Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Juuso Walli – 2010-luvun ”pasipeltonen”

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Pratu, 06.02.2016 klo 19.24.

 1. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kyllähän tuossa tapahtuu iso moka. Irtokiekko tulee maalin kulmalle ja Walli jostain käsittämättömästä syystä yrittää viedä kiekkoa maalin taakse. Tuossa tilanteessa kiekko pelataan nöyrästi pois vaaralliselta alueelta, nyt Walli valitsi väärin ja seurauksena maali omiin.

  Wallilla on vielä paljon kehitettävää jokaisella osa-alueella.

  Toivon että pystyy yhtäkkiä nousemaan paremmalle tasolle, pelkään että tänä keväänä Wallin taso ei riitä koviin poff peleihin.
   
 2. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä, iso moka, mutta erittäin helposti tuollainen moka tulee. Nyt valitsi siinä 0,5 sek reaktioaikana sen väärän vaihtoehdon ja 1 sek päästä oli jo kiekko omissa. Mielestäni tällainen moka ei ole niin hölmö virhe, kuin esim joku väärän miehen merkkaaminen omalla alueella, tai jos lähtee sokkona kiekollisen perään osaamatta ajatella seurauksia.

  Tai hölmö ja hölmö, tarkoitan, että tälläisten virheiden karsimisen pois pelaamisesta luulisi olevan helppoa.

  E: Toivottavasti selviytyy pudotuspeleistä. Toisaalta, vaikka Walli välillä onkin vaikeuksissa, niin ei niitä takaiskuja omiin ole tullut kauden aikana tasaviisikoin kuin vasta 5 kappaletta. Olisi valmennukselta ehkä fiksu veto peluuttaa loppukauden ajan Wallia isoilla minuuteilla. Perhana kun tuo pudotusviivataistelu on niin kiivas tällä hetkellä.
   
 3. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Nämä ratkaisut pitää tulla selkärangasta, valinta pitää tulla välittömästi. Kyse on siitä, että pelaaja tiedostaa oman osaamisensa rajat ja tekee pelitilanteissa näihin rajoihin sopivia ratkaisuja. Peltola olisi luultavasti toiminut vastaavasti, yrittänyt pelata kiekollisena, kun taas Mäkelä olisi lyönyt kiekon voimalla pois. Nyt Walli ei oikein tiedä mitä tehdä kiekon kanssa ja hänelle tulee peleissä tämän tyylisiä virheitä, aina kiekko ei ole onneksi tyhjän maalin edessä. Toivottavasti kokemus tuo varmuutta ja Wallista kuoriutuisi se peltosmainen peruspakki, johon hänellä on kaikki edellytykset.

  Oman optimi pelitavan omaksuminen ei ole aina helppoa, joskus se vie vuosia aikaa. Uusitalo on hyvä esimerkki tällaisesta pelaajasta, Poriin tullessaan hän kuvitteli olevansa Bobby Orr ja ryntäili kiekon kanssa pystyyn. Onneksi ymmärsi vajavaisuutensa ja ryhtyi pelaamaan omalla maksimitasollaan.
   
 4. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Näinhän se on. Walli teki oikeastaan ihan identtisen virheen n. 5 sekuntia ennen ton maalin syntymistä, mutta silloin ei oltu tosiaan VIELÄ maaliviivalla.

  Pakki(eikä kyl oikeestaan hyökkääjäkään) ei saisi käsittääkseni ikinä pelata tyylillä otan kiekon ja katson sitten mitä teen. Pitäis aina olla selvillä siitä mitä vastustaja haluaa tehdä.

  E: Maalin edessä tietenkin pitää olla vain ja ainoastaan siivousmoodi päällä. Kiekot kulmaan ja äijät vaakatasoon. Ainakin silloin kun et ole vielä kokenut ammattilainen.
   
 5. luotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
  Lainaus:
  Wallin ongelma on kokonaisvaltainen hitaus; puuttuu jalkanopeutta, kädet käyvät turhan hitaasti eikä reagointikaan toimi riittävällä nopeudella.
   
 6. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Niin, uusi Pasi Peltonen.
   
 7. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Tämän nyt melkein arvasi kauden alussa, että vaikeaa tulee. Viime kauden lopun iso vastuu vaihtui siihen, että kentälle pääsi jos jollekin kävi huonosti ja tippui kokoonpanosta. Loppu kautta kohden nyt taas (samasta syystä nähtävästi) vastuu lisääntynyt. Eihän tuo ihan optimia ole ollut, että ensin hyppää junnuista liigaan, sitten tippuu takaisin junnuihin ja taas liigaan. Epätasaisesti tullut toisinsanoen vastuuta.

  Ylläolevat heikkoudet ovat toki ihan tosi asioita. Pitäisi ensin saada tuo itseluottamuspuoli takaisin raiteilleen ja kesällä kestävyysreeniä pirusti, niin eiköhän ensi kaudella saada parempia tuloksia aikaan.
   
 8. luotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
  Lainaus:
  Nopeuteen ja räjähtävyteen minä ennemmin satsaisin, nyt on ihan dieselvetoinen.
   
