Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

JYPin mediaketju

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Mosabacka, 26.09.2005 klo 12.50.

 1. Mosabacka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tarkoituksena on kerätä keskitetysti tähän ketjuun tietoa mediainformaatiosta, joka koskee JYPiä. Mitä erilaisimmissa lehdissä on juttua JYPistä ja sen pelaajista. Juttujen kopioiminen ei ole tavoite, vaan esimerkiksi, jos jossain ilmaisjakelulehdessä sattuu olemaan jonkun pelaajan haastattelu, niin tämän voi kertoa muillekin, niin ko. lehden voi kaivaa itse esiin. Toisaalta jos kyseessä on joku tärkeä juttu, niin siitä voi kertoa lyhyesti muille, joilla ei ole mahdollisuutta tutustua kyseiseen materiaaliin.

  Esimerkiksi perjantain Helsingin Sanomissa JYPin ottelua koskeneessa uutisessa kirjoitettiin viime kauden tykkimiehistä. Sinänsä hienoa, että Tynin nimitykset ovat nousseet valtamedian tietoisuuteen.

  Esimerkiksi radio Jyväskylä haastattelee JYPin maalivahtivalmentajaa A-P Siekkistä. Tästä voi informoida ennen juttua (kuten on muuten tehtykin) ja toisaalta koska kaikki eivät kuitenkaan ehtineet radion ääreen, niin haastattelusta voi kertoa sanasen.

  Tai netissä tai TV:ssä on joku dokkari tai uutinen tai juttu JYPistä...

  Tämä on idea, joka voi hautautua, mutta toisaalta pitää aina kokeilla. Tällä hetkellä mediajutuille ei ole selkeätä paikkaa. Ketju elää jos elää.
   
 2. Vipu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Pointsit kotiin

  Turun Sanomissa muistettiin viime viikon Jyp-Ässät -otteluraportissa mainita, että Virtanen on Turusta lähtöisin. Vievät perkele osan meidän anakondan feimistä.
   
 3. Mosabacka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tämän viikon (vko 39) Suur-Jyväskylän lehdessä on juttu puolustavasta ex-Jukurisentteri Tero Koposesta ja tietenkin perinteisesti Kari Tynin kirjoitus. Lisäksi JYPin torstaipelistä ennakoi Muuramen biisoni Jussi Pesonen, jonka mukaan Guerriero on upea vahvistus.

  edit: Juttuahan voi tietenkin lukea ilmaisesta näköispainoksesta netin kautta: http://www.sjl.fi/web/pdf/sjl23.pdf Kun kaikki eivät asu Suur-Jyväskylän levikin alueella.

  normaalisti tietenkin www.suur-jyvaskylanlehti.fi ja sieltä linkkien avulla etiäpäin.
   
  Viimeksi muokattu: 29.09.2005 klo 00.13
 4. Korppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Urheilutoimittajien ja jääkiekkotoimittajien ammattitaidosta ja erityisesti huomiokyvyistä saatiin taas oivallinen osoitus.
  JyP on kuulemma 7 ottelun voittoputkessa!!?
  Teksti-tv uutisoi näin heti torstain kierroksen jälkeen ja tänään sama lause löytyi myös ilta-sanomien jutusta.
  Putki on toki seitsemän ottelun mittainen. Kyse on silti ainoastaan pisteputkesta, ei voittoputkesta.
   
 5. Huerzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Donnerwetter S.p.A.
  MTV3 kirjoittaa, että "JYPillä jälleen loistava alkukausi SM-liigassa".

  Linkki
   
 6. Mosabacka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Taloussanomat esittää realiteetteja

  Tämän päivän Taloussanomat (Ti 11.10.2005) kertoo, että valtakunnallista näkyvyyttä tavoittelevat sponsorit eivät pidä televisiokatsojien määrän tipahduksesta. Tämä voi tarkoittaa sitä, että moni liigaseura jää tulevaisuudessa paikallisten yritysten sponsoroinnin varaan tai mainostaminen suhteutetaan hallissa kävijöihin. MTV3:n masinoimilla Hockey Night -lähetyksillä oli myös merkittävä panos yritysten näkyvyyden kannalta ja nyt Canal Plus ei tavoita televisio-otteluillaan samoja määriä kuin MTV.

