Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

JYPin fanituotemyynti

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana JYP#44, 01.01.2011 klo 15.02.

 1. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Päätin tehdä tälläisen uuden ketjun huomattuani usein miten hyvin jotkut Sm-liigaseurat hoitavat fanituotemyyntinsä. Mielestäni JYPin fanituotemyynti on melko heikkoa, verrattuna vaikka Kärppiin ja HIFKiin. Kävin muutama vko takaperin Oulussa ja siellä huomasi miten hyvin Kärpät hoitaa fanituotemyynnin. Jokaisessa Prismassa ja Citymarketissa on myynnissä Kärppien fanikamaa. Ja lisäks sitä kamaa on vielä myynnissä todella laajalta rintamalta. Löytyi kaikki perustarvikkeet, fani- ja t-paitoja, lippiksiä, kiekkoja. Lisäksi löytyi vähän eksoottisempaa fanikamaa, kuten hammarharjaa, saippuaa, tuttipulloa yms.

  Sama juttu HIFKillä. Pääkaupunkiseudulla käydessä HIFK- (ja vähän pienemmässä mittakaavassa Jokerit, Blues, Leijonat) fanikamaa löytyy ties mistä. Pelkästään tavaratalo Jumbossa on enemmän HIFKin fanikamaa myyviä liikkeitä kuin JYPillä koko Keski-Suomessa.

  Tilastoa fanituotteiden myynnistä ei löytynyt, muuta kuin vähän vanhempi Hesarin juttu. Onhan totta, että JYP on urheilullisesti mennyt paljon eteenpäin tuon tilastoinnin jälkeen, mutta en usko että fanituotteissa ollaan paljoa eteenpäin päästy.

  Sm-liigaseurojen fanituotemyynti kaudella 2005-06 (lähde HS 27.12.2006)
  1. HIFK 600 000€
  2. Kärpät 550 000€
  3. Tappara 402 000€
  4. Ilves 250 000€
  5. TPS 202 000€
  6. Jokerit 150 000€
  7. Ässät 139 000€
  8. Blues 75 000€
  9. HPK 55 000
  10. Lukko 50 000
  11. KalPa 45 000
  12. Pelicans 25 000
  13. KalPa 25 000
  14. JYP 20 000

  Kyllähän tuo jo kertoo paljon. Mielestäni JYP tarvitsee enemmän pisteitä missä kamaa myytäisiin. JYPin sivujen mukaan jälleenmyyntipaikkoja on vain 3, (Intersport Asema-aukio, Artepro, ja halli). Ilmeisesti Aren aukion kioksista ei saa enää mitään?

  Arteprolta ostin fanipaidan vappuna 09, siellä on ihan hyvin erilaisia paitoja ja lippuja, mutta muistaakseni aika huonosti oli sitä muuta krääsää. Asema-aukion IS:ssä käyn aika harvoin, mutta en muista nähneeni siellä liiemmin JYPin kamaa. Toisaalta, on erittäin todennäköistä etten vain ole huomannut :).

  Hallilla kamaa on varmaan kaikki mitä JYPistä on vaan tehty mutta ongelmana on että ,A) muistaakseni se piste menee kiinni 2. erätauon jälkeen, eli matsin jälkeen kamaa ei enää saa ja B) sitä kamaa ei jaksa kantaa hallissa, etenkään seisomakatsomossa. Että ei ole mikään unelmapaikka seisomakatsomolaiselle ostaa sitä fanikamaa.

  Miksi Jyväskylän seudun Prismat eivät myy oheiskamaa? Varmasti se kama menisi paremmin kaupaksi, jos sitä olisi helposti tarjolla. Nyt sitä kamaa ostaa vain jos sitä on lähtenyt vartavasten etsimään. Tuskin kukaan vaikkapa Arteprolle eksyy ja huomaa "Oho, JYPin fanikamaa, ostetaanpa serkkupojalle jotain joululahjaksi". Prismassa tälläinen olisi mahdollista.

  Lisäksi vähän laittaisin syyttävää sormea Tynin suuntaan. Mestaruuskaudella oltaisiin voitu vetää todelliset rahat jos "JYP SM 2009" -fanikamaa olisi ollut enemmän. Jos oikein muistan niin pääasiassa sitä kamaa oli vain lippikset, t-paidat ja kaulahuivit.

