Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

JYPin mediaketju

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Mosabacka, 26.09.2005 klo 12.50.

 1. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Ei pidä vaalia hänen poismenoaan, vaan pitää vaalia hänen elämäänsä. Hän varmasti nautti tuosta pelistä, ja muistakin jääkiekkopeleistä, mitä hallilla käynyt katsomassa. Elämänsä päättyi jääkiekon parissa, ja ei kukaan tehnyt oikein tai väärin, meillä on kaikilla oma tapa suhtautua jonkun poismenoon.
   
 2. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tuo oli sellainen pieni asia joka oli ihan fiksua. Tämä on sellainen asia, että tämän jokainen kokee niin eri tavalla mikä on oikein ja väärin. Toivottavasti tästä ei muodostu päiväkausia kestävä juupas-eipäs väittely.
   
 3. Sudan1 Jäsen

  Perustelut puolesta ja vastaan toimivat - tuskin tässä olisi menty kauheasti metsään olisi ratkaisu ollut kumpi hyvänsä. Ehkä sen verran olisi pitänyt olla pelisilmää, että 'hurrikaanisydän lyö..' chantin olisi voinut jättää huutamatta. Osanotot omaisille.
   
 4. Draco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara ja Ilves
  Lainaus:
  Tätä mieltä minäkin olen. Lauloihan se Freddy Mercurykin aikoinaan, että "Show must go on..." , kun tiesi, että lähtö on lähellä.
   
 5. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Itseasiassa juuri tuo chantti sopi tilanteeseen mielestäni todella hyvin. Senhän voi tulkita niin, että vaikka se varsinainen sydän ei enää löisi, niin hurrikaanisydän ei lakkaa lyömästä koskaan. Eli tämäkin vainaja elää aina JYP-kannattajien sydämissä.
   
 6. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Voi jeesus millainen show tästäkin saatiin aikaan. Mielensäpahoittajia kaikkialla kuten nykyaikaan kuuluu. Jos peli olisi keskeytetty, niin varmasti käytäisiin samaa keskustelua silti.

  Kuitenkin, omaisten toive oli jatkaa peliä ja näin tehtiin. Mielestäni koomista että henkilöt jotka eivät edes tunteneet vainajaa alkavat someriehumaan että väärin tehty. Vittu, siis siellä on omaiset sanoneet että pelataan vaan. Ja idiootit sitten kyseenalaistavat omaisten päätökset! Vähän sama kuin änkisi tuntemattomien hautajaisiin huutamaan omaisille että väärin muistettu.

  Minun mielestäni suurempi farssi on tämä jälkipuinti kuin ottelun jatkaminen. Ihmiset jotka eivät olleet edes hallissa ottavat kantaa miten siellä on tehty väärin. Somessahan lähti villejä huhuja pyörimään että siellä olisi tyyliin elvytyksen aikana rummut pärisseet, joissa ei sitten ollut mitään perää. Hetken ajan katsoin jonkun Jokerien fanipaitaan pukeutuneen nuoren henkilön vlogia, jossa twitter pohjatietonaan haukkui JYPin, Lukon, Liigan, viranomaisten ja omaisten eilisen päätöksen jatkaa ottelua. Kommenteissa monet onneksi korjasivat että suurin osa huhuista mitä hallissa tapahtui oli valheellisia. Niin ja twitter-käyttäjä T. Kareinen (nimi vähän muutettu), haista sinä pitkä vittu! Twiittasit ensin miten "ihminen kuolee ja rummut paukkuu Hippoksella". Siis luodaan virheellisesti sellainen kuva että siellä on faniporukka huutanut elvytyksen aikana. Sitten kun joku tuli kommentoimaan että ei pidä paikkansa, niin Kareinen kommentoi että niin samassa ottelussa oli rummutettu. Vitun some-aika, kaikki haluavat ottaa kantaa ja siinä välillä unohtuu sitten faktatkin.

