Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

JYP ja JYP-Akatemia

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Marcus Juslin, 11.10.2013 klo 15.37.

 1. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Koko teksti. Täysin samaa mieltä. Juuri eilen kun katselin ekoja pudotuspelejä, mietin, että varsinkin tepsillä ja ipalla on paljon nuoria hienoja pelaajia, jotka eivät tietääkseni ole tarvinneet "Akatemiaa" noustakseen liigaan.
   
 2. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Tänään on taas iso peli Ketterä-fiaskon jälkeen. Kalajoella JHT on ehdottomasti voitettava. Jos tänään häviää niin se on soronoo.
   
 3. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Ihan hyvät tulokset Akatemian kannalta ja hyvä tasonnosto maanantailta. Tästä eteenpäin pitää varmaan toivoa että Hokki hoitelee kaikki loput pelinsä (paitsi Jyväskylän kohtaamisen) ja kajaanilaisten kanssa säilytetään Mestis-paikka.
   
 4. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Aika tärkeä kotimatsi siis luvassa perjantaina, jos tuon häviää niin tilanne on taas tiukka kun takana olevat saa kiini tappiolla ja toisaalta taas Hokki karkaa pisteissäkin jo vähän karkuun ja riittääkö siellä sitten motivaatiota murskata ihan jokaista joukkuetta joka taas Akatemiaa voisi auttaa. Sanotaan näin että eihän tää täysin "pakkovoitto " ole, mutta voiton tai edes pisteiden saaminen auttaisi omaa tilannetta huomattavasti.
   
 5. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  En usko, että Kajaanissa ainakaan halutaan Ketterää sarjaan ihan jo tuon pitkän vierasmatkan myötä.
   
 6. Höyry Jäsen

  Lainaus:
  Juuri näin! Jos JYPillä olisi ollut vahva nuorten joukkue, niin Turkulainen olisi noussut sieltä.
   
 7. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Lainaus:
  Toki varsinkin Ilveksestä on ollut pikkuisen helpompi kuitata pelipaikka kuin JYPistä. Kummassakin kaupungissa (tai kaupunkiseudulla) on myös mahdollista tavoitteilla ammattilaisuraa liigajoukkueen alapuolella.
  KeuPa on joo, mutta en laskisi sen varaan. Vaikka se onkin vakiinnuttanut paikkansa sarjassa, seura on todella isosti Maasalon työpanoksen varassa. Jokainen henkilö tulisi olla korvattavissa.
   
 8. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Aika ratkaisevat pelit tänään ja huomenna tulossa Suomisarjajengeille, voitot näistä nostaisi asetelmat täysin omiin käsiin ja keskinäisillä IPK vastaan homma ratkeaisi, mutta tappiolla tarvitsi myös hieman Hokilta apua.
   
 9. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Tärkeä voitto tänään ja vielä hyvin lukemin, jotta maaliero tulee pois pakkaselta sekä pelaajien itseluottamus kasvaa maalinteon suhteen.
   
 10. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Nyt toivotaan voittoa huomenna ja samalla että Hokki hoitaisi oman pelinsä IPK vastaan. Silloin pääsisi muutaman pisteen etumatkassa viimeisiin otteluihin, muuten ollaan pakkovoiton edessä kummasakin matsissa IPK vastaan.
   
 11. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Akatemialla tänään sitten kirvelevä tappio Ketteriä vastaan, olisi ollut hyvä sauma mennä IPK edelle pisteissä ennen keskinäisiä otteluja. Jos IPK voittaa Hokin niin Akatemian on voitettava molemmat ottelut.
   
 12. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Lisäksi edes kaksi voittoa ei riitä Akatemialle tuolloin, jos Ketterä voittaa Hokin ja toki JHT:n kahteen kertaan.

  Ilmeisesti tuolloin pelattaisiin uusintaottelu.
   
 13. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Riku Tiainen ja kumppanit ainakin näyttivät jälleen antaneen kaikkensa kentällä tehopisteistä päätellen, mutta kyllähän noita tehoja pitäisi löytyä laajemmalta rintamalta, jos sarjapaikka halutaan säilyttää.
   
 14. Lainaus:
  Uusintaa ei pelata. Keskinäiset ottelut ratkaisee tasapisteissä.

  Uusintaotteluita pelattiin ennen, mutta Kellokosken Alun voitettua oikeusturvalautakunnassa, ne päätettiin poistaa kokonaan.
   
 15. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Joo, näinhän se menee kuten sanoit. En enää tuota KelA:n tapausta muistanut. Toki edelleen uusintaottelun mahdollisuus on kilpailusäännöissä olemassa, mutta se on about yksi enemmän kuin miljoonasta nykyään.
   
 16. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo ja kun tilastoja katsoo niin ykkösketju on pelannut karsinnat -5 , jossa useampi on kuitenkin liigaa haaveillut tai päässyt pelaamaan. Lieneekö sitten asennevammaa tai yliyrittämistä mikä kostautuu sitten omassa päässä vai mikähän tuolla on pettänyt tähän asti. Ykkösketjua joukkue jokatapauksessa tuossa kaipaisi jos aikoo sarjassa säilyä.
   
 17. Mighty Mickey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Anaheim Ducks, SaPKo, Los Blancos
  Kyllä menee jännäksi sarjapaikan kannalta. Nyt näyttää kyllä äärimmäisen huonolta. Vaikuttaa todella negatiivisesti JYPin kiinnostavuuteen nuorien pelaajien osalta, jos Akatemia tippuu.
   