  Loppuun vielä mestaruuskeväältä Tynin kommentit. Koko juttu löytyy Jyväskylän kaupunkilehden sivuilta..

  "Markkinointijohtaja Kari Tyni kertoo, että mestaruuden myötä yritykset ovat ehdottaneet JYPille jos jonkinmoista fanituoteyhteistyötä.

  –Koruja, juhlarahoja, musiikkia, pelikortteja... Vielä ei ole löytynyt ihan sellaista killeriehdokasta. Mietimme hyvin tarkasti, mihin lähdemme mukaan. Tuotteen pitää sopia arvomaailmaamme."


  En ymmärrä miten esim. pelikortit ei sovi JYPin arvomaailmaan. Kärpillä ainakin on valikoimissa semmoset. Mitä mielestänne tarkoittaa JYPin arvomaailma?

  Toivottavasti saataisiin asiallista keskustelua fanituotemyynnistä, ja miten sitä voitaisiin kehittää.
   
 2. Pottakameli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  JYP tuntuu olevan muutenkin aika vähäisessä osassa katukuvaa, kuin monella muulla paikkakunnalla. Ehkä Tyni ei sitten halua lähteä tuollaiseen mukaan, vaan haluaa enemmän "glämöyriä". Jos kerran Tyni on pystynyt luomaan yhteistyösopimuksia myös pientenkin firmojen kanssa, niin miksei tässäkin voida mennä lähempänä maanpintaa?

  Arvomaailma lienee jokin sellainen siisti, hillitty ja asiallinen JYP. Miinusta Karille.
   
 3. turo-urpo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK, Happee
  Ei ne fanituotteet mitenkään näkyvästi ole esillä siellä Asema-aukion Intersportissakaan. Yks päivä kävin JYP pipoa etsimässä ja aikani kierreltyäni jouduin kysymään missä niitä on ja ne oli siellä kassojen takana melkein piilossa. Monesti oon siellä käyny astoksilla, mutta ei oo ikinä silmään pistäny. Varmasti menis paremmin kaupaks, jos olisivat näkyvällä paikalla.
   
 4. LaTe_Show Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Rockies: 1980-1981. JYP.
  Lainaus:
  Siis mitä? Yritykset ja muut ovat kertoneet mitä kaipaavat ja Tyni miettii sopiiko nämä JYPin arvomaailmaan?

  Eikö noiden fanituotteiden tulisi olla laidasta laitaan kattaen koko "arvomaailman"? Sytkäreistä - VIP-iltoihin?
   
 5. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Lainaus:
  Nii-in, munki mielestä käsittämätöntä. Yritykset tarjoaa fanituoteitta ja Tyni vastaa "Kiitos ei, ei sovi meidän arvomaailmaan."

  Lainaus:
  Eli näemmä tällä kertaa syy ei ollut huolimattomuudessani. Mutta juuri tälläiset tiskin alle piilottamiset estää ihmisiä tekemästä heräte-ostoksia. Ja jos kerran fanikama on tiskin "väärällä" puolella, niin en usko että kovin laajaa valikoimaa sieltä löytyy. Eli halli on ainoa jos haluaa jotain muuta kuin fanipaidan.
   
  Viimeksi muokattu: 01.01.2011 klo 15.59
 6. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Ilmeisesti JYP-kitara sopii kuitenkin arvomaailmaan enemmän kuin esimerksi JYP-juomapullo tai JYP-heijastin. Minä en ole kyllä tätä mieltä. Kaipaisin enemmän sellaisia tuotteita jotka näkyisivät katukuvassa ja myös sellaisia käyttötavaroita kuten juuri nyt tuo juomapullo tai vaikkapa koulutarvikkeita lapsille. Viivottimia, penaaleita jne. Selkeästi fanituotemyynti kaipaa merkittävää panostusta JYPiltä.
   
 7. Ponto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tuotevalikoimaa kannattaa tietysti laajentaa, mutta ensinnäkin markkinoinnissa pitää tapahtua kehitystä. Minkä takia JYP järjestä minkäänlaista myyntikampanjoita fanituotteilleen? Esimerkiksi pelikauden jälkeen alennusmyynnit, ennen kauden alkua ja joulun alla sitten erikoistarjoukset fanituotteista. Mainoskampanja sitten vaikka omille nettisivuille ja proaminen Facebookissa, radiossa, paikallislehdissä ja erätauko-mainoksissa hallilla.

