Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Kaapo Kähkönen – Lukon ykkösmaali(tykki)vahti

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Thompson, 13.04.2016 klo 13.01.

 1. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid
  Lainaus:
  Tarkoitat tällä hetkellä Liigan toiseksi paras Ilveksen Antti Lehtosen jälkeen. Kaapolle toki Liigaennätys, kun pelasi nollapelin 54 torjunnalla.
   
 2. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Ihan huikeasti on Kähkönen pelannut. Tullut hirveästi eteenpäin siitä Kähkösestä joka alkukaudella päästi surkuhupaisia maaleja taakseen eikä kyennyt joukkuetta kannattelemaan sitten mitenkään. Nyt on joukkueen ykkösmies illasta toiseen ja vain häntä on kiittäminen siitä, että Lukko on noussut sarjan hänniltä pois.
   
 3. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Parhaat kohtaavat sitten kahtena peräkkäisenä Lauantaina, eikö vain? Lehtonen on varmasti ollut suuri syy Ilveksen viimeaikojen voitoille ja sitä ihan samaa Kähkönen on ollut Lukon voitoille. Oikeastaan ihan inan huonommalla maalivahtipelillä Lukko olisi SaiPan alapuolella. Kaikki kunnia Kähköselle. Hienosti on nostanut tasoaan pitkin kautta.
   
 4. Kettumainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  En tiedä onko Villi-Lännen mieli muuttunut tästä, mutta minusta ensi kaudeksi Kaapo & Lassi olisi todella rautainen kaksikko. Lassi putsasi A-junnuissa pöydän, joten ainoa oikea vaihtoehto on lähteä kolkuttelemaan liigan portteja ja joitain pelejä mestiksestä. Kaapo on täysin rautainen ammattilainen jo. Ei tarvitse kokenutta sparraajaa.
   
 5. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Vaikka et multa kysynytkään, niin vastataan silti. Molemmat sekä Kähkönen ja Lehtinen ovat siinä vaiheessa, että tarvitsevat paljon pelejä ja myös harjoituksia. En pistä pahakseni, jos Lukko hankkii tuohon kolmanneksi jonkun kokeneen kakkoskassarin, jos suunnitelmana on että Lehtinen pelaa KeuPassa suuren osan peleistä ja saa hyvää harjoitusta siihen päälle. Toki Lehtistä voi ja pitää ämyös kokeilla ensi kaudella Liigassa muutamissa peleissä ja jos homma sujuu paremmin kuin hyvin, niin lisää vastuuta vaan Liigassa ja se kokenut kolmas kassari voi sitten mennä Keuruulle.

  Eiköhän siellä kuitenkin ne viisaammat sitten tiedä mitä tekevät, mutta junnut ei ole Lehtiselle oikea paikka enää ensi kaudella. Jos esim. Keuruulla pelaisi sen 30-35 peliä ja Liigassa sen 5-10 peliä lähtökohtaisesti, tai jos kokenutta kakkosta ei hankita, niin Liigassa sen 15-20 peliä lähtökohtaisesti ja Keuruulla vähintään saman verran. Paras kassari kuitenkin kantakoot sen vastuun Liigassa ensi kaudella, eikä toivottavasti nähdä väkisin peluutusta mallia Vuori, kuten hän toimi ensin Karjalaisen kanssa ja sitten vielä Stepanekin kanssa.
   
 6. Falling Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Coyotes
  Lainaus:
  Itse olen täysin samaa mieltä kuin Villi-Länsi ja mitä olen ollut koko kauden. Kähkönen on aivan liian epävarma ykköskortti. Helppoja menee ja hyvän ja huonon päivän ero on valtava. Tarvii kokeneen ja kovan sparraajan. Vähintään mallia Vehanen/Stepanek, ei missään tapauksessa mitään tarkkeja sun muita. Toivottavasti tämän kauden alun virheitä ei toisteta. Jos Raumalla halutaan pärjätä, tulee maalivahtipelin olla sarjan kovinta.
   
 7. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ja nuori mieshän Kaapokin vielä on. Minusta olisi aika iso riski lähteä ensi kauteen Kähkönen-Lehtinen maalivahteina.

  Tälläkin kaudella Kaapon pelit paranivat vasta kun tuli Stepanek sparraamaan. Karjalaisesta ei kunnon kirittäjäksi ollut.

  Silti on sanottava että Kaapo pelasi ja pärjäsi Lukossa paljon paremmin kuin ennen kauden alkua luulin.
   