 9. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Toivottavasti Walli käsittelee nämä tilanteet terveen aikuisen miehen lailla peiliin katsomalla, eikä takerru mutku muut selityksiin. Ihmettelin muidenkin roiskimisia, mutta ainakin Wallin kohdalla oli muutamaan kertaan mahdollisuus pelata vaikka helppo syöttö eteenpäin, mutta päätti kuitenkin hakea vaikeaa pitkää syöttöä toiselle puolelle kenttää. Tiedä sitten oliko jotain valmennuksen kanssa sovittua hakea noita pitkiä avauksia, kun niitä niin paljon haettiin.
   
 10. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Ei ihmetytä, ettei Wallilla ole vielä maalia tehtynä Liigassa. Paljon pitää laukausta treenata sekä laadun että tarkkuuden osalta, jotta voisi joskus maaliinkin mennä. Tänään nähtiin Wallilta kuitenkin miehekästä peliä ja sitä kovuutta annettiin maalinedessä. Toki tällä kertaa tuli vain itselle jäähy, monessa muussa pelissä olisi peliä jatkettu 4vs4. Ensi kaudella Walli on toivottavasti napsun parempi joka suhteessa niin sitä vakiopaikkaa 6 pelaavan pakin joukkoon voi kaavailla.
   
 11. Chickendinner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
  Mestikseen kiitos
   
 12. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  Ai LeKiin Kärjen seuraksi?

  Pelasi sen verran miehekkäät playoffit että aika monta pakkia saadaan hankkia jos meinaavat syrjäyttää Wallin ens kaudella.
   
 13. Chickendinner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
  Lainaus:
  Kyllä vain. Täysin saman tason pelaajat kuitenkin kyseessä
   
 14. Mondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porilainen brändikiekko
  Lainaus:
  Kyllä, nosti kyllä tasoaan huomattavasti, rupesi sitä ilkeyttä löytymään. Toivottavasti jatkaa tästä ensi kaudella.
   
 15. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  No kaveri on aikas nuori vielä. Se mikä on hyvää, ettei kumartele kentällä, oli vastassa kuka vaan. Hyvä pakki tulee, kun saa kokemusta.
   
 16. Domi28 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Maple Leafs, Liverpool
  Ilkeyttä tuli tosiaan kauden aikana mukavasti lisää. Valitettavasti kiekollinen peli ei kehittynyt olenkaan. Ensi kausi on tärkeä uran kehityksen kannalta. Jos pelaa yhtä huonosti kuin tällä kaudella, niin Mestis kutsuu.
   
 17. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  20v oma kasvatti ja oli 28 ottelussa tasaviisikoin pelattaessa jäällä 7 kertaa kun omissa kolisi. Mitä ihmettä jotkut Wallin pelaajatyypiltä oikein odottaa?

  Ei se peli ton ikäsellä ei ykköskorin lupauksella varmaan mitään virheetöntä ole. Ja kiekkotuntuma varmasti paranee jos pääsee ensi vuonna pelaamaan pidempään Liigajoukkueen mukana.

  Ihan jämäkkää nuoren puolustavan puolustajan pelaamista. Lisää pelejä ja pyrkii lisäämään pelinoupeuttaan, niin hyvä tulee.
   
 18. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Nämä pleijaripelit olivat iso juttu Wallin kehityksen kannalta, näytti että pystyy pelaamaan paineenalla, ehdottomasti paras pakkipari Viljasen kanssa.
   
 19. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kyllä se siitä. Virheidenkin jälkeen sai jatkaa ja lopulta se näkyi että luoton myötä itseluottamus kasvoi ja peli parani.

  Jalkoihin lisää vauhtia ja järkeä mukaan peliin. Kyllä me Wallista vielä kelpo liigapakki koulitaan.
   
 20. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ihan hyvin pelasi tänään, plussat äijämäisyydestä, vaikka siitä jäähy tulikin. Edelleenkin hyvä aihio ja ensi kaudella kehitystä lisää, saadaan oma kasvatti alakerran isännäksi.
   
 21. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Ei kaikkien tarvi olla mitään esalindellejä kiekon kanssa. Wallin kohdalla en niinkään odottaisi mitään ihmeellistä kehitystä kiekolliseen peliin vaan lähtisin rakentamaan urapolkua enempi wanhan liiton pommikoneeksi ja enforceriksi. Sami Helenius voisi olla hyvä esikuva.
   
 22. Blade80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Walli-Tommila tai Walli - Seppälä voisi olla ensi kaudeksi hyvä pari kolmoseen.
   
 23. SSL Jäsen

  Lainaus:
  Juurikin näin!!
   
 24. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Walli palaa SaPkoon puolustajapulan merkeissä. Hyvö, että pääsee naistamaan Mestiksen finaaleita ennen ensi kautta. Mestaruus myös todennäköinen.
   
 25. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Hyvä homma, Walli tarvitsee kaikki mahdolliset pelit. Hänellä on kehitettävää jokaisella osa-alueella mutta se on vain positiivinen juttu. Tarkoittaa sitä, että läheskään parasta Wallia ei olla vielä nähty ja työnteolla/pelaamisella kehitystä tulee tapahtumaan monellakin tapaa.