Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

JYPin mediaketju

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Mosabacka, 26.09.2005 klo 12.50.

 1. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Ei tuo nykyinen pelaajaesittelykään huono ole, sehän kuvaa juuri samaa kuin joukkueen logokin.
  Yleensä pelaaja esittelyt on pelkkiä naamatauluja ilman juonta.
   
 2. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
 3. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
  Lainaus:
  Tuosta oli aiemmin jo juttua täällä. Kylmät väreet menee, ei voi muuta sanoa.
   
 4. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Tämä(kin) viikko on ollut tähän mennessä JYPin pelien suhteen vähäinen, niin itse toivoisin kyllä lisää somepreesensiä joukkueelta.

  Tällä viikolla somessa ei ole ollut kuin pari mainosta hupparialennusten suhteen ja yksi päivitys liittyen koulukiertueisiin. Toki tuli tuo Hurrikaani-tv mutta enemmän toivoisin sellaista päivittäistä someaktivisuutta, niin kuin oli tässä taannoin (oliko ennen 14-15 ja 15-16 kausien välisenä kesänä) jolloin neljä pelaajaa sai JYPin ig-tilin käyttöön viikoksi ja päivitteli sitä päivittäin. Sellaisia lisää.

  Olisi hienoa että saisi myös samantyylisiä videoita vieraskiertueilta kuten Sportilta tulee. Ne on hienoja ja hyvin toteutettuja eivätkä vaadi mahottomia pelaajilta tai editoijalta. Palkatkaa vaikka joku juutubettaja editoimaan videot jos ei muuta. Aina joku tulee parin satasen kuukauspalkalla videon editoimaan.
   
 5. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Lainaus:
  Tässäkin vaikuttaa varmaan paljon se, onko siellä joukkueessa ketään a) esiintymistaitoista b) esiintymishaluista c) joka oikeasti olisi muutenkin tekemisissä sosiaalisen median kanssa jatkuvasti. Siitä ei ole mitään iloa kellekään että määrätään että nyt J-P Hytönen somemajuriksi! Sitten J-P tekee yhden päivityksen, jossa sanoo "moi tässä J-P Hytönen" ja se on sitten siinä. En kyllä pelaajien instagram-tilejä seuraa, niin en tiedä onko kellään mitään erityistä aktiviteettia.

  Lainaus:
  Ja tässä sitten taas menet metsään. Vaikka se videon sisältö voi näyttää simppeliltä, siihen editointiin ja tuotantoarvoihin pitää oikeasti panostaa, plus sitten se että siihen pitää panostaa myös aikaa.

  Tuo heitto, että "joku tulee parin satasen kuukausipalkalla videoita editoimaan" on suoraan sanottuna törkeää aliarviointia. Ihan samaa tasoa, kun mitä itse olen valokuvausta harrastaneena kokenut vuosikausia, kun yritykset kyselevät kuvia nettisivuilleen: "haluatko sä siitä oikeasti jotain rahaa? kuviahan löytyy ilmaiseksi netistä" tai "Jorman pojalla on joku digikamera, se ottaa pari kuvaa". Tai sitten näitä klassikoita, että yritykselle pitäisi nettisivut saada pystyyn jollain ruokapalkalla. Valitettavan usein vielä v. 2017 nämä asenteet elävät ja voivat paksusti.
   
 6. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Niin kiva lisä kuin tuo Hurrikaani-TV on, se menee vähän hukkaan, kun siellä on uutta kerran kuussa. Jos tuo uusi jakso mainitaan kerran kuussa somessa niin kuinka monelta sekin menee ohi? Ainakaan Youtuben katsojatilastot eivät päätä huimaa.
  Pelaajahaastiksien lisäksi olisi tosiaan hyvä saada muutakin sälää, juuri noita vieraskiertueita, reissua huollon/fysion jne. matkassa, joka avaa vähän sitä arkea katsojille muutenkin kuin sanallisesti. Näytä, älä kerro.
   
 7. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Tekstissä oleva hyperlinkki vie Keskisuomalaisen nettisivuille.

  Lainaus:
  Olet oikeassa tässä. JYPillä ei ole (tai ainakaan itse en ole huomannut että olisi) sellaista ns. somepersoonaa mitä vaikka TPSin Jonne Virtanen on Twitterissä tai Sportin Aleksi Laakso joka on pääroolissa (ei kuitenkaan editoi videoita) Kotkan matkassa-vierasrundivideoilla. Mikko Salmio oli viime kaudella JYPin Liigan "medialähetti" ja ajattelinkin että hän voisi olla sellainen JYPissä, mutta mielestäni aika vähäiseksi jäi lopputulos.
  Pakottaminen on hölmöä eikä JYP sillä mitään voita jos J-P tai Kole pakotetaan lataamaan ensinnäkin se IG puhelimeen ja sitten päivittämään sitä. Mutta ihmettelen kuitenkin, kun organisaatiossa on todella paljon nuoria henkilöitä joilta ehkä voisi luulla innostusta tälläiseen toimintaan ryhtyä.

  No ehkä niitä ei ole, mutta ihmettelenpä silti.

  Lainaus:
  No joo. Nostetaan käsi virheen merkiksi. Toin ajatukseni huonosti esille näin näppäimistön välityksellä. Tarkoitus ei ole missään nimessä aliarvioida ketään media-alan ammattilaisia tai youtubettajia, sillä kyllä työmies on leipänsä ansainnut!

  Hain tällä ehkä takaa sitä että joo JYP voi pysyä nyt siinä missä on ja päivittää youtubea ja muuta somea samaan tahtiin kuin ennenkin, mutta JYP voisi kenties tässä kohdin tehdä myös yhteistyötä esimerkiksi Keski-Suomessa olevien media-alan koulujen kanssa. Sieltä varmasti löytyy alalle opiskelevia joilla on taitoa sekä näytönhaluja tehdä hienoja tuotoksia JYPille ja JYPin kanssa yhteistyössä. Samalla saavat kokemusta ja opintopisteitä ja kenties sitä palkkaakin joka nyt voisi olla vaikka melkein ammattilaisen palkka ja what-not. Toki tästä voi tulla orjafirma-fiilis, mutta harjoittelut ja näytöt yleensä joutuu tekemään jossain palkattomalla, ainakin muilla aloilla ja käsittääkseni myös media-alalla (korjatkaa toki jos olen väärässä). Siitä voisi mahdollisesti tulla jollekin urakin JYPin mediatiimissä. Jos kuitenkin käy sitten niin että ei palkata ketään ja teetetään kaikki materiaali opiskelijoilla sekä harjoittelun jälkeen vaihdetaan vaan opiskelijoita, niin sitten mennään pieleen.

  Ja jos ei tämä innosta niin mites nämä nuoret keski-suomalaiset media-alan nousevat tähdet, kuten Tuomas Nurmi. Siinäpä olisi mainosta muillekin kun JYP palkkaisi hänet tekemään sisältöä, että JYP on nuorten ihmisten joukkue.

  Henri Berg ja Halttusen Jiri tekevät todella hienoa työtä jo JYPille ja arvostan heitä todella paljon. Kuitenkin näkihän sen vuoden alussa Jirin ollessa poissa (oliko nyt siellä JYPin edustajien kanssa Anaheimissa vai oliko lomilla?), niin JYPin some-kanavat suorastaan sammuivat. Tähän ajanjaksoon mahtui mm. pahamaineinen JYP-IFK-peli ja muutenkin joukkueella oli menovauhti kovimmillaan päällä. Tuolloin JYPin somepreesens oli avuttoman pieni vaikka mahkuja olisi vaikka mihinkä.

  Tulipas paljon tekstiä huhhuh... Pahoittelen jo löytyvistä kirjotusvihreistä.

  Toivottavasti tämä aukaisee omia ajatuksiani paremmin.
   
 8. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Nyt näyttäisi edes hieman olevan Somessa pientä eloa kun kaksi kotimatisa lähekkäin niin mainostettu jonkin verran Saipa matsia. Tässä vain miettii paljonkohan silloin esim. HIFK matsissa menettiin katsojia kun ei edes tätä "minimimäärää" mainoksia ja ottelupäivän hehkutusta näkynyt. Kyllähän kotipäivänä somessa pitäisi tuo muutama juttu edes näkyä. Toki voisihan sitä sisältöä olla muutakin kun linkkejä johonkin kokoonpanoihin ja otteluennakoihin, mutta kaikki aikanaan. Se mikä tässä voittoputken aikana eniten pistää silmään on se että vaikka otteluihin on mennyt hyvin ennakkoon lippuja niin siitä voittoputkesta tai hyvästä lippujen myynistä ei saada juuri mitään irti. Varmaan jos joku ottelu olisi myyty loppuun niin siitä muistettaisiin kirjoittaa vasta ottelun jälkeen johonkin uutiseen.
   
 9. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
 10. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Nyt vasta huomasin että JYPin kotisivut (jypliiga.fi) ovat näemmä uudistuneet.
   
 11. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Lainaus:
  Okei, tehdäänpäs pari käyttötestiä. Mitä satunnainen kävijä haluaa seuran kotisivuilta? Tietoa otteluista, lipunmyynnistä, hallin palveluista ja joukkueesta.

  Joukkue on selkeästi merkitty, pelaajakortit .. vie Liigan sivuille. No, jos ei ole aikaa tai halua tehdä omia pelaajakortteja, niin ...

  Ottelut & liput - osiosta löytyy jäljellä olevat matsit ja Liput-linkki vie suoraan Lippu.fi - palveluun kyseiseen otteluun. Katsomokarttaa ei sivuilta löydy. Minusta on käsittämätöntä että seura ei omilla sivuillaan anna mitään tietoa asiasta. Otin täysin satunnaisesti vertailukohdaksi kolme ensin mieleen tullutta liigaseuraa: HPK, Tappara ja Ässät. Vertailkaapa Liput-osiota ja niiden informatiivisuutta. Surkea esitys.

  Irtoliput — Hämeenlinnan Pallokerho
  Tappara - Liput
  Yksittäiset ottelut | Porin Ässät

  e: kartta oli piilotettu yhteystiedot-osioon
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2017 klo 17.41
 12. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Löytyy se katsomokarttakin JYPin sivuilta mutta täysin epäloogisesti ota yhteyttä välilehden alta.
   
 13. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  No niinpäs löytyy, mutta hyvin on piilotettu, organisaation yhteystietojen ja mediaoppaan alle. Voisi olla tuo katsomokartta Synergian informaation kanssa tuossa lippu/ottelu-osiossa, niin joku sen voisi löytääkin.
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2017 klo 17.40
 14. Tukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Maajoukkue
  Nyt ainakin tuo katsomokartta löytyy ottelut-osion alta? Liekö palstaa luettu :)
   
 15. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Vielä voisi tuohon karttaan lisätä nuolet JYPin hyökkäyssuunnista erittäin, niin hyödyttää vierasfanejakin. (se on aika oleellinen juttu ylipäätään katsomokartassa)
   
 16. laalki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Thanks!

  Oli mielessä kuitenkin lista, mistä näkisi koko joukkueen sopimustilanteen. Sellaista ei sitten kai ole. Luulisi olevan helppo homma lisätä sivuille, liekö jostain syystä tarkoituksella jätetty pois. Siitä ja varsinkin pelaajakorttien puutteesta iso miinus, laiskan makuista laittaa vain linkit liigan sivuille.
   
 17. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
 18. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Tuossa listassa ei ole Kolehmaisen jatkoa päivitetty vaikka se uutinen tuli jo joulukuun ensimmäinen päivä. Samoin Kuukan, Frimanin ja Olkinuoran sopimustilanne on päivittämättä.
  Elite Prospectsin listauksessa on Kuukan tilanne mitä ilmeisemmin väärin mutta muuten ovat nähdäkseni oikein. Silti, kyllä JYPin pitäisi nuo omille sivuilleen myös laittaa eikä mitään linkkiä liigan sivuille vaan ihan oma listaus.
   
 19. laalki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Jyy, selailin sen kyllä jo, mutta kuten yllä sanotaan, ei tuohon voi luottaa. Joutuu siis siltikin tekemään selvitystyön itse.
   
 20. Tukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Maajoukkue
  Lainaus:
  Eiköhän tuo ole ihan resurssikysymys. Pieneltä hommalta joo voi kuulostaa. Mutta käsittääkseni osa tiedoista tuodaan suoraan liigan systeemeistä, ja osaa tietoa ei sieltä saa jolloin pitäisi rakentaa systeemi johon voi lisätä myös erinäistä tietoa. Ei ihan simppeli juttu. Mitä nyt pikkulinnut korviini lauloivat, niin tämä on "phase 1", eli sivustoa on tarkoitus kehittää jatkossa kattavammaksi.
   
 21. laalki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Kai JYP nyt sentään oman sopimustilanteensa tietää, eikä sen A4:n listaksi kirjoittamisen ja sivuille lataamisen luulisi paljon resursseja vievän. Tarkoitan siis: Nimi-vuosi-optiot/ym. Ei sen kummempaa.

  Tilastot voikin käydä liigan sivuilta katsomassa. Niitä on turha alkaa tuomaan, ellei niihin ole jotain omaa lisättävää ja kuten sanoitkin, Liigan tilastojen käytössä on myös ehtoja ja rajoituksia.

  Pelaajakortilla meinaan kuitenkin enemmän persoonallista infoa pelaajista, jota kautta joukkueen pelaajiin pääsee enemmän tutustumaan. Semmoisen kasaamisessa on tietysti oma vaivansa.
   
 22. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Olen tästä sanonut mielestäni ennenkin ja tästä ollut myös yleisellä puolella puhetta, eli liigalla tavoitteena saada NHL-tyylisesti nettisivut samalla pohjalla eri joukkueille. Tiedot tulee kattojärjestön sivuilta synkronoidusti seuran omille sivuille, JYPin jo edelliset sivut oli tehty tuolle ajatusmallille, mutta nykyiset kuulemma mahdollistavat tuon paremmin.
   
 23. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 24. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  Juuri olin aiheesta kirjoittamassa ja täsmälleen samaa mieltä olen kanssa. Tämä on juuri sitä preesensiä mitä JYP ansaitsee Jyväskylän katukuvassa! Tykkään x 1000!
   
 25. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Nyt ollaan kunnolla läsnä keskustassa! Kaikki tietää että Playoffit ovat käynnissä!