Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Kaapo Kähkönen – Lukon ykkösmaali(tykki)vahti

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Thompson, 13.04.2016 klo 13.01.

 1. Thompson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Arsenal
  KAAPO on nuorten maailmanmestari tältä vuodelta ja erittäin potentiaalinen maalivahti. KAAPO tuo Lukkoon loistavien torjuntojen lisäksi myös maalintekovoimaa.

  Tervetuloa, KAAPO!
   
 2. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Elikä huonosti varjeltu salaisuus toteutui ja Kaapo Lukon riveihin.

  Ainakin junnukisoissa jätti Vehviläisen taakseen, joten potentiaalia varmasti löytyy. Mielenkiinnolla odottamaan miten kassarin ura lähtee kehittymään.
   
 3. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Tervetuloa Kaapo !
  Raumalla on pitkät perinteet hyvien maalivahtien suhteen, Mestaruus haaveet ei kaadu ensi talvena maalivahteihin. Rohkeasti luottoa nuorille maalivahdeille. Hifk näytti mallia nuorilla veskareilla mentiin finaaleihin.
  Tässäkin kohtaan varmaan tuli säästöä paljon, veikkaan Kähkönen/Karjalainen olevan merkittävästi halvempi kuin Zapo/Rinne.
   
 4. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Hyvin potentiaalinen maalivahti saatiin. Kaapo haluaa kehittyä maalivahtina ja Rauma on varmasti hyvä paikka siihen, kun saa loistavan maalivahtivalmennuksen. Sen lisäksi Vuori puhui kilpailutilanteesta Karjalaisen kanssa, joten ykkösmaalivahdin paikka ei irtoa ilmaiseksi mikä on hyvä Kaaponkin kannalta. Pelkkä nuorten maailmanmestaruus kertoo jo paljon siitä potentiaalista mitä Kaapolla on ja nuo Mestiksessä ja maajoukkueessa tehdyt maalit kertovat, että saadaan todellinen mailapelin expertti tolppien väliin. Saa nähdä päästäänkö ihastelemaan Rolosonin kaltaista mailapeliä.

  Kaapo ei kuitenkaan ole vielä Liigan top5 maalivahteja, joten saa nähdä miten raumalaiset suhtautuvat jos/kun virheitä tulee alkuun enemmän kuin Zapolskilla. Potentiaalia on kuitenkin ihan Liigan kärkivahdiksikin. Mielenkiinnolla odotan mitä Vuorio saa irti Kaaposta.
   
 5. Thompson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Arsenal
  Sopimus on siis 2 vuotta.
   
 6. Lone Wanderer Jäsen

  Tosi tyytyväinen tähän. Parhaat vuodet vasta edessä ja tavoite ison veden takana. Juuri tällaisia hankintoja toivon Lukolta jatkossakin. Kaapo ei varmaan ekalla kaudella ole täyttä timanttia illasta toiseen, mutta uskon että toisella Lukko-kaudellaan kuuluu jo Liigan eliittiin.
   
 7. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Kähkösen ikäisestä maalivahdista kun puhutaan, niin parhaat vuodet saattavat olla todella kaukana edessä ;) Kähkönen on kuitenkin jo suhteellisen paljon miesten pelejä (Liiga 27, Mestis 48+19) pelannut, joten ei nyt ihan keltanokasta kuitenkaan puhuta. Hyvä kaappaus Lukolta kuitenkin.
   
 8. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Potentiaaliahan Kaapolla on vaikka muille jakaa ja nuorten MM-kisojen aikaan lehdissä hehkutettiin sitä kuinka poika nappasi Vehviläiseltä ykkösvahdin paikan ja torjui MM-kullan eikä päätä huimaa missään paikassa.

  No niinhän se meni, ei siinä mitään mutta tuosta huimaamisesta sanon sen verran että Kaapo tulee kyllä nyt niin kovaan paikkaan että mahtaako hän sitä itsekään tietää. Raumalla on totuttu vuodesta toiseen siihen että sarjan paras tai ainakin toiseksi paras maalivahti pelaa sinisessä nutussa Lukon maalilla, ja jos kumipuun anti ei tartukaan niin äkkiä se peruskatsojan takki kääntyy ja vittuilu alkaa. Niin kävi Miika Wiikmanillekin, joka tosin ei ollut likimainkaan niin lupaava tapaus kuin Kaapo on.

  Tietysti toivon että Kaapo onnistuu, eikä se suolaaminen ala heti ensimmäisestä lipsahduksesta. Valtavan suuri mahdollisuus hänessä on, mutta mitenkään sataprosenttisen varmaa se onnistuminen ei ole ja kakkosvahdista tuskin tulevana(kaan) kautena juuri iloa on.

