Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

JYPin fanituotemyynti

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana JYP#44, 01.01.2011 klo 15.02.

 1. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Lainaus:
  Tästä täysin samaa mieltä. Tiedän monia tapauksia joissa fanitus jotain seuraa kohtaan on alkanut lahjaksi tulleesta fanituotteesta. Eniten tarinoita löytyy NHL-joukkueiden fanitavarasta, esimerkkinä yksi kaverini sai kummiltaan lahjaksi Mighty Ducks of Anaheimin repun aloittaessaan koulutaivalta, ja siitä alkoi sitten seuran fanittaminen ja NHL:n seuraaminen joka kestää yhä lähes 20 vuotta myöhemmin. Vastaavia tarinoita löytyy varmasti muiltakin.

  30e noin "yksinkertaisesta" (en tarkoita sitä että paita olisi ruma, yksinkertaisuus on kaunista) paidasta on aika kova hinta. Enkä ymmärrä pieniä painomääriä. Nythän jo Facebookin puolella myydään eioota kun joku olisi kaivannut "miesten kokoa". En ymmärrä miksi tuosta on tehty noin pieni erä sekä oudot paitojen koot. Kyseessä on kuitenkin sellainen paita jonka myymisellä ei ole mitään kiirettä. Paita on ajankohtainen tänään, huomenna, ensi kaudella ja mahdollisesti vielä viiden vuoden päästä. Näitä paitoja voisi huoletta ottaa jemmaan isommankin erän, toisin kuin niitä #11 Perrin- ja Dr Philman-paitoja. Aina on olemassa riski että Perrin tai Pihlman ei pelaa parin vuoden päästä seurassa ja paita "käy vanhaksi".
   
 2. laalki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Tämä. Sen paidan tekeminen ei maksa edes tuota kymppiä, varmaan johonkin vitosen ja kympin väliin.

  Ymmärrän, että seuralle pitää katetta saada, mutta tällä hinnoittelulla se jää saamatta. Itsekin kävin tuon tuote-mutkan kiertämässä ja säällisimmät hinnat näyttivät olevan game-worn -paidoissa. Hupparissa olisi myös 10-20 € alennus paikallaan (laadusta riippuen), silloin niitä myytäisiin. 69 € seuran hupparista?! Luulisi että 49-59 epellä saisi jo kunnolla kyhnyä seurallekin ja silti on kyseessä oltava ns. laadukas huppari. Eli semmoinen, missä ei vetoketju irtoa puolimatkassa ekan vuoden aikana.

  T-paidasta 20 euroa ja hupparista 60 on siinä kipurajoilla, mutta seuraa kannattaakseen voisi ostaa. Molemmat aika tuplahintoja ns. stockiin nähden. Kielsin äitiä ostamasta jouluksi, ihan periaatteesta.
   
 3. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ottaen huomioon että tuo T-paita on vielä kaiken lisäksi ainakin kuvan perusteella melko halvan oloinen laadultaan ja vain yksi kuvio, ilmeisesti selässä ei lue mitään myöskään. Jos olisi jotenkin haastavampi ja näyttävämpi kuvio niin kai tuo n. 30e voisi olla perusteltu, mutta kuvan perusteella ainakin näyttäisi siltä että joku käynyt ostamassa halpahallista 2e paidan ja käynyt kotona painattamassa tuohon tuon kuvion mahdollisimman halvalla. Olisiko sitten tuossa jätetty 20% tarjousvara, että lähettävät sitten ennen joulua alekuponkeja kausikorttilaisille tai jotain, joku jujuhan tuossa on että myydään 30e eikä edes muutamaa euroa alle.

  Ottaen huomioon että kotona voisi suunitella melkein minkänäköisen paidan tahansa ja painattamassa niin hinnat taitaa pyöriä siellä 20 molemmin puolin ja varmaan jostain ulkomailta voisi vieläkin halvemmalla saada, ja vieläpä siis yksi paita, ei mikään 100 tai 1000kpl erä. Toki laadussakin voi olla eroja mutta eihän nuokaan ole mitään laadukkainta jota fanishopissa on.

