Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Juuso Walli – 2010-luvun ”pasipeltonen”

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Pratu, 06.02.2016 klo 19.24.

 1. Bullet Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Wallin on tulossa takaisin ja luultavasti mukana jo alkuviikosta. Korvaa kyllä mennen tullen Vainosen/Mäkelän. Hänelle on varmasti tehnyt hyvää kun on saanut peliaikaa mestiksessä.
   
 2. Kumura Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Varmasti on tehnyt hyvää. Muttei ne savonlinnalaiset kauheasti ole Wallia kehuneet. No ehkä sinulla on parempaa tietoa.
   
 3. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Vaikka Wallilta eilen vähän kiekot karkailivat niin omassa päädyssä pystyi hyvin painimaan isojen Virtasten ja Pikkaraisten kanssa. Jyssyn ja Mäkelän ohella Ässäpakki jolla on edes edellytyksiä ronskeihin otteisiin kun vastassa ovat 190cm/100kg vastustajan kaapit. Ja hyvä näin niin pienikokoiset Seppälät ja Viljaset voivat keskittyä enemmän kiekolliseen peliin.
   
 4. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Walli oli paljon parempi mitä alkukauden vähissä peleissään, tästä on ihan hyvä jatkaa luutimista!
   
 5. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Walli on selkeästi kehittynyt Mestiksessä. Kiekollinen pelaaminen oli selkeästi varmempaa ja hän meni tilanteisiin itsevarmasti. Selvästi Vuorisaloa parempi tällä hetkellä.
   
 6. Kärmes1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kyllä Wallilla on pitkä matka vielä, mutta kehitys näkyy Wallin tekemisessä ja hänessä on oikeasti enemmän potentiaalia fyysiseksi peruspakiksi kuin Vainosessa yhtään mihinkään rooliin. Vertaan heitä ihan syystä, koska ainoa syy miksi Walli palasi kokoonpanoon on selvästikin Vainosen poistuminen. Mielelläni katselin eilen sitä asennetta millä Walli ottaa kontaksia eikä jää pelkästään katselemaan. Wallista saadaan vielä kelpo luutija, mutta mitään muuta hänestä on turha yrittää koulia.
   
 7. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Lainaus:
  Walli oli alkukauden jäällä käyneistä pakeista selvästi heikoin, ei päässyt peliin mitenkään sisään. En ymmärrä miksi Vainonen pitää nostaa tikunnokkaan tässäkin kohtaa, kolmikko Walli, Vainonen ja Mäkelä ei sinällään paljoakaan erotu toisistaan, kaikille annettiin mahdollisuus näyttää valmennukselle ja pääsivät peleissä jäälle. Sopimuksen alaisia pelaajia ja valmennus testasi pelivalmiutta. Nyt Walli on taas napsun lähempänä jatkuvaa peliaikaa Liigassa, mutta kuten sanoit, matkaa on vielä. Nykyvalmennus sentään ymmärtää näiden hessujen roolien päälle, itse odottelen Vuorisalon vuoroa noihin kiekollisiin paikkoihin koska siellä puolella sakkaa taas pahasti. Hyvänä päivänä pakiston tasapaksuus on vahvuus, vaikeina aikoina taas heikkous. Peluutus on kuitenkin palikat huomioon ottaen johdonmukaista.
   
 8. Kärmes1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lue uudestaan niin näet, miksi mainitsin Vainolaisen tuossa. Se lukee siinä ihan selvästi. Pahoittelut kaikille, joita edellisessä viestissä loukattiin.
   
 9. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Wallin kanssa on toimittu ihan fiksusti. Laitettiin Juuso mestikseen miesten peleihin, eikä tarvinnut pörrätä täällä a-junnujen kanssa. Samalla tsekattiin pakiston muut äijät, eli Vainonen, Mäkelä, jotka mielestäni tuosta 6-7 pakin roolista kilpailivat. Toimintamalli mielestäni ihan ok. Mäkelä on pelannut paremmin kuin odotin ja Vainoselle päätettiin näyttää ovea. Pakistossa on vieläkin kilpailua, ainakin Wallin, Vuorisalon ja Mäkelän osalta, muut pakit lienevät aika varmoja kokoonpanossa ja nousihan se Viljanenkin alkukauden jälkeen kokoonpanoon, eli välillä kokoonpanon ulkopuolelle joutuminen ei olekaan huono asia. 8 pakkia vieläkin ja joku uusikin sinne vielä tulee, siihen uskon.
   
 10. Hecquefeuille Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lähtipä Wallilta hyvin peli pitkän tauon jälkeen käyntiin. Erkinjuntti vei 100-0 Wallia ja teki maalin. No Vuorisalolakin maalissa huonoa tekemistä.
   
