Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

JYP ja JYP-Akatemia

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Marcus Juslin, 11.10.2013 klo 15.37.

 1. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  4 ottelua Akatemialla runkosarjaa jäljellä. Yksi piste eroa sijalla 11 olevaan Hokkiin, kaikki muut viivan alapuoliset joukkueet paitsi RoKi pelanneet 47 ottelua. Vielä on karsintojen välttäminen ja tosiaan jopa pudotuspeleihin pääsy omissa käsissä. Huhhuh kun läheltä liippaa taas!
   
 2. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Nämä pari voittoa saattoivat jopa riittää naulaamaan sarjapaikan, kun Akatemialla on vielä 4 peliä, alla olevalla Hokilla 3 ja viivan päällä majailevalla LeKillä enää kaksi. Tänään pitää toivoa kovasti KeuPalta apuja LeKin kanssa ja jos Joensuusta tulisi pisteet, homma LeKin kanssa on täysin omissa käsissä. Välissä on toki Jokipojat, mutta heihinkin on yksi peli varastossa.

  Maksimaalisella onnistumisella Akatemia voi hyvinkin klaarata vielä pleijaripaikan. Mutta sarjapaikan säilyttäminenkin on täysin omissa käsissä Hokkia vastaan.
   
 3. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Jos oli JYPin otteiden katsominen tänään tuskaa, niin oli myös Akatemian pelin lopputulos sitä. Akatemia johti Jokipoikia vastaan vielä kun oli reilut 50 min pelattu. Kestivät mm. Vaakanaisen 5+20 minuuttia rangaistuksen joka tuli ajassa 39:44. Näköjään Sihvosen 2+2 minuuttia ajassa 50:05 oli liikaa ja Jokipojat nousi tasoihin ja ohi. Voi voi.
   
 4. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Käytännössä nuo tulokset tarkoittivat sitä, että pleijareihin tuskin on asiaa, mutta karsintasarjan välttäminen on edelleen ihan omissa käsissä, kun Hokkikin hävisi.
   
 5. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Samalla taisi Sund oli JYPin matkassa joten ei ainakaan Akatemialla karsintoihin/loppukauden peleihin vahvistuksia luvassa. Toki Erving käytännössä pystyisi mutta pidetäänköhän sitten liigan varalla vaikka palaisikin terveiden kirjoihin. Tärkeät pisteet olisi tänään kyllä ollut otettavissa mutta ei niin ei. Noh ainakin jännät viimeiset kierokset tulee jos ei muuta. Voi käydä miten tahansa.
   
 6. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Tiukille menee ei voi muuta sanoa. Jännät viimeiset pelit tulee kyllä! Voiko tämä meno jatkua kuinka pitkään että joka ikinen kausi saadaan pidättää hengitystä että säilyttääkö Akatemia sarjapaikan vai ei? Ei mielestäni kovin kestävällä pohjalla ole tuollainen touhu.
   
 7. Marcus Juslin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Siinä mielessä jännä, että Holtari kommentoi silloin kun Espoon poikia kuormattiin Jyväskylään, että saadaan vahvistettua sillä keinolla Akatemiaa. Mietin tuolloin, että meinaakohan ne pistää Suomelan junnaamaan mestistä. No nyt kun katsoo tilannetta, niin ihan samalta näyttää kuin Akatemian aikana muutenkin, eli kusessa ollaan.
   
 8. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tänään aika ratkaiseva matsi Rokia vastaan, melkein voisi ostaa jopaa fanseatin tuon matsin takia, ellei matsi tuu elisa viihteeltä, pitääpä tutkia :)
   
 9. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Eipä riittänyt Akatemialla tänään. 3-1 tukkaan RoKia vastaan. Tämä olis pitänyt kyllä hoitaa, mutta ei.
   
 10. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Pisteenkin nappaaminen olisi auttanut, mutta todella vaikeaksi menee. Kaksi matsia jäljellä ja 1 pisteen ero 2 joukkueseen. Ratkaiseeko muuten maaliero tasapisteissä? Jos ratkaisee niin molempien edellä pitää pysyä tuo sama 1 pistettä eli tilanne on melkein tasan nyt. Todennäköisesti tarvitsee voittaa molemmat jäljellä olevat ottelut että karsintaan ei joudu.
   
 11. Marcus Juslin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Jos jotain hyvää, niin vielä on kaikki omissa käsissä. Mutta kyllähän tuo aika pahalta näyttää.
   
 12. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Ei nyt näinkään, vaikka toiveissa toki että Akatemia voittaisi molemmat jäljellä olevat ottelunsa. Kuitenkin jos katsoo Rokin ja Hokin otteluohjelmia niin ne on sen verran kovat, että Akatemialle todennäköisesti riittää yksi suora voitto sarjapaikkansa pitämiseen.