  Tapparalta kun käy hintoja vakoilemassa niin T-paidat on n.19e, colleget paidat 29e, hupparit 39 ja sitten vetoketjulliset hupparit ja hupparitakit 49e.

  Sitten tosiaan vieläpä näyttäisi jokainen T-paidan ja hupparin koko ainakin nettikaupassa olevan lähestulkoon isoin XL, eli käytännössä hyvä jos meikäläiselle sopii ja mielestäni en ole edes isokoisemmasta päästä, uskoisin että tääläkin on porukkaa jolla isompi paitakoko kun XL, toki eihän tuossakaan puhuta varmaan isoista myyntimäärästä mutta joka tuotteesta kun muutama painos isompaa niin varmasti ne jossain kohti menee kaupaksi, järkevää varmaan että hallin fanishopista on vain eniten myyviä kokoja, mutta nettikaupassa jotain tuommoista retropaitaa pystyisi myymään vaikka vuosia tarvittaessa ja melko laajalla kokovalikoimana.
   
 4. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  Tämä. Itselle tuo XL ei mene päälle ellen halua näyttää siltä kuin olisin pukeutunut makkarankuoreen.

  Paidasta ja sen designistä sen verran että tykkään kyllä yksinkertaisen simppelistä suunnittelusta, ja retrologo on mielestäni hieno mutta en kyllä pystyisi antamaan itselleni lupaa ostaa 30 € t-paitaa vaikka hyvään tarkoitukseen raha meneekin.

  Kuitenkin hyvä että fanituotteussa ollaan menty eteenpäin. Pientä viilausta vain niin hyvä tulee.
   
 5. Tähtipakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Forza Kimi!
  Lainaus:
  Ääh.. Sanotaan nyt vaikka että parempi kuin edelliset räpellykset, mutta ei tuo nyt vieläkään erityisen hyvä omaan silmään ole. Katsellaan tottuuko silmä ajan kanssa.

  Niin ja tuon IG-postauksen perusteella tulossa reilumpi läjä uusia tuotteita myyntiin, joten toivottavasti siellä on myös heti ensimmäisellä katselukerralla sellaisia "tuon haluan"-tapauksia.
   
 6. penkinlämmittäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Vatanen, Blackhawks
  Onko tuo Jyväskylä-kaulahuivi ollut aiemmilla kausilla? Facebookista bongasin taannoin mainoksen ja olihan se viikonloppuna käytävä Kotikylän vierailulla hakemassa. Mielestäni ensimmäinen oikeasti tyylikäs huivi rakkaalta seuralta. Nyt kelpaa edustaa Jyväskylää täällä Turussakin.
   
 7. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  Ei ollut ainakaan viime kaudella. Nyt näyttäisi olevan loppuunmyyty verkkokaupassa, joten hyvin myyvä tuote onkin.
   
 8. Tähtipakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Forza Kimi!
  Nythän sitä fanitavaraa tipahti sitten kerralla reilummin. Linkittelen tähän alle kaikki uudet tuotteet, mitä nyt itse huomasin:

  Aikuisten takit/paidat:
  Naisten toppatakki: Tuote - JYP Fanshop
  Miesten toppatakki: Tuote - JYP Fanshop
  T-paita: Tuote - JYP Fanshop
  T-paita: Tuote - JYP Fanshop
  T-paita: Tuote - JYP Fanshop
  Collegepaita: Tuote - JYP Fanshop
  T-paita: Tuote - JYP Fanshop

  Lapset:
  Sukat: Tuote - JYP Fanshop
  Paita: Tuote - JYP Fanshop

  Pipot:
  Tuote - JYP Fanshop
  Tuote - JYP Fanshop
  Tuote - JYP Fanshop

  Sekalaiset:
  Puhelinteline: Tuote - JYP Fanshop
  Kiekko: Tuote - JYP Fanshop
  Lompakko: Tuote - JYP Fanshop
  Lompakko: Tuote - JYP Fanshop

  Taas on vähän samanlainen fiilis kuin eilen tuon collegepaidan nähdessä. Ihan kivaa, mutta esimerkiksi T-paitoja ei paljoa muuna kuin treenipaitoina tulisi pidettyä. Siihen kun yhdistää 30 euron hintalapun niin vääjäämättä jää kaupan hyllylle.

