Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Juuso Walli – 2010-luvun ”pasipeltonen”

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Pratu, 06.02.2016 klo 19.24.

 1. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Ryminällä puolustavien puolustajien eliittiin noussut nuorukainen jatkaa Ässä puolustuksen peruskalliona seuraavat kaksi kautta. Ja ansaitsee luonnollisesti oman ketjunsa.

  Tänäänkin vaikeassa pelissä ilman takaiskuja +1.
   
 2. Jack of Spades Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
  Lainaus:
  Todellakin ansaitsi tämä nuori lupaava puolustajajärkäle jo vihdoin oman ketjunsa. Hyvä kun avasit! Noussut komeetan lailla vakiopakistoon ja täyttänyt täysin ruutunsa.
   
 3. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tällaisia kavereita lisää, niin ei oo tilaa enää vastustajan neppailla. Erittäin hyvää suorittamista, vielä kun pelitapa suosisi enemmän kaveria.
   
 4. Mondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porilainen brändikiekko
  Ilkeyttä kaipaan lisää Wallin otteisiin, muuten touhu näyttää erittäin hyvältä. Hieno kahden vuoden jatkopahvi, tästä on hyvä jatkaa.
   
 5. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Päivän ainoa positiivinen asia. Walli on todella hyvä paketti peruspakiksi, pelannut todella hyvin kun ottaa huomioon mikä on viisikon kenttätasapaino tällä hetkellä.

  Vaihtaisivat edes Wallin tuon Vainosen tilalle. Pahemmin ei voi suoriutua ja saisi arvokasta kokemusta isosta vastuusta, hän nyt kuitenkin kuuluu lähes varmasti vakiokokoonpanoon ensi kaudella.
   
 6. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Ensinnäkin Wallin soppari (ja vielä 2v eikä 1v kuten parin muun nuoren kanssa) on erittäin hyvä juttu ja kuten jo aiemmin kirjoitin muualle Korppi oli hereillä hyvään aikaan. Vielä ei Wallin hintalappu ole merkittävä mutta jatkuva pelaaminen olisi nopeasti herättänyt kiinnostusta muuallakin.

  Taklauspeli Wallilta kaipaa petrausta. Isojen miesten on usein vaikea tehdä näyttäviä taklauksia, tilanteet rajoittuvat helposti poikkarin antamiseksi selkään. Eli kun Walli tulevaisuudessa saa liikettä paremmaksi ja koordinaatiota kehitettyä sekä voimatasoja nostettua niin pystyy varmasti antamaan myös painavia niittejä.
   
 7. Patafani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Vielä kun turha ryntäily saadaan pois niin hyvä tulee. Nuori kaveri ja potentiaalia on.
   
 8. Pelirangaistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Kyllähän hän aika mukavasti poikkarilla leipoo laitojen läheisyydessä. Pitkästä aikaa oma iso pakki edustukseen.
  Virheetöntä peliä, helppo eka syöttö, mitä muuta tarvitaan ? Kintaat vielä kun alkaa putoomaan pari kertaa kaudessa on paketti aika lailla täydellinen
   
 9. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
 10. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Walli muistuttaa monella tapaa Pasi Peltosta, myös liigajoukkueeseen nousu on saman tyylinen. Peltonen siirsi perusvarman pelityylin junnuista edustukseen ja alkoi suorittamaan kovalla tasolla pelistä toiseen, näin on tapahtunut Wallinkin kohdalla. Mielestäni kysymys on luonteesta, hoidetaan homma, eikä häröillä.
   
 11. Raimoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
  Lainaus:
  Juusolta mitään pois ottamatta, tuntuu että UL (nimenomaan nämä videomiehet) nostaa vähän turhan innokkaasti pelaajia tapetille ja julistaa sensaatioksi tai huippupelaajaksi. Mennyt aikalailla maku noihin klikkihuorauksiin mitä kyseinen taho harrastaa somessa aika tiuhaan.

  @TosiFani viittaus Peltoseen ei ole kauhean kaukaa haettua. Nuori sälli ymmärtää, että oman duunin hoitamalla saavuttaa kotoisessa liigassa paljon. Kulttipelaajaksi, jos Porissa kauan viihtyy?
   
 12. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  Aika lailla saman tyylisenä aihioina mäkin olen Wallin nähnyt. Toivottavasti tulevat valmentajatkin näkevät saman.
   