 8. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Ai Lukolla on taas potentiaalinen huippuveskari? Eiköhän se lähde Ässiin kakkosmolkeksi, kyseinen paikka vapautuu ensi kaudeksi, ja Lukko hankkii yhden valmiin huippuveskan. Tälläin nyt perstuntumalla ja lähihistorian valossa :)
   
 9. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Tietysti tulihan TPS toiseksi kahdella nuorella kassarilla tämän kauden runkosarjassa, mutta näillä molemmilla oli kuitenkin kauteen lähdettäessä kokemusta Liigasta yli 60-pelin verran ja aikuisten peleistä (Liiga+Mestis) yhteensä n. 100 pelin verran ja kolmen kauden ajalta. Setänen jopa pelasi Mestiksen finaaleja muutama vuosi sitten. Eivätkä Setänen-Georgiev mun käsittääkseni ihan jokaisessa pelissä tällä kaudella hyvin pelanneet, mutta niin vain silti TPS oli runkosarjan toinen. Lukossa yritettiin vähän samaa Kähkösen ja Karjalaisen kanssa, mutta joukkue siinä edessä ei ollut missään vaiheessa "ihan" TPS:n tasolla, vaikka keskinäiset pelit Lukon kannalta kohtalaisen hyvin menivätkin.

  Lainaus:
  Se vähän tässä korpeaakin, että Stepanekin saapumisen jälkeen Lukolla olisi ollut kerrankin sellainen tandemi, jolla olisi voinut päästä pitkälle. Tuskin yhtä tasokasta kaksikkoa vähään aikaan tulee Raumalla näkymään, vaikka Stepanekin viimeiset pelit menivätkin nätisti sanoen persiilleen.

  Kaapon torjuntaprosentti oli muuten yli 30-peliä pelanneista seitsemänneksi paras (92,06%).
   
 10. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Olen itse eri mieltä. MInusta Kaapo-Lehtinen olisi hyvä kaksikko. Kaapohan on jo Liigan parhaita maalivahteja, kun sai itseluottamuksen kuntoon. Lisäksi VIrran johdolla Lukon pyrkimys on hallita pelejä ja pitää kiekkoa. Silloin maalivahdin ei tarvitse ottaa joka pelissä 40-50 koppia, niin ykkösvahti pystyy pelaamaan enemmän otteluita.

  On hyvä myös muistaa, että Kaapo kehittyy koko ajan. Minusta nuori ikä ei ole mikään este tai hidaste, kun kerran koppi tarttuu. Mikään itseisarvo ei minusta ole se, että maalvahdin tarvitsee olla min. 30-v ja vyöllä pitää olla useita mestaruuksia.

  Tälläkin kaudella nuori ykkösmaalivahti oli sarjan kärkipään joukkueista TPS:n ohella HPK:lla. Kerhon Larmi on 20-v tuloskasmaalivahti, jota Karjalainen kirittää.

  Ja kyllähän aikanaan mm. Antti Raanta oli aika Ässissä "melko" hyvä ykkösmaalivahti, vaikka ei ollutkaan iällä pilattu.
   
 11. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lukko tarvitsee Kaapon pariksi kokeneen kakkosvahdin. Ei nyt mitään Liiga eliittiä mutta tasaisen suorittajan. Vehanen olisi ollut täydellinen tuohon. Mutta yhtä kaikki Lassi saisi luvan pelata Keupassa pelit vähintään puoliksi Urpolahden kanssa. Sen lisäksi Lassia tulisi peluuttaa Liigassa n. 10 ottelun verran. Tämä kaikki tulisi käydä läpi kaikkien asianomaisten kesken ja varsinkin perhe Lehtisen. Siksi että ollaan samalla sivulla tässä ja että tiedostetaan että Lassista kasvatetaan huippumaalivahti nimenomaan Lukolle ennen suureen maailmaan siirtymistä!
   
 12. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kaapo pelaa ensi kaudella noin 50 peliä, joten satsaaminen kalliseen kakkosmolariin olisi vähintäänkin älytöntä. Lehtinen tarvitsee myös pelejä. @Bakaun Imaami n huhuketjussa mainitsema pelaaja varmaan tulee oikeasti. On valittu sarjassaan aikaisemmin parhaaksi molariksi, tähdistöön ja voittanut mestaruuden. Hyvin Vanhatalomainen haku, kun miettii Zapolskin historiaa.
   
 13. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Näinköhän, on menossa inttiin kesällä.

  En tiedä kylläkään kauanko kestää.
   
 14. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Eikös tuo jo ollut intissä? sellaisessa käsityksessä olen.
   
 15. rellu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
  Lainaus:
  Ainakin oli viime talvena urheilukoulun pääsykokeissa Tuulolan, Ahon ja Kalaputaan kanssa. Sitä en tiedä menikö.

  EDIT. Nyt tiedän, noista vain Tuulola aloitti huhtikuussa 2016 urhelilukoulussa. Ei tainnut Kaapo siis mennä.
   
 16. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Lainaus:
  Lainaus:
  Urheilukoulun talvilajien saapumiserä III/17 valittu - Artikkeli - Maavoimat

  Juuri tänään ilmoitettiin urheilukouluun valitut. Kähkönen mukana.
   