  Hokilla jäljellä ottelut KeuPaa ja TuToa vastaan ja Rokilla pelit TuToa ja IPKta vastaan. Mitä todennäköisyyksiin tulee niin ennakkoon molemmat todennäköisesti häviää TuTolle ja pelaavat tasaisesti KeuPan/IPKn kanssa

  Akatemialle on ottelut Espoo Unitedia ja Lekia vastaan. Vaikeat pelit molemmat, mutta todennäköisesti suoraan jatkopaikkaa riittäisi edes toisesta kolme pistettä.

  Katsellaan.
   
 13. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  No ei oo häävi tilanne kun pakkovoitto jommasta kummasta jäljellä olevasta ottelusta. Se olis vaan pakko hoitaa, mutta kyllä vaikuttaa epätodennäköiseltä...Tämä taitaa olla Akatemian joutsenlaulu.
   
 14. laalki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Philadelphia Flyers
  Playing the devil's advocate...

  Mitä tapahtuu, jos Akatemia tippuu?
  Ilmeisesti se lopetetaan, kun fiksua porrasta ei liigaan enää ole. Miksei, jos porukka dominoisi Suomi-sarjaa?
  Millä tapaa JYP sai ensinkään farmiseuran suoraan Mestikseen?
  Mitäs Diskos tekee nykyään?

  Hävettää myöntää, mutta Akatemia ei ole tuttu muuten kuin JYPin farmina.
   
 15. Linjatuomari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Wikipedia valaisee asiaa. Diskoksella itsellään ei edustusjoukkuetta ole, mutta D-Kiekko pelaa Suomi-sarjaa.
   
 16. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kuonoon kiekko-Espoolta. Sekä Roki että Hokki menivät ohi taulukossa, joten edes kolmen pisteen voitto huomenna ei välttämättä riitä.
   
 17. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Eikös Hokki ja RoKi nousseet tasapisteisiin Akatemian kanssa, kun Hokki hävisi rankuilla ja RoKi hävis jatkoajalla. Eli homma ratkeaa viimeisellä kierroksella. Isot panokset, onko jopa liian isot Akatemialle.

  EDIT: Menivät tosiaan ohi, vaikka tasapisteissä ovatkin. Muut speksit siis vastustajille eduksi, paskempi homma.
   
 18. Lucky Thirteen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Pisteet kaikilla kolmella 62, 3-pinnan voitot JYP-A. 17, RoKi 15 ja Hokki 14. Mutta ei taida mestiksessä tämä olla etusijalla vaan maaliero, joka taasen on akoilla selvästi yli 10 maalia huonompi kuin noilla muilla. Eli sanoisin että karsimaan mars, kun vastassa vielä vieraissa LeKi jolla vielä saumat vikassa pelissä mennä pleijareihin.
   
 19. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Hyvää taistelua Akatemialta viimeiset kolme matsia, mutta ei riittänyt. Nyt karsintojen välttäminen vaikuttaa äärimmäisen epätodennäköiseltä.

  Eikä karsinnoissa varmasti päästä helpolla..
   
 20. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Siltä kannalta näyttää ihan hyvältä että viimeisessä ottelussa tuli vielä voitto, ettei hommaa oltu luovutettu, mutta karsintaahan tuo tulos silti tietää kun muutkin ottivat 3 pistettä. Harmin paikka ettei hyvästä taistelusta huolimatta viivan yli päässyt joukkue, pistekin jostain ottelusta olisi riittänyt. Nyt saa sitten jännittää todella karsinnoissa.

  Miten muuten saako nyt sitten karsinnoissa käyttää enää Turkulaista tai Vaakanaista tai voiko esim. Erving vielä hypätä kehään jos tervehtyy karsintoihin?
   
 21. Hukkaviiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Minkäköhän takia Ruusu, Vaakanainen, Saari ja Turkulainen ei oo tänään pelaamassa Akatemiassa karsintasarjan matsia kun liigassa on reilun viikon tauko peleistä. Luulis että kuitenkin pikkusen parantaisivat mahdollisuuksia pärjätä Hokkia vastaan ja siten edesauttaisivat Akatemian pysymistä Mestiksessä.

  EDIT: Jaa, tuoltahan se syy löytyi mestiksen sivuilta, eli karsinnoissa ei noita nuoria pelaajia saa siirrellä.
   
 22. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Olisihan se kauheta uran kehityksen kannaltakin jos nuoret pelaajat pääsisi kentälle pelaan karsintoja sen sijaan että istuvat loppukauden mahdollisesti katsomossa.
   
 23. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Jep. Itselle ihan täysi yllätys, että nämä edellä luetellut nuoret ei saa pelata karsinnoissa. Kai sille jokin perustelu löytyy, mutta totean silti, että en ymmärrä miksi näin pitää olla.
   
  Viimeksi muokattu: 17.03.2017 klo 19.54
 24. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ainakaan ruusun kohdalla jonka voisi laskea käytännössä Akatemian pelaajaksi vaikka liigassa varalla onkin.
   
 25. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Karsinta avattu voitolla! Hokki kaatui 3-1. Itseä ainakin helpotti tämä tulos, pieni pelko persauksissa menty tässä ja nyt vähän ja vain vähän helpotti.