyt tietysti on vain huhu, mutta monta kertaa savua ei ole ilman tulta. Ja tämän perusteella ei tosiaan jäisi vain 8.1-käyttiksiin tuo lopettaminen.
   
 6. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Lainaus:
  Kuten sanoin mallimerkki Lumia hävinnee mutta käyttöjärjestelmänä 10 tullee olemaan jatkossakin.

  Hattua täytyy nostaa sille että tiedotuslinjat käyvät kuumana tuon hallille kulkemisen suhteen.
   
 7. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Aika ihme, jos kerran Mikrosoft ei enää tee pihelimia, mutta jatkaisi mobiilialustalle Windoes10:n teko ja päivitys. Ei niitä Win10 puhelimia kuitenkaan paljoa ole eikä siis varmaan tule.
   
 8. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Lainaus:
  Milläs käyttiksellä meinasit Surface puhelimien toimivan?

  Aiheeseen, onko kellään tietoa kuka hoitaa hallin ulkoalueita?
   
  Viimeksi muokattu: 15.09.2016 klo 06.34
 9. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
 10. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Hyvä ja informatiivinen video.

  Romon housut :D
   
 11. paraspelaaja Jäsen

  Helvetin hyvin on kyllä saatu noin pieneen halliin fasiliteetit kohdalleen. Piti pyörähtää hallilla, niin en malttanut olla samalla tekemättä ns. työn jäljen tarkastusta (onhan yks sukulainen rakennustarkastaja, heh). Yonoton-hakupiste tulee ainakin fanishopin kohdalle, toivottavasti toisellekin puolelle hallia. Kaljaa saa, no, vähän joka puolelta! Anniskelupisteet ovat ainakin sisäänkäynnin luona, Viikinki Pub hallin takana, B-kulman "hyllyllä" (sinne oli saatu kaiteet ja pöydät tuotua, helvetin hyvä mesta katsoa peliä!), aitiokäytävällä (varsinaisen ravintolalinjaston lisäksi aitiokäytävän toisessa päässä on myös piste, eli koko A-puolen käytävä on tosiaan anniskelualuetta), sekä lisäksi Viikinkiterassilla. Eli huurteista saa yhteensä 6-7 yksittäiseltä pisteeltä, jos en jotain unohtanut.

  Eikä siitä ruoastakaan pula tule. Vaikeutta tulee, jos ei muussa niin tuotteiden valinnassa, sen verran on hyvät valikoimat. Ja pisteitäkin tuntuu olevan tarpeeksi. Hallia on sisustettu/ehostettu aika mukavasti: vielä viime kaudella käytävillä huokui sellainen uuden hallin "valkoinen steriiliys", mutta nyt on pistetty seinille kontrastia, tulee sellainen ikioma, kotoinen tunnelma....

  Täältä tähän. Jatketaan analyysejä huomenna samaan aikaan.

  e: Se piti vielä mainita, että jos katuvaloja hallin edustalle ei saada päälle huomisiltaan mennessä, niin tulee ruumiita. Ja ei ole edes vitsi. Aivan painajainen koko Raviradantie, mutta näillä mennään mitä on niin sanotusti
   
  Viimeksi muokattu: 15.09.2016 klo 22.31
 12. Gameson Jäsen

  Lainaus:
  Täytyy kyllä antaa myös täältäkin suunnalta propsit niille, jotka ovat hallia taas hieman ehostaneet. Jos en nyt väärin muista tai ole ymmärtänyt, niin toinen Yonoton pisteistä tulee olemaan entisten toimistotilojen paikalla A-katsomoiden puolella. Joku niistä kopperoista sen virkaa ilmeisesti ajaa.
   
 13. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Täytyy muuten mainita että pelkäämäni liikennekaaos ei ainakaan vielä ole tainnut toteutua (ja tuskin se tuosta hankalammaksi on muuttumassa kun tässä on kuitenkin ollut kaksi peliä mökki täynnä ja raksatyömaa vielä täydessä tohinassa), eilen meni Otavan bussilla 15 minuuttia Tuuliviirin eteen ja tänään sama matka henkilöautolla Pohjoiskaarretta hyödyntäen alle 10 minuutissa. 3 käytössä olevaa poistumistietä ovat purkaneet hyvin ruuhkan.
   
 14. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Laitetaan tämä nyt vaikka tänne. Sonera ei ainakaan pelitä hallissa ottelutapahtuman aikana ja hallin omat verkot on suojattuna. Lankavaltio tekemään tarvittavat toimenpiteet hallimukavuuden parantamiseksi.
   
 15. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Tähän vahva sama. Tunti ennen peliä toimi ja puoli tuntia pelin jälkeen sekä perjantaina että lauantaina. Pelien aikana ei juurikaan toivoa verkon toimivuudesta. Luulisi, että operaattoreiden taholta olisi verkon kapasiteetti otettu huomioon, koska viereisellä raviradalla on kuitenkin joka kesä St. Michel -ravien aikaan moninkertainen määrä porukkaa eikä Kuninkuusraveistakaan montaa vuotta ole. Lähitukiasemien surisevat purkit vaihtoon, kiitos.
   
 16. paraspelaaja Jäsen

  Juu, ei toimi Sonera. DNA pelaa.

  Ilmeisesti Jukurien ja MPYn yhteistyö on päättynyt, kun hallin ilmainen verkko on hävinnyt. Eikä kuuluisaa Jukuri-sovellustakaan ole ihan hirveesti hypetetty..
   