 18. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Haluaako edes akatemia pysyä sarjassa? Eiköhän edullisempaa olis tehdä yhteistyötä muun seuran kanssa kuten muutkin tekee. Hyöty akatemiasta vs kustannukset on rajusti pakkasella. Eihän tuo akatemia kiinnosta yleisöäkään. Miksi JYP ylipäätään kiskoo tuota kivirekeä perässään. Siisti alasajo putomisella ja sitten vain lappu luukulle THE END
   
 19. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Toisaalta ei sekään ole houkuttelevinta jos A, B ja C jengit vetelee jumbotaistelua ja Akatemia rämpii mestiksen karsinnoista vuodesta toiseen. Kyllähän kärkitaistelussa olevat nuorisojengit vetää myös jonkin verran pelaajia perässään ja niistä pystyy parhaimmat helmet päältä poimia. Yli-ikäisistä parhaimpien kanssa sitten tehdä sopimusta ja peluttaa sitten farmiyhteistyönä toisen seuran kanssa. Näkisin että tuommoinen yhtälö saattaa ihan kovimpien helmien kohdalla aikaistaa liigaan pääsemistä vaikka kokonaisuutena toki sitten miesten peleissä vähemmän pelaajia pääsee pelaan, varsinkin jos jatkossa hieman vähemmän on reserviä aikaisempaan nähden.
   
 20. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  JYP-Akatemia on yksi suurimpia syitä miksi JYP on ollut kestomenestyjä rajallisilla resursseilla, katastrofi jos Akatemia tippuu ja täten ajetaan alas.

  Asioista tietämättä on toki helppo huudella ja se tuntuu olevan nykyään tapana oli sitten aihe mikä hyvänsä. Akatemian yleisömäärät on olleet surkeita, mutta tuo ei todellakaan ole sitä antia mitä JYP tästä hakee. Mahdolliset tulot olisi vain kiva plussa tai kuorrute muuten loistavan perustuksen päälle.

  Voisin avata myöhemmin lisää kuviosta.
   
 21. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Niin eiköhän JYP hae halvempia pelaajasopimuksia ja pelituntumaa pelaajillensa. Yleisömäärät tulee varmaan siinä kohti yhtälöön jos vuosi vuodelta kulut kasvaa, mutta tulot laskee. Siinä samalla puntaroidaan paljonko joukkue antaa ja paljonko se vie. Viimekaudella se varmasti antoi paljon, tälläkaudella lähinnä sitoi resursseja ja rahaa.
   
 22. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tuskin se mikään katastrofi olisi vaikka Akatemia putoaisi ja sitä kautta homma loppuisi. Jos Akatemian omat pelaajat eivät saa joukkuetta pidettyä Mestiksessä, niin kuinka paljon sielä sit oikeasti on niitä todellisia tulevia liigapelaajia?

  Omasta mielestä suurempi huolenaihe Jyväskylässä on se että miksi tulevalla kaudella B-juniorit pelaavat Mestiksessä, eikä 16 joukkueen SM-sarjassa.

  Lainaus:
  On kyllä uskomatonta skeidaa sanoa että yleisömäärillä ei olisi mitään merkitystä. Tottakai JYP toivoisi että Akatemian toimintaan ei tarvisi laittaa noin paljon rahaa. Ihan turha väittää että joku joukkue Suomessa ei muka kaipailisi (yleisö)tuloja. Täydellisessä maailmassa Akatemian peleissä kävisi sen verran yleisöä, jotta organisaatio pystyisi kehittämään entisestään toimintaa palkkaamalla Akatemiaan / junioreihin lisää valmentajia, tai pystyisi tarjoamaan lupauksille pidempiä sopimuksia ja samalla hommaamaan ympäri Suomea todellisia huippulupauksia jne. Mutta kun toiminta on tappiollista vuodesta toiseen niin kehitystä ei juuri ole tapahtunut.

  Lainaus:
  Kiitos tästä. Enemmän kuin mielenkiintoista saada kuulla faktoja taustalta. Ulkopuolisin silmin Akatemia on tällä hetkellä aika hyödytön. Turha mielestäni maksaa joku 200 000 € (?) toiminnasta ja saada sitä kautta Arttu Likola nostettua vitosketjuun.
   
 23. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Lainaus:
  Tämä on kyllä todella surkea juttu ja voi johtaa jopa lupaavien junnujen maisemanvaihtoon.
   
 24. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Heikon junnumenestyksen seurauksena näkisin myös sen että tänään julkaistiin U18-MM-leiriryhmä, eikä siellä ole yhtään junnua JYPistä.
   
 25. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  No se olisikin uskomatonta skeidaa sanoa, että yleisömäärillä ei olisi mitään merkitystä. Niin ei kuitenkaan kukaan tässä ketjussa ole sanonut.

  Yleisömäärillä ja rahantulolla on merkitystä, mutta Akatemia-kuvion tavoitteena ei ole tuottaa taloudellista voittoa tai kerätä suuria yleisömääriä. Tottakai kaikki tämä olisi toivottavaa, mutta sen varaan ei ole laskettu mitään. Totuus toki on, että Akatemian pitäisi olla nykyistä omavaraisempi, jotta se olisi organisaation kannalta riittävän kannattava. Tällä hetkellä saatavat hyödyt eivät oikein ole sitä tasoa, mitä tuolla taloudellisella panostuksella voisi toivoa.

  Mielestäni suurin ongelma tässä on ihan vain siinä, että liigajoukkueen rakennusta ei ole tehty kunnolla Akatemiaa hyödyntäen. Akatemiasta olisi saatavilla enemmän irti, kuin siitä nyt otetaan. Pelaajaliikenne näiden kahden seuran välillä voisi olla varsin vilkastakin ja kunnollista kilpailuasetelmaa voitaisiin pitää yllä koko runkosarjan ajan. Näin ei kuitenkaan tehdä ja jos näin ei haluta tehdä, niin Akatemia ei ole nykyisten panostusten arvoinen.