Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Jyväskylään uusi halli, mutta miten?

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Kulttimörkö, 07.04.2006 klo 14.45.

 1. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Toisaalta onhan tuossa vähän kaksipiippuinen asia, varsinkin juuri arkipeleissä kun halli on puolityhjä niin tulee aika kova paine varmasti seuralle tuommoisessa 8k hallissa tiputtaa lipunhintaa että väkeä tulee. Pienen hallin etu on ollut se että ollaan saatu pyytää lipusta isompaa hintaa kun kaikki paikat menee noille huippupaikoille varmasti tai ainakin kaikki vierekkäiset paikat. Mutta ihan jo sen takia varmaan olisi järkevää tuommoinen reilu 8k halli ainakin että esimerkiksi maajoukkueen pelejäkin voisi tarvittaessa täälä pelata ja muuta huipputapahtumia ja lätkää pelata. Jyväskyläkin kokojajan kuitenkin kasvavaa aluetta joten 20 vuoden päästä tuommoinen 6k hallikin voi äkkiä käydä tyhjäksi vaikka nyt varmaan semmoinen rittäisi jopa mainiosti.
   
 2. Al Bundy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
  Tässä kaupungin nettisivu jossa pääsee vastaamaan Hippos-kyselyyn. Linkki vie Jyväskylän kaupungin sivulle jossa ensimmäisenä oleva linkki vie itse kyselyyn.

  Kysely ei tietenkään koske pelkkää jääkiekkoa, vaan koko Hippos2020-hanketta.
   
 3. Tach Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  tarkastele kaavaa

  Hippoksen kaavaluonnosta, liikennesuunnitelmaa ym. nähtävillä
   
 4. Syöttöpiste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tämän päivän Keskisuomalaisessa on juttua hankkeen etenemisessä. Myös lehden nettisivuilla on juttu asiasta.

  Hankkeen kaavoitus on edennyt odotettua sujuvammin, sillä valituksia kaavaluonnoksesta on tullut yllättävän vähän. Nyt alkavan syksyn aikana laaditaan kaavaehdotus ja asian päätöskäsittely on ensi keväänä. Enempi tietoa löytyy tuosta Keskisuomalaisen jutusta, johon yllä oleva linkki johtaa.
   
 5. JJT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kieltämättä tämä on ollut suorastaan valtava positiivinen yllätys. Paitsi koko projekti, niin ennen kaikkea tämä valitusten vähäisyys, yleensähän sitä löytyy jos jonkinlaista nurisijaa, muttei ainakaan toistaiseksi vielä tässä tapauksessa. Kaippa sitä vaan voi todeta, että suunnitelma on kaikin puolin onnistunut.
   
 6. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Varmasti auttaa että tämä on kokonaisvaltainen suunnitelma. Tähän kuuluu myös muuta kuin pelkkä uusi areena. Kuten me hyvin tiedämme, tähän tulee hotellia, kauppaa, parkkihalleja ja asuintaloja. Vielä kun saavat liikennejärjestelyt paremmaksi, sillä ei voida luottaa siihen että julkinen liikenne saisi jonkun ihme suosiopiikin.

  Nyt areenan ylimpään kerrokseen tulee jalkapalloilijoille harjoitushalli. Harmi ettei sinne saada kunnon kenttää jota hoidettaisiin kunnolla. Avattava katto kesää varten ja talvisin katto kiinni. Kentän alla lämmitykset talvea ajatellen. Koko vuoden kestävä nurmikenttä. Tiedetään, utopiaa tämä on mutta aina voi haaveilla.
   
 7. Bemari Eki Jäsen

  Lainaus:
  Just joo...NYT SE KORKKI KIINNI !!!
   
 8. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Jotenkin vähän särähtää korvaan nuo puheet Hippoksen alueen liikennesolmun ratkaisemisesta. Jos ns. Köyhälammen risteyksestä Länsi-päijänteen tieltä ei vieläkään vedetä suoraa liittymää Hippokselle, ruuhkia tulee olemaan jatkossakin ja niitä ei mikään parkkitalo ratkaise (vaikka varmasti parantaa). Muutenkin aika optimistista tuo, että ruuhkat ratkaistaan sillä että opetetaan ihmiset käyttämään julkista liikennettä...
   