  Jos jotain positiivista pitää antaa, niin toppatakki on mielestäni ihan onnistuneen näköinen, vaikka kuva on hölmö (ei näy koko tuote vaan vain 2/3). Hinta tuossakin on vähän kysymysmerkki, mutta jos on oikeasti laadukas niin sitten paremmin linjassa kuin esim. t-paidat. Korttilompakolle toinen plussa. Simppeli, mutta tyylikkään näköinen. Samalla edullinen.

  Kyllä nämä enemmän silmää miellyttävät kuin edelliset, mutta edelliskautta huonommaksi ei omasta mielestäni oikein voi edes mennä.
   
 9. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Toppatakki näyttää ainakin hyvältä ja sellaiselta, että sitä voisi hyvin käyttää missä tahansa tilanteessa. Hintakaan ei tunnu pahalta, jos vertaa t-paitojen hintoihin. Tulee varmasti ostettua jossain vaiheessa. Toivottavasti näitä olisi kokeiltavana fanishopissa.
   
 10. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  En tiedä mutta taas tuntui että naisille esimerkiksi tuo T-paita on jopa melko onnistunut, mutta miehille ei oikein semmoista normaalissa arjessa käytettävää paitaa ei oikein ole.

  Mutta parempaan suuntaahan kokoajan mennään. Ehkä vielä kun saataisiin saatavuutta ja hintaa kohdille niin tuossa on mahdollisuuksia. Parempilaatuiset ja näköiset tuotteet kuitenkin saattavat jo nostaa hieman kysyntää isommaksi jolloin ehkä saadaan isompia eriä jatkossa tilattua jolloin hintaakin alaspäin.

  Tällähetkellä näkisin että koko JYP brändin ongelma on se että monesti puhutaan JYPINKYLÄSTÄ, mutta harvemmin se näkyy mitenkään katukuvassa. Ihmiset ei käytä fanitavaraa ja mainoksia melko vähän(toki tässäkin parannusta nähtävissä). Tilannetta ei kuitenkaan auta hintojen nosto ja se että tuotteita on vain rajoitetuista paikoista saatavilla, citymarketit on toki plussaa hallin myymälän lisäksi, mutta toisaalta nyt ne on tavallisilta tallaajilta piilossa pölyyntymässä jossain nurkassa josta niitä ei kukaan huomaa joten myynti rajoittuu suurimmaksi osaksi joko halliin tai nettikauppaan. Eli sekin varmaan auttaisi volyymin kasvatuksesta jos edes johonkin liikkeeseen saadaan edes muutama hittituote näkyvälle paikalle.

  Kuitenkin kun selkeästi joku toimistolta aina näyttää jatkoaikaa lukevan niin sanompa myös että verkkokaupan myyntiä varmaan saisi ehostettua esimerkiksi lisäämällä eri postitusvaihtoehtoja, esimerkiksi pakettiautomaatilla saisi pienempiin paketteihin hintaa lähetykselle varmasti muutaman euron alaspäin jolloin kynnys pienempiäkin tilauksia voisi kasvaa. 8,90e postikuluista matkahuolon kautta esimerkiksi kahden 30e t-paidalle alkaa monelle varmasti olemaan jo aika lähelle kipukynnystä. Varsinkin kun postikulut ei poistu edes 300e tilauksista. Myös laskulla maksiminen puuttuu kokonaan, esim. Kharnan kautta. Voisi nostaa kynnystä tilata laskulla maksu.
   