  Samaa kommentoin myös niille jotka puhuvat että vainaja oli jonkun pelaajan läheinen. Tuollaiset mölyt pidetään mahassa. Ei lietsota lisää näitä huhuja, jookos?

  Vähän hassusti päivän fiksuin kommentti löytyi Ilta-sanomien kommenteista. Siellä sanottiin mielestäni hyvin että JYPin peli on kuitenkin aika hyvä paikka saada sydänkohtaus verrattuna kotiin. Paikalla on heti paljon ammattitaitoisia auttajia, ja mikäli tarinalla olisi ollut vähän onnellisempi loppu, niin sairaalaan on hallilta todella lyhyt matka. Nyt mies sai kuitenkin lähteä rakastamansa lajin parissa.

  Toivottavasti ensi pelissä pidetään sitten virallinen hiljainen hetki. Tosin ilmeisen hyvin hiljaisen hetken pitäminen onnistui eilen hallilla ennalta sopimatta, ja se kesti kuulemma 5-10 minuuttia.
   
 7. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Jaahast, ja nyt varmistui perjantain ohjelma tuon suhteen. Hiljainen hetki + surunauhat.
   
 8. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Hienoa. Juuri näin! Ja mahdollisuus tuoda kynttilä hallin eteen pitää myös olla. Yksi meistä on poissa ja hän ansaitsee juuri tällaisen muistamisen.
   
 9. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  Sangen tyylikäs tapa muistaa kuollutta. Propsit JYPille.

  Edit. Nuo surunauhat siis.
   
 10. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Tää on tätä nykyaikaa, teit niin tai näin, aina menee väärin ja someraivo on valmis. Normaalisti vielä semmoisten ihmisten toimesta joilla ei ole osaa eikä arpaa asiaan, ja joilla ei yksinkertaisesti ole parempaa tekemistä elämässään. Somessa on helppo raivota sen sijaan, että oikeasti kävisi auttamassa, puuttumassa epäkohtiin yms.

  Jos joku järkyttyi tapauksesta, hallilta voi poistua (kuten ilmeisesti myös osa yleisöstä poistuikin). Itsellä meni fiilikset pelin seuraamiseen ja sammutin lähetyksen. Ei mun tarvitse raivota ympäri nettiä kuinka toimittiin väärin, ei tuommoisessa tilanteessa ole mitään oikeata ratkaisua. Etenkin, kun Liigalla ei ole mitään valmista sapluunaa moisen varalle.

  Omaisia ajatellen juurikin tämä helvetinmoinen jälkipuinti on ollut varmasti myrkyllisempää kuin se, että peli jatkui heidän (oletettavasti) poistuttua paikalta. Tuskin myöskään uusintapeli tai pelin jatkaminen, vaikkapa kuukauden päästä olisi yhtään sen "kivempi" tapa omaisten kannalta. Jos joku niin eikö tuo toisi lähinnä vain uudestaan mieleen ne kauheat tapahtumat?
   
 11. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Itsekin mietin että jos tämä peli pelattaisiin uudestaan, niin ihan varmasti toisi ainakin itselleni ne tuntemukset juuri sillä pelikellonlyömällä takaisin. Tämä peli pitää painaa historiaan niin kuin nyt juuri tehtiin.
   
 12. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Laitetaan nyt tänne tuosta Hurrikaani tv:sta. Tämän kuun pätkä oli todella informatiivinen mm. mitä rooleja valmentajilla on matsin aikana ja minkälaisia nuo CHL reissut joukkueelle ovat. Minä tykkäsin kovasti. Tässä JYP on kyllä petrannut ja paljon!
   
 13. Lucky Thirteen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tähän täytyy yhtyä! Odottelin tuota marraskuun jaksoa monta päivää jo milloin tulee. Ei ollut pettymys! Suosittelen lämpimästi kaikille.

  Mielenkiintoisia myös kuulla noita omien kasvattien taustoja mitkä nyt ollut Salmio&Kannisen kohdalla, sekä uusien ja vähän tuntemattomien taustoja (Rooba lokakuun jaksossa).
   