  JYPin osalta sponsorit koostuvat lähinnä paikallisista yrityksistä ja esimerkiksi Taloussanomien mukaan Jyväskylän Energian mainokset näkyvät lähinnä hallissa, eivät pelipaidoissa. Hallissa näkyvyys kohdistuu tällöin katsojille. Ihan mielenkiintoinen juttu kaikin puolin, vaikka jutun tarjoama uhka ei koskekaan ensisijaisesti JYPiä.
   
 7. kummitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 8. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Suur-Jyväskylän tämän vkon lehdessä Johannes Alasen mietteitä huomisesta pelistä sekä Kari Tynin mielenkiintoinen kirjoitus kuumana käyvistä lahtelaisista sekä hieman mainintaa JYP 2007-projektista
   
 9. moby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP(#42)
  Ilta-Sanomat otsikoi tänään näin:

  JYP on tähtitehdas - Jyväskylässä kasvaa joka vuosi uusia huippupelaajia.

  Jutussa ihmetellään JYPin tämän hetken sarjasijoitusta, muistutetaan Hauhtosen ja Filppulan tämän hetken vireestä, sekä Koposen ketjun onnistumisista ja herrojen taustoista. Myös Alataloa hehkutetaan loistavaksi nuorten/kokemattomien pelaajien kehittäjäksi. Lisäksi jussa on maininta JYPin menetyksistä tälle kaudelle.

  Way to go. Toivottavasti näitä juttuja saadaan lukea myös keväämmällä.
   
 10. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
 11. Groove Armada Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Starkin noutopihan parakki
  Lainaus:
  Hienosti surffattu ;) Mielenkiintoinen artikkeli sinänsä, lähinnä sen takia että JYP tai mikään muu ei pk-seudun joukkue ei koskaan saa liikaa medianäkyvyyttä noissa iltapäivälehdissä.
   
 12. Naughty_S Jäsen

  JYPin suitsutus jatkuu

  Nelosen PreGame jatkoi sitten oikein toden teolla JYPin hyvän alkukauden suitsutusta. Kömpelönä aasinsiltana Matti Alatalon "kiivetään vuoren huipulle" -höpinöille Juhani Henriksson oli jalkautettu vuoroin Laajavuoren huipulle ja Vesilinnan terassille.
  JYPin treeneistä näytettiin kuvaa melko pitkään ja Alataloa luonnollisesti haastateltiin. Henriksson ei myöskään turhaan säästellyt ylisanoja kuvaillessaan Alataloa ja JYPin nykyvirettä.
  Vesilinnan terassilla haastatellut Wallinheimo ja Virtanen murjaisivat, että nappisuorituksella voitais taistella mitalista.
  Kapanen naurahti studiossa ja totesi, että "taitaa Laajavuori olla kuitenkin hieman liian matala" tai jotain vastaavaa. Ylisti toki Alataloa ja totesi sen jälkeen olevansa itse samantyylinen koutsi :).

  Joka tapauksessa, aikamoisessa mediahehkutuksessa saa JYP-leiri tällä hetkellä kylpeä. Sinäänsä hassua, koska toinen vahvan alkukauden pelannut "nollajengi" (siis noin lähtökohtaisesti) SaiPa on saanut olla todella rauhassa.
   
 13. majuho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kyseisessä ohjelmassa Virtanen sanoi lopussa että pelaajat ovat tehneet "eroottisen kalenterin" jota painetaan vain 1000kpl.. :-)
   
 14. Pee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lauantain tv-tähti: Sinuhe Wallinheimo

  Lainaus:
  Ja sama homma jatkui lauantaipäivän toisessa tv-pläjäyksessä eli TV2:n Peliuutisissa. Tosin se keskittyi käytännössä pelkästään Wallinheimon hyviin suorituksiin, joita kommentoi myös maalivahtivalmentaja Siekkinen. Sinkku olikin lauantaiaamun todellinen tv-tähti, sillä myös PreGamea ennen esitettävän Nelosen Urheiluaamun lopussa kuultiin ykkösmolarimme mietteitä.
   
 15. Solomon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Alatalo kommentoi sarjasijoitusta Jatkoajan otteluraportissa:

  "Ei sarjasijoitus huimaa. Sehän on juuri se, minkä me ollaan ansaittukin. Ei tämä mitään sattumaa ole. Joukkue on tehnyt todella hyvän työn."

