Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Kaapo Kähkönen – Lukon ykkösmaali(tykki)vahti

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Thompson, 13.04.2016 klo 13.01.

 1. ErgonomicMonkey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Hyvä opeli tosiaan Kaapolta, Lisää näitä pelejä.
   
 2. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Ihan hyvä peli Kaapolta mutta rankkareissa oli kuutamolla ei eväkään värähtänyt noissa vedoissa. Tosin vedot oli hyviä mutta kai siinä jotain muutakin olis voinut kun vain tulla pikkuisen vastaan.
   
 3. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kähkönen on Marraskuussa pelannut varsin hyvin, jos sitä surullista Jukuri-peliä ei lasketa mukaan. Torjuntaprosentti on 94,44 ja päästettyjen maalien keskiarvo on 1,94. Lisäksi näistä peleistä Lukko on saanut 2 pinnaa per ottelu. Toivottavasti Kaapolla tarttuu loppukaudenkin yhtä hyvin ja joukkue edessä parantaa vielä reippaasti.
   
 4. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  En tiedä asiasta mitään, mutta ei kai noin läheltä tulevia vetoja muuta kuin peitetä. Hanska oli inan liian alhaalla tai takana.
   
 5. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Kähköseltä ei ole tullut näytteitä, että olisi mennyt eteenpäin. Helppoja menee ja perustorjuntoja ottaa mutta pelin sisällä heittelee taso todella paljon. Viimeistään JYP-pelistä näki, että Kaapo ei saa kiinni jos räpylälle ampuu. Sielä on uponnut kerta jos toinenkin ja käytännössä Nättinen ainakin oli kotitehtävänsä tehnyt. Ei näillä näytöillä kyllä Kähkönen tule Minnesotassa näkemään yhtäkään kevättä.
   
 6. BIGKING24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja Montreal
  Lainaus:
  No siinäpä on paikka Vuoriolle tienata palkkaansa, kun laittaa tuon kuntoon.
   
 7. Boomshaka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oilers
  Lainaus:
  Ihan kuin olisin lukenut tämän viestin joskus aiemmin. Tosin muutamia vuosia sitten.
   
 8. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Niin olisi mutta en usko, että hänkään yksin siihen pystyy.
   
 9. BIGKING24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja Montreal
  Ei pysty korjaamaan tuota "virhettä/ongelmaa" joka Kähkösellä on torjuntatyöskentelyssä vai? Sitten on mahdollisesti huonovalinta lukon puolelta tehty maalivahtivalmentajan suhteen tai sitten Kähkönen on toivoton tapaus ja kaverista ei tuon parempaa tule. Harmittavia seikkoja molemmat sinällään
  Jos ei tunnu paranevan tilanne huolimatta työstä jota tehdään, niin lienee sitten Kähköselle tarpeen etsiä vielä kenties joku toinen seura/koutsi joka voi kenties auttaa. Siis jos haluaa nousta NHL tasolle.
   
 10. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Siis, uskon, että Vuoriolla riittää kyllä ammattitaito mutta enpä usko, että Kähkönen on niin lahjakas, että hänestä tulisi mitään tämän ihmeellisempää. Tämäkin perustan siihen, että taso heittelee älyttömästi yhden pelin pelin aikana eikä ole näkyvissä mitään eteenpäin menoa.

  Olen toki halukas syömään sanani mikäli hänestä joskus tulee voittava maalivahti.
   
 11. BIGKING24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja Montreal
  Lainaus:
  No toivotaan Lukon ja Kaaponkin vuoksi, että joudut syömään sanasi. Kun moin yleisesti Myshkiniä ja Wiikmannia lukuunottamatta lukko on molari hankinnoissa kohtalaisesti onnistunut
   
 12. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Sitten lisäksi se Lovedoggia edeltänyt kaksikko, oliko se nyt Häkkinen-Korhonen. Lawson ei kuitenkaan ihan paska sitten taas ollut, vaikka huonosti lähti kiekkoon Koivistoa vastaan sääleissä.
   
 13. BIGKING24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja Montreal
  Aivan kun tuokin kaksikko hääräili täällä.
   
 14. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Voittopelistä huolimatta on sanottava että Kaapolle lipsahti taas se pakollinen helppo. Ei näitä nyt joka pelissä mene, mutta liian usein kumminkin. Tänään sillä ei mitään vaikutusta ollut lopputulokseen muuta kuin että Sport sen yhden maalin sai, mutta kyllä Kaapo silti muutaman kerran vaikutti olevan hyvinkin tietämätön siitä missä kiekko on.

  Paljon hän torjui. 37 vai mitä niitä tänään tuli, ja torjuntaprosentti nousee tietysti kohisten, mutta en minä nyt ihan ottelun parhaaksi pelaajaksi häntä olisi nimennyt siitäkään huolimatta.
   
 15. Guru Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Jep! Ja lisäksi meni toinenkin helppo. Osui kuitenkin meidän onneksi tolppaan.
   
 16. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Lainaus:
  Juu ja meni kolmaskin helppo! Onneksi meni kuitenkin ohi maalin! Ja mieti, se veto lähti vastustajan omasta päästä!
   