 11. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
  Halvannäköisiä tuotteita ja Tyni(tm) ajasta ei olla menty yhtään eteenpäin. Aikamoista elämäm koulu tavaraa. Tällä tarkoitan sitä, että otetaan joku toppatakki ja laitetaan hihaan logo. Todella upeeta. Katsokaa nyt tuota: Tuote - JYP Fanshop

  Siinä on latviasta ostettu toppatakki johon on laitettu halvin ja pienin mahdollinen tilauspräntti - UUSI JYP DESIGN TUOTE

  Tosin kohderyhmä on ilmeisesti rumpuryhmäläiset jolloin tämän designin ymmärtää.

  Tässä muuten halloweenin Kari Tyni -hahmolle komea paita: Tuote - JYP Fanshop
   
  Viimeksi muokattu: 20.10.2016 klo 20.24
 12. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
  Lainaus:
  Tuote - JYP Fanshop

  Siis tuonko meinasit ostaa? Tulen kysymään jokaiselta, joka tuota pitää: oletko Nelfor?
   
 13. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tynin aikaan taisikin suurin osa tavaroista olla tuolla periaatella että johonkin mustaan tuotteseen oli laitettu logo vain, mutta nyt on sentään yritetty tehdä enemmän myös muulla tavalla noita tuotteita. Tosin ei aina niin menestyksellä. Itseasiassa tuo collagepaita taitaa olla lähimpänä noista vaatteista ainakin mitä voisi tilata, kuva ei vain ehkä ole imartelevin ja hinnasta ehkä jotain pois.

  Oli kerrankin myös FB puolella mainosta noista fanituotteista ja citymarkettien uudesta valikoimasta. Juuri enemmän pitäisi tuoda esille tuotteita niin niitä voikin mennä kaupaksi. Aika paljon noita on viimevuosina piiloteltu ja pidetty vain jonkinlainen valikoima sen takia myynissä että niitä on pakko olla kaupan. Nyt jos viimevuosina myynti ollut joitakin kymmeniä tuhansia euroja niin onhan tuossa mahdollisuus kuitenkin mennä satoihin tuhansiin myynin osalta kunhan saadaan pieniä parannuksia eri juttuihin ja keksitään keinot lisämyynin tekemiseen. Eihän sen tarvitse olla kun vaikka näin joulun alle jotain tarjousjuttuja, hallilla olla välillä vaikka 20 ensimmäiselle asiakkaalle jotain etuja tarjolla tai jotain vastaavaa. 20 ekalle tuotteen ostajalle vaikka kahvit tai lihapiirakat hallilta ilmaiseksi tai jotain. Olisiko myös esim. pelicansilla ollut että jos maksaa kausikorttinsa kesällä tiettyyn päivään mennessä niin saa 20e lahjakortin fanishoppiin. Jollain tämäntyylisillä touhuilla saadaan ihmiset tekemään tilauksia, aina ei välttämättä jää iso kate mutta jos ihmiset ostaa usealla kympillä tuotteita niin vähintään tuotteet kiertoon ja näkyvyyttä joukkueelle, kun saa volyymiä isommaksi niin jotain jää myös pitkällä tähtäimellä käteen nykyiseen taskurahoihin nähden.
   
 14. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
  Lainaus:
  Oon samaa mieltä, mutta siitäKIN huokuu se halpamaisuus. EIkös JYPin pitänyt alottaa yhteistyö jonkun yliopistolinjan kanssa? Jotain design-juttua? Tuoltahan sitä superideaa saisi ilmaiseksi, miksi sitä ei hyödynnetä?
   
 15. Al Bundy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
  Lainaus:
  Uudet tuotteet ovat saatavilla Keljon, Seppälän ja Palokan Prismoista. Citymarkettien nykytarjonnasta en tiedä kun tulee käytyä ehkä kerran-pari vuodessa. Itse tuotteista sen verran että kyllä 30€ T-paidasta on aivan liikaa, varsinkin jos vain etupuolella on printti.
   
 16. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo no ei itsekään tule juuri noissa kaupoissa käytyä ja jos tulee niin eihän noita tuotteita näe tai muista kun ovat jossain tolppien takana, mutta hyvä jos valikoimaa niissäkin uudistetaan ja että niitä mainostetaan, harva kun tietää että noissa myydään vaikka kävisikin jokapäivä kaupassa.

