Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

JYPin fanituotemyynti

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana JYP#44, 01.01.2011 klo 15.02.

 1. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Lainaus:
  Kyllä taitaa olla liioittelua että vuosituhannen alussa. Minä olisin ulkomuistista heittänyt että noita kenkiä olisi myyty joskus 2006-10 välisenä aikana. Ja eikö tuo logo (siis ilman JYP-tekstiä) tue minun väitettäni?
   
 2. Hurraa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Lohi, J:kosken Jyry, Happee, FCV, JIlves
  Mikään JYPin oma fanituotehan tuo ei ollut. Kyseessä West Coast fanikengät joita valmistettiin muillekkin seuroille. Omassa muistikuvassa on että noita olisi ollut jo jostain kaudesta 2002-2003 lähtien. Sinällään tuo logohan oli fanituotelogona jonkin aikaa ilman 3D-kirjaimia vaikka joukkueen paidassa oli vielä 3D-kirjaimin varustettu JYP-logo. Itsellä muun muassa tuolta ajalta fanilippis jossa pelkkä kiekura. Jos tarkkoja ollaan niin nykylogossa ei toki ole tuota mustaa reunaakaan vaan se on hopeinen/valkoinen.

  Itse fanikenkiin liittyy mielenkiintoinen juttu kun Adidas nosti neljästä raidasta äläkän, ja siinä taistelussa taisi mennä koko kenkäfirma.

  Linkit vie Eastriverin ja Ilta-Sanomien sivuille.
   
 3. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  http://jypshop.fi/fi/tuote/muut-fanituotteet/joulukalenteri/suklaajoulukalenteri

  joulukulanterikin näköjään myyntiin, eihän tuo nyt ihmeelisen näköinen ole mutta hyvä idea kuitenkin. Varsinkin nuo otteluliput ja tarjoukset myös hyvä asia. Saisihan tuosta varmaan ideaa jalostettau seuraaville kausille vieläkin enemmän että kalentereissa löytyisi enemmän myös satunnaisia palkintoja esim. yhteistyökumppaneiden tuotteita/tarjouksia tai vaikka omaan fanishoppiin vaikka jotain 10% alennuskuponkeja ym.. saadaan tarvittaessa vaikka omaa tai muiden myyntiäkin edistettyä sillä että myydään kalenteria, toki ne suklaat noissa suklaakalentereissa on se pointti mutta saisihan siitä samalla arpakalenterin tehtyä. Kaksi kärpästä samalla iskulla. tuotteena tosiaan kuitenkin hyvä ja kelpaisi varmaan myös kauppojen hyllylle muuallekin kun cittariin.
   
 4. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
 5. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 6. Harhasyöttö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP sympatiat: HIFK
 7. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
  Lainaus:
  Lainaus:
  Siksihän tuo on pakko-ostos, aivan mahtava. Voiko joku vahvistaa myydäänkö näitä? Edit: tuo facebook-linkki ei enää toimi. Ilmoittaa että toi olis poistettu.
   
 8. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Ainakaan JYPin verkkokaupasta kyseistä paitaa ei vielä löydy.
   
 9. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Olisi kyllä niin ruma, että oikeastaan yksi komeimpia ja parhaita fanituotteita, toivottavasti tuota saa.
   
 10. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kävelykadun myyntipiste "joulumarkkinoilla" on kyllä ihan hyvä veto aikaisempiin vuosiin. Mielestäni JYPin isoin ongelma niin fanituotteiden kun myös koko markkinoinin ja muun kannalta on ollut se ettei joukkue ole juurikaan pystynyt kunnolla pääsemään katukuvaan kunnolla mukaan ja sinne aivan ydinkeskustassa näkyvyys ollut heikkoa. Fanituotteet on jäänyt hallissa pieneen fanishoppiin tai citymarkettien nurkkaan. Nyt menty kokoajan lähemmäksi niitä faneja ja myös niitä jotka ei ehkä vielä ole. Se näkyvyys ja että niitä tuotteita myös näkyisi jatkossa ihmisillä on myös tärkeitä vaikka rahaa ei suoraan tulisikaan. Tosin tarpeeksi kun saadaan tuotteita kaupaksi niin varmasti jotain myös viivan alle jää. Tämmöisillä tempauksilla varmasti saadaan myös sitä volyymia kasvatettua, tilattua tuotteita hieman halvemmalla ja ehkä myös tiputtaa samalla tuotteiden hintoja noista ryöstöhinnoista.
   
 11. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Tulipa tälläinen vastaan fbssä... Nämä on näitä valmiiksi generoituja fanipaitoja.

  Onpa kauhea. :D
   

  Liitetyt tiedostot:

 12. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Jos päästään tähän linjalle niin tämä tuotos jopa olisi semmoinen että menisi varmaan pakkotilaukseen jos aitona tuotteena olisi.. heti villapaidan jälkeen.
   

  Liitetyt tiedostot:

 13. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Näköjään fanituotteita on tullut myyntiin myös prismoihin. Ainakin Keljossa oli pääkäytävässä melkein parhaimalla paikalla kasa myynissä erilaisia tavaroita ja jokunen paita. Aika paljon tullut eteenpäin mentyä muutaman vuoden takaisessa, tuotteetkin on nykyään paljon paremmin pakattu ja niitä pystyisi antamaan lahjaksikin jollekin jo.
   
 14. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Keskimaalla on muuten -15% omistajuuspäivät ja käyttötavaroista saa tuon alennuksen, itse kävin ostamassa JYPin joulukalenterin ja siitä vähentyi tuo 15% hinnasta pois. Keljon prismassa ainakin tuotteet on keskikäytävällä näkyvällä paikalla. Ainakin nettimyymälän yhteistiedossa lukisi että myös Seppälän prismassa olisi fanitavaraa myynissä, mutta vartin juoksentelun aikana edestakaisin en onnistunut löytämään. Jos paikat on jossain nurkkauksessa piilossa voisi olla hyvä että sivuille päivitettäisiin myös mistä kohti kaupasta ne tuotteet löytyy.
   
 15. Vino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  On Seppälän Prismassakin ne fanitavarat, ainakin kun itse joskus aikasemmin ne bongasin, niin olivat miesten merkkitekstiilien vieressä. Mutta nyt en tiiä onko siirretty johonkin muualle. Ei ollut maailman helpoin paikka tuo, ohi kulkiessa vaan huomasin ne siinä.
   
 16. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  JYP avannut Pop-Up Storen keskustaan.
  Lainaus:
  Ihan kiva, näin tuotteet tulee helpommin lähetyttäviksi, mutta mielestäni olisi paikallaan ihan kunnon kivijalkamyymälä tuollaisen väliaikaisen Pop-Up Storen sijaan keskustassa. Mikäli joskus oikeasti halutaan, että seura näkyy katukuvassa ja ihmisten päällä, tuotteiden tasosta en nyt jaksa mainita sen kummemmin.

  Eli ihan kiva, että tulee mutta olisi voinut tulla pysyvämpikin ratkaisu. Mitenkähän porukan ostohalut tässä pelillisessä lamassa ja kun valmentajan annetaan jatkaa omaa työharjoittelua seuran kustannuksella.
   
 17. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Voisi olettaa että tämmöinen Pop up kaupan perustaminen on melko halpaa ja osuu kovimpaan sesonkiin. Oikeastaan todella hyvä haku mielestäni, varsinkin aikaisempaan tilanteeseen nähden.

  Kivijalkamyymälän kustannukset olisi kuitenkin melko kovat ainakin pelkille fanituotteille, toki jos siihen kaksii kustannustehokkaan liikeidean taustalle niin voisi toimia, mutta läpi vuoden ei taida olla mahdollisuuksia. Toki tässä varmaan olisi mahdollista myös JJK, Happeen ja kirittäerien ja muiden seurojen kanssa myös yhteistyötä. Toki onhan tuossa fanituoteasiassakin menty kokoajan eteenpäin joten ei tuo välttämättä mahdoton ajatus ole myöhemmin, mutta viimevuosina tuo myyntimäärä vain on kuitenkin ollut joitakin kymmeniä tuhansia, että olisi edes teoreettisesti järkeä niin myynin pitäisi olla paljon enemmän. Toki ei sen tarvitse olla pelkkä fanituotepaikka, kyllähän sitä varmaan tarpeeksi luovo jos on niin keksii jonkun muunkin rahastuskeinon rinnalle.
   
 18. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  Kivijalkamyymälään saisi yhdistettyä vaikka ja mitä mahdollisuuksia. Voisi olla samassa kahvilatoimintaa, erilaisia kampanjoita (esim. ostamalla liput kivijalkamyymälästä ne saisi halvemmalla), voisi olla pelaajatapaamisia etc. Mahdollisuuksia on monia!

  Toki onhan JYPillä ns. kivijalkastore Synergialla, mutta kukapa sinne eksyy kun on niin kaukana keskustasta. Onko se edes auki muulloin kuin pelipäivinä? Nuo muiden kauppojen sisällä olevat myyntipisteet (Prismoissa ja Cittareissa) sekä popup-myymälä on ihan kelpo askelia eteenpäin, mutta hyvä ja laadukas kauppa keskustan välittömässä läheisyydessä (Forumissa, Jyväskeskuksessa tai Torikeskuksessa) olisi poikaa.

  Ja muiden jyväskyläläisten urheiluseurojen kanssa voisi kokeilla yhteistä storea. Jos olisi huono idea, kustannukset kuitenkin puolittuisivat.
   
 19. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Järkevällä idealla varmaan kaikki on mahdollista, toki koko JYPin fanituotemyynti on vielä niin alkutekijöissään että eihän sinne myymälään edes olisi tarjolla tarpeeksi laadukkaita tuotteita tarpeeksi järkevään hintaan toistaiseksi. Järkevää lähteä ensin kasvattamaan myyntiä jolloin muuta toimintaa varmasti saadaan kehitettyä.

  Se vain tosiaan tuon Kivijalkamyymälän kohdalla että juuri nyt olisi varmaan järkevämpää perustaa 12 myymälää kuukaudeksi joulun alla eripuolille Jyväskylää kuin perustaa vuodeksi yksi myymälä keskustaan. Kuitenkin valtaosa fanitavaroistakin menee joulun alla lahjaksi tai sitten muu myynti tapahtuu pitkin talvea. Käytännössä sitten muu aika olisi vain kustannuksia tuommoiselle kivijalkaliikkeelle, ellei sitten todella menestyvää ideaa muilta osin keksi että tuottaisi voittoa fanikaupan lisäksi.
   
 20. Tähtipakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Forza Kimi!
  Kuinka monella Liiga-joukkueella on oma fanishop kaupungin keskustassa? Kysyn ihan mielenkiinnosta, koska kuulostaa minusta todella kannattamattomalle toiminnalle.
   
 21. Korppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ihan tyylikäs pieni fanishoppi on tuo.
  Sijainti ei vaan ole hyvä tuolla Torikeskuksen uumenissa. Juuri tuossa kohdassa on vähän ohikulkijoita ja harva kiinnittää noihin liikkeisiin mitään huomiota ohi mennessään. Itsekin huomasin butiikin vain koska olin tietoinen sen olemassaolosta. Satunnaisia ostajia ei montakaan tule tuonne eksymään.
   
 22. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Toki nyt varmaan oli kaikista tärkeintä saada joulun ajaksi ylipäätänsä joku fanishoppi auki keskustaan sen jälkeen kun Sokoksen myyntipistekin meni kiini. Oma valistunut arvaus että tällä myyntipisteellä ja aikaisemmin joulutorilla olleella saadaan jo yhdessä aika lähelle se summa mitä viimekaudella koko fanimyynti oli. Nyt on vielä myös noissa prismoissa nuo pisteet ja ainakin Keljossa on jopa aitiopaikalla tuo myyntihylly.

  Ennenhän noiden tuotteiden ostaminen oli vähän kun olisi jossain mysteerihuoneella ollut, salapoliisina ensin etsiä löytyisikö jostain päin nettiä vihjeitä mistä noita voi löytää, sitten metsästät kaupan läpi että löytää sen kulahtaneen hyllynvälin jostain tolpan takaa kaupan perältä. Paljon on työtä vielä edessä mutta positiivinen suuntaus
   
 23. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  KalPalla nyt ainakin on.

  Edit. Toki KalPa myy siellä mm. luistimia ja muita pelitarvikkeita, joiden luulen tuovan sen suurimman myynnin siitä kaupasta.
   
 24. Korppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Myyntipiste on hyvä olla varsinkin näin joulun alla. Tuo joulutorin koju ei varmasti jäänyt keneltäkään kävelykadulla liikkuneelta huomaamatta. Se oli hyvä viritys. Toivottavasti tietoisuus tästä Torikeskuksen myymälästä leviää. Kyllähän tuo kannattaa käydä tsekkaamassa jos samalle tontille sattuu osumaan.
   
 25. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Myös Jukureille käsitääkseni on, ja kyllä tuollaisesta toiminnasta voi kannattavaakin tehdä.

  Täälläkin puhutut synergiaedut, eli vaikka JJK, JYP, JPS ja Happee yhteinen kauppa pystyyn keskustaan, eli riskit pienemmiksi. Jyväskylässä monet esim JYPin kannattajat kannattaa myös toisen lajin jyväskyläläistä seuraa.

  Fanitavaran lisäksi tuohon liikkeeseen tosiaan voisi kehitellä mitä mieleen tulee. "Helpoin" varmasti olisi lounasravintola/kahvila tms. Mutta eihän tossa ole oikeasti kuin mielikuvitustaan rajana, miten homman toteuttaa.

  En usko hetkeäkään, ettei jyväskylässä tuohon löytyisi toimivaa konseptia.