Ahven on paras kala, kuha pääsee lähelle. Sitten tulee muikku, savustettuna. ( saimaannorppaa en ole maistanut, vielä)
Tällä kertaa olen toveri Murkulan kanssa eri mieltä. Kala tarvitsee paistamiseen voita, maustamiseen suolaa eikä mitään kastikkeita,ruisleipä on meillä Hakalissa suosiossa tuon kastikkeen tilalle.
Mutta tuo toveri Murkulan tarjoama kolminaisuus voisi mennä myös: ahven, ruisleipä,uusi peruna. Meillä Hakalissahan sukukokouksetkin noudattavat pyhän kolminaisuuden linjaa: Isä, poika ja pontikka.
Tällä kertaa olen toveri Murkulan kanssa eri mieltä. Kala tarvitsee paistamiseen voita, maustamiseen suolaa eikä mitään kastikkeita,ruisleipä on meillä Hakalissa suosiossa tuon kastikkeen tilalle.
Mutta tuo toveri Murkulan tarjoama kolminaisuus voisi mennä myös: ahven, ruisleipä,uusi peruna. Meillä Hakalissahan sukukokouksetkin noudattavat pyhän kolminaisuuden linjaa: Isä, poika ja pontikka.