Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

JYPin mediaketju

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Mosabacka, 26.09.2005 klo 12.50.

 1. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Tulee JYPin YouTube kanavalle.
   
 2. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ainahan siellä soi musa siihen asti, kunnes ilman mitään varoitusta alkaa lähetys pressistä. Joskus nopeesti, joskus kestää. Näkee onneksi myöhemmin JYPin kanavalta. Tosin saisi tulla edelleen nopeammin julki.
   
 3. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo sieltähän se tuli kun rokkia soi varmaan 20 minuuttia.. ärsyttävää. Estääköhän joku sopimus JYPiä näyttämässä ainakin kotimatsien lehdistötilaisuudet esimerkiksi FB tai periscopen kautta? eihän se olisi kun että jollain olisi nettiyhteydet kunnossa ja ok puhelin..
   
 4. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Cityä enemmän jäin ihmettelemään JYPin "Euroopan parhaan" sometiimin hiljaiseloa tältä päivältä!! Jumankauta, uskallan väittää että kovin runkosarjaottelu varmaan useampaan kauteen. Montako päivitystä saatiin paikan päältä? Ei yhtään! Erätauoilla linkki Liigan tulospalveluun, pelin jälkeen Ilta-Sanomien uutisten jakamista. Vittu hurraa! Onko sometiimi karannut jo Lappeenrantaan huomista varten? Jos kyseessä olisi ollut vierasmatsi, olisin ehkä voinut ymmärtää hiljaiselon. Mutta että perjantai ja kotimatsi, mitä ihmettä?

  Minäkin olisin toivonut että JYP olisi laittanut jonkun päivityksen pelin jälkeen montako tykkäystä saadaan Yonkmanin uhrautumiselle tai että saataisiinko Miklikille tykkäysten muodossa toivotuksia pikaiselle paranemiselle. Pyh, hiljaiseloa vain. Jaetaan Ilta-Sanomien juttu. Jotain kertoo että omassa Facebook-feedissäni parhaat JYP-päivitykset tulivat Aleksis Ärjeltä ja faneilta. JYPin Instagramissa ei ole tänään jaettu yhtäkään kuvaa! Ja tämä on se media mitä nykyteinit käyttävät.
   
 5. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Edelleen JYPin somettaja Jiri on lomalla ja tällä hetkellä hän on Yhdysvalloissa.
   
 6. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Lainaus:
  Okei, tää oli mulle uutta tietoa, mutta esitän jatkokysymyksen; miksi meillä on vain yksi somettaja tiimissä? Miksi kukaan ei tuuraa tätä tämän ollessa poissa?
   
 7. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Jatkokysymys on paljon parempi kysymys. Kyllä se pitäisi olla niin että olisi vähintään kaksi tyyppiä näissä hommissa ja se ensimmäinen pitäisi olla päätoiminen. Nyt se ainoa tyyppi eli Jiri tekee sitä oman päätyönsä ohessa.
   
 8. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kyllähän rahalla saa resursseja tarvittaessa. Jos tai kun some on liikaa Jirin varassa Riitesuon poistuttua, niin aika kauan menee JYPin asettaman tavoitteen saavuttamiseen. En kyllä edes odota, että se kovin nopeasti edes olisi saavutettavissa. Hyviä juttuja on silti tapahtunut vaikka resurssit on näemmä hyvin pienet.

  Huikea matsi olisi saanut kyllä näkyä ja kuulua enemmän.
   
 9. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Toisaalta silläkin rahalla mitä nyt menettiin ettei HIFK matsi ollut loppuunmyyty olisi varmaan saanut jo yhden some vastaajan kuukauden palkan. Tappara matsi jo oli niin hyvää että olisi luullut että siitä saadaan hehkutettua kaikki tää 10 päivää ennen tätä HIFK matsia, joku taisi linkata vierasvoitoista pari linkkiä ja siinä oli kaikki, ehkä jotain pari mailakuvaa ja treenikuvaa ja siinä se. Mutta tuotehan myy itse itseään ja ihmiset saa itse kertoa toisilleen kaikki positiivisuudet joukkueen ympärillä ja luoda se positiivisuus.
   
 10. Al Bundy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
  Lainaus:
  Tuosta löytyy videon kanssa, julkaisun viivettä en tiedä: JYPLIIGAOFFICIAL - YouTube

  Linkki vie JYPin viralliselle Youtube-kanavalle.
   