  Se etu tietysti Kaapolla on puolellaan, mitä esim. edellä mainitulla Wiikmanilla ei ollut, että koko muukin joukkue menee uusiksi ja samoin päävalmentaja.
   
 9. Samila Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Suomen Leijonat
  Kaapo voi olla hyvä haku. Saadaan lisätehoa ainakin maalintekoon. Jos nyt ei vielä ole nähnyt, niin tässä pari taidonnäytettä siitä osaamisesta. 28.3.2015 ja 7.4.2015. Linkit vievät Youtubeen.
   
 10. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
 11. Thompson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Arsenal
 12. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Luulen, että puukkoa tulee oikealta ja vasemmalta jos ei heti tartu kuten Zapolskillekin annettiin ja aiheesta.
   
 13. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Ainakin siitä suunnasta ja yleensä aiheettomasti.
   
 14. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Tuskin kukaan aiheettomasti puukkoa antaa. Itse en ainakaan ole tälläiseen törmännyt.
   
 15. Guru Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Mikä vitsi tässä on taustalla?
   
 16. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Lainaus:
  Tehnyt kaksi maalia ja vielä aika lyhyen ajan sisään nuo. Toisen TuTossa ja toisen maajoukkueessa.
   
 17. Thompson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Arsenal
  Lainaus:
  Katso tämän ketjun viesti #9. Siinä on kaksi linkkiä.
   
 18. Guru Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Kiitos!
   
 19. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Onko Kähkönen pelannut yhtään matsia, jossa ei olisi päästänyt vähintään yhden helpon maalin? Onko Kähkönen tehnyt pelaamistaan otteluissa yhtään ns. gamesaveria?
   
 20. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Kookoota vastaan ei päästänyt yhtään helppoa (tuota rankkaria en helpoksi laskisi). Gamesavereita on yksi tai kaksi, riippuu mikä lasketaan.
   
 21. Thompson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Arsenal
  Nyt tuli tärkeitä torjuntoja Tepsin ylivoimalla.
   
 22. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kolmannessa erässä Kaapo pelasi helvetin hyvin. Ensimmäisen ja toisen erän haparointi oli jäänyt pukukoppiin ja voi sanoa että piti kolmannen erän torjunnoillaan Lukon pelissä mukana.

  Mutta silti, ei tommosia maaleja voi päästää kun se Tepsin ainoa oli. Jokaiselle veskarille niitä menee joskus, mutta kun Lukolle niitä on tehty melkein joka pelissä tällä kaudella.
   
 23. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Maali meni helposti, mutta Kähkönen sisuuntui ja piti Lukkoa välillä pystyssä varsinkin alivoimalla.

  Silti tuntuu, että Stepanekin saapuminen on hyvä asia. Pitää Kaapon ja Karjalaisen nälkäisinä ja toisaalta kokenut maalivahti pystyy rauhoittamaan tilanteen.
   
 24. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kaapo reagoi Stepanekin tuloon juuri niin kuin pitikin. Maali meni toki helposti, mutta vastineeksi tuli tukku niitä voittavia torjuntoja. Karjalaisen voi lähettää KeuPaan, koska uskon, että Kaapo pystyy paljon rennompiin otteisiin Stepanekin tultua sparraamaan. Nyt vaan vielä se alakerran isäntä sisään, niin eiköhän tästä nousta.
   
 25. Sashmowitz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Jännä juttu muuten että Kähkönen on torjuntaprosenteissa sijalla 7 enemmän pelanneista maalivahdeista melkein 92 torjuntaprosentilla. Se on vaan raadollinen tuo veskarin pesti sikäli, että puolihelpotkin maalit muistetaan tuhat kertaa paremmin kuin torjunnat. Ei sillä, ei Kähkönen noita tiukkoja pelejä ole Lukolle kyllä kääntämään pystynyt ja parissa pelissä helpohkot maalit ovat ehkä jopa kääntäneet pelejä vastustajalle.
  Silti jossain määrin olen ihmetellyt Karjalaisen suht suurta pelimäärää. Varmaan tuo Hpk-voitto on painanut vaa'assa. Kuitenkin näkemissäni peleissä Kähkösen toiminta ja ennenkaikkea olemus on ollut mielestäni Karjalaista edellä.
  Plus hieno peli Kähköseltä (helposta maalista huolimatta) Stepanekin tulon uutisointipäivänä. Osoittaa kyllä jonkinlaista lujuutta ja henkistä kanttia.