  Ei siis mitään taikatemppuja, vaan ihan simppeliä myyntityötä mikä olisi helppo toteuttaa. Myynnin kasvu olisi varmasti taattu jo pienillä muutoksilla.
   
 8. Hans Geering Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Doncaster Spinners
  Lainaus:
  Tarkoittaisikohan tässä tapauksessa "tarjoaminen" kuitenkin sitä, että oltaisiin myymässä JYP:lle eikä ostamassa tuotteita JYP:ltä, niin tuon Tynin kommentin tulkitsisin...
  Mutta joo viimeisenä ei ole kiva olla missään tilastossa ja varmaan tuotteita voi olla lisää/ myynti parempaa.
   
 9. turo-urpo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK, Happee
  Lainaus:
  No ei sentään tiskin alla ollu, muttei mitenkään näkyvilläkään. Eikä valikoimakaan mitenkään kovin kattava siellä oo. Ehdottomasti paljon parantamisen varaa olisi
   
 10. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Älkääs nyt, olihan ainakin ennen joulua Citymarketissa myynnissä Reinoja JYP-logolla!
   
 11. Jypjyrää:) Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP #44,#82
  Kuopiossa on myös KalPan fanituotteita saatavissa monesta paikkaa ja monenlaista löytyy. Ostin vähän aikaa sitten KalPa Kimblen Prismasta, kun sai tavallista Kimblea halvemmalla. KalPan fanituote myynti/tuotekehitys on mennyt Kapasen paluun jälkeen todella paljon eteenpäin.
   
 12. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Kapanen on varmasti tuonut tietoa miten siellä NHL:ssä asioita hoidetaan. Toivottavasti tämä JYPin diili Bostonin kanssa parantaisi myös fanituotteiden myyntiä ja valikoiman laajuutta. Sehän diili, kuten kaikki varmasti hyvin muistavat, oli monella eri tasolla ja yksi niistä tasoista voisi ihan hyvin olla myös fanituotteet.
   
 13. L.Stanley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Calgary Flames
  Kävin tuossa välipäivinä pitkästä aikaa Jyväskylässä ja sain perheeni puoliväkisin raahattua Seppälän Prismaan. Tarkoituksena oli ostaa muutama JYP-tuote tänne Pirkanmaalaisten ihmeteltäväksi. Pettymys oli kyllä suuri, kun koko Prismassa ei yhden yhtä JYP-logoa näkynyt.

  Tampereella ainakin Kalevan Prismassa on hienosti näkyvillä sekä Ilveksen että Tapparan fanituotteita sulassa sovussa samalla hyllyrivillä.

  Kuten monet ovat jo ketjussa ilmoittaneet, on fanituotemarkkinoinnissa JYPillä suuresti petrattavaa. Toivokaamme, että Tyni ja Seppänen hoitavat tämänkin puolen JYPissä kuntoon.
   
 14. Marcus Juslin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tuolta JYPin sivujen kautta voi ainakin jonkinlaista palautetta laittaa. Itse laitoin pari (kolme?) vuotta sitten perusteltua valitusta siitä, miksei JYPpiä laiteta vauvan tutteihin, kahvikuppeihin, ym. näkyviin ja ennen kaikkea ihmisten arjessa käyttämiin tuotteisiin. Ei mennyt kauaa kun tutti ja kahvimuki ilmestyi valikoimaan. Siitä en tiedä olisiko ne tullut ilman viestiänikin, mutta aina kannattaa kirjoittaa.

  Edellisestä matsista ostin pojalleni tarjous-paidan - halusi välttämättä samanlaisen kuin isillä ja nyt pitää sitä innoisaan. Hirvittää mitä tapahtuu, kun seuraavan kerran menee tarhaan ja ylpeänä esittelee kavereilleen tuota pari vuotta vanhaa "Suomen mestarit 2009" -paitaa - Oulussa kun asutaan...
   