  Täytyy sanoa, että harvoin kuulee näin upeita sanoja valmentajan suusta. Joukkueen lisäksi teillä on syytä olla ylpeä valmentajasta, joka osaa yhdellä lauseella sekä motivoida että antaa krediittiä joukkueelleen.
   
 16. turo79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tässä Jatkoajan sivulla oli myös hyvä kommentti minkä näkee harvoin sanottavan.Kumminkin kun vastustaja on iso ja mahtava TPS.

  "TPS ei kyennyt yllättämään ennakkosuosikki JYPiä kotonaan, vaikka pystyi vahvan kolmannen erän ansoista pääsemään jatkoajalle. Siinä vaiheessa taitoero käänsi pelin väistämättä vierailijoille."
   
 17. kimmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, FC Barcelona
  Lainaus:
  Aikamoista sontaa toi viimeinen lause. On kuitenkin täysin eriasia voittaa otteluita tiukalla puolustussumpulla, kuten JYP, kuin taidolla jota tuossa mainostetaan. JYP ei voita taitokiekossa yhtäkään SM-liigajoukkuetta.
   
 18. DrAvalanche Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Mahtava papukaijaefekti tässä toiminnassa. Kun on kerran opittu tuo lause, että JYP on puukäsien joukkue joka voittaa vain kahvaamalla tai tuurilla, niin nyt sitä sitten toistellaan kun ei muutakaan osata, vaikka se ei enää pidä yhtä todellisuuden kanssa.

  Ihan väärin voitettu. Vittutaatana.
   
 19. kummitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Lainaus:
  Joo. Tämä kimmo on veikeä JYPfani, kun hän näyttäisi katkeroituvan suosikkijoukkueensa menestyksestä ja suorastaan toivovan tappioita. En keksi muuta selitystä ilmiölle, kuin sen että Kimmon omat (siis medioista kopsatut) ennakoinnit JYPistä ovat täysin ristiriitaiset todellisuuden kanssa ja sekös nyppii kun huomaa olevansa väärässä. Nämä kun ovat olevinaan mielestään niitä realisteja, tällaiset kimmot.

  Tässä fanimme toivomus eilisen pelin tiimellyksessä, höystettynä menestyvän jääkiekkojoukkueen ihailijalle tyypillisellä, optimistisella ennustuksella...

  Lainaus:
   
 20. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:
  Jep, kun kerran on sanonut että JYP on tällä kaudella heikko, ei kehtaa myöntää olevansa väärässä. Ja kaikkein veikeintähän tässä on, että kimmo on muodostanut tämän mielipiteen näkemättä peliäkään. Vai olisiko jo yhden nähnyt? No, ehkä hän kertoo itse.
   
 21. kummitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 22. Pee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Päivän Helsingin Sanomissa on näemmä juttua ainakin Tero Koposesta ja ilmeisesti vähän koko JYPistäkin (viittaus alaotsikkoon "Jääkiekkoa kotimaisin voimin", joka voi tosin tarkoittaa muutakin kuin JYPiä). Koko juttua en valitettavasti päässyt lukemaan, kun HS:t olivat kirjastossa muiden käsissä, mutta sellainen pieni virhe tuosta pistää heti silmään, että Koponenhan on jo muutaman pelin ajan ollut ykkös- eikä nelosketjun sentteri. Niin pöytäkirjassa kuin peliotteillaankin, joista tosin kiitosta kuuluu antaa myös laitureille.

  Noh, joka tapauksessa - taas JYP sai suitsutusta.
   
 23. Siniviiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat JYP
  Lainaus:
  Merisääradiosta kuuntelin lauantain liigakierrosta ja jäi kyllä raksuttamaan selostajan toteamus tähän tyyliin:" JYPin ykkösnykki Grünn, Koponen, Louhivaara on pöllyttänyt TPS:n verkkoa..."

  Eipä olisi kauden alussa uskonut tällaista kuulevansa. Mahtaako kuulua jatkossa?
   
 24. Groove Armada Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Starkin noutopihan parakki
  Lainaus:
  Lehdessä oli 2 eri juttua ja kaksi isoa kuvaa, toisessa koponen ja toisessa sitten alatalo/siekkinen/satosaari.

  Tuossa "kotimaisin voimin" -artikkelissa mainittiin siitä että Lawson on ainoa ulkomaalainen, ja että JYPistä peräti 17 on "omia poikia". Mukavaa luettavaa.
   
 25. Groove Armada Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Starkin noutopihan parakki