 17. rellu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
  Lainaus:
  Kas, huomasin että aina on 15.3. tienoilla ilmoitettu ja kuuklasin juuri ennen edellistä postausta mutta ei kuukkeli vielä antanut linkkiä. No nythän se sitten tiedetään. Alokas Kähkönen.

  Edit. On se google välillä tiukka: piti hakuun laittaa urheilukoulun TALVILAJIEN valitut 2017...
   
 18. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Joko Saarela kävi armeijan? Taisi päästä viime kesänä poies jo?
   
 19. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Päivän lehdessä oli juttua Kaaposta ja siitä että hän on nyt Santahaminassa valtion leivissä. Hän on vasta tällä viikolla osallistunut joukkueen harjoituksiin, mutta on tietysti armeijassa treenannut 14 muun palvelustaan suorittavan liigapelaajan kanssa ja jäällä on käyty säännöllisesti Vierumäellä.

  Kaapo kehuu jutussa menneen kauden maalivahtipariaan Jakub Stepanekia "hyväksi jätkäksi".

  Sitten siihen NHL-asiaan. Lehden mukaan tulokassopimuksen teon takaraja on jo torstaina eli huomenna. Minnesota ei ole ollut Kaapoon missään yhteydessä, eikä maalivahti itse ole edes selvillä miten säännöt tuon sopimuksen teon kanssa menevät. Aika varmana Kaapo pitää sitä asiaa että hän torjuu alkavankin kauden Lukossa.
   
 20. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  Kaapo oli juossut 2600m coopperissa siellä intin puolella.
   
 21. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Toi on kyllä järkyttävää, jos oli tosissaan. Eikö 2600m juokse kuka tahansa joka ei ole vakavasti ylipainoinen tai rampa ja osa heistäkin. Jos jaksaa koko matkan edes juosta (siis kävelyvauhtia kovempaa) niin ollaan jo hyvän matkaa päälle kahden tonnin?
   
 22. lebak Jäsen

  Niin, en tiedä kuinka paljon maalivahtien tulisi Cooperin testissä juosta, yrittikö Kaapo täysillä tai oliko ilmoitettu tulos edes luotettava.

  Hänen juoksuvauhtinsa on kuitenkin ollut:
  04:36 min/km
  13 km/h

  ½ maraton taittuisi aikaan 01:37:22 sekä kokonainen 03:14:44.
   
 23. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Ensinnäkin luulisi SM-tason urheilijan pystyvän parempaan Cooperin testissä... Ihan käsittämätön tulos mielestäni, vaikka Kähkönen onkin maalivahti. Miten siellä maalissakaan voi kestää yhden ottelun rumputulta, jos ei ole fyysisesti kovinkaan kummoisessa kunnossa? Onhan tuo vain Cooper testi, mutta jotenkin 2600m kuulostaa niin heikolta, kun puhutaan SM-tason urheilijasta, jonka tavoite on NHL:ssä. Toivottavasti tuohon on nyt joku selitys esimerkiksi lättäjalat tai jotain muuta.

  Eikö joku sanonut Kähkösen olleen viime kaudella parhaimmassa kunnossa koko joukkueesta? Mitäköhän tästä pitäisi sitten ajatella. Tuskin tuo Cooper tuloskaan on romahtanut tässä aivan käsittämättömällä tavalla vuodessa.

  Lainaus:
  Jos ei täysillä juokse testeissä niin vaikea kuvitella uraa NHL:ssä. Ei kuulosta huippu-urheilijan toiminnalta ja en myöskään usko, että Kaapo olisi lähtenyt löysäilemään testiin.

  Edit. Voi olla, että tässä ollaan turhaan huolissaan. Aika näyttää.
   
 24. Lugu63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ilman Hannu Vanhataloa
  Jos nyt muistellaan asiaa niin aika tarkkaan vuosi sitten palstoilla analysoitiin samaista aihetta ja Kähkösen painoa.

  Paino oli silloin jossain 107kg huitteissa Lukon sivujen mukaan ja vastaavaa keskustelua Kaapon "rapakunnosta" käytiin.
   
 25. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Tuo 2600m on kyllä järkyttävän huono tulos, joskaan en pidä cooperia relevanttina mittarina jääkiekkoammattilaiselle missään määrin.

  Oma kohtaisesti voin sanoa, että olen juossut aina cooperissa vähintään 2700, armeijassa b-kaudella tuo Cooper tuli juostua juuri pizzan syönnin jälkeen ja flunssaisena. 2600 ylitys ei vaadi kuin vähän normi kävelyvauhtia kovempaa hölkkäystä. Omat pohjat on divari ja junnu jalkapallossa (4,5 ja 6div + junnusarjat)

  Kummalliselta kuulostaa jos Kähkönen juoksee noin vähän, mutta kuten sanoin en pidä Cooperin testiä mitenkään relevanttina tasona yhtään mistään.
   
  Viimeksi muokattu: 15.06.2017 klo 00.37