 15. _Wildchild_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, sympatiat Halutulle muutokselle (TM)
  Hyvä että tämä aihe otettiin esille; fanituotemyynnissä kun on selkeästi parantamisen varaa. Omasta mielestäni suurin ero JYPin fanituotteissa monien muiden joukkueiden fanituotteisiin on nimenomaan vaatteiden design. Esimerkiksi JYPin kaulahuivi on tuotteena mielestäni mielettömän ruma, mistään Valtra-piposta puhumattakaan. Silti pukeudun kaulahuiviin silloin tällöin kannatusta osoittaakseni. Esimerkiksi KalPan fanituotteet ovat huomattavasti fiksumman näköisiä ja niitä kehtaisi pitää muuallakin kuin hallilla.. JYPin fanituotteet ovat kyllä parantuneet viime vuosina, esim. miesten colleget ovat ihan OK, MUTTA suurin osa vaatteista on kuitenkin mitoitukseltaan aika erikoisia. Sekä miesten että naisten vaatteet ovat mallia "laatikko" enkä ainakaan itse ole löytänyt yhtään hyvin istuvaa vaatekappaletta. Voisi kuvitella että edes jollain painatustekstiilejä valmistavalla yrityksellä olisi vähän paremmin istuvaa vaatetta tarjolla.

  EDIT: Eri joukkueiden fanishoppeja selatessani täytyy sanoa että HIFKissä on ehkä eniten sen näköinen tuotevalikoima mistä kannattaisi meidänkin ottaa mallia. Esimerkiksi tuossa vaatetarjonnassa hävitään kyllä 100-0.
   
  Viimeksi muokattu: 02.01.2011 klo 09.52
 16. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ihan hyvin otettu aihe kyllä esille. Hallilla on jotain fanikamaa myynissä, mutta ostaahan muutkin kun hallilla olevat ihmiset noita.

  Itse ainakin monesti halunnut ostaa kaulahuivia ja pipoa , mutta kun fanituotemyyntiä ei taida olla kun hallilla niin ei ole tullut ostettua. Pelian aikaan käytävillä niin kova hälinä ja ennen peliä on kiire mennä seisomokatsomoon jotta pääsee seisoon hyville paikoille niin ei ole tullut sitten koskaan ostettua. Lisäksi pelin jälkeen kiire sitten autolle jottei juutu ruuhkiin. Lisäksi en ole varma onko fanituotemyyntiä enää ottelun jälkeen. Taitaa jo kaikki putiikit mennä kiini ennen ottelun loppua, joskus tekisi mieli ottaa mukaan vaikka lihapiirakan mutta eipä voi..

  Muualla kun hallilla en ole sitten törmännytkään mihinkään fanitavaran myyntiin paitsi niitä reinoja tosiaan taisi olla myynissä citymarketissa sekä jotain junnujen ruisleipää tainut olla ja sitten joskus jotain leivoksia.

  Näin joulun alla varsinkin olisi ollut varmasti kysyntää monella muullekin asialle kun reinoille. Kuppeja, pipoja, kaulahuiveja, boksereita ja muita tavallisia asiota monet ostavat joululahjoiksi ja varmasti olisivat menneet hyvin kaupan kun monet miettii mitä ostaa tuttavalle lahjaksi ja sitten törmäävät kaupassa JYP aiheisiin tuotteisiin. Muistavat että ainii sehän jannu kannattaa JYPiä ostetaampa lahjaksi sitten vaikka JYP aiheinen pipo ym.. Monesti voivat ajatella noin vaikka joku ei niin aktiivisesti edes lajia seuraa. Tarvitsee vain poika olla..

  Itselle ei kyllä tulisi mieleen mistä ostaa JYP:n fanitavaraa vaikka joukkuetta olenkin kannustanut melko pitkään. Nettisivujen kautta toki, mutta noissa taitaa toimitusajatkin olla erittäin surkeat ja postimaksut näyttävät olevan 9 €? eli ei oikein iske jos jotain pientä tavaraa meinaa ostaa..

  Muutenkin puuttuu ne varsinaiset tarjoukset ja muut minkä vuoksi noita ostelisi. Voisi yhdistää jotain kausikorttitarjouksia tai jonkun ottelun lipulla saisi jotain todella edullisesti ostettua. Joku tietty tuote voisi olla todella halpa jonkun ottelun yhteydessä jne.. varmaan ihan hyvät katteet jäisi varmaan myös tommoisista tarjouksista vaikka katetuottaprosentti jäisikin pienemmäksi tuotteen kohdalla ,mutta saataisiin taas enemmän tavaraa myytyä ym.. Jotain kunnon ideoita noihin millä noita myydään. Ei se ole itse tuotevalikoimasta kiini sillä kyllähän tuolla on paljon erilaisia tuotteita, toki aina parempi mitä enemmän. Varsinkin jos päivittäisessä käytössä olevia tuotteita voisi olla laajemmin, juuri elintarvikkeita ja muuta.
   
 17. Winston Wolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Boston Bruins
  tästä kommentista ei tule kaikki pitämään, mutta olisi mukava tietää onko kukaan samaa mieltä. Eli minun mielestä Jypin tulisi ottaa käyttöön aivan uusi logo. Se olisi pitänyt tehdä jo kauan sitten. Tykkään kyllä yksinkertaisista logoista, se on kaunista, mutta Jypin logo on väärällä lailla yksinkertainen. Se ei ole "myyvä".

  Iso rulianssihan sellainen vaihto on, mutta mielellään sen näkisin jossain vaiheessa. Sellainen logo, joka veisi huomion itseensä, jota kestäisi katsella ylpeänä seuraavat sata vuotta.
   
 18. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Mä olen ainakin ylpeä tuosta nykyisestä logosta. Jopa niin ylpeä että olen antanut tatuoida kyseisen logon ihooni kiinni. Minulle tuo logo on niin tärkeä. Arvosta muutenkin yksinkertaisuutta mitä logoihin tulee eikä logon vaihto mielestäni edistä perinteisyyttä. Vaihdolla saadaan vain "muovisempi" imago joukkueelle.

  Mitä tulee fanituotemyyntiin, mielestäni tuotevalikoimaa pitäisi edelleen ehdottomasti kasvattaa. Nykyinen variaatio on ehdottomasti liian suppea.
   
 19. FiveHole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Giants
  Sama täällä, itse juuri mietinkin muutama päivä sitten, että nykyinen logo on kyllä yllättävänkin onnistunut. Ja seuran "päävärit", punainen ja musta, on kyllä omasta mielestäni tyylikäs yhdistelmä.

  Ja vituttaishan se alkaa päivittämään kaikki fanikamat uudelle logolle...
   
 20. Marcus Juslin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Pojalla on joka päivä päällä tuo "Suomen mestari 2009" -paita ja alkaa jo kulumaan. Nyt pitäisi saada "Suomen mestari 2011" -paita mahdollisimman pian tilalle. Saadaankohan sellainen myyntiin ennen semifinaaleja? Jotkut (valtaosa?) täällä dissaa tuota etukäteen juhlimista - näkee sen jonkinlaisena röyhkeänä ylimielisyytenä - mutta minusta se on vaan sellaista pilke silmäkulmassa tapahtuvaa kannatusta. Jos sen vaikka pistäisi muotoon: "Suomen mestari 2011?".
   
 21. Saint Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Totta on, että tuo fanituotemyynti on aivan onnettomalla tasolla. Viimeisin hyvä esimerkki tulee Ilveksen leiristä, jossa kampanja "Tehdään hallista vihreä" osui ja upposi todennäköisesti vallan hyvin. Olkoonkin, että taisivat lahjoittaa rahat hyväntekeväisyyteen. JYPillä vastaava olisi voinut olla edesmenneet "finaalikypärät", jotka olisivat tehneet kauppansa, jos niitä vain olisi hallilla myyty. Nyt ne annettiin ilmaiseksi pois. Itse en onnistunut saamaan kuin kaksi ja niillä on kohta taas käyttöä. Mukavia aikoja elämme ja toivottavasti keksivät pian jotain, mikä näkyy ja sisältää sopivasti huumoria.
   
 22. Handyy Jäsen

  Lainaus:
  Ongelmahan tässä on, että sitten kun vaihdettaisiin, olisi taas hetken päästä joku muu vaatimassa uutta logoa. Itse tykkään kyllä tuosta nykyisestä logosta ja helvetin tyytyväinen, että siitä tehtiin tuollainen. Yksinkertainen ja sopii hyvin hurrikaani-teemaan. Olisi myös voinut käydä niin kuin esim. Lukolla, että mennään siitä mistä aita on matalin ja keksitään logoksi joku sarjakuvaeläin, koska muillakin on eläimiä logoissaan.

  Noin OT:na, KalPalla on kyllä mielestäni kaikista onnistunein logouudistus. Erittäin tyylikäs ja on saatu säilytettyä vanhaa tyyliä mukana.
   