  Viimeksi muokattu: 14.01.2017 klo 04.01
 11. FiveHole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Giants
  Lainaus:
  En tiedä mitä Cityä kuunalleilet, mutta ainakin meidän autokunta kuunteli radiosta kotimatkalla lehdistötilaisuuden, ja kivenkovaan auton radio väitti, että asema on Radio City.

  Mutta kaipaamaan olen itsekin jäänyt pre-game lörpötyksiä ja pelin jälkeisiä kommentteja lehdistötilaisuutta odotellessa. Mutta periscopesta samaa mieltä kanssasi pasi, sopisi lehdistötilaisuuteen kuin nenä päähän. Käyttääköhän sitä mikään liigaseura?
   
 12. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Eikös se ole jotenkin niin että radio city jyväskylä ei toista vieraspelien lehdistötilaisuuksia. Jos on autossa ajamassa lappeenrannan lähistöllä niin silloin kyseessä on radio city lappeenranta, joka tietysti lähettää otteluiden lehdistötilaisuudet kun kyseessä SaiPan kotipeli.

  Molemmat olette kuunnelleet radio cityä. Toinen vain jyväskylän versiota ja toinen lappeenrannan versiota.
   
 13. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tulihan se lopulta mutta varmaan puolituntia kerkesi rokki soimaan, eli hätäilin. Aika vittumuista silti ettei juuri mitään ennakointia tai jälkipyykkiä, on kuitenkin kotimatseissakin käytännössä osa ottelutapahtumaa vaikka itse pelin katsoisi hallilla.

  On kuitenkin kertoja myös ollut että ihan jyväskylän keskustassa on ajellut ja sieltä ollaan käyty koko kiekkokierosta läpi eikä tullut jyppin matsia, että vähän tuntuu että välillä arvotaan mikä lähetys siellä pyörii tai sitten auton anteenikin sekoilee jonkun toisen kaupungin, ei vain ennen ole noin käynnyt aikaisempina vuosina.
   
 14. Al Bundy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
  Lainaus:
  Radio City JKL on varmaan jo kuopattu kun tätä kirjotan....
   
 15. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Itse vaan miettinyt että onkohan nuo radiolähetykset minkälaisen sopimuksen takana, että onkohan liigajoukkueilla itsellä minkälaiset päätäntävallat ja miten nuo rahat liikkuu niistä. Olisiko paikallisradiolla esimerkiksi mitään mahdollisuutta toimia koko kauden lähettävänä toimijana, nythän cityn idea taitaa lähinnä olla että haalitaan oikeudet monen joukkueen peleihin ja yhdistellään kulut, ihan sama vaikka muuten lähetykset vetää vasemmalla kädellä ja pyörittää samaa lähetystä samoilta paikkakunnilta eri paikkakunnille. Samalla ei mitään väliä kuluttajalle ja mainostajalle vaikka hommaa pyörittää vähän miten sattuu kun halvalla päästään. Käytännössä tuo cityn toiminta kuulostaa siltä että kauden jälkeen viimeinen sammuttaa selostuskopista valot lopullisesti.

  Kyllähän näkisin että esim. Radio kompassi tai joku vastaava sopivien mainostajien voisi tarjota lisäarvoa vaikka yhdessä sen somen kanssa. Käytännösähän jos ottelupäivinä paikallisradio muuttuu "JYP radioksi" niin sehän parhaimillaan voi tarjota ja tuottaa vaikka minkälaista ohjelmaa. Toki kaikki on kallista, mutta kuinka kallista lopulta?
   
 16. Diesel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Näissä "paikallis"radioissa on tänä päivänä aika etäinen aspekti se paikallisuus. Käsittääkseni mm. Kompassissa, joka kai itseään kaikista paikallisimpana markkinoi, ei voida esim. soittaa paikallispainotteisesti musiikkia, koska musiikista päättää musapäällikkö, joka toimii ihan jossain muualla kuin Jyväskylässä.

  Pohjimmiltaan on tietenkin niin, että mikäli otteluselostuksilla ei ole riittävästi kuulijoita, jotta mainoksilla katettaisiin kulut, valot selostuskopista sammuvat.
   
 17. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Eiköhän tuossa ole niin käymässä että pikkuhiljaa kuuntelijamäärät on niin pienet ettei se kannata. Tosin vaika tv vie kuulijoita varmasti niin yksi pääsyy on siihen että radion pitäisi tarjota kyllä jotain muutakin kun pelkkää selostusta mitä Radio City nyt tekee. Ne ennakkotunnit ja jälkihyöryt on se syy miksi mielummin melkein avaa sen radion- lähetykset kyllä näkee netistä tai ottelun paikanpäällä, mutta se lisäarvo oli parhaimillaan juuri se ennakkotunti ja jälkilähetykset. Nimenomaan lähetykset myös toi lisäarvoa hallille tuleville ja lähteville myös. Näiden lisäksi jos saadaan muitakin kuulumisia muuloinkin kun vain ottelun aikana niin antaa myös sitä mainosarvoa jos vaikka joka viikko on joku makasiiniohjelma tai vastaavaa jossa käydään joukkueen tilannetta läpi tai ottelupäivinä olisi vaikka joku kahvitteluhetki joka radioidaan.
   
 18. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Toisaalta ennenhän oli tunti ennen ottelua kaikenmaailman Hiitelää ja muita siellä narisemassa. Nyt on menty siihen että vähemmän on ohjelmaa itse ottelun lisäksi, ja kotipeleihin kommentaattoriksi otetaan joku eerikki koivu makkarapalkalla. Kyllä se kertoo omaa kieltään siitä, että määrärahoja on leikattu radio cityn kaapattua radio jyväskylän. City osti todella monta muutakin paikalliskanavaa itselleen ja operointi tapahtuu tätä nykyä Helsingin Kaapelitehtaalta käsin.

  Joten enemmän paikkakuntia, joista kaikista tulee selostus radio cityn kautta (JYPin pelit selostetaan radio city jyväskylän taajuudella, ja esim. KooKoon peli selostetaan radio city kouvolan taajuudella) sitten kun ajetaan joka paikkakunnan otteluselostuksien määrärahat minimiin, niin siinä on sauma tehdä massia emokanavalle. Paikallisuus siinä kärsii, koska se emoyhtiö on kuitenkin helsinkiläinen firma.
   
 19. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
 20. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Mielenkiintoinen juttu ja se on hyvä huomata, että ei jää Suomelan tähän asti erinomainen kausi pimentoon. Siinä myös kehuttiin JYP seurana sekä joukkueena, mikä tietysti pelaajan suusta on selviö. Kivaa julkisuutta tollaset jutut.
   
 21. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Nämä Sportin videot on kyllä loistavia, vaikka meidänkin Hurrikaani TV on nykyisin hyvää ja kiintoisaa settiä, niin kyllä tälläisiä JYPiltäkin kaipaisi.

  Ja tosiaan viestin lainasin tänne, koska Veinin takija tämä varmaan tänne ketjuun solahtaa.
   
 22. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Muistutetaan tässä samalla että uusi Hurrikaani TV on julkaistu tänään. Vaihteeksi ihan hyvää settiä Veltsulta ja jaksossa käydään kapteenimme huudeilla sekä jututetaan Turkulaista.
   
 23. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Lainaus:
  Sport vie tosiaan JYPiä aika kovasti videoiden osalta. Minua henkilökohtaisesti vähän häiritsee HurrikaaniTV:n "jäykkyys". Vaikka Tyni has left the building niin ei kovin rentoa linjaa osata näköjään ottaa. Haastattelut ovat kyllä ammattimaisesti tehtyjä, mutta välillä toivoisi muutakin kuin selkä suorassa asiallisuuksia tai muuta turhaa lätkäjargonia haastatteluissa. Tuo uusi ohjelmaosuus "mun Jypinkylä" on ihan hyvää, siinä tulee kuultua ihan sellaista perus jutustelua ja tarinointia eikä niitä kliseisiä toimittajakysymyksiä.

  Ai että kun meillä Jyväskylässäkin saataisiin tuollaisia vieraspelimatkavideoita. Nyt niitä on tullut yksi, ja sekin se mykkäfilmi CHL-matkalta. Ihan hyvä alku, mutta toivoisin että kamera annettaisiin jollekin pelaajalle käyttöön.
   
 24. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Toivottavasti jo viimeistään ensi kaudella mentäisiin eteenpäin myös pelaajaesittelyssä ja mahdollisesti tuotettaisiin muitakin videoita hallilla(kin) käytettäväksi. Tämä ajatus nousi taas mieleeni, kun eilen tuli Hakametsässä ihasteltua Ilveksen videoita.

  Olisi myös siistiä nähdä esim keväällä pleijareidem kynnyksellä jotain hypetyspätkää...
   
 25. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Joo vähän rennompi ote olisi tervetullut. Esim. Yonkmanin kanssa bisselle ja karaokeen. Why not?