 17. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Olisi suotavaa että näillä keleillä hiekoitetaan jalankulkuväylät kunnolla, tuolla kun raksa-aidan viereinen jalkakäytävä tamppaantui kunnolla niin hallilta poistuessa oli jo melko liukkaassa kunnossa. Tullessa oli hieman parempi, mutta ei siihen hiekkaa oltu kyllä koko pituudelta laitettu edes päivällä, saatika että joku olisi käynyt ottelun käynnissä ollessa kippaamassa pikkuisen lisää ettei tarvitse jännittää huomisesta lehdestä loukkaantuneiden katsojien lukumäärään
   
 18. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Lainaus:
  Ei muutakuin kaupungille viestiä. Todennäköisesti sinne on jo etukäteenkin informoitu ja on hiekoitettu, mutta lumen sulaessa hiekka vaan tahtoo painua sinne lumen alle...
   
 19. Camembert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Miksi ihmeessa eilen pidettiin katsomovaloja päällä pitkälle erien alussa? Jos siksi että ihmiset näkevät tulla pelipaikoille, niin miksi ihmeessa 5-7 minuutille saakka? Ja kolmannessa erässä koko erän ajan? Joku kokeilu kenties? Jos oli niin pyyntö: lopettakaa se heti.
   
 20. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Lainaus:
  Jotain häikkää tuntui sähköpuolella olevan ylipäätään, nimittäin kaukalonlaitojen videotaulut olivat myöskin pimeänä ekan erän alussa jonkin aikaa. Myöskin ekan erätauon alussa mediakuution videoruudut olivat hetken mustana.
   
 21. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Olin hallilla, mutten huomannut. Mitähän tuli seurattua, kun ei ollut noista mitään havaintoa.
   
 22. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Halli ja sen toimivuus on hyvällä tasolla juuri nyt, mutta kun tuleen ei kuulemma saa jäädä makaamaan, niin muutama ajatus hallin palvelutason kehittämisestä. Kävelyputki raviradan päärakennukseen valmistuu tämän vuoden aikana ja se mahdollistaa yritys, ruokailu yms. lisäpalveluiden tarjoamisen isolle joukolle. Eikös siellä ole ainakin kolmisensataa valmista pöytäpaikkaa? Iso lisä ja mahdollisuus, toivottavasti sinne tulee perinteisen ruokaakaljaa -tarjonnan lisäksi myös uusia avauksia, koska tila mahdollistaa vaikka mitä. Uusia aitioita on kuuleman mukaan tulossa kaupunginpuoleiseen päähän parin vuoden sisään. Omalla silmällä mittailtuna hieman koosta ja sijoituksesta riippuen noita mahtunee päätyyn katsomoiden taakse 5-7 kpl. Ja kun Areenan ja raviradan kanssa yhteiset aulatilat valmistuvat jossain vaiheessa 2018 (?), niin pääsisäänkäynneille tulee myös reilusti lisätilaa ja myyntipisteitä. Mutta mitä muuta? Itselle tulee ensimmäisenä mieleen takasuoran ja fanipäädyn käytävä. Areenaan tulee juoksuradat ja kiipeilyseinät eli saataisiinko viimein nämä härpäkkeet purettua pois ja tuotua sekin osa hallia tälle vuosituhannelle? Lattia, seinät ja valaistus uusiksi, pari kunnollista uutta myyntipistettä ja kunnon heimoklubi käytävän päähän nykyisen tynnyribaarin sijaan ja miksei uusi sisäänkäynti tuonne puolelle hallia parkkeeraville. Hallin puolella viikinkiterassi ja uusi tarjoilupiste fanipäädyn kulmassa ovat todella suosittuja. Yksi kulma on vielä vapaana. Voisiko sinne tehdä vielä yhden kisakatsomon normikatsojille vai meneekö se (paremmin tuottavaan?) aitiokäyttöön? Itseä on aina kiehtonut myös kilpahallin ja harjoitushallin välisen alueen kattaminen lämpöiseksi tilaksi mutta kun en ole rakennusinsinööri niin en tiedä onko se edes mahdollista tai taloudellisesti järkevää. Summa summarum Jukurien ajattelumalli hallin kehittämisestä on oikea, koska iso ja koko ajan kasvava osa yleisöä haluaa ja vaatii muutakin kuin jääkiekko-ottelun vastineeksi rahoilleen ja vapaa-ajalleen.
   
  Viimeksi muokattu: 19.11.2016 klo 09.34
 23. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Näissä havainnekuvissa näkyy, miltä jäähallin ympäristö näyttää reilun vuoden kuluttua, kun Areena on valmis.
   
 24. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Helou ja tervehdys täältä keskisestä Suomesta. Huomenna olis tarkoitus tulla katsomaan ensimmäistä kertaa ikinä Mikkeliin jääkiekko-ottelua Jukurien ja JYPin välillä. Siksipä kyselenkin parkkipaikoista hallin läheisyydessä, maksullisia/maksuttomia? Onko usein täynnä? Kiitoksia jo etukäteen ja huomiselle toivon tiukkaa vääntöä!
   
 25. AVR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Helouhelou ja tervetuloa,
  Ilmaisia ovatten parkkipaikat Ikioma-areenalla kaikki. Tilaa riittää hyvin, mutta poislähtiessä on sumppua, varsinkin jos lähdet heti häviön jälkeen pois :) Sujuvin tuleminen ja poistuminen on ainaki oman kokemuksen mukaan Kalevankankaantien varressa olevalta hiekkakentän parkkipaikalta. Kyseinen parkkipaikka osimoilleen vihreän pallukan kohdalla alla. Kävelymatkaa tulee varmaan n.400m per suunta. Jos sumput ei haittaa, niin sitten punaisen pallukan kohdalla on asfalttiparkki, jossa myös ollut tilaa. Sininen pallukka, iso asfalttiparkki, on kausikorttilaisille ja yhteistyökumppaneille, vaan eipä nuo taida tarkastella asiakirjoja.

  upload_2017-10-4_15-21-26.png
   

  Liitetyt tiedostot: