Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

JYPin fanituotemyynti

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana JYP#44, 01.01.2011 klo 15.02.

 1. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Leivänpaahdinta ja kumisaappaita... Mikäs siinä, mutta ensisijainen toive olisi että saataisiin laatua noihin ns. päätuotteisiin eli erinäisiin paitoihin. Mukavuus ja tyylikkyys kuntoon, jolloin voisi t-paitoja sun muita tulla käytettyä myös vapaa-ajalla. Nyt noita ei tee edes mieli hankkia lainkaan, valitettavasti. Nuo myymälät sun muut on ihan kiva juttu, mutta tuotevalikoima on valitettavan surkea.

  Ehkä turhaa nillitystä, mutta lähinnä naamapalmua nuo aurinkolasitkin aiheutti. Ei jotenkin vaan sovi ajankohtaan, kun pudotuspelit käynnistyi ja ei tässä aurinkolasien tarvetta (kesälomaa) ainakaan itse joukkueelle toivota. Tulipa nyt tämäkin kuitenkin mainittua.
   
 2. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Toisaalta sentään jonkinlainen yritys on aikaisempiin kausiin nähden., kunhan laatua ja ulkoanäköä saadaan vielä kasvateltua. Varmaan myös paine on ollut saada tuotteita joita pystyy myös kesällä myymään, kun kioski on kesälläkin auki.
   
 3. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Tulipa mieleen että ei tainut olla JYPillä myynnissä mitään playoffs 2017-kompetta tällä kaudella? Edellisillä kausilla muistaakseni näitä on nähty, joten liekö tämä on sitä fanituotemyynnin uudistamista.

  Itselläni ei niitä kyllä ole ikävä, koska onhan ne vähän riskibisnestä seuralle, että meneekö kaupaksi ja itseä vituttais jos ostaa sellaisen ja pleijarit päättyy ensimmäisellä kierroksella. Tällä kaudella ainakin KalPalla olen spotannut tuon tyylisiä fanituotteita.
   
 4. Vanhapuuma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYPinkylä, Green Bay Packers, HJK
  Yleisempänä kommenttina todettakoon, että JYP on ihan viime vuosina parantanut huimasti tyylikkäämpien fanikamojen tarjontaa, ja olenkin ostanut ilomielin huiveja, pipoja ja lippiksiä. Etenkin retrohenkinen JyP HT-logoinen lippis on kovassa käytössä, sekä JYP-pipot.

  Simppeliä ja retroa toivoisin minä jatkossakin tarjottavan, vaikka nyt ei tarvitse trendien aallonharjalla aivan heti olla. Kortsupipot ja sen sellaiset voisi jo unohtaa - kunnes niistä eittämättä tulee retroja taas joskus.
   
 5. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  Nuo retroteemaiset fanituotteet on kyllä hyviä! Vielä kun myyntiin saataisiin esim. retromallisia pelipaitoja niin avot.
   
 6. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Isossa kuvassa katsottuna fanituotteissa on toki menty eteenpäin ja esimerkiksi snapbackit ja (tekniset) t-paidat on jo ihan hyvännäköisiä simppelillä designilla. Pipot ja huivit luonnollisesti ok myös. Siltikään noissa ei omaan silmään kovin montaa tuotetta ole, jotka ulkonäön ja hinnan puolesta houkuttelisivat ostamaan. Jotkut - tai oikeastaan useat - tuotteet vaikuttaa vaan överihintaisilta. Varmasti kevyemmällä hinnalla menisivät paremmin kaupaksi, vaikka hinta toki on vain yksi tekijä.

  Pelipaita/fanipaita valikoimaan kun saisi juurikin tuossa yllä mainittua retromallia, sitä kauan kaivattua kolmospaitaa, tai jotain.

  Verkkokaupasta (jypshop.fi) vielä pari sanaa. Nopeasti katsottuna tuolla ei ole esimerkiksi edes erikseen eroteltu tuoteosioita "Uutuudet" ja/tai "ALE". Sentään alennuksessa olevien tuotteiden otsikossa mainitaan "ALE", mutta uutuuksia ei ole mainittu millään tapaa itse verkkokaupassa vaikka SoMen puolella ainakin IG:ssä noita uutuuksia mainostetaan.
   
 7. Fironic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Anaheim Ducks
  Lukeekohan joku JYP-toimistolla tätä ketjua? JYP-shoppia verkossa on ilmeisesti edellisen viestin jälkeen jonkin verran päivitetty, sillä nyt ALE-tuotteet löytyvät omasta kategoriastaan. Hyvä!

  Itseäni verkkokaupassa häiritsee kaksi asiaa yli muiden: kirjoitusvirheet (esim. lastenosastolla joka vauvan hittituote "Tuti") ja puutteelliset kuvat (esim. jälleen lastenosastolla huppari, kuva vain selkäpuolelta, josta ei voi päätellä onko kyseessä vetoketjullinen vai "pull-over" -mallinen huppari). Myös tuotteen klikkaaminen ostoskoriin on vähän outo, koska sivusto ei anna kunnollista palautetta siitä, että tuote oikeasti lisättiin koriin. Ruudun ylälaidassa toki näkyy montako tuotetta korissa on ja paljonko kokonaissumma on, mutta silti olisi hyvä saada jokin visuaalinen palaute toiminnon onnistumisesta.
   
 8. Coutinho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei pysty.
  Lainaus:
  Jos lukee niin toivottavasti myyntiin tulisi samanlainen bauerin huppari mitä pelaajilla näkee. Erittäin tyylikäs! Itse en vaan halua käyttää mitään vetoketjullista, joten en semmoista muutenkaan halvan näköistä ja oloista osta.
   
 9. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Nyt täytyy kyllä antaa propseja sinne minne pitääkin.

  JYPin fanituotevalikoima on mennyt hurjasti eteenpäin Valleniuksen aikakaudella ja siihen olen erittäin tyytyväinen.

  On paljon vaihtoehtoja, sesonkituotteita (kuten nuo ugly shirtit) sekä on huomioitu kaikki kannattajaryhmät. Plussaa on myös että gamewornit paidat tulevat nettisivuille myyntiin, eikä niitä tarvitse tiedustella toimistoilta sen kummemmin.

  Jos jotain miinusta, niin kaupan käyttöjärjestelmä on melko kehno ja hinnat ovat paikoitellen aika suolaisia, mutta niin ne taitavat muidenkin joukkueiden fanimyynnissä olla. Onneksi tässä lähiaikoina juuri olikin kysely, mitä fanituotemyynnissä voisi parantaa.

  Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!
   
 10. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo ja yleensä laajempi tuotevalikoima tarkoittaa kalliimpia hintoja kun pitää tehdä pieniä eriä. Todennäköisesti jatkossa jos ainakin osalle tuotteista saa isompaa myyntivolyymia niin hinnatkin hieman tippuu. Sama juttu verkkokaupan suhteen taitaa olla, jos tilaajia on muutamia satoja vuodessa niin sivut on varmaan ihan hyvät käyttötarkoitukseen, mutta jos alkaakin väkimäärä nousta niin silloin kannattaisikin investoida jossain kohti sivuihin, mutta rahaa se usein vaatii. Hintataso taitaa olla keskimääräistä liigalle, mutta esim. jollain Tapparalla tai vastaavalla usein hinnat pienemmät, mutta niin on myyntimäärätkin moninkertaisia.

  Tuotteisiin selkeästi enemmän panostettu ja myös että ne on esillä, esim. muistaakseni aikaisemmin ei ole joulumarkkinoihin ja vastaaviin juuri osallistuttu, mutta nyt JYP on usein juuri siellä kaupungin keskipisteessä missä tapahtuu, rallit, kävelykadun markkinoissa ym.. kioski keskellä keskustaa, pop up myymälä joulun alla keskustassa,prismoissa tuotteet aitiopaikoilla (ainakin ollut), hallissa tuotteet on enemmän esillä myös. On ainakin luotu mahdollisuus myydä tavaraa ja olla esillä, tietenkään en osaa sanoa ollaanko noissa lähellekään "omilla" sillä noihin tapahtumiin osallistuminen ei aina ole läheskään ilmaista tai vähintään työvoimaa sitoo, mutta onhan tuossa helkkaristi menty eteenpäin tynin ajoissa jolloin myynti oli lähinnä vieläkin heikoimmassa verkkokaupassa ja pölyiset nurkat citymarketeissa tolppien takana. jos mestaruuskausilla olisi ollut tämmöinen valikoima ja yhtä paljon joukkue esillä niin myyntiluvut tuolloin olisi ollut varmaan kymmenkertaisia.
   
 11. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Verkkokaupassa olisi vielä helkkaristi parannettavaa, lähinnä koskien tuotekuvauksia:

  -Enemmän kuvia! Esim Miklík t-paidasta kuva vain toiselta puolelta, wtf? Okei, voi olettaa että etupuolelta löytyy JYP:n logo mutta silti. Ihan oikeesti, niin perusasioita.
  -Tuotekuvauksiin voisi laittaa edes esim. mitä materiaalia neule on.
  -Valikkopalkkiin myös erikseen uutuustuotteet ("Uutuudet"), samaan tapaan kuin jo löytyvät ALE-tuotteet.

  Kokonaisuutena menty helkkaristi eteenpäin, ja eniten nimenomaan tuotevalikoimassa. Nyt alkaa olla myös niitä tarpeeksi yksinkertaisia ja tyylikkäitä tuotteita, joita kehtaa pukea päälle muuallakin kuin jäähallilla ja kotona lauantaisaunan jälkeen.

  e: Nyt löytyy t-paidat myös Immosen ja Hytösen nimellä ja numerolla. Miklíkin samanlainen t-paita ollutkin myynnissä siitä saakka kun mies tänne taas saapui. Peukkua näille, aikaisemminhan oli vain se pieni erä(?) Perrinin t-paitaa myynnissä.
   
  Viimeksi muokattu: 12.12.2017 klo 08.42