 11. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Tervetuloa takaisin Liigakiekon pariin... huoh
   
 12. Ribals Jäsen

  Voidaanko ketjun otsikkoa muuttaa muotoon

  "Juuso Walli - 2010-luvun keila"

  *zetamainen hymiö*
   
 13. luotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
  Tiedettiin, että pelin alusta pitää selvitä kunnialla ja sitten vajaa viisi minuuttia pelattu ja tuollainen virhe. Eikö sitä kroppaa voisi käyttää juntin tapaisiin mailavirtuooseihin.
   
 14. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Vähäinen peliaika ja jännitys, annetaan nyt nuorelle kaverille lupa virheisiin, eikä teilata häntä tähän tyyliin. Ahokin antoi uuden mahdollisuuden.
   
 15. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Lainaus:
  Totta, toivottavasti Juuso saa vielä pelistä kiinni. Pelasi kuitenkin ihan ok edellisen stintin aikana. Omalta osaltani harmittaa tällaiset tunnekuohut, mutta oli ja meni, keilana oleminen vaan sai kierrokset tappiin. Mikähän siinä on että Peksin pojilla Viljanen&Walli on ollut noin hankala kausi?
   
 16. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Eihän tässä ole mihinkään kiire, annetaan pojalle aikaa. Mutta jos näin jatkuu, niin tuo "stay at home" -puolustaja voi saada Suomen kielen käännöksessä samoilla sanoilla ihan uuden merkityksen... :)
   
 17. Hecquefeuille Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kuulemma Wallilla ollut omien sanojensa mukaan "aivan jäätävät paineet". Uusi valmentaja täksi kaudeksi niin on ollut kovat halut näyttää osaamistaan. Onhan toi näyttänyt vähän ylivarovaiselta ja jokainen joukkuelajeja pelannut tietää, että turhalla varmistelulla ei tule aikaan yhtään mitään.
   
 18. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Lainaus:
  Eka Liigapeli kahteen viikkoon, toka kuukauden sisällä. 1-0 ei hyvä, mutta noita sattuu.

  Tais alun jälkeen päästä jotenkin kamppailupelaamiseen kiinni. Heti maalin jälkeen kävi kyllä ylikierroksilla, pää pyöri maalin edustalla kuin pöllöllä, yrittikö pelata paikkaa vai ottaa miehen, siinä tilanteessa ei lopulta tehnyt kumpaakaan. Luoton ja peliminuuttien kautta se lähtee jos on lähteäkseen, ihan kivuton sisäänajovuosi tää ei oo ollut.
   
 19. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Juuso Wallilla on 16 pelin jälkeen edelleen tehot 0+0, mutta sitä taustaa vasten on mielenkiintoista, että plus/miinus-tilasto hänellä on kuitenkin +1 (+4/-3).
   
 20. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Pitäisin Wallin ehdottomasti kokoonpanossa nyt jos ja kun Matushkin tulee mukaan. Parantaa peli peliltä. Hyvä ensimmäinen helppo syöttö lähtee ja lihaa ei o meillä liikaa.
   
 21. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Pesee Vuorisalon omalla alueella 100-0, mutta häviää kiekollisella puolella. Pelästyin Vuorisalon puolesta, kun siinä ottelun tuoksinassa päätti sitten heittäytyä lähes niskoilleen Jukurit -pelaajan taklauksesta johtuen, jos sitä nyt taklaukseksi voi sanoa. Fysiikassa Walli tosiaan hoitelee Vuorisalon mennen tullen, mutta on se peli paljon muutakin.
   
 22. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Ja Vuorisalo taas pesee tällä hetkellä Viljasen mennen ja tullen sekä kiekollisessa, että kiekottomassa pelissä.

  Silti pahaa pelkään, että Walli poppareila.
   
 23. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tai sitten mennään seitsemällä pakilla. Jos olisin Aho niin pitäisin Wallin ainakin "varmuuden vuoksi" kokoonpanossa Oulussa, jos Matushkin olisikin reborn DG. Ylimääräisestä hyökkääjästä ei ole mitään tolkkua viime peleissä ollut. Aiemmin kierrätettiin mallikkaasti seitsemää pakkia.
   
 24. passenger Jäsen

  Walli tarvitsee nyt rentoutta pelaamiseensa. Eilenkin oli näkyvissä vuoroin ali- ja ylipelaamista, kaikkiaan pienia vaikeuksia sijoittumisen kanssa. Taustalta löytyy kyllä potentiaalia ratkaisemaan nämä tämänhetkiset ongelmat, mutta toisaalta tarvitaan myös valmennukselta taitoa ohjata tätä toimintaa. Wallilla on ollut kovat paineet näiden "uusi pasipeltonen"-puheiden takia. Näitä odotuksia on asetettu vähän överisti ihan seuran sisältäkin ja homma on kentälä mennyt vähän yliyrittämiseksi.
   
 25. Pelirangaistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Paineet saa hyvin purettua, kun sopivan tilaisuuden tullen heittää kintaat jäähän. Vaikka lauantaina Talajan kanssa, vai Sailioko siellä Kärpissä pelaa. Aivan sama tuleeko käkeen, sillä saa pari keilana olemista anteeksi ja rentoutta otteisiin