 9. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
  Jos se julkinen liikenne oikeasti toimisi niin se olisi hyvä ratkaisu. Mutta nykyisellään (ainakin omaan asuinpaikkaani) se on täysi vitsi, kun bussit ei kulje 9 jälkeen.

  Ja muuten samaa mieltä noista alueen liikennejärjestelyistä. Vaikuttaa aikamoiselta solmukohdalta.
   
 10. Huerzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Donnerwetter S.p.A.
  Hippos2020-hanke näyttää edistyvän nopeammin ja pienemmillä muutoksilla kuin osasin odottaa. Hyvin valmisteltua työtä - toki moniko kaupunki tyrmäisi 300 miljoonan euron hankkeen...

  Jyväskylän kaupungin tiedotteesta:
  Lainaus:
  Jyväskylän kaupunki: ajankohtaista: Uutiset

  Eli kuokka iskettäisiin maahan jo ensi vuonna ja monitoimiareenan kirkkaita valoja saadaan ihmetellä ehkä jo reilun kolmen vuoden päästä.

  Kun samassa tiedotteessa kerrotaan entisen keskussairaalan ympärillä toimivasta "Kukkula"-hankkeesta ja entisen paperitehtaankin alueella rakennetaan isosti, on Jyväskylässä lähivuosina nostokurjille hommia!
   
 11. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  Tuntuu kyllä hyvälle Jyväskylän, urheilutoimijoiden, urheilijoiden ja JYPin puolesta että tämä proggis saatiin sysättyä liikkeelle.

  Nostaa selkeästi kaupungin imagoa urheilukaupunkina ja muutenkin. Hienoa myös ajatella että kenties pian meillä on uusi, uljaampi halli missä käydä katsomassa JYPin pelejä.
   
 12. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
  Veikkaan lopulliseksi hinnaksi 450 miljoonaa euroa mutta JYP liukastelee ohi ylimääräisten maksujen ja ensimmäinen kausi Euroopan Liigassa pelataan vuonna 2023.
   
 13. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Demarilehti (tuli facebookin uutisvirrassa vastaan) ihmettelee kovasti Jyväskylän kaupungin tiedotetta. Kyseisen lehden mukaan mitään päätöksiä ei kunnan päättävissä elimisissä tehty joten kaupungin tiedote olisi siten ennenaikainen. Sen jutun mukaan rahoitus ei ole vielä selvinnyt.

  Edit: Linkki -> Hippos-hankkeen marssijärjestys herättää hämmennystä | Demokraatti.fi
   
  Viimeksi muokattu: 09.10.2016 klo 10.30
 14. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 15. MiksaK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  YLE Puheella tänään klo 18.03 Urheiluillassa keskustellaan urheilupaikkarakentamisesta. Keskustelussa Jyväskylästä on mukana projektipäällikkö Kari Halinen.
   
 16. mohmot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tuota lähetystä pystyy jälkikäteen kuuntelemaan tästä -> Urheilupaikkarakentaminen | Urheiluilta | Radio | Areena | yle.fi

  Hippoksen osuus alkaa kohdasta 1:08.20. Jypiin liittyvä keskustelu ajassa 1:15.56.

  Lyhyesti kiteytettynä JYP pelaisi ensimmäiset pelit uudessa hallissa 2020 ja areenan mahtuisi n. 7000 eli suurinpiirtein saman verran kuin Metro Areenalle Espooseen.
   
 17. Huerzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Donnerwetter S.p.A.
  Hippos2020-hankkeen suunnitelmat tarkentuvat: nyt monitoimihallin katsojamääräksi kerrotaan "yli 6000". Lapiota tökittäisiin maahan vuoden 2018 alussa, jos poliittiset päättäjät ja virkamiehet näyttävät kaavalle ja suunnitelmille vihreää valoa. Miksipä ei, kun kaupungin 30 miljoonan euron osuuden arvioidaan tulevan takaisin jo rakennusaikana rakennusoikeusmaksuina ja rakentamiseen liittyvinä verotuloina. Muu työpaikoista ja liiketoiminnasta syntyvä uusi verokertymä ei sisälly laskuihin.

  Lisäksi Keskisuomalaisessa esitettiin arvio, ettei vanhaa jäähallia enää rempattaisi uuteen käyttötarkoitukseen, vaan sekin purettaisiin pois uuden pytingin tieltä.

  Jyväskylän kaupunki: ajankohtaista: Uutiset
   
 18. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Missähän ne meinaa pelata purku+rakennusaikana? Toivottavasti mitää harjoitusjalkapallohallia ei tule ullakolle, vaan katto reilusti korkealle ja katsojapaikkaluku 7000 kieppeille!
   
 19. Tähtipakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Forza Kimi!
  Lainaus:
  Samaa mieltä yleisömäärästä. Toivottavasti ei tehdä vastaavantapaista erhettä kuin nykyisen hallin kanssa ja laiteta pienempää kapasiteettia vaan sen takia, että "eihän sinne kuitenkaan ikinä niin paljoa ihmisiä tule".

  Muuten koko hanke näyttää hienolta ja etenevän jossain määrin aikataulussa, minkä suhteen olen ollut vallan skeptinen koko projektin olemassaolon ajan.
   
 20. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Eiköhän purku pyritä ajoittamaan siten, että se häiritsee JYPin pelaamista mahdollisimman vähän. Vaikea kuvitella, että kovin läheltä löytyisi vaihtoehtoista pelipaikkaa, joten JYPin ehdoilla on purkuhommien kanssa vähän pakko mennä.

  Purku täytyisi siis ajoittaa kausien väliseen aikaan ja uuden hallin tulisi olla käyttökelpoinen, kun hallia seuraavan kerran tarvitaan. Tarvittaessa sitten kauden alkuun pelataan vain vieraissa, kuten esimerkiksi Ässät teki vähän aikaa sitten.
   
 21. Huerzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Donnerwetter S.p.A.
  Lainaus:
  Nykyistä Synergia-areenaa ei mielestäni tarvitse purkaa, ennen kuin uusi monitoimiareena (kuka lie ostaa nimioikat) on valmis. Koko hanke kestää kuitenkin viitisen vuotta ja toteutus etenee paloittain (ja liikuntapaikoille on hankala osoittaa korvaavaa suorituspaikkaa), joten koko Hippoksen aluetta ei voi pistää kerralla sileäksi. Mitä rakennetaan milloinkin - sitä en tiedä - mutta varmaankin ensimmäisenä rakennellaan ne kohteet, jotka voidaan aloittaa vähimmillä purkamistöillä.
   
 22. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Tuo harjoitusjalkapallohalli-juttu on kyllä siitäkin täysin käsittämätöntä että siihen suunnitelluilla rahamäärillä saisi varmasti tehtyä ihan kunnon tekonurmistadionin jonnekin muualle. Toivon syvästi itsekin ettei minnekään jäähallin yläkertaan tule futiskenttää vaan että Hippos 2020-projektiin otettaisiin myös jalkapallon tarpeet huomioon. Tai sitten tosiaan rakennetaan asiallinen tekonurmi katetun katsomon (+valojen) kera muualle.
   
 23. Tach Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Uskoisin että hanke lähtisi liikkeelle monitoimitalon purkamisella, ja kun siihen on saatu parkkitilat on sitten pesäpallokentän ja areenan vuoro. Kun ne on valmiit, voidaan vanhoja pytinkejä purkaa pois edestä
   
 24. Scarface Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #44,
  Lainaus:
  Minulle on asiaa esitetty niin, että JYP pelaa uudessa hallissa v. 2020. Aikataulu vaikuttaa aika kunnianhimoiselta varsinkin, kun mitään virallista tiedotetta hankkeen toteutumisesta ei ole esitetty. Kokonaishankkeen osalta tuo viitisen vuotta vaikuttaa paljon realistisemmalta.
   
 25. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Kyllä, oikeassa olet. 2020 on projektin tarkoitus valmistua, siitä se nimikin tulee.
  http://www.jyvaskyla.fi/instancedat...skylawwwstructure/81205_kv20160222_hippos.pdf slaidi 21 näyttää aikataulun. Rakennusvaihe on merkitty vuosiksi 2017-2020. Kokonaishankkeen osalta viisi vuotta tulee täyteen 2020 kun projekti aloitettiin 2015.