  Mutta tosiaan taitaa jokaisessa t-paidassa olla vain etupuolella printtiä ja hintaa 30e, siitä että yksinkertainen kuvio painetaan siihen. Toivottavasti edes kestää pesua ja laatu on semmoinen että hajoaa parin käyttökerran jälkeen kuten jotkut on olleet. Pyytää toki voi kukin mitä haluaa mutta ei tarvii ihmetellä jos samat tuotteet on muutaman vuoden päästä hyllyssä edelleen. Esimerkiksi tosiaan tuo JYPht paita esimerkiksi on semmoinen ettei sillä välttämättä ole niin kiire edes myydä, mielummin vaikka isompi erä ja rauhassa myydään edullisempaan hintaan kuin pieni erä 30e hintaan. Toki tippuuhan se poissomyynissä varmaan siihen n. 19e mitä sen alunperinkin pitäisi olla, sitä tässä varmaan joutuu odottaan.
   
 17. Tähtipakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Forza Kimi!
  Lainaus:
  Missä niiden tuotteiden pitäisi sijaita? Keskellä käytävää strobovalojen loisteessa? Aika paljon saa varmaan JYP sellaisesta myyntipaikasta kaupoille jo pulittaa, koska vapaaehtoisesti kaupat eivät laita silloin tällöin menevää jääkiekkokamaa parhaille myyntipaikoille.
   
 18. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kukaan tuskin voi olettaa että lätkäjengin fanitavarat välttämättä pääsisi aitiopaikalle mihinkään paikkaan, mutta ehkä noita fanipisteitä ei pitäisi myöskään jättää pölyyntymään kauppojen nurkkaukseen vaan pitää jonkinlaista tietoutta edes että niissä myydään noita . Viimekausilla tainnut korkeintaan kerran kaudessa olla FB sivulla jonkinlaista fanitavaraan liittyvää mainost ja sitten löytyyhän nettisivujen jostain syövereistä varmaan maininta myyntipaikoista. Kyllähän peleissä käyvät fanit löytää fanishopissa tuotteensa, mutta mitenkäs muut.
   
 19. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Onkos Sokoksella edelleen JYPin fanituotteiden myyntiä? En nykyään Jyväskylässä enää asu, joten ei ole hetkeen tullut siellä käytyä.

  Siellä ainakin 1-2v sitten oli vielä kohtalaisen näkyvästi JYPin tuotteita esillä siinä Stadiumin yläkerran lähellä.
   
 20. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  Oli vielä alkukaudesta mutta nyt on hävinnyt johonkin muualle.
   
 21. penkinlämmittäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Vatanen, Blackhawks
  Yritin taannoin itsekin etsiä sieltä. Eipä ollut ja myyjät olivat kovin palveluhaluttomia selvittämään. Citymarketeista ja Tourulan Intersportista löytyi myyntiä ja pari päivää myöhemmin ilmestyi vissiin Prismoihinkin. Itselleni jäi paska maku Sokkarista etäfanina, vaikka sieltä olen aiemmin fanituotteita ostanutkin. Hiljaisessa liikkeessä luulisi olevan palveluhalukkuutta sen verran, että selvittäisi mistä löytyy.
   
 22. Marcus Juslin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Törmäsin tämmöisiin jyppikenkiin yhdessä kaupassa:
  [​IMG] Image-Share - image-jpg-3357-167
  Ainoastaan nämä yhdet oli tarjolla ja pikkaisen väärää kokoa. Tietääkö kukaan mistä näissä oikein on kyse?
   
 23. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Tuollaisia kenkiä yli myynnissä joskus vuosituhannen alussa JYPin fanishopissa. Saattoi olla muissakin paikoissa joissa JYPin fanituotteita myytiin.
   
 24. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Minusta ne näyttivät helvetin tökeröiltä jo silloin.
   
 25. Marcus Juslin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Noi oli myynnissä kaupassa, joka sijaitsee 550 km Jyväskylästä pohjoiseen. Se siinä pisti vähän ihmetyttämään. Mutta kiitokset infosta!