 17. Kiikartorni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anssi Rantanen
  Ja luojan kiitos Sportin 68 laukauksesta vain 38 tuli maalille asti. Jos useampi olisi tullut niin 37 torjunnalla olisi tullut aika iso tappio tänään.
   
 18. PJ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK (Lukko)
  Joukkuepeli, silti tänään Kaapo antoi Lukolle todellakin mahdollisuuden voittaa. Lukon puolustus on kyllä muuttunut parissa pelissä täysin. Tuon takana on jo varmasti helpompi hengittää. Nyt Lukko pelasi kummankin maalin edessä ihan tosissaan, se näytti uudelta. Teoriassa Lukolla on mahdollisuudet vielä melkein mihin vain.
   
 19. Lone Wanderer Jäsen

  Oli huikea peli Kaapolta. Iso peukku!
   
 20. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Kertoisitko sinä tästä hieman lisää ? Käytännössähän Lukolla on samat saumat, kun kaikilla muilla, mutta teoriassa... kerro ihmeessä
   
 21. Kettumainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Miten ton nyt ottaa. Hirmuinen pistetahti saisi olla jos runkosarjan kärkikahinoihin Lukko vielä päätyisi. Ja eikös poikkeuksetta sieltä kärkikahinoista sinne kirkkaimpaan ponnisteta? Toki se onnistuu myös sijalta 10, mutta sitä voidaan kokemuksen perusteella nimittää teoreettiseksi mahdollisuudeksi.
   
 22. senilix Jäsen

  Kyllä se kymmenes sijakin edellyttää aikamoista pistetahtia. Siihen ei riitä Ilveksen ohittaminen, täytyy ohittaa neljä joukkuetta. Koska en usko, että Kärpät kompuroi koko sarjan ajan, pitää SaiPan ja Ilveksen (ja JYPin) lisäksi yksi tai kaksi ohitettavaa löytyä ryhmästä Sport, Pelicans, Ässät, Jukurit, HIFK, HPK....
   
 23. Kettumainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  6 pinnaa on matkaa sijaan 10 ja joulukin on vielä ryyppäämättä. En pidä tuota eroa minään.
   
 24. Sashmowitz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kähkösellä toiseksi (!) paras torjuntaprosentti enemmän pelanneista maalivahdeista. Sinänsä outoa siihen nähden, että aika paljon on nuorukainen lokaa niskaansa kauden aikana saanut, ihan vielä lähiaikoinakin.
  Näyttää kyllä erittäin varmalta ja hyvältä Kähkösen peli tällä hetkellä. Niinkuin se on minusta näyttänyt jossain määrin koko kauden mutta selkeä itseluottamusboosti on joukkueen pelin paranemisen myötä tapahtunut.
  Jälkiviisaus on tietysti helppoa mutta itse olen sitä mieltä, että alkukauden osalta maalivahtien peluutus ei mennyt ihan nappiin. Jotenkin vaan en Karjalaisessa nähnyt/näe sitä potentiaalia kääntää tiukkoja pelejä joukkuelle isossa kuvassa. Itse olisin vastuuta alusta asti antanut Kaapolle enemmän. Sitähän ei tietenkään tiedetä onko alkukaudesta ollut jotain pikkuvammaa tms. Toki Stepanekin hankinta oli ihan perusteltua ja onhan mies varsin hyvin pelannutkin. Ja mahtavaa on ollut huomata miten Kähkönen on reagoinut Stepanekin hankintaan-nostamalla pelin tasoaan selkeästi. Kielii kyllä jonkinlaisesta henkisestä vahvuudesta.
  Mun papereissani Lukolla on tällä hetkellä Liigan kovin maalivahtikaksikko. Ja sehän on hyvä tilanne se.
   
 25. Falling Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Coyotes
  Lainaus:
  Toiseksi viimeinen lause, enpä enempää voisi samaa mieltä olla. Mutta aiempaan pitää kyllä antaa eriävää mielipidettä. Kokonaisuutena Liigan veskarien taso on heikentynyt viime vuosina paljon. Ei tarvitse olla kummoinenkaan maalivahti, että nykypäivänä tässä maalinestopeliksi muuttuneessa Suomi-lätkässä pääsee hyville lukemille. Mitään ottamatta pois viime aikoina hyvin pelanneelta Kähköseltä. Kovin näyttävä hän ei ole, ja kun helppoja on lipsunut lähes joka peliin gamesaverien loistaessa poissaolollaan, on kuva hänestä muodostunut ehkä turhan negatiiviseksi.

  Alkukauden surkea maalivahtipeli oli monen syyn summa. Ehkä Kähkönen on Karjalaista lahjakkaampi, muttei tänä syksynä ollut yhtään sen parempi tai huonompi kuin Hämeenlinnaan siirtynyt kollegansa. Tämä on muuten ensimmäisen katastrofipelin jälkeen naputtanut torjuntaprosentit 95,24-100,00-91,30-95,83. Voimmeko siis päätellä, että molemmat maalivahdit ovat nyt lyönnissä, vai oliko sittenkin vika Vuoren touhuissa, ettei nyttemmin seiniksi muuttuneet herrat onnistuneet?