 13. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Walli on onnistunut ainakin meikäläisen yllättämään. Yksinkertaisti peliään Liigassa vrt. A:n pelaamiseen ja hyvältä näyttää.

  A:ssa tuntui vähän yrittävän liikaa niissä peleissä mitä olen Wallilta nähnyt. Hyvä kesä alle ja meillä on erinomainen oma kasvatti rosterissa.
   
 14. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  No meikäläistä ei tämä yllättänyt millään tavalla. Kuten tuolla joskus aiemmin jo kirjotitelinkin, olisi mies noussut aikaisemmin "parrasvaloihin" erilaisella peluutuksella jo B-junioriaikana. Kiekollisesti olisi Walli aivan eri mies, mutta sai tuolloin pelata niitä kolmoskentän vaihtoja syistä joita en tässä lähde sen enempää avamaan. Walli on lisäksi erittäin älykäs kaveri. On pysytnyt hoitamaan koulun tässä ohessa vähintäänkin kiitettävästi. Kahden vuoden pahvi kourassa voi rauhassa pelata kiekkoa pari vuotta ja haaveilla mihin korkeakouluun sitä hakee, kun seuraava sopiva sopimus sattuu kohdalle vaikkapa jostain korkeakoulukaupungista.
   
 15. Blade80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  *3 samoin Peltonen tullut mieleen. Toivottavasti saatais hyvä peruspakki pidemmäksi aikaa.
   
 16. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Huvitti, kun märkäkorva Walli voittaa esimerkiksi kokenutta ja isokokoista Davisia vastaan kaikki kulmaväännöt. Liikkuu ja pelaa isokokoiseksi pelaajaksi yllättävän hyvin ja ensi kaudella tulee todennäköisesti vain parantamaan tahtia kun pääsee paremmin Liigaan sisälle.
   
 17. peruspata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
  Davis on niin pehmolelu, ettei kelpaa mittariksi. Mutta kiistatta Walli on hyvällä polulla. Vähemmän hasardi kuin joka pelissä vastustajalle maalipaikan tai kaksi lahjoittava Viljanen.
   
 18. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Wallissa on mielestäni ainesta kulttipelaajaksi. Jo eilen mietin, että hänessä on vähän sitä "x-factoria", mitä kulttipelaajissa monesti on, vaikea sanoa tismalleen, että mitä kaikkea tämä pitää sisällään.

  Jo nyt huomasin ajattelevani, että mikäli pitäisi uutta fanipaitaa hommata, niin Walli voisi olla lähellä listan kärkeä. Toivotaan kehityksen jatkuvan, itse olen ollut näkevinäni jotai pele peltosmaista Juuson otteissa. Vaikka syö kiekon, blokkaa laukaukset.
   
 19. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Wallin pitää vielä opetella maalintekoa. Peltonen iski maaleja noin kerran 10 pelissä ja Wallilta puuttuu vielä avausmaali Liigassa. Saa nähdä saisiko jo tällä kaudella putken avattua.
   
 20. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Viime kauden A:n pelien perusteella en olisi uskonut. Hienoa kehitystä.
   
 21. Pelirangaistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Kulmissa kun aletaan vääntää, alkaa poikkarilla leipominen alaselkään. Aika härskin näköstä. Katseesta näkee intohimon millä pelaa.
   
 22. Jondeez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Asshat
  Lainaus:
  Hienoa katsoa tuota, ettei kumarrella. Nuoressa iässä jo näyttää isännän elkeitä omassa päässä, mitäs sitten tulevaisuudessa kun fysiikka on vielä paremmalla mallilla?
   
 23. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ensin peruspelaaminen kuntoon ja rutiinitaso ylös, pisteet ja maalit tulevat sen jälkeen. Jos tässä vaiheessa alkaa höntyilemään, peli voi hajota ja tämä saattaa syödä itseluottamusta.
   
 24. Kärmes1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Pitää kyllä ihailla Wallin tason nosua! Jätkä suorittaa varusmiespalvelusta, nousee ihan puskista kokoonpanoon ja vetelee nyt kovilla peliajoilla kuin aikamies. Kesällä raakasti jalkoihin nopeutta, kun kaikki muut fyysiset ominaisuudet näyttäisi Juusolle tulevan aivan kuin itsestään, niin meillä on käsissämme tulevaisuuden huippupakki ainakin liigatasolle!
   
 25. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Oonko ihan väärässä, mutta olisiko kotiutunut jo armeijasta vuodenvaihteessa