 14. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Hyvää tekemistä ehdottomasti, ehkä miinusta antaisin että tuo pelireissun pätkä oli ympätty samaan. Mielestäni tuollainen on ehdottomasti kiinnostava, mutta pitäisi saada ulos nopeammin kyseisen pelin jälkeen. Olisi tuosta tehty erillinen speciaali hurrikaani tvn jakso pian pelin jälkeen, eikä ympätty normaaliin kuukausipätkään. No pikku miinus, muuten hyvää eteenpäin menoa
   
 15. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Jypin joulupuuro kausikorttilaisille eilen illalla Synergialla oli mieleenpainuva tapahtuma. Toimisto oli nähnyt vaivaa kuten koko joukkuekin, jaksoivat vielä jutella ja vastailla uteliaiden kysymyksiin. Tarjoamiset sopivan jouluisia. Paikalla yli 400 kannattajaa, ohjelmassa pelaaja- ja kannattajahaastatteluja, joukkueen valmennuksen puolelta Marko Virtanen selvitti kauden tilannetta. Järkeenkäypää puhetta. Facessa taitaa olla kuvia, seuran sivuilla samoin. Kiitokset hyvistä järjestelyistä - tänään uudestaan hallille!
   
 16. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Näköjään radio Citystä loppunut lähetykset kokonaan kun kauppareissulla oli tarkoitus lätkää kuunella mutta eihän sieltä soi kun rokki?
   
 17. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ihan normisti tuo Ärje on ottelua selostanut tänään.
   
 18. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ainakin kun tuossa autolla ajeli jyväskylässä niin ei sieltä auton radiosta tullut, mutta liekö sitten radio löytänyt vaan jonkun valtakunnan lähetyksen tai sitten tulee vain netistä...
   
 19. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Nettiradion kautta tosiaan oma havainto.
   
 20. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  @-pasi- , et ollut yksin! Minulla kävi ihan samoin, lähetys katkesi lennosta. Poistuin hetkeksi radion ääreltä ekan Miklikin maalin jälkeen, palasin huoneeseen ja radiosta soi normaali city. Avasin puhelimesta city jyväskylän ja sama homma. Molemmissa sekä radiossa että puhelimessa soi perus City-rokki, vieläpä eri biisit (okei nettilähetyksessä pieni viive, olisiko biisi ehtinyt vaihtumaan?). Seuraavat 5min Radio Suomen parissa ja myöhemmin kokeilin taas nettiradiota. Nyt se toimikin. Outoa.

  Ihan perseestä nää Cityn lähetykset. Ennakkotunnit ja erätauot ovat sitä että soitetaan perus City-rokkia ja joku lukee ääneen Liigan sivuilta tulokset.
   
 21. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 22. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Niin eikös siellä olisi kun lähtökohtaisesti Ruusu ja Kangaskorte on Akatemian maalivahteja, näiden kanssahan se Vehviläinen tulisi jakamaan vastuuta maalilla, tosin Ruusullahan kausi akatemiassa mennyt penkin alle ja Kangaskorte päästänyt varmaan tuhat maalia kolmeen matsiin, mutta hyviä veskareita mestikseen nuokin on. Tosin tuossa tilanteessa siellä olisi kolme hyvää.
   
 23. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Mutta miksei Akatemiassa pelaaminen palvelisi ketään? Ruusu ja Veini mahtuvat vielä A:n mukaan, taitaa Kangaskortekin sopia (en tosin ole ihan varma).
   
 24. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Lähtökohtaisesti tämän siirron jälkeen Akatemian maalivahteja ovat Vehviläinen ja Ruusu. Kangaskorte pelaa todennäköisesti enemmän JYP A:n riveissä jakaen Samuli Tervon kanssa vastuun.
   
 25. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Aika vittumaisesti taas soi cityllä vain rokkia kun olisi kiva kuunalle lehdistötilaisuutta matsissa, näkeekös nää jälkikäteen jostain nykyään?