 23. Vanhapuuma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYPinkylä, Green Bay Packers, HJK
  Mielestäni tuota hurrikaanilogoa ei tulisi enää vaihtaa. Antaa sen nyt juurtua, se on kuitenkin monella tapaa varsin käyttökelpoinen. Yksinkertaisuudessaan se on oikeastaan aika tyylikäs. Oikeastaan yhden ainoan jutun sille voisi tehdä, sitä voisi hivenen leventää ja tavallaan tuota kiekuraa tuoda lähemmäs keskustaa, niin se ei näy näyttäisi niin luikulta...

  Ops, mutta tästä en tullut nyt kirjoittamaan, tuli vain mieleen ja kirjoittelin sitten hetken mielijohteesta. Mutta niin, JYPin fanituotemyynnistä. Itse ihmettelen myös sitä, että JYP on loppujen lopuksi hyvin vähän esillä katukuvassa. Siitä ei todellakaan ole otettu kaikkea irti, tai no, ei oikeastaan mitään irti.

  Jos verratan jenkkilään, siellä on 3000 tuhanneen asukkaan tuppukylän Junior High Schoolin tyttöjen maahockeyjoukkueen fanikamoja enemmän kuin JYPillä Jyväskylässä. Mutta jenkkilään tuskin kannattaa verrata. Se on toki aivan omissa sfääreissään tuossa suhteessa ja koko urheilullisen kollektiviteetin tasolla, mutta jotakin silti siitä voisi oppia. Siellä fanikamojen käyttäminen ei todellakaan ole mitään hallille tarkoitettua, se on täysin arkipäiväistä touhua.

  Uskoisin, että JYP saisi sievoisia summia rahaa ja myös näkyvyyttä kaupittelemalla omaa imagoaan fanituotteiden muodossa keskisuomalaisille. Koska onhan se nyt niin, että tällä hetkellä Keski-Suomen urheilullinen lippulaiva on aivan ehdottomasti JYP. Miksi ei ottaa siitä kaikkea irti? Ja mistä ihmeen "JYPille sopivasta arvomaailmasta"(!) Tyni oikein puhuu (jos on noin tosiaan todennut), ihmettelen myös minä?
   
 24. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tuo fanituotemyynti on kyllä kaikessa kyllä aika alkeelista tällähetkellä vaikka hieman ollaankin ehkä viimevuosien aikana menty "etenpäin". Joukkue kyllä voisi tulla paremmin mukaan katukuvaan ja sielä voitaisiin vaikka pystyttää joku koju johonkin kävelykadulle tai sitten jonkun ostoskeskuksen sisälle. Siinä sitten kaupiteltaisiin vaikka lippuja seuraavaan matsiin ja olisi joitakin fanikamoja myynissä. Varsinkin jos nyt mestaruus tulee niin toivottavasti fanikamaa olisi helppo ostaa ja olisi kunnolla näkyvissä eri paikoissa nuo.

  Välillä voisi olla jotain oikeesti kunnon tarjouksia joidenkin tuotteiden kohdalla. Painettaisiin vaikka isompi erä joitakin paitoja tai huiveja ja pistetään halvempaa hintaa kehiin. Ylipäätänsä pitäisi saada ihmiset ostamaan fanituotteita ja aloittamaan homman jostakin.

  Tiedä sitten kun monessa muussa maassa fanituotteiden myynillä on aika isokin painoarvo ja tuotteita menee paljon kaupan. Onko ero hinnassa vai tuotteiden näkyvyydessä vai ihmisten ostohaluissa, mutta nyt vain ihan tosifaneilla on joitakin tuotteita ostettu ja hyvä jos niilä.

  Itseasiassa vaikka itse hallilla olen aina B-puolella hallia ja vaikka ehkä haluaisinkin ostaa jotain tavaraa, niin jotenkin tuo pieni nurkkaus on niin onnettoman oloinen ettei sitä edes oikein ole koskaan tullut huomiotua tai mitään ostettua lukuunottamatta tuota JYP:n naisten kalenteria. Puhumattakaan vaikkapa sitten hallin A-puolella olevista ihmisistä. Tietävätkö edes mistä fanikamaa saa ostettua?
   
 25. dee_snyder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JJK
  Mulle toi hinta on ihan ylitsepääsemätön este ostaa fanituotteita, tai KYLLÄ RAHAA ON mutta kakskymppiä kaulaliinasta on ihan liikaa, periaatteesta en maksa. Eri seurojen kaulaliinoja olen tilannut ympäri eurooppaa ja suurimmaksi osaksi tuotteet tulee postiluukusta noin